Menetrend

Hírek röviden - hiányzók, Moss

2010. 09. 07. 12:00
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Hiányzók az edzésről. Nem vett részt a teljes védőfelszerelésben tartott hétfői gyakorláson az újonc OLB Jermaine Cunningham, aki bokasérülés miatt nem tudott játszani a premeccseken, de még mindig az a hír, hogy a hétvégén akár pályára is léphet. Szintén nem edzett WR Julian Edelman (Falcons elleni találkozón sérülhetett meg az egyik ütközésnél), RB Laurence Maroney (magyarázza mellőzését az előidény találkozóin), DL Ron Brace és DB Kyle Arrington sem. OL Nick Kaczur egyáltalán nem volt jelen az edzésen. Randy Moss elégedetlen. A veterán elkapó, a csapat fizetési sapka szerint idén legtöbbet kereső játékosa elégedetlenségét fejezte ki, mert úgy érzi, hogy a vezetőség nem akar új szerződést adni neki. "Amikor az ember olyan sokat tett a csapatért, és olyan sokat dolgozott, frusztráló, rossz érzés, ha nem akarnak itt látni" - mondta Moss a CBSSports.comnak. Forrás: Boston Herlad és Boston Globe

Hozzászólások

2010. 09. 07. 12:31
Bulow
Ezek szerint Randy - a tavalyi hírekkel ellentétben - még nem tett le arról, hogy maradjon. Ez tképpen jó hír, bár alig hinném hogy a készülő TB gigaszerződés mellett megtarthatnánk őt is. Csak tudnám akkor ki lesz az elsőszámú elkapónk - ráadásul olcsóbban. Egyelőre nem látok esélyest.
2010. 09. 07. 13:18
wEAR.
Látva Randy formáját, Kraft igazán belnyulhatna a zsebébe.
2010. 09. 07. 13:48
Gomes..
Randy formájával kapcsolatos kijelentések úgy érzem koraiak..
Várjunk pár hetet!
2010. 09. 07. 13:55
Bruschi85
Randy még mindig a liga top5 elkapója!
Azonban kár, így közvetlenül a szezon előtt panaszkodnia amikor most is elég szépen keres. Egyébként pedig a jövő év így is elég bizonytalan meg TB szerződése se lesz éppen "két fillér"

Most csak a Cincy ellen kell készülni és előre a győzelemért!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
2010. 09. 07. 14:03
deepsilver
Ez szerintem Randy részéről az ilyenkor szokásos cirkusz része!
No meg a forma!
Osztom, hogy várjunk egy pár hetet. Igaz Randy puszta pályánléte x-factor az allenfél defense számára!


Go Pats!
2010. 09. 07. 14:11
lolvin
Én nem hiszem, TB szerződése Manningéhez fog hasonlitani, a Colts vezetősége egyértelművé tette, h Manning lesz a liga legjobban fizetett játékosa. TB eddig legalább is, nem akart túl nagy szeletet kiharapni a tortából, neki fontosabb volt, h a csapat jó legyen körülötte, meglátjuk most mi lesz, szerintem nem kell aggódnia Mr. Kraftnak amiatt, h majd TB kiveri a hisztit ha nem kap annyit mint Manning!

Ami Mosst illeti, én azt hiszem itt nem arról van szó, h a csapat ne akarná újra szerződtetni, a tavalyi szezonja számok alapján nem volt rossz, de mindannyian emlékezhetünk meccsekre amikor mintha a pályán sem lett volna, szerintem a vezetőség az idei szezon alapján fogja eldönteni, h próbát tesz-e a szerződtetésére vagy sem, ha a tavalyi ingadozó forma valóban a sérülésnek volt közsönhető, és az idén ismét kimagasló lesz, nem csak a tavalyi Titans secondary-hez hasonlók ellen, akkor azt hiszem kap majd új szerződést, ha nem igy lesz, valószinű mehet amerre lát, BB is már lenyilatkozta, h minden játékos a teljesitménye alapján itéltetik meg, szóval szerintem Mossnál is ez lesz a döntő!
Ne feledjük, ahogy a hirekből olvashatjuk, Moss az egyik legkeményebben dolgozó játékos a pályán, imádja a focit, BB meg imádja az ilyen játékosokat, szóval én egyáltalán nem temetném még ezt az ügyet ha Moss úgy teljesit majd mint ahogy most a TC után várjuk/várják tőle!
2010. 09. 07. 14:41
wEAR.
Hát én annyira nem agódóm Randy miatt ami ezt a szezont illeti. Tudjuk ugye, h szeretne még 1 nagy szerződést. Ha nem játszik jól vagy ingadozó lessz akkor ez nem fog neki összejönni. Szóval szinte biztos vagyok benne, hogy mindent belead. Mondjuk, h ha most elkezd hisztizni akkor érdekes lessz...
2010. 09. 07. 15:08
Neo
Nos igen...korai még a szerződéséről hisztiznie..lássuk, hogy muzsikál Dansby, Revis és a többi CB/S ellen és majd utána lehet beszélgetni szerződésről.
2010. 09. 07. 15:17
lolvin
Neo

Hogy jön ide Dansby?
2010. 09. 07. 15:48
Neo
Úgy értettem, hogy a nagyobb nevű interception-vadászok ellen kell(ene) jól játszani. Persze tudom hogy Dansby LB.
2010. 09. 07. 15:56
temp
Dansbynak 10 intje 6 éves van pályafutása alatt, nem hiszem, hogy az ő intjeitől kellene első sorban félnünk.

Egyébként sem gyakran fogja Randy Mosst fogni, az LB-k inkább a RB-ek, és TE-ek felé menő passzokat szokták lehalászni, esetleg a mázlisan elütött labdákat, nem egy olyan klasszikus mélységi célpont fogása a feladatuk, mint Moss.

A nagy pénzzel kapcsolatban pedig, egyrészt mi általában inkább megvárjuk, hogy kifusson a szerződés, másrészt Randy inkább játszon, mert tavaly néha nagyon nem volt kedve hozzá
2010. 09. 07. 20:01
Mr nemo
viito-nál a pont. RM tavalyi formája alapján még túl is van fizetve, no meg, ha TB ki tudta várni a szerződése végét, akkor az új fiú is beállhatna csendben a sorba.
2010. 09. 08. 00:12
Maniac84
Ez a túl van fizetve az azért túlzás, tavaly is simán top3 WR volt. A pár rosszul sikerült meccsén kívül én meg olyanra is emlékszem, hogy volt, hogy alig tudta felemelni a karját mégis pályán volt.
Hozzászólás a(z) Hírek röviden - hiányzók, Moss bejegyzéshez