Menetrend

Garoppolo interjú

2014. 05. 10. 06:49
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

Jimmy Garoppolo, az Eastern Illinois egyetem korábbi irányító lett a New England Patriots legújabb játékosa. A második körben kiválasztott újonc játékos konferencia telefonhívás keretében beszélgetett a bostoni újságírókkal, riporterekkel a draftolását követően.


1

Reakció, hogy a Patriots választotta ki a drafton

Szóhoz sem jutottam. Izgatottam várom, hogy a csapat tagja lehessek. Elképzelni sem lehetett volna szebben, hogy egy ilyen sikeres klubhoz csatlakozhatok.

Igaz, hogy Tom Brady a kedvenc játékosa?

Igen. Ő tekintem példaképemnek, akinek a mintájára próbáltam formálni saját játékomat. Hihetetlen, hogy Bostonba mehetek és Tomtól, Belichick edzőtől és a stáb többi tagjától és többi játékostól tanulhatok. Fiatal játékos számára ez az ideális helyzet. Sokat kell tanulnom, de készen állok a feladatra.

Meglepő volt-e, hogy ők választották és találkoztál-e a Patscel a draftot megelőzően?

Mégis a draftról van szó, tehát bárki válasszon is ki, az meglepő lesz. Sosem lehet tudni, miként döntenek a csapatok. Sokkoló érzés. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy egy sikeres klubnál játszhatok. Amikor Foxboróban jártam találkoztam minden döntéshozóval, remekül éreztem magam.

Tom Bradyvel is találkozott?

Egyelőre nem, de már alig várom.

Beszélt Josh McDanielsszel?

Igen. Jó szakmai beszélgetést folytattunk.

Amiben másolta Brady játékát

A támadófal mögötti mozgása, ahogy irányítani képes a támadójátékot. Nem veszíti el a hidegvérét. Én is próbálok nyugodt maradni, hogy semmi se zökkentsen ki.

Korai kiválasztásról

Sose tudhatja az ember, hogy mi vár rá a draft napján. Az, hogy engem már a második körben kiválasztottak, igazi megtiszteltetés.

Brady szerződése 2017-ig érvényes, lehet hogy 4 évig pályára sem kell lépnie

Nem zavar. Akár kezdőként, akár tartalékként számítanak rám, a hozzáállásom nem fog változni. A célom, hogy minden egyes a csapatnál töltött nappal jobb játékos váljon belőlem. Minden jó játékos így tesz. Már az egy hihetetlen élmény, hogy kiválasztottak a drafton. Ezen felül Bostonban lehetőségem lesz posztjának egyik legjobb játékosától tanulni és egy tapasztalt stábtól. Az idény kezdetéig még sok mindent kell tanulnom, de már alig várom.

Nagy ugrás lesz az egyetemi másodosztály után az NFL?

Bizonyára lesz egy hosszabb tanulási folyamat, de készen állok rá és alig várom, hogy irányítóként fejlődhessek tovább.

Biztos beszélt Tony Romóval: mit mesélt az NFL-ről?

Azután beszéltünk, hogy az elmúlt idényben megnyertük a főcsoportunkat. Sok sikert kívánt a csapatnak a rájátszásra. Az NFL-ről nem volt alkalmunk beszélni, mert még annyira az egyetemi bajnokságra koncentráltam. A jövőben remélem még lesz lehetőségem erről beszélni. [Romo szintén az Eastern Illinois irányítója volt -a szerk.]

Mennyit változott a játéka az egyetemi bajnokság befejezése óta az All Star gálák edzései következtében?

Sokat, különösen ahogy a játékról gondolkodok. A csapatlátogatások során számos edzővel találkoztam, irányító edzőkkel. Korábban nem voltak ehhez hozzászokva, de már ez is komoly tapasztalatot jelentett.

2

Mi a helyzet a magabiztossággal? Fizikailag és mentálisan sikerül majd feldolgozni ezt az új helyzetet, hogy a Patriots és az NFL tagja lett?

Valódi melós vagyok, aki lelkesen veti bele magát minden nap a munkába. A Patriots is egy ilyen klub, szóval jól be fogok illeszkedni. Emiatt is vagyok ennyire izgatott, mert nagyon passzol a személyiségemhez a csapat és vezetők hozzáállása.

Játékának az a eleme, amin a leginkább szükséges javítani

Nagy ugrás az egyetemhez képest az NFL-ben. Sokkal többet kell tudni magáról a játékról, egy NFL játékrendszerről. Tanulni a veterán játékosoktól, akik már átélték ugyanezt a helyzetet.

