Menetrend

Hiba az év újonca szavazáson

2009. 01. 04. 03:16
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Mint ahogy korábban beszámoltunk róla Jerod Mayo a New England Patriots linebackere nyerte az év újonc védőjátékosa címet. Mint utólag kiderült, hiba történt a szavazáson.
A várakozásoknak megfelelően Mayo elsöprő fölénnyel nyerte a szavazást, a lehetséges 50 szavazatból 49 darabot gyűjtött be. Hatalmas meglepetésnek számított azonban a Cincinnati Bengals védőjére Keith Riversre leadott 1db szavazat, mivel a játékos mindössze 7 meccsen lépett pályára mielőtt megsérült volna. Vajon ki szavazhatott Riversre, és mi volt rá az oka? Egy újságírónak azonban sikerült szóra bírnia Jay Parist a North County Times munkatársát. Paris e-mailben a következőket válaszolta: "Jobban örülnék neki, ha egy jó indokom lenne erre. De ez csak egy hiba volt, amire azután jöttem rá, hogy kijöttem a szavazásról. Mikor eljött az idő, hogy leadjam a szavazatokat hétfőn, éppen a Chargersről szóló rájátszás cikken dolgoztam, amiben Philip Riversről írtam. A két képernyőmön szerepelt a Chargers cikk, és a Mayot és Riverst is tartalmazó DROY lista. Rivers járt az eszemben, és a szavazólapon megtartottam Keith Rivers nevét, és töröltem Mayot. Az én hibám. Nyilvánvalóan Mayo volt az egyértelmű választás - UCLA szurkoló vagyok, tehát a Rivesre adott szavazatom egy igazi hiba volt!" Mayo tehát az összes szakértő egyhangú véleménye alapján valójában egyértelműen nyerte a szavazást, de egy emberi hiba miatt az eredmény elsöprő fölényre módosult hivatalosan.

Hozzászólások

2009. 01. 04. 03:31
Tzimisce
Tom is 49-1-re nyert tavaly ha jól emlékszem :)

MVP választás mikor lesz?
2009. 01. 04. 08:30
mela
MVP szavazást Peyton Manning nyerte. Erre büszke lehet, tényleg jó szezont produkált. Viszont a mai teljesítményükre nem lehet büszke. Vagy csak egyszerűen a Chargers jobban akarta a győzelmet. Döntse el ki-ki maga.
2009. 01. 04. 09:20
Jimanszky
Ekkora bakit:D.Lehet gonosz vagyok, de örülök, hogy kiesett a Colts;).Sose szerettem őket és nem a nagy rivalizálásmiatt.Ma meg Hajrá Minnesota, már csak Asante miatt is;)
2009. 01. 04. 09:38
zsesszi
azért hihetetlen hogy ezt a Cardinalst "végeztük ki" az uolsó előtti fordulóban....mintha nem is ugyanaz a csapat lett volna!
azt pedig jó látni, hogy nem csak a mi parlamentünkben okoz problémát két különböző gomb kezelése :D
2009. 01. 04. 11:42
temp
Manning az MVP, Pennington meg az év visszatérője.
2009. 01. 04. 12:56
norbertobaggio
Ennél jobb dolog nem is tőrténhetett volna minthogy kikapott az Colts mondtam én hogy a Chargesrsnek pont jókor jött ki a formája!
2009. 01. 04. 12:57
norbertobaggio
Rosszul irtam mert tőrténhetett volna jobb is ha mi vertűk volna a coltsot a po-ban!
2009. 01. 04. 18:03
Wyatt
lol
tök egyértelmű, hogy a tavalyira írta, nem értem mit nem lehetett ezen érteni:D
a greatest qb ever, meg nem volt rossz, de kurva sok mákja volt a meccs során, és aki szerint a chargers kevésbé érdemelte meg, az nem tudom mit nézett... ha nem balfaszkodnak ennyit, akkor rendes játékidőben 10+ nyernek...
Hozzászólás a(z) Hiba az év újonca szavazáson bejegyzéshez