Menetrend

Ilyen nincs

2011. 11. 07. 02:52
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
[caption id="attachment_8909" align="aligncenter" width="540" caption="Védelem - egy lépés előre; Támadók - két lépés hátra?"][/caption]

Hozzászólások

2011. 11. 07. 02:54
Neo
Nagy változások kellenek... és mellesleg jövő héten a Jets otthonában végleg elúszhat a PO. is :(
2011. 11. 07. 02:58
Neo: nem fog elúszni, legrosszabb esetben is 11-5 lesz, ami ha más nem, a WC-re elég kell legyyen látva a többi csoportot. 2 nehéz meccsünk lesz még: Jets, Eagles. a többit KÖTELEZŐ hozni.
2011. 11. 07. 03:03
Neo
Lehet hogy nem ment el minden...de valahogy ezt a vereséget látva és anno a 07-es SB döntőt is látva...hát nagyon fáj..ezt nagyon nehéz feldolgozni :(

Ha én lennék az elnök biztos kivágnék pár embert...
2011. 11. 07. 03:05
nosbiglem
De nem te vagy, szerencsére...

Kérem szurkoljunk a csapatnak, és ne temessuk!
2011. 11. 07. 03:13
nem szabad temetni, emlékezzetek vissza milyen csapatok nyerték az elmúlt évekbenn az SB-t. WC csapatok. Meggyőződésem h ha sikerülne végre egy PO-meccset nyerni akkor onnantól BÁRMI lehet... és emlékezzetek, tavaly se mentünk semmire a 14-2-vel, meg azzal h sorra vertünk mindenkit a PO-ban..
Utálom h megint a Giants szakított meg egy nagy sorozatot, de ez van

Aggódom az O miatt, ideje ráfeküdni a Brady-Ocho kapcsolatra...
2011. 11. 07. 03:13
Zarathorn
Ilyen nincs és mégis van sajnos.
A bowl.hu-n már hányingerem a kis Manning így elite meg úgy áhhh... Azt aláírom, hogy idén levezényelt 4v5 GWD-t de ettől még nem kellene elszállni annyira tőle áhh tudom most savanyú szőlő azért írom ezt de

2007 óta ez is a TOP 5 legfájóbb L-ek közé tartozik nálam...

DoM, Danna mit lehetne tenni a csapattal?
2011. 11. 07. 03:19
Neo
Occsó passzív játéka eléggé zavaró volt, párszor Tom is erősen magyarázott neki...meg mondjuk most látszott, hogy miért nem erőltette eddig Tom feléje a passzokat! Viszont Branchnek még mindig lehetne többet passzolni, egész jól elkapja a lasztikat!

Abban lehet valami, hogy ha PO-ba kerülünk, akkor lehet esélyünk..de a főcsoport döntőben nagy valószínűséggel megint szembejönne a Steelers, utánuk meg mind1 melyik NFC-s gárda jönne (Packers, Saints..) magasan jobbnak tünnek a nemzeti főcsoport csapatai az AFC-nél.
2011. 11. 07. 03:39
Ocho felé 5x ment ma a labda, ebből 1x túl későn dobta Tom, előtte üresen volt. 2: mellédobta, 3: kb 2 méterrel fölé dobta. 2 volt elkapható...

Steelers se verhetetlen, évekig aláztuk őket, most nekik jött ki jobban a lépés... ennyi.
2011. 11. 07. 03:52
nosbiglem
Jovo hétre Ocho cutot prognosztizálok! Sztem betelt a pohár!!!
2011. 11. 07. 04:54
boston
Fiúk nem láttam a meccset, csak a nfl-en követtem. Tudom szar volt az o, de a 2. félidóben megis csinált 20 pontot. Néha meg kéne nyerni az ilyen "szar" meccseket is. Nem csak akkor ha az o min 25 pontot csinál.

1.40 el a vége elöttmegvan a vezetés és még a fg is belefér, erre 1.20 mp alatt csinálnak egy 80 yardos drive-t. Ne mondja már senki, hogy nem ezen ment el.

hazai pályán, 1.20 alatt 80 yardos td!!!
A rohadt életbe!!
2011. 11. 07. 07:33
tomi-tomi
#8 Danna,
a maradék kettőből egyet gyönyörűen levédekezett a CB.

#10 boston,
végül is, de azon ment el. S nagyon fájó, hogy ez lett a vége.