Legnagyobb erőssége

A munkamorál. A munkához való hozzáállásom. Minden egyes nap, annyit fogok tanulni, edzeni, amit szükségesnek tartanak. Ez vagyok én.

Járt már korábban is Boston környékén?

Nem. A Patriotsnál tett draft előtti látogatásom kivételével sosem jártam erre.

Ismer valakit a csapatból?

Csak a neveket.

A tévében mondták, hogy kicsik a kezei*, ami gondot okozhat labdabiztonság szempontjából

Mindenki azt mond, amit csak akar, de eddig sosem volt problémám a labda megtartásával. Személy szerint jobban is szeretem az NFL labdát dobni, mint az egyetemit.

*Garoppolo kézfejének, tenyerének az átmérője csak 9", ez minimálisan kisebb mint Geno Smithé volt tavaly, vagy éppen David Carré az idei drafton. Amerikaifutball analízis c. cikkben Scott Pioli beszél a kézméret jelentőségéről az irányítók kapcsán:

"Részese voltam egy nagyon rossz döntésnek egy játékossal, Kliff Kingsbury-vel kapcsolatban [a 2003-as börze hatodik körében]. Nagyon produktív irányító volt és neki volt abban az évben a legkisebb keze a combine-on. Azt vártuk tőle, hogy eljön New Englandbe, zord időjárási körülmények közé, és majd pontosan, jól kontrollálva dobja a labdát - egy olyan helyre, ahol már van egy hatalmas kezekkel bíró Tom Brady. Megnézel pár képet, amin Tommy labdával a kézben szerepel, s bizony a pontossága részben a kézméretének köszönhető." [Kingsbury kézméretét Geno Smithéhez hasonlították tavaly. A nagyságrend miatt. -a szerk.]

Dobómozdulata nem éppen a klasszikus, a labdát nem a lehető legmagasabb ponton engedi el, inkább ¾-es. Megkérték már, hogy ezen a technikán változtasson?

Nem. Minden irányítónak más a dobómozdulata. Ha a New Englandnél az edzők úgy ítélik meg, hogy változtatni kell rajta, akkor azon legyen, hogy megfeleljek ennek az elvárásnak.

Vannak emlékei, hogy mit gondolt arról tinédzserként, amikor Aaron Rodgerst draftolta a Packers és éveket padozott, mielőtt játszhatott volna?

Igen, emlékszem. Hasonló helyzetben vagyok én is, remélem nekem is úgy alakul a sorsom.

Mit mondott Bill Belichick, amikor a draft miatt felhívott?

Csak annyit, hogy ők fognak draftolni. Egyből izgatott lettem. Hihetetlen pillanat volt.

Minden újoncot hajt a versenyszellem. Versenyzőalkatként tekint magára, vagy egyelőre csak tanulóként?

Napról-napra jobb szeretnék lenni. Minél több információt begyűjteni, megtanulni amit lehet. Először eltökélt tanuló, aztán meglátjuk onnan merre visz az utam.

Kapott bármilyen tanácsot Willie McGinesttől a draft színpadán New Yorkban?

A színfalak mögött annyit mondott, hogy a Patriots elismeri a kemény munkát. Azt tanácsolta, hogy álljak készen a munkára: tegyem a feladatomat, amit kérnek tőlem és akkor minden rendben lesz. Eddig is így viselkedtem, és ezt ezután is követni fogom.


Link: meccsvideók
 
Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2014. 05. 10. 07:08
vhs-box
Egy kérdés kimaradt .

-Mit gondol arról, hogy a Patriots igazából Christian Hackenberget szánja Tom Brady utódnak,a draftolása csak az altatás része a többi csapa felé?

-Tudom.

