Menetrend

Év jelenete szavazás - Második forduló

2018. 07. 16. 08:44
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés
Már javában az NFL nyári uborkaszezonjában járunk és mindenki arra vár, hogy az edzőtáborokkal és az előszezon mérkőzéseivel ráforduljunk a 2018/19-es idény kezdetére Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat! Idén több "hét jelentből" álló selejtezőkörökből tudjátok kiválasztani, hogy mely jeleneketek látnátok szívesen az "Év jelenete 2018" döntőjének mezőnyében. Szavazzatok a már megszokott módon, miközben újra felidézitek magatokban a múlt szezon legszebb és leglátványosabb megmozdulásait!
 (A képek alatti szövegeket az adott fordulóban megírt írásaimmal egészítettem ki)


Íme az második kör:

1. Gronk touchdown-t érő nyargalása (vs. Saints) - (2. hét nyertese)
Gronk nyargalása
"Gronkowski visszatért! Brady az összeomló zsebből még időben tud passzolni Gronk felé, aki az elkapás előtt sikeresen lerázta magáról az őt őrző linebacker-t. Ezek után pedig Gronk beindult és meg sem állt a célterületig, hiába lógott rajta egy Saint védő is. Reméljük igaza lesz a játékosnak és nem sérült meg komolyabban a mérkőzés alatt. Patriots-nak nagy szüksége van egy egészséges Gronkowski-ra a kitűzött célok eléréséhez"

2. Védelem átlal kiharcolt forced fumble (vs. Jets) - (6. hét nyertese)
Védelem által kiharcolt fumble
"A jelenet részletes elemzését itt olvashatjátok Rule-tól : http://pats.hu/sarga-zaszlo-a-jets-visszavont-touchdownja"

3. Gostkowski egyéni és franchise rekord field goal-ja (vs Raiders) - (10. hét nyertese)
62 yardos field goal
"Magaslati levegő ide vagy oda, a rúgás 62 yard-ról bement és ezzel Gostkowski új egyéni és francise rekordot döntött. A mérkőzésen mind a négy field goal-t és mind a három extra pontot értékesítette, ezzel pedig megérdemelten lett a furdoló legjobb speciális egység játékosa az AFC-n belül"

4. Gronkowski bravúros elkapása (vs Steelers) - (14. forduló nyertese)
Gronk elkapása
"Bámulatos,hogy Gronk-nak honnan sikerült felszedni ezt a passzt....Szinte labdamágnesként működött a Patriots utolsó támadósorozatában. Abban a drive-ban mindent passzt elkapott, amit Brady dobott felé. Dzsék által írt fordított cikkben is szerepelt, hogy az amerikai szakírók közül volt aki azt mondta, soha nem látott még ilyet TE-től. (PFF ratingje 99,9)"

5. Gilmore fantasztikus védekezése (vs. Jaguars) - (AFC döntő nyertese)
Gilmore védekezése
"Gilmore azt mondta, hogy a mérkőzés végi passzvédekezése a legjobb játéka volt egész életében. Tény, hogy ha nincsen ez a labdaelütés, akkor a passz a Jags elkapó az elkapás után akadálytalanul sétált volna be az endzone-ba. Mivel ez egy 4. down-os játék volt, a védekezés után a labda a Patriots támadósorához került, akik végül le tudták zárni a mérkőzést"

Hozzászólások

2018. 07. 16. 18:21
Petza
Ez jóval nehezebb forduló, mint az előző. Szívem szerint mindegyikre szavaznék.
2018. 07. 17. 00:48
hopi46
Kicsit OFF (de hát uborkaszezon van):
A Patspulpit idézett egy interjút Butlerrel, amelyben többek között ezt mondta: Arra készül Vrabel vezetésével az egész csapat, hogy "eltanuljuk" A Patriots rendszerét és nyerési módszereit. Mike robbantani fog, mindenki egyenlő a játékosok között és mindenkit egy cél vezérel- nyerni.

A cikk arra is utal, hogy Patriciának is hasonlóak a tervei.

A "Do Your Job" tanítványok HC pozícióhoz jutva építkezni kezdenek...
2018. 07. 17. 00:57
petnetman
tudod hopi mindennek örülünk :)
2018. 07. 20. 03:13
Barb
Mégis mire lehetett számítani ha nem erre?
Az "eltanulás" nyilvánvaló cél volt... hogy Mike mekkorát fog robbantani, meg mennyire kifizetődő hosszabb távon a "mindenki egyenlő a játékosok között" elv azt idővel úgyis megtudjuk, minden más(is)csak pöcsinzonkodás. Mindenkit egy cél vezérel... bakker más csapatoknál nem? Butler is jobban tenné, ha inkább hallgatna (bár ezt a tanácsomat én is megfogadhatnám néha :D )
2018. 07. 20. 09:35
hopi46
Nem meglepetésként írtam! :)
Az egészben szerintem az az érdekes, hogy tudtommal Vrabel az első olyan HC, aki BB játékosa volt.
Ne "dühöngj", lesz még rá módod bőven a szezonban! :D
2018. 07. 24. 03:37
Barb
Értettem és nem is rád akartam zúdítani a frusztrációmat, csak Te voltál a legközelebb:D. Azért remélem dühöngeni már nem kell, beérem némi kis izgulással is a hátralevő hónapokban, de ha simán nyerünk SB-t az se baj:.
Nagyon kíváncsi vagyok egyébként, hogy MV mit művel a titánokkal - eddig ugyan nem virított nagyot, de talán most, hogy nagyfőni lett és összejön a Pats "üledék" csapat sikerül kihoznia valamit magukból s Butler is magához tér.
Mielőtt karóba húzna bárki is, az üledék szót nem negatív értelemben használtam, de most így hajnali fél négy táján nem találtam normális kifejezést a volt Peccesek titános tömörülésére, bocsi.
2018. 07. 25. 12:43
hopi46
"üledék"...egész jó! :D Ha eltekintünk a pejoratív értelmétől az üledék akár hasznos is lehet. :)
2018. 07. 17. 22:10
Tzimisce
Cooks megkapta a nagy pénzét, 5/80 misi. Sok sikert neki.
2018. 07. 17. 23:55
cspeti98
Ha az a kérdés, hogy Wynn vagy Cooks ennyiért, akkor gondolkodás nélkül az előbbit választom. Cooks nagyon jó játékos, de nekünk szerintem nem ért ennyit.
Hozzászólás a(z) Év jelenete szavazás - Második forduló bejegyzéshez