A 2 INT és az egy ST fumble belefért. Valójában a sack+fumble a saját 10 yardon volt a végzetes, a döntő hiba.
Ezután a meccs után szidhatunk mindenkit - FO-t, BB-t, Off-t, ST-t, megérdemlik. S a legvégén nagyon halkan a Def-t.
2011. 11. 07. 07:47
DefenseFan
Hát most mit lehet erre írni?
Ennyire töketlen O-t!
Amíg nem fog Brady 15-20 yardot meghaladó pontos passzot adni addig esélyünk sincs! Totál rááll mindenki a 5-10 yardos védekezésre és ennyi elég is hogy folyamatosan puntoljunk!
A D ahhoz képest jól tartotta a csapatot, a vége kicsit el lett szúrva, de ezzel a SEC-el azért valljuk be benne lehetett volna egy bazi nagy zakó is! Welkernek meg lehet csinálni egy szobrot mert hihetetlen amit művel!
A Jetstől sima L! A többit "kötelező" hozni!
2011. 11. 07. 08:05
Dega
Tomot sztem nagyon ¨nyomta¨ az elvesztett SB.nem felejtett el senki focizni......csak a fejekben rendet kell tenni!!!
Még így is csak kicsin múlt.....
2011. 11. 07. 09:08
lipi
Ami nekem ebből a meccsből lejött, hogy iszonyatos nagy gond van a fejekben. 0 pontos első félidő?? WTF? Ezzel az támadóalakulattal? A play hívás kiszámítható és gyenge. A támadófalunk elviekben a liga elitjéhez tartozik, mégse bíznak bennük, folyamatosan egy-két plusz falember/TE segít a blokkolásban -> kevesebb célpont passzjátékban. Tom pont a blitzekből jövő ember mögötti célpontokban volt a legjobb pár éve. Most ha nem kap 3-4 mp-et a faltól, nem tudja eldobni a labdát. Csak az első két elkapó opciót nézi. Ha nincs Wes, akkor megy Gronkónak, ha ő sincs, akkor eldobja valamelyiknek és ha elkapja jó, ha nem, akkor szívás. A harmadik-negyedik opciót meg se nézi...
Szélekre nem vagyunk hajlandóak futni. Csak belső futás... Pedig akár Woody, akár Ridley alkalmas lenne rá.
A pályát max 10 yardra játsszuk be, egy közepes passzt sem engedünk el. Hülyeség, hogy nincs hozzá elkapónk. Akár Branch, akár Hörni (a magasságával) alkalmas lenne legalább 15-20 yardos játékra.
A védelmet lehet szidni, de meccsenként 20-25 pontot engednek, és megadják a lehetőséget az offensenek. lásd Arrington labdaszerzése, első félidő 0 ponton tartása.
A spec teamről inkább nem beszélek. Tele van a roster spec playákkal, mégse tudtunk előrébb kezdeni a saját 20 yardos vonalunkról, míg az ellenfél akár a 40 yardról is jöhetett...
Változatlanul azt mondom, hogy a játékosaink jók, ligaelit a falunk, az irányítónk, a TE-ek, nálunk játszik a liga legjobb slot receivere, a futóink bőven elegek ehhez a passzjátékhoz, ráadásul labda biztosak. Azonnal idehozni a csapathoz a legmenőbb sport szipológusokat és edzés helyett napi 8 órában kibeszélni magukból a frusztrációkat...
Ócsót meg nyugodtan ki lehet baszni a csapattól, Bradyvel nincs meg az összhang. Innentől meg tök mindegy, hogy a csapatnál van-e vagy sem, egyszerűen nem bízik benne...
Bocs, kicsit hosszú voltam, de tegnap a tököm tele lett ezzel az impotenciával, amit hetek óta tudunk mutatni magunkból...
2011. 11. 07. 09:51
Most csak röviden (remélem):
Amit a def csinált 3 negyeden keresztül az gyönyörű volt. Azon, hogy nincs megfelelő pass rush és sec (akik ma "csak" 250 yardot engedtek) már túltettem magam. Kéne egy free safety, csak már unom minden héten leírni. 0-án tartották a Giants offense-t. Az utolsó negyed meg picit fordított volt, nagy kár az utolsó drive-ért.
Az offense viszont, a 3. negyedben azon agyaltam, hogy megyek aludni. Szerintem Ocsót most ne bántsuk. Vagy szépen védekeztek rajta vagy rossz volt a passz. Az 5-ből kb 1 volt ami rajta múlott. Lehet, hogy WW a legjobb elkapónk, de (bocsánat) kezdem unni, higy raja kívül alig lát meg mást TB, max Gronk-ot. A többiek meg nagyon esetlegesek. Ha többet dobna Ocsora, Branch-re, tán megzavarodna az ellenfél D. Ocso jó mélységi lenne, de alig kap lehetőséget.
TB nagyon gyatra volt, nincs mese.