:D
2014. 05. 10. 08:46
DM
ezt nem húzom le,mint Easly picket ez nekem nagyon bejövős pick gratula a FrontOffice.-nak :)
2014. 05. 10. 09:15
MemphisM
2014. 05. 10. 09:16
MemphisM
Srácok ti tudjátok mit jelent a Reach kifejezés?
2014. 05. 10. 09:20
Igen. Amikor egy játékost jóval korábban választanak ki, mint azt az általános közvélekedés szerint várták.
2014. 05. 10. 10:58
lipi
https://www.youtube.com/watch?v=WFNyZowRR4I

Nem olyan rossz a srác, de azért vannak vele problémák.
Baromi gyorsan engedi el a labdát, a közeli célpontokat kiválóan látja és közelre nagyon pontos is. A dobásmozdulata egész tűrhető. Cserében a zsebet piszkosul nem érzi, a nyomást nem tudja kezelni. Úgy totyog a zsebben, mint egy szarógalamb...
Egy kicsit alacsony és a kezei sem túl nagyok.
Jöhet JMD és az ő qb edzői tapasztalata. Remélem sikerül valahogy belenevelni, hogy ne szarjon be a nyomástól...
2014. 05. 10. 11:03
DeXTeR
Én szerintem pont olyan dolgokban kell még dolgoznia, amiben lehet is segíteni rajta, egy jó edzővel, és Brady mögötti nebuló korszakkal! Pont ilyen QB kell nekünk, aki nem nyavajog ha 2 évig padozni kell, hanem minden edzésen odateszi magát, és Brady-t mentorként tekinti, és követi minden szavát!
Jó lösz ez gyerökök! :)
2014. 05. 10. 13:22
simita14
191 centi ! Tom 193, Romo, Rodgers 188, Brees 183, Eli 193, Payton 196, Luck 193. Nem ezen fog múlni !
2014. 05. 10. 15:20
danmajerle
191 helyett 188,595cm (=6'2 1/4") csak, de ez is elég
2014. 05. 10. 11:15
cescf4
ha már Brady, hogy a jó égben lehetett ő 6. körös amikor Bowl game-t is nyert és megannyi comeback-et csinált már az egyetem is... erre mi egy másodosztály sztárját válasszuk ki a MÁSODIK körben...
csak ne hogy vmi baj legyen TB-vel mert ez a srác nem lesz képes arra amit Cassell művelt, de hát OL-ünk szinte tökéletes szóval no paravki mondjom már vmit ha tényleg kellet egy normális backup QB, miért nem Teddy-t választottuk ki???
2014. 05. 10. 11:27
Zarathorn
hát OL-ünk szinte tökéletes szóval no para

Hát ez ebben a formában nem teljesen igaz...
2014. 05. 10. 14:01
Gordon
ha Wendell tudna a két évvel ezelőtti szinten játszani nem lenne para, de még nincs szeptember, nyugi:-)
2014. 05. 10. 11:44
chateautorres
Szimpatikus ez a srác, szerény, alázatos, sőt lehet hogy még hasznát is veszi a csapat a jövőben.
De: Nem húztuk megint 2 körrel korábban, mint hogy még elérhető lett volna. Akinek kellett, mindenkinek van QB-je, ha mégis kellene valakinek, kb. 6 magasabban rangsorolt van benn mint ő.
Mitől féltek a stábnál, kinek kellett volna? Biztos suttogtak a folyosón, hogy a szíhóksznak szemet vetett rá. ???????
2014. 05. 10. 12:02
lipi
igazából ő volt az utolsó még bent lévő qb, akinél van esély arra, hogy lesz belőle valami. Nem is vitt utánunk már senki irányítót...
2014. 05. 10. 13:26
petyus33
Osztom a véleményt. Tényleg egy Brady-tipusú szimpatikus gyerek, aki nem féli a munkát. Ha ezen múlik, akkor nagy játékos lehet belőle, csak képes legyen fejlődni. Manziel-t figyeltem, nagyon jók a statjai, de a fegyelme, a habitusa, kissé flegma, tudja magáról hogy jó, de lehet pont ezért fogják megzabálni az NFL védők és beleszürkül az NFL-be. Remélem Jimmy kap lehetőséget majd a szezon előtti meccseken és megmutathatja mit is tud.Drukkolok neki
2014. 05. 10. 12:22
Arsenal
Írás közben nézem oldalt a szavazást, 39 szurkoló gondolta úgy, hogy belső védő falembert választunk elsőre, vajon hányan gondolták úgy, hogy irányító lesz a második választott, negyedi körösök között szerintem rúgót biztosan draftolunk!!!
2014. 05. 10. 12:44
lesliemus
skaccok! mit jelent az, hogy a másodosztályban nevelkedett? olyan, mint az nb2? jelent ez valamit az értékében? gyengíti az erejét?
2014. 05. 10. 13:26
Az első osztályú egyetemi amerikaifutball bajnokság (FBS): 11 főcsoportban (jellemzően 12-16 egyetemi csapattal főcsoportonként) összesen 120 egyetemi csapat szerepel.

