Menetrend

Excellence in Sports Performance Yearly Awards

2008. 07. 07. 14:04
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Tom Brady-t jelölték az ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Awards) Legjobb Férfi Sportolója díjra. A kategória többi jelöltje: Tiger Woods, Kobe Bryant és Alex Rodriguez. A díjról annyit érdemes tudni, hogy sokan a Grammy (zene), Emmy (televízió) és az Oscar (film) díjhoz hasonlítják. Legalább akkora felhajtást is rendeznek Los Angeles-ben, mint a többi díjnak, csak itt a sportolók a főszereplők. Szavazni itt lehetséges, 37 kategóriában. A Best Male Athlete kategóriában lehet Brady-re szavazni, valamint a Best NFL Player kategóriában Brady-re vagy Moss-ra, valamint a Best Record - Breaking Performance kategóriában a Brady-Moss párosra.
További Boston érdekeltségek is találhatók a jelöltek között: Best Team: Boston Red Sox és a Boston Celtics Best Game: NBA Finals Game4-en a Celtics feltámadása Best Coach/Managers: Doc Rivers, a Celtics edzője és Terry Francona a Red Sox edzője Hummer Like Nothing Else Awards: Manny Ramirez - Boston Red Sox Best NBA Player: Kevint Garnett, a Celtics játékosa Best Baseball Player: Josh Beckett - Boston Red Sox Támogassátok őket is a szavazataitokkal, ne csak az eredmények miatt, hanem a díjak által is legyen Boston igazi sportváros.

Hozzászólások

2008. 07. 07. 15:28
11
Megtettem amit meglehetett... :)

Megjegyzem a TB-RM páros rekordja nálam mindenképp évelső, főleg az ahogy végül is a Giant ellen meglett.
Rendezni sem lehetett volna jobbat!
2008. 07. 07. 16:16
Én csak a legjobb NFL játékos (Brady), a legjobb rekord döntő (BradyMoss, de nehéz volt dönteni, talán a legnehezebb mind közül, Bondsé fantasztikus, Favre-é is szintén, Bolt meg ötödik senior versenyén futotta azt a világcsúcsot) és legjobb baseball játékos (Josh Beckett) kategóriában tudtam az itt feltüntetettekre szavazni. A legjobb férfi sportoló még mindig Tiger. Legjobb csapat nálam a Kansas Jayhawks, és a legjobb meccs is az NCAA kosár döntő, életem egyik legjobb kosármeccse, pedig láttam és játszottam is pár százat. :D Legjobb edző kategóriában szerintem vicc Doc Rivers nevezése. A like nothing elseben meg George Martinra szavaztam, Forest... :D :D Legjobb NBA játékos pedig számomra cípíszrí, egyértelműen.
2008. 07. 07. 16:44
Látszik h nem láttad az NBA döntőket, különben nem tartanád Rivers nevezését viccnek... :P A nagy Phil Jacksont alázta végig...
Meg egyébként is, ahhoz képest h mindenki azt mondta h nem fogja tudni a bigthree-t kordában tartani, elég szépen elboldogult velük... sztem abszolút megérdemelt a nevezése.
Egyébként meg ízlése dolga, én spec. az NCAA kosárdöntőt nem láttam, a Boston - Lakers game4-et pedig igen és azóta hiszek a csodákban, te meg azt sem láttad... :P :)
2008. 07. 07. 16:58
Láttam, ha nem is élőben. :P Doc Rivers az egész NBA egyik legjobban túlsztárolt vezetőedzője... Bizonyított az évek során. Orlandoban jól kezdett, aztán az egészet összedöntötte, amit felépített. Bostonban tavalyelőtt és tavaly pl. nem tudta motiválni a csapatot, és a legbénább módon menedzselte a meccseket. A playoffban az Atlanta és a Cleveland ellen is nem egy meccs ment el azon, hogy nem tudta, mikor kell időt kérni, nem tudta, mikor kell cserélni... Ilyen játékosokkal simábban kellett volna a döntőig jutnia. Nem hiába lett Byron Scott az év edzője, és nem ő, annak ellenére, hogy a Celtics fordította a legnagyobbat egy év alatt mutató terén.
Abszolút nem fanként szavazok senkire, tessék megérteni. :P :)
2008. 07. 07. 17:01
A döntőben viszont akkoris nagyon jól menedzselte a csapatot, ez nem kérdés és ennek köszönhetően nyertünk, ez sem. :P
ebbe a fanos dologba meg ne menjünk bele, főleg ne itt...
2008. 07. 08. 00:40
Szabotomy
Én bevallom őszintén nem zsavaztam,nem is fogok.
De a kedvenceimitt pl. Brady) akkor is a kedvenceim( maradnak ha kapnak valami díjat ha nem. :)
Hozzászólás a(z) Excellence in Sports Performance Yearly Awards bejegyzéshez