Azoknak van igazuk akik pszicho mókus után kiáltanak. A D-ben állomány para, de az O-ban fej para van.
Én bevallom nem várok sokat a csapattól most már. Ha nem tudnak rendet tenni a fejekben, akkor (akár eretnekség, akár nem) nem lesz PO.
Ha helyre lehet hozni a srácokat, akkor akár SB-t is el tudok képzelni.
2011. 11. 07. 10:22
lukacstamas
TB: "It was just a tough day, obviously to lose, in a game where we felt we had a good game plan, we had a good week of practice, but they played a little bit better than we did."
2011. 11. 07. 10:54
Inyas
Hát túl a hajnali szívinfarktuson és innen a vereség felett érzett elkeseredésen sok minden kavarog bennem.
Az a baj,hogy nem a csapattal és a játékosokkal van a nagy gond. Az edzői csapat (back office) nagyot gyengültünk ezen a téren sokan el szerződtek az utóbbi időben tőlünk. Deniels óta nincs jó támadó edzőnk és ez most csúcsosodik ki túl sok mindenben dönt Brady taktika,emberek és nagyon megviseli ez a rengeteg inti amit ebben az évben dobott nagyon tökéletes akar lenni és ez nem működik. Védelem mióta nincs védelmi edzőnk? Na azóta szar a védelem túl sok amit a Belichik vállal. Ő tudja érzi hogy gyengült a tem-je ezt próbálja kompenzálni azzal, hogy többet vállal de ez nem mindig jön be. Most nem látja át a rendszert egészében és mindenre kevesebb ideje jut mert mindent csinál egy kicsit tehát nem olyan hatékony a munkája mint volt. Váltania kell a tem-jének mert így nagyon lassan fejlődik a csapat és most értekbe a riválisain. Azért rohadt izgalmas volt a meccs csak a győzelem hiányzott a végéről hajrá Patriots!!!!
2011. 11. 07. 10:56
Tzimisce
lukacstamas: Tényleg a fejekben kell rendet tenni. Valószínűleg nincs otthon minden rendben az asszonnyal, vagy más baj van, mert akkor nem lenne ilyen frusztrált TB.
A bizalom hiányzik, az tuti. WW élete évét fogja produkálni, majd lerak az asztalra egy olyan szerződés kérést, hogy Kraft apó nem fogja akarni kifizetni.
Valóban van még esélyünk underdog PO-ra, ami szerintem meg is lesz, még ha a csoportot esetleg el is bukjuk, bár most a Bills is bukott, így kissé betömörödött az AFC East.
Továbbra is azt mondom, hogy nem ez lesz a mi évünk, de még reménykedem. Jövőre meglesz a ligaelit Oline, Offense, és ha kialakul a bizalom (szerintem ez a lockout miatt van) akkor bivalyerősek lehetünk jövőre, egy közepes Defense-el.
Bár én lennék a legboldogabb, ha úgy nyernénk SB-t mint 2001-ben, ahol totál esélytelenként indultunk, és nyertünk.
2011. 11. 07. 10:59
lesliemus
hol úszott el?

1. 2 negyed elején red zone közelében egy int. minimum -3pont
2. kihagyott FG: -3pont.
3. sack + fumble saját red zone-ba: -7pont.

ennyit vesztett a támadó alakulat, amit nem a védelem adott a NYG-nak!!! -13!!! ha ezt nézzük, megnyertük volna...
2011. 11. 07. 10:59
Szabotomy
Edelman fumle-ja után nem néztem tovább a meccset. Ha szánalmas meccset akarok nézni, akkor gyengébb csapatok szereplésének közvetítését választom. Nem vagyok hozzászokva az ilyen agyatlan játékhoz: delay of game, illegal sustitution, Mankins-t simán ki is zárhatták volna a bunyójáért, fumbe, interception, miss tackle miss tackle hátán, rossz zónázás...kreativitás teljes hiánya az offense playhívásokban.

Egyetértek, hogy hiányzik egy mélységi fenyegetést jelentő. atlétikus, erőteljes, kétméteres elkapó. Brach, 85, Gronk lassú, Hernandez sérült, Welker alacsony a legtöbb cornerhez képest, Price meg csöppet fakezű. Nem csoda, hogy Brady WW-ben és Gronkban bízik a legjobban, ők a legjobb elkapóink. Az a gáz, hogy ellenfelek szétszívatnak minket úgy, hogy Brady-nek gyakran 3 másodperce van a zsebben (ami nem kis luxus).

Szerintem az a kérdés, hogy mit gondolt a staff? Hogy tudtak így nekivágni a szezonnak?

Ennek ellenére továbbra is szurkolok a csapatnak. Nem zavar ha kikapunk, csak lássam, hogy mindenki, minden percben küzdeni akar.
2011. 11. 07. 11:00
Burkus
Spikes megsérült, Guyton megsérült. Spikes azt követően, hogy beszélt az orvosokkal, a törülközőbe temette a fejét... Pedig végre ott valami, a linebackereknél alakult.

Amikor korábban arról volt szó, hogy itt nagy zűrök vannak, - pedig még jöttek a győzelmek - a társaság egy jó része vészmadaraknak kiáltotta ki, aki erről beszélt. Szvsz a csapatnál struktúrális problémák vannak, amit nem lehet rendbe tenni egy-két beszélgetéssel. Ide tartozik, hogy Romeo Crennel óta nincs átütő DC, vele és Charlie Weiss-szel nyertük a három gyűrűt. Mind a kettő szabad volt tavaly, miért nem hívtuk őket. Az edzői stáb és a roster management már egyértelműen nagyon gyenge lett. Amit nem értek, az az, hogy miért nem mutatunk semmi rugalmasságot, adaptálódást az adott helyzethez. A többi csapat simán változtat a félidőben a teljes taktikán, nálunk ennek jele sincs.

A szezon elején a kitalált stratégia - rövid passz a slot receivernek, a két TE-nek és néha a futónak - működött, Brady annyi célpontból választhatott, hogy az ellenfél nem tudta lereagálni. Branch illetve Ocho már az elejétől kevéssé tudott ennek a rendszernek részese lenni. Mára mindenki kiismerte a rendszert és megtalálta az ellenszerét is, szoros emberfogással, Welkert és Gronkowskit sokszor kettőzve meg tudják ölni a játékot. Azt nem tudom, hogy hova lett a jó futás? És miért van 5 RB a rosteren, ha nem futunk?

Én visszahoztam volna Mosst, ha másért nem, hát fenyegetésként. Azzal, hogy pályán, eleve két embert fog le, valamint mélységben széthúzza védelmet. Ezen kívül mindig volt egy-két nagy elkapása, ami akár döntő is lehetett. Annyit mint Ocho, biztos letenne a közösbe - vagyis a semmit...