Ki lehet számolni, hogy akár csak 10 végzős játékossal iskolaként hány potenciális NFL játékos kergeti ott a labdát. Még úgyis, hogy játékerőt tekintve a 11-ből kb. 5-6 főcsoport kiemelkedik hagyományosan a többi közül, elsősorban annak fényében, hogy mekkora erőforrást tudnak a football szakosztályra fordítani.

A másodosztályban az anyagi lehetőségek jelentős mértékben zuhannak még a legszűkösebb lehetőséggel rendelkező első osztályú csapatokhoz is képest. Ez természetesen kihat a játékerőre, a sémák komplexitására. Itt 13 főcsoport van.

A két osztály között nincs kieső, feljutó csapat. Évente általában minden első osztályú csapat egy meccsét egy másodosztályú csapat ellen játssza.

Nagyobb ugrás van a másodosztály és az első osztály között, mint az első osztály és az NFL között, pedig az sem csekély.
2014. 05. 10. 14:49
lesliemus
köszönöm DoM a választ...
2014. 05. 10. 12:50
bence.szel
Texans akarta ot 3/1re
2014. 05. 10. 12:51
DefenseFan
Hát ok ok ez a pick de szerintem ő egy inter király lesz az nfl-ben! Kismaning rekordjait döngetni fogja negatív értelemben...
2014. 05. 10. 12:57
daelaci
És ezt mire alapozod?
2014. 05. 10. 13:01
Zarathorn
1 üveg házi páleszra és egy rekesz sörre :D
2014. 05. 10. 13:36
DefenseFan
Hát ha nézd meg a videoit a youtubon! Oké gyors passz de ahogy eldobja a lasztit olyan lassú a labdája, akkora íve van hogy egy valamire való Cb nem hogy lehalássza de még meg is kv-zik a labda elkapása elött!
2014. 05. 10. 13:48
topin
és szerinted pályára kerül a köv. 2 évben? Tehát van ideje fejlődni bőven..
2014. 05. 10. 13:52
vagy a Patsnek a következő 2 évben esélye lesz egy érettebb irányítót választani a drafton v. szerezni FA-ban. Tehát lett volna idő olyan posztra olyan játékost is választani, aki már 2014-ben pályára lépésével erősíti a csapatot.
2014. 05. 10. 16:21
DefenseFan
Legyen igazad,de akkor is kicsit sok érte a 2. kör! :-D
2014. 05. 10. 13:47
topin
Már a chatben sem értettem a nagy károgást hajnalban..Kiválasztottuk a future franchise QB-t és adunk Neki 2-3 évet h tanuljon, mert nagy lépés a másodosztály és az NFL között..ideális helyen van és nem volt több QB aki idén szóba jöhetett volna, ideje is lesz, ráér felépíteni magát..Ha TB megsérül, akkor Mallettel sem vagyunk nagyon beljebb, szóval itt a Pats nem backupot draftolt, nem is értem miért nem látjátok..Lehetett volna első körben Teddy ezen logika mentén? Igen, de nem Őt akarták..ennyi..Lehetett volna esetleg ezt jövőre meglépni a drafton? Igen, de ők idén ezzel a fiúval akarták..vagy azért mert többet látnak benne mint Mi itt, vagy azért mert jövőre esetleg másik posztokra koncentrálnának majd a lejáró és nem meghosszabbítandó szerződések miatt..Mi nem látunk bele a döntések hátterébe..én nem tartom rossznak a két választásunkat, csak azért mert nem úgy húztak ahogy nekünk itt elképzelésünk volt róla..

Megoldásokban kell gondolkozni, tehát sokkal szimpatikusabb lépés megpróbálni megérteni miért Őket draftoltuk, mint károgni..És elhiszem hogy a nagy többség jobban draftolt volna a karosszékből, mint BB-ék, vagy Lombardi de hát az élet valamilyen furcsa fintora úgy hozta, hogy Ők választhatnak a Patsnek és nem a "karosszéki varjak"

Persze a vélemény meg a nem tetszés kinyilvánítással nincs bajom, de ha valamit ezerszer leirtok sem fog megváltozni..azt sem várhatja el senki, hogy akkor egy szempillantás alatt elismerően csettintsetek..de sztem jobb felfogás a jót keresni és a válaszokat. ahelyett hogy lehúztok minden választottat úgy h kb nem is tudtok semmi konkrétumot vagy találgatások vannak..
2014. 05. 10. 14:06
Zarathorn
+1 még akkor is ha nem tetszik a Gerappa pick
2014. 05. 10. 14:49
bence.szel
Gerappáért pacsi! :D topinnak +1 :)
2014. 05. 10. 14:23
Játékosértékelések esetében mindenesetre azonban nem szerencsés túlzottan alábecsüli a fotelscoutot, miközben a valódi döntéshozókat túlértékeljük, a hit% a draftok alapján nem igazolja őket.

