Menetrend

Hírek röviden

2012. 07. 19. 16:03
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Az újoncok már ma megérkeznek a New England Patriots főhadiszállására az edzőtábort megelőző héten; még mindig kiegészítő, harmadik tight end után kutat a csapat a piacon; hosszú idő után hallani lehetett Andre Carter felől is.
1. Miután Donte' Hightower szerződése is ki lett pipálva, minden újonc készen áll a Patriotsnál a felkészülés végső fázisára, az edzőtáborra, amely július 26-án veszi kezdetét. Az újoncok azonban már a mai nappal megérkeznek Foxboróba. Az ESPN Boston riporterei közül Mike Reiss OLB/DE Chandler Jonest, Mike Rodak OLB/DE Jake Bequette-t, Field Yates ST Nate Ebnert választotta arra a kérdésre, hogy melyik újonc teljesítményére lesznek leginkább kíváncsiak az elkövetkező hetekben. Ti kire voksolnátok a 14 újonc közül (7 drafolt játékos mellett - Jones, Hightower, Wilson, Bequette, Ebner, Dennard, Ebert - szép számmal akadnak UDFA-k is - RB Bolden, WR Roark, TE Urban, G/C Warren, T/G Zusevics, DT Forston, OLB/DE Francis)? 2. A hírek szerint TE Visanthe Shiancoe látogat el a csapathoz. Az elmúlt idényeket a Vikingsnál töltő, már 32 éves játékos azt a feladatot tölthetné be Rob Gronkowski mellett, amelyet 2010-ben Alge Crumpler látott el. Shiancoe nagyon is kompetens blokkoló, pass rush ellen az egyik legjobb a ligában. 2009-ben Brett Favre kedvenc célpontja volt 11 TD elkapással, tehát a passzjátékban is lehet rá számítani. Jelenleg két szabad hely van 90 fős keretben. Az OTA és minicampek alatt nagyítóval lehetett keresni az egészséges tight endeket a csapatnál. Ha végül szerződteti őt a csapat, jó eséllyel lehet harcban a harmadik tight end posztért az inkább korlátozott képességű Daniel Fells ellenében. 3. Andre Carter, a tavaly év végén súlyos sérülést szenvedett veterán pass rusher még mindig lábadozik és csak remélni tudja, hogy a Patriotstól meg fogják keresni egy ajánlattal. A cél, hogy az edzőtábor kezdetére olyan állapotban legyen, hogy azon részt tudjon venni - mondta a Sirius NFL Radionak.

Hozzászólások

2012. 07. 19. 17:57
a végén még átállunk 5TE-s felállásokra, ezért nem kapott Welker hosszútávut!
2012. 07. 19. 18:58
lolvin
Mégis mennyi pénzt akar Carter, h a csapat nem kinálta meg egy visszafogott szerződéssel? Tavaly elég domináns volt, sérülés ide vagy oda egy visszafogott szerződést megérne...
2012. 07. 20. 07:16
lipi
Végre valami hírmorzsa :).

Részemről Chandler Jonesra leszek kíváncsi. A draft előtt, mint potenciállal rendelkező, de kiforratlan, kockázatos picknek harangozták be. Ha csak fele olyan jó lesz, mint Sey volt, akkor már megérte behúzni.
Shiancoe remek igazolás lenne. Ha már mindenképp ragaszkodunk a 3 TE-hez.
Carter érdekes kérdés. A stáb a DLine ilyen szintű megerősítése után, sérülésből visszatérő játékosként inkább backup szerepet szánhat neki, legkésőbb az idény második felétől. 3 olyan játékos jött, aki tud a helyén játszani, ebből 2 az első körben. Ő a tavalyi idény nagy vesztese. Ha nem sérül meg, ő kaphatta volna azt a szerződést, amit Anderson akasztott le.
Ha a rehabilitációja jól halad és nem kell kidobni miatta egy reményteljes ifjoncot, akkor szolid szerződést megérne az öreg.
2012. 07. 20. 07:46
TÖRÖLT
Sziasztok oh anyám végre valami informésön :D :d kellett mint falat kenyér az éhező embernek :D

Nos akire szerény személyem kiváncsi lesz az nem más,mint a sokak által tágra nyílt szemekkel választott a második körben Tavon Wilson.

az UDFA-k közül pedig a DT Forston, OLB/DE Francis kettősre fogok nagyobb figyelmet fordítani :)

Carter nos Én is amondója vagyok hogy mentorként mint Addai a futóknál Carter a védelemben taníthatja a most érkezetteket.Valami veteránminimumot neki és jó lesz ő ide még :D
Hozzászólás a(z) Hírek röviden bejegyzéshez