Azt gondolom, hogy lassan megérett egy nagy rendbetételre a csapat. Nagyon nagy HC-nak tartom BB-t, de lehet, hogy már neki is "csőlátása" van, már az ő posztján is változtatásra lenne szükség. Eltelt 11 év, megújulásra lesz szükség, ahogy más csapatsportágakban is időről-időre összejön egy nagy sorozat, aztán vége. Lehet, hogy meglesz a PO - ahol aztán bármi megtörténhet - de ahogy tegnap elnéztem a Green Bay játékát, tőlük pld. fényévekre vagyunk jelenleg.
2011. 11. 07. 11:14
lipi
Srácok!

Könyörgöm! Egy életre felejtsük el Mosst! Itt volt, szép volt, jó volt, ennyi!
Nincs szükségünk mélységi elkapóra, nem kívánja meg a rendszer. Középhosszú passzokra és meccsenként 2-3 mély labdára van szükség, ezeket meg simán tudja Branch vagy Hörni.
Itt bizalmi kérdés van az elkapók felé. TB egyszerűen nem gondolkodik harmadik vagy negyedik opcióban. Wes vagy Gronk. Ennyi a passzjátékunk. Nem olyan nehéz levédekezni. Tessék visszanézni az első meccsünket. Wes, Hörni, Branch, Gronk kapott labdát egyenlő számban. Rajtuk kívül még NÉGY embernek volt elkapása.
Tegnap Wes és Gronk kapott egyenlő számban labdát. A többiek jóformán labdába sem értek.
Vagy TB felejtette el, hogy mások is tudnak elkapni kettejükön kívül, vagy senki nem volt képes tisztára játszani magát...
Illetve, a plusz falemberek miatt játékonként egy-két emberrel kevesebb opciója van TB-nek, a védelem ráadásul be is tömörödik, nehezebb kiszórni a célpontoknak a labdát.
Az óra menedzsment pedig katasztrofális. Meg sem próbáljuk futással ölni az órát. 5! futó van rosteren...
Az edzői balfaszságokra nem megoldás sem a mélységi elkapó, sem Moss...
2011. 11. 07. 11:43
Egonba
Welcome football back!!!

A foci ezekről a meccsekről szól, nem az állandó +30-as győzelmi szériákról, csak most a f** rossz felén állunk.

Ez minden téren csapatsport, amit nálunk kezdenek elfelejteni. BB korszakos zseni, de nem isten, aki egymaga mindent meg tud oldani! Utoljára akkor nyertünk SB-t, amikor mindenki tette a maga dolgát, méghozzá kiválóan. Igen, mindenkit lehet pótolni, de nem mindegy, hogy kivel. Elvitték az összes meghatározó embert a FO-ból és az összes jó koordinátorunkat, a meccs közbeni "elemzőket" is eltüntette valaki.
EZ A PÁLYÁN KÍVÜL IS CSAPATJÁTÉK!!!

Mindezek mellett óriási mentális válságot él át a csapat! Nagy káosz van a fejekben, amit Wilfork véletlenül el is ejtett a múltkori nyilatkozatában: Ma nem focizni jöttünk és az meg is látszott. http://patriots.hu/merkozes-utani-nyila … %93-8-het/

Bodden (akit korántsem lehet balhés játékosnak nevezni) elküldése, ez a nyilatkozat és a tegnap látottak, mind erre engednek következtetni...
Bejátszották Kraft a meccs előtti pályaszéli látogatását és koránt sem az a felszabadult hangulat tetszett belőle vissza, mint általában!

Valószínűleg a falak mögött már valaki tényleg "odaszart" BB asztalára és ennek az áldozata lehetett Bodden is aki hangot adhatott egyetértésének.

Jövő héten csak az isten menthet meg minket egy hatalmas pofástól NY-ban...

Egyébként nekem Sanders elküldése a legmeglepőbb a jelenlegi S felhozatalt tekintve sad
2011. 11. 07. 12:31
dexxy
Két kérdésem lenne:
-Brady passza tényleg flumble volt nem inkább incomplete passz
-a végén az tényleg pass interférensz volt
Viszont hogy ilyen rossz játékkal alig tudnak megverni az azért nekem bizakodársa ad okot bills pitsb. és most a giants is alig vert meg
Azért brady az én szememben a legnagyobb hiszen ennyi balszerencse után is amennyi a meccsen érte megnyerte a meccset és a védelem bukta el
2011. 11. 07. 12:38
TMR
dexxy,
- nem ért földet a labda, ha jól emlékszem. Szóval nem lehet incomplete.
- igen, az volt. Fel sem nézett Brown.
- ezt nem a védelem bukta el. Igen az utolsó drive-ban nem muzsikáltak jól, de ha kicsit is jó a támadósor, meg a time-management...akkor nincs utolsó drive
2011. 11. 07. 12:40
TMR
Egyébként most nézegettem a Schedule-t.
Ha minden jól alakul egy 11-5-öt ki tudunk hozni a végére, csak az a baj, hogy a Jets meg szintén, nem beszélve a Steelres-ről, a Baltimore-ról, és még a Cincinattinak is kinézhet egy hasonló eredmény. Az AFC North-ban még sokat játszanak egymás ellen. Attól függ kb a PO, hogy hogyan játszik majd a Cin.
2011. 11. 07. 12:47
Egyetértek bsimon-nal, hogy az utolsó drive miatt a D-re fogni a meccset nem fair.
Én az utóbbi időben erősen gyalulom a védelmet alkalmanként, de én pl csak őmiattuk néztem végig a meccset. Mert ha ők nem játszanak így 3 negyeden keresztül, akkor ebből nem egy szoros, hanem egy sz@ros meccs lett volna. Úgy elkalapálnak mint atom. De nem. A sec nem volt jó, de ahogy írtám kicsit feljebb ez már nem újdonság sajnos.
Big Al is végre pislákolt és mutatott valamit. Szerintem szétcsapta volna MAnninget, ha nincs rajta holding.