1) Elsősorban azért nem, mert a draftolt játékosok döntő többsége nem áll készen az NFL játékára, ezért bizonyos mértékben akár több tulajdonságban, jellemzőben fejlődnie kell. Ennek a tempóját, határát aztán vagy jól lövi be egy csapat, vagy nem.

A múlt tapasztalataira hagyatkozhatnak elsősorban nem csak saját, hanem más csapatok játékosaira. Nem véletlen, hogy külön igazgatóság foglalkozik az FO-ban a pro personnel munkával, akik részben pont azt teszik, hogy a nem Pats játékosok fejlődését követik nyomon, ami aztán megy vissza a scouting report mellé, hogy segítsége a college scouting részleg munkáját.

Pl.: Volt ilyen típusú játékos a múltban? Sikeres lett? Ha igen miért? Ha nem, miért?

Ez még csak a predraft szakasz.

Egy-egy játékos megítélésénél és a big board összeállításánál az a támpont működhet leginkább, hogy a csapat elkezdi kiszórni, hogy kik azok a játékosok, akik nem tűnnek system fitnek a Pats szempontjából felállított kritériumok alapján, vagy éppen kik tűnnek ideális jelöltnek.

Az évek során például jól kimutatható, hogy a Pats komoly jelentőséget tulajdonít elkapóinál a 3cone eredménynek. Ez nyilván jó iránymutató a szurkolói elvárásoknak is, hiszen nem kezd reménykedni a draft során egy olyan elkapóban, aki mondjuk 7.4-et produkált itt.

Sok blogolvasónak szerintem a draft az offseason fő eseménye, hiszen ez a leginkább megragadható, fix időpontban, amivel lehet tervezni. (szerződések átalakítása, új igazolások ez mind esetleges). Talán még el is olvas korábban pár mockdraftot, vagy NCAA meccsek alapján kialakul benne egy kép, hogy ki a jó, ki a rossz játékos.

Aztán a drafton ezek az elvárások természetesen köszönőviszonyban sem lesznek a valós történésekkel.

Clay Matthewst mindenki a Patshez várta a draft előtt, aztán amikor ők nem választották ki, hanem trade-eltek általános lett a letargia. Pedig felépítése alapján egyszerűen nem olyan volt a játéka, amit egy Patriots edge defendernek tudnia kellett minimumként.

Ez a fajta csalódottság aztán a draft kommentjei között fokozottan érvényesül. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Hiába kéri számon az ember, ez szerintem amíg világ-a-világ nem fog változni, legyen szó bármelyik csapatról. Ilyen a sóbiznisz.

Ami pedig az NFL döntéshozóit és különösen edzőit jelenti: mindenki bízik annyira magában, hogy majd én megtanítom a játékost (coach up), séma fitre formálom. Aztán ez vagy bejön, vagy nem.
------
Mi húzódhat meg egy döntés hátterében: a Garropolo választást befolyásolhatta az is, hogy a Texans állítólag vitte volna 3/1-re. Ha Mallett nem köt ki náluk, az egy újabb jel lenne, hogy a Pats nem akarta közvetetten muníciót adni egy vélhetően erős riválisnak a kezébe, a játék legfontosabb posztjára.
2014. 05. 10. 15:59
cescf4
egy csomó játékosnak még az FBS-ből is igen nehéz 2-3 év alatt NFL szinten teljesíteni... akkor mit várunk egy másodosztályban edződött gyerektől
azt sem értem miért kellett a Texansnak beinteni ezzel? Kezdő nem lett volna, tanulni meg kitől tanul? max BoB-tól mert Fitzpatrick minden csak nem jó mentor


de nem is magával a pickel van bajom, hanem hogy egy MÁSODIK kört adunk érte, amikor TE pl nincs (oké nem akarunk érte feltradelni), OL katasztrófa( elvárjuk egy Future HoF QB-t hogy most már igazán megtanulhatná a levitálást), LB nincs mélység és akkor sorolhatnám

megint elcsesszük a draftot ilyen "ha egészséges marad", "ha mázlink van akkor minden idők legnagyobb stealjét húzzuk", DE nem ezek a pickek évek óta nem jönnek be

nem azt mondom h a jövőt áldozzuk be TB új gyűrűje miatt, de azért igazán mutathatnánk vmi hajlandóságot, hogy a köv évben kicsivel továbbjussunk

vagy örüljünk a Browner-Revis duónak? mintha ez lett volna a csapat egyetlen komoly hiányossága???
TB megvédése? RZ célpont? Pass-rush?