Én nagyon nem értem mi van itt pár hete. Év elején legalább jöttek a győzelmek és volt bennünk hit, hogy lehet itt valami. De most ájájájjj.
Elkapók terén továbbra is úgy gondolom, mint idény elején. Lejár év végén Welker és Branch szerződése is. Az egyik szerintem tuti elmegy. És helyére kell valaki. Lehet 85 ezért jött. LEnyom itt egy évet, aztán beáll a távozó helyére. Nekem Price az aki lassan cut érett, mert annyi sérülése van, hogy nem tud kibontakozni. És abból a kevésből meg nehéz nagyot mutatni. MAjd jövőre megnézzük ki lesz wr FA és onnan talán szemezgetünk.
És a másik, hogy nekem Mankind továbbra is szúrja a szemem. Ő mondjuk simán megérne egy 1 körös pick-et, van legalább olyan nagy név, mint Seymour volt anno. És jöhet Cannon. Na? :)

ÉS valóban kéne DC.
2011. 11. 07. 13:04
Tzimisce
Mankins most kapott hosszú távú szerződést. Jelenleg ráadásul azt mondom, hogy inkább ne cseréljünk pickre, mert katasztrófa, ahogy húzunk.
Viszont észrevettem egy tendenciát. Az a rookie, aki első évben nem játszik nálunk, az nagyon hamar cut lesz. Tate, (szerintem) Price, és nagyon remélem, hogy Ras-I nem erre a sorsra fog jutni. Ő most nekem az új Price, benne bízom, hogy jó FS lesz Chung mellé, és akkor már csak egy rendes CB kell Arrington és DMC mellé.
Bármilyen hülyén hangzik, játékosállományban nm állunk nagyon rosszul, inkább a hatékonysággal vannak gondok.
Azóta is bánt a Yeatman cut, mert szerintem nagyon hosszú időre megoldódtak volna a TE kérdések. Tényleg, tudja valaki, hogy mit alkotott azóta?
Idén vagy összeszedjük magunkat, vagy nem, de jövőre 1-2 DB, 1-2 LB és 1 WR megoldhatná az összes gondunkat, ami nem sok, pluisz kell egy jó DC és egy szintén jó OC. BB meg koordinálja őket. Abban a legjobb.
2011. 11. 07. 13:15
Tzimisce: "Csak" ennyi új szerzeményt szeretnél? :)
Én Ras-I-t tenném kifelé jövőre. Lehet bármilyen jó, de ha ennyit nemm tud játszani sérülés miatt akkor mit akarunk tőle. Kár volt őt idehozni, meg az átnevelésén agyalni. X posztra egyértelmű játékost hozni. Ha jól tudom van két első körös pick-ünk. Szuper. Ebből azért gazdagon lehet csemegézni.
2011. 11. 07. 13:20
TÖRÖLT
Hát egen megint egy L

olyan sokan írtatok már és teljes mértékben egyet is értek Veletek feleslegesen tépném a pofám.Amit kiemelnék amiket írtatok :):

1. a playhívások egy rakás szar
2. DC valamint OC is kell kell a megújulás
3.a játékosállományunk tényleg nem szar,de nem is tökéletes

A lényeg fejlődni kell,mert ilyen játékosállománnyal minket vártak a legesélyesebbnek,hogy megnyerjük azt az átkozott super bowl-t.Kellenek új perspektívák új megoldások meglepő hívások mert ezek ahogyan Ti is fogalmaztátok enyhén fos,sőt már közelítünk a szilárd szar felé :D :D.
Mindegy én nem temetek nagyon remek csapatunk van és ez a Miénk együtt nyerünk együtt vesztünk,együtt nevetünk együtt rinyálunk.Ez egy csapatsport itt ezen az estén nem úgy jöttünk ki belőle ahogy szerettük volna.Most jön a dagadék felettébb beképzelt bandája most megverték a Bills-t nagyobb arc remélem azért befér a zsíros arca a stadion főbejáratján :D :D egy a lényeg most agyonverjük a Jets-et és szépen megkezdünk játszani ebből az alapanyagból ami van ami maradt,lehetett volna jobb is,de mi nem szóhatunk bele Billy Bácsi igazolási politikájának :D :D

GO GO PATRIOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u.i: csak jár a pofám :D :D :D
2011. 11. 07. 13:21
Montesclan-pats
Óriási meccs volt, TB nagyon szar formája ellenére megnyerte a meccset, csak a Giants meg visszanyerte. Erre nem voltunk felkészülve. Most sem.
Ez foci, mindkét csapat jó volt, ez nekünk szokatlan.
Pedig a legtöbb csapat szurkolója úgy él, mint Faragó Ricsi, örül, hogy nyögvenyelősen hosszabbítás után éppen megcsípik a nagy San Diego-t, már kezdenek nagy terveket kovácsolni, majd kikapnak az eleddig gyenge Miami-tól.

Most a Green Bay olyan, mint mi 2007-ben, csak őket nem utálják annyian.
Ez a csapat egy csoda, hogy még így állunk.
A nevek alapján a sec-ünk a leggyengébb az összes között, a nagyobb nevek, akiket elvittek még azok se férnek be sehová, a mieinket el se vinné senki.
A draftjaink évek óta kívánnivalót hagynak maguk után, és nincsenek csapatfőnökök.
Sajnos utolérte BB-t a zeniális vezetők zsarnokosodása szindróma. Igazán egyéniséget nem tűr meg maga mellett.
Kellenek jó, neves HC-k, akkor lehetünk újra jók.
Szerintem - sokatok megdöbbenésére - az OFF sem ligaelit.
Ocho már nem kellett, mert valami baj van vele, ezt mindenki látja. Branch sem egy drága játékos. És Brady nem a legjobb szezonját futja. A TE-inkhez hasonlók másutt is vannak, és el is érnének annyi pontot, ha annyit dobnának feléjük.
Amit Jordy Nelson elkapott tegnap TD passz, azt nálunk senki nem tudná megcsinálni, na jó esetleg Welker, de ő meg kisebb, mint egy CB.
Ezek a WR-jeink nem Vincent Jacksonok.
És vegyük tudomásul, amig nincs mélységi játék, nincs elég hely a pályán. Ha senki nem fut hosszú route-ot, a sec-nek nem kell széthúzni a pályát, legalább küldjék be néha Slatert.
És mindezek ellenére még versenyben vagyunk.
Ha TB kiesne, rosszabbak lennénk, mint az Indy.
De a mi csapatunk, és bár vannak rosszabb napok, azért a sikerek gyakoribbak.
És ne bosszankodjunk olyasmin, amin nem tudunk változtatni, mert NEM TUDUNK.
Hajrá Pats ! Mert mi akkor is kitartunk ! és szurkolunk, mert ez a fanok ( szurkolók ) feladata.
2011. 11. 07. 13:32
pointer01
Montesclan-pats: Megmondtad az igazat!! RESPECT!

Van egy nagyon jó barátom, aki Dolphins drukker, Miamiban. 2007ben, amikor a Miami nem valami jól muzsikált, Ő akkor is kiment a meccseikre(úgy ahogy most is), mert azt mondta: "Ha megnézed a legtöbb ember veszteseknek drukkol, és reménykedik. Ezért járok ki, hogy átadjam ezt a csapatnak."
Mi az elmult években egy picit el lettünk kényeztetve. Most kell igazán kitartanunk, átadni erőnket.
Sztem!
GO PATS!!!!!!!!!!
2011. 11. 07. 13:45
hulit
" Szerintem – sokatok megdöbbenésére – az OFF sem ligaelit "
nagyon igaz és a tegnap este volt a tökéletes példája annak hogy ha a meccs nem úgy alakul ahogy BB megtervezte nincs B
terv amit előlehetne húzni mégis mire számítottak hogy nem lesz pass rush ha heten mennek az irányítóra akkor mögéjük miért nem lehet passzolni ?!

A D majdnem hozta a meccset nemhogy aki azt mondja, hogy
rajtuk ment el az nem látta 4 TO-val nem lehet meccset nyerni
csak ritkán mindet megtettek Wilforkék amit lehetett de ezek szerint pontokat is kellett volna gyártani !
Cruz hülyét csinált a liga elit cornereiből is az Eagles ellen ahoz képest most sokáig levették a pályáról !
Nagyon nagy szerencse, hogy nem játszunk a Packers ellen
a D-t félidőben újra kellene éleszteni annyit lennének a pályán !
A szurkoló azért szurkoló mert együtt örül és együtt is bosszankodik a csapattal !
2011. 11. 07. 13:47
Gomes..
Aki megállás nélkül szidja Ochot,nem tudom,tegnap melyik meccset nézte.5ször dobott felé TB,kettőt szépen levédekeztek,3 meg akkor homály volt,h egy Jerry Rice-Randy Moss keverék is széttárta volna a karját...Sokan sokfélét írnak itt,én azt mondom Brady nem a régi,egyszerűen pontatlan.Hány olyan passza volt az elmúlt meccseken,ami azért lett elkapás,mert felhúzták bravúrral a boka vagy a térd mellől,vagy éppen emberfeletti emelkedéssel lekapták a levegőből??!!És ez nagyon sok yardba kerül a cspatnak,mert mire a labda megvan,már ott vannak hárman,és állhatunk fel újra..
A playhívás továbbra is katasztrófa,mindenki fel tud belőlünk készülni,képtelenek vagyunk megújulni,tegnap is minden egyes szerzett yardért,vért pisáltunk,már bocs a kifejezésért..Ami tavaly elég volt,az idén nagyon-nagyon kevés,mert a többiek fejlődtek,mi meg maximum vissza!Nincs itt olyan meccs,amire azt mondanám,h simán meglesz.Meglepődnék,ha ennyire széthullva nyernénk a Jets ellen,és mivel a játékunk nyitott könyv,mindenki ellen szenvedni fogunk.Az az egy szerencsénk,hogy az AFC tele van körbeverésekkel,és a csoport is nyitott még.Úgy gondolom,ha képesek vagyunk javulni kicsit,és változatosabb lesz az Offense végre,egy 10-6ra talán jók lehetünk a végén,ami talán ér egy WC helyet itt a kavarodásban.
Meglátjuk...
2011. 11. 07. 14:08
Montesclan-pats: Nem értek veled egyet, hogy ha TB kiesne, akkor nekünk annyi lenne. Én igenis látok annyi potenciált Hoyer-ben és Mallet-ben, hogy egy tisztességes szezont hoznának (továbbra is nagyon pártolom Mallet-et). Nem PO, de tuti nem 0-ást.