(kiváncsi leszek ma kiket húzunk, félre értés ne essék nem BB OUT-ozom, csak Garoppoloért éjszakázni, hatalmas csalódás volt)
2014. 05. 10. 19:44
Bruschi85
Olvasva korábbi véleményeid egyet szoktam érteni velük, de most nem értek egyet, főleg ezzel a károgással, meg karosszékezéssel.
Az első részhez, csak szeretnénk, hogy kihúzzuk a jövő franchise Qb-jét, attól még nem biztos, hogy pályára is fog lépni valaha tétmeccsen Pats mezben.
Ahogy Mallett-nél is azt vártuk, hogy lehet Tom utódja, aztán most meg..
Ezzel a döntéssel húztunk egy csere Qb-t, 2. körben, mert TB a frachise Qb még évekig. Jimmy nem több, mint egy backup jelenleg, majd eldől, hogy sikerül-e ebből kilépnie, reméljük attól, hogy te jövőt benne látod az a véleményed és nem tény, majd ha lehetőséget kap évek múltán a bizonyításra.
Szimpatikus srác, nem is ez a gond, hanem, az, amit pl. Cescf4, DoM stb. és többen is leírtak, hogy helyette rögtön kezdő minőségi javulást hozó játékost lehetett volna húzni needre. Ez pedig nem történt meg hajnalban.
De ettől ez még nem károgás, pláne nem felfogás kérdése, hanem pusztán véleménykülönbség, aminek itt a fórumon és a cseten is helye van, ha normális hangnemben zajlik szerintem.
2014. 05. 11. 14:13
karuly
2014. 05. 10. 14:08
Én egy dolgot nem értek: miért mondják sokan, hogy nem volt több értékelhető irányító? Mettenberger az LSU-nál jó volt és felépítésileg is jobban passzolt volna ide. Nála is elég lehetne 2-3 év tanulás. Plusz McCarron, aki Bowl gameket nyert a csapatával.
Na mindegy. Bízzunk a szép jövőben.

Mindjárt jön egy összefoglaló cikk a mára maradt játékosokról (vannak bőven, nem kell izgulni)
2014. 05. 10. 14:50
bence.szel
Ezen én is gondolkodtam, de nem lehet véletlen, hogy őket még mindig nem vitték ki... Az okot nem tudom :/
2014. 05. 10. 16:01
cescf4
McCarron én túlértékeltnek vélem, az h nyert 2 bajnokságot zsinorban inkább a powerhouse-nak az érdeme mint az övé
2014. 05. 10. 14:17
nszgergo
ha véletlen megint megsérülne a punter, akkor már ő állna be nem Brady, mert kicsi a keze, kisebb az esély h eltalálnák :) sajnálom h nem egy olyan játékos jött,aki segithetné Bradyt, hanem egy olyan akivel még neki kell foglalkozni, ezt talán 2 év mulva kellett volna
2014. 05. 10. 14:17
nszgergo
a következő két évben nah
2014. 05. 10. 14:24
DM
Az én kívánságlistám élén most ők állnak de persze ez más kérdés,h én mit szeretnék :D

-Trey Burton TE
-Craig Loston SS
-Purifoy, Loucheiz CB
-Gaffney, Tyler RB
-Reilly, Trevor OLB\DE
-Lowery, Antwan OG
2014. 05. 10. 14:51
bence.szel
Gaffneyt és Lostont nagyon adnám!
2014. 05. 10. 14:58
Levis
http://www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap2000000349055/Patriots-select-Garoppolo-with-No-62-pick

Ahogy Willie McGinest lereagálja azt a sok ostobát nagyon kemény :-D
2014. 05. 10. 16:32
nosbiglem
2014. 05. 11. 13:52
Zarathorn
Hatalmas figura... halálra röhögtem magam :D
2014. 05. 11. 13:57
Zarathorn
Hozzászólás a(z) Garoppolo interjú bejegyzéshez