Gomes: Példa TB dobásaira a múlt heti Price mögé érkező passz, ami ha jó, simán nagy play lehetett volna.
2011. 11. 07. 14:11
non4m3
könyörgöm azt vki magyarázza már el nekem hogy 1.40el a vége előtt amikor van 2 időkérésünk és 3 lehetőség(4th down-al) hogy megcsináljuk a first down, MI A TÖKÖMÉRT játszunk TD-re???? simán 2x3-4yard futással meglett volna a first down és kezünkben a meccs...

ha meg tényleg azt hitték hogy Manning aki már 4 GWD-t összehozott idén, élete formájában van, lehet neki 1,20 percet adni (2-3 időkéréssel) akkor mindenki süllyedjen el szégyenében

megérdemeltük a vereséget, ha ebből se fognak tanulni akkor tényleg nagy bajok vannak, itt a lehetőség jets ellen mind a 2 L és az utóbbi kilátástalan játékot feledtetni lehet

jövőhéten életemben először úgy fogok leülni a stream elé hogy nem fogok izgulni, mert csak 1 meglepetés érhet, hogy nyerünk... SZOMORÚ
2011. 11. 07. 14:21
non4m3
és lassan dobhatjuk a "mi csak altatjuk a mezőnyt" teóriánkat a kukába :(
2011. 11. 07. 15:22
chateautorres
non4m3

"könyörgöm azt vki magyarázza már el nekem hogy 1.40el a vége előtt amikor van 2 időkérésünk és 3 lehetőség(4th down-al) hogy megcsináljuk a first down, MI A TÖKÖMÉRT játszunk TD-re???? simán 2×3-4yard futással meglett volna a first down és kezünkben a meccs…"
Ez egy érdekes kérdés, engem is k---a bosszantott a dolog, de már ágyban átgondolva tudatosult, hogy sajnos a 4 és 9 miatt kényszer volt TD. (Túlzás lett volna Gronk-tól azt kérni, hogy 1 m-re a vonaltól álljon fel, hogy lenyen még 3 kísérletünk.)
2011. 11. 07. 15:26
Stephan
Szerintem itt inkább arra gondolt non4m3, hogy 1st and 10 a helyzet, vagyunk tizen x yardra a gólvonaltól 1.40 van vissza és egyáltalán nem futunk.
Szerény véleményem szerint kivitelezhető lett volna a három kísérletből 2 futás meg egy 4-5 yardos rövid passz, amivel megcsináljuk a 10 yardot és nem hagyunk időt Ilájnak visszacsapni.
Ha nem jön össze a TD a végén még mindig ott a FG és mehetünk a hosszabbításra. Nekem ez teljesen logikusnak hangzik és meg is tudtuk volna oldani.
2011. 11. 07. 15:31
tomi-tomi
#26 bsimon,
leért a földre a labda, csak az incomplete-hez nem elég, hogy a kar előrefelé mozogjon. Illik közben a labdának a kézben lennie. :-) Ez hibázott tegnap.
Újabban én azt látom, hogy a bíró általában annyira a WR-CB párharcra figyel, hogy csak ez alapján dönt és nem veszi figyelembe, hogy a passz mennyire volt elkapható. (A többi bíró meg nem segít.) Pár éve rendszeresen hívtak vissza ilyen sárga zászlókat, mert másik bíró szólt, hogy egyébként méterekre volt a labda. Btw. megadható volt, csak szarul esett hazai pályán utolsó percen belül.
Bizony, ne varrjuk a D nyakába!

#32 Montesclan-pats,
Colts párhuzam fenntartással, de az összes többi +1!
2011. 11. 07. 15:32
chateautorres
A sok felhozott probléma mellett, engem rohadtul bosszant, hogy nagyon gyengék vagyunk a visszahordásoknál. Edelman minuszos és fumble-s, Slater nulla, Welker-t meg még ezzel is terhelni...Az ellenfél szinte folyamatosan jobb pozícióból kezd mint mi. Tavaly Tate legalább pontokat hozott, de legalábbis sok yardot. Hihetetlenül hiányzik ez a tétel a támadásoknál, hogy ne mindig 80 yardot kelljen megtenni.
Tegnap csak egyszer indultunk volna 20 felett, akkor meg Edelman elejtette...
2011. 11. 07. 15:35
chateautorres
Stephan

Sajnos TD kellett, FG nem volt alternatíva.
2011. 11. 07. 15:38
TÖRÖLT
Ezért is írtam anno,hogy a drafton kellene valami visszahordót szedni van esetleg infó róla Tisztelt Szerkesztőink ki most a legjobb a mostani felhozatalon? nah mindegy megint le leszek hurrogva h Edelman igenis a legjobbak között van :D :D hogyne hátulról a második :D nah jó csak vicceltem ennyiből jó volt Tate az legalább visszahordásoknál megtette a magáét igaz elkapóként elég béndzsa volt,de meg lehet nézni most is mit csinál ott ahol van
2011. 11. 07. 15:41
zsesszi
a csapat nem felejtett el játszani,csak:
- nincs no hudle offense
- nincs trükkös játék
- nincs +20 yardos játék
- nincs visszahordás
- gyakorlatilag egy WR van (Wes)
2011. 11. 07. 15:46
chateautorres
De Martino

Én sem Tate-t sírom vissza, csak a helyzetet érzékeltettem. Persze a spec egység is egy bonyolult társaság, futni- blokkolni-elkapni-futni-blokkolni, nem csak az elkapón múlik.

Összegezve a leírtakat, baromi jól állunk:
Van egy ligautolsó D (ami persze túlzás, mert messze jobb, mint ami a statisztikából kijön)
Egy szar spec egységünk.
És egy elit, de jól kiismerhető, jól levédekezhető O.
Valamint rossz draftpolitika.
Gyenge koordinátorok, Nem konzekvens FO.

Biztató a szezon hátralévő részére, meg a jövőre nézve.
De innen szép feltámadni! Tavaly ilyenkor ho is volt a Grenn Bay?
2011. 11. 07. 15:46
zsesszi
ja, és még tartom azt a tippet hogy Tomnak van valami elsumákolt sérülése ami miatt nem mennek a hosszú passzok... :(
2011. 11. 07. 15:50
chateautorres
nem lehet hogy a szemével van baj...
2011. 11. 07. 15:58
Stephan
chateautorres, igazad van, tényleg, 4 pontra voltunk. Jogos.

Ugyanakkor utólag belátható, hogy ott time management kellett volna és nem csak passzok. Persze utólag... :)
2011. 11. 07. 15:59
TÖRÖLT
chateautorres

Ebben tökéletesen igazad van én sem őt rinyálom vissza csak kellene egy olyasvalaki akire ezt több évre rá lehetne bízni akinek ez a feladat van kiadva ne az hogy lassan már a takarító nyanya áll be felmosó vedérrel a kezében visszahordani azt a kicseszett labdát,mert mondjuk Connolly futása az a 71 yard nah az igencsak emlékezetes,de nem ez a feladatköre
2011. 11. 07. 16:00
Neo
Én becsülöm és tisztelem Brady és mindenkit aki a past-el foglalkozik a vezetői/edzői oldalról..DE..

A 3. negyed közepéig nem tudtunk pontot szerezni! Többször láttam olyan elkeseredést Tom arcán, hogy legszívesebben vele sírtam volna..de képes volt kihozni magából és az Offensből a maximumot, mert a végén igenis megcsinálta a TD-játékot! Rajta nem múlt mint ahogy Welkeren és a védőkön sem.

Sokkal inkább múlt az edzői húzásokon, a játékhívásokon, az egész játék hátterében álló irányító emberkéken...szóval csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz nekünk is egy olyan temperamentumos edzőnk mint sexy-rexy, vagy coughlin (félreértés ne essék nem őket akarom, isten ments, csak hozzájuk hasonló karaktereket). Vajon mikor merik meghúzni azt, hogy nézd kedves BB vagy kedves OC kedves DC kedves nemtommiatitulusod, aki ott fenn ülsz az üvegkalitkában, most jött el az idő, hogy búcsút vegyünk tőletek és jöjjön egy teljesen új szemlélet, egy új felfogás!!!

Miért nem lehet egyszer ezeket az embereket is lecserélni!

És légyszi ne gyertek azzal hogy fúú, hát de BB az isten...ezt én sem vitatom, de a PO.-ban az utóbbi jó pár évben megállt a tudománya és volt hogy hamarabb is... Titkon kis örömmel fogom várni azt a napot, amikor meg merik húzni Krafték, hogy új edzői stábot mernek odatenni a csapat mögé, mert szerintem a játékosanyag meg lenne egy SB győztes csapathoz!
2011. 11. 07. 16:08
chateautorres
Amíg Brady lesz, addig BB is lesz! Ezt le merem fogadni. Ha BB lesz, akkor ő választja ki a koordinátorait. Ez is tuti. Hogy utána mi lesz? Reméljük Kraft úr megmarad a focinál, és invesztál, és az illetékes valaki jól draftol, jól kufárkodik az FA piacon. Esetleg egy-két év alsóház, utána megint up. Ez a liga törvénye. 2x 3x a draft elején mazsolázni, aztán megvan az alap. (Persze azért jó szem is kell hozzá, egy-két csapat évek óta az elején választ, még sincs eredménye.)
2011. 11. 07. 16:11
TÖRÖLT
Igen a régi szép idők emberei hiányoznak innen azok akik átmentek a Kansas City hez ne vigyorogj Ricsi inkább sírjá kikapott a Chiefs egy fos Hahópihéjéktől :D :D de tény meghatározó emberek mentek el a office-tól is vagy honnan :D :D
2011. 11. 07. 16:23
non4m3
@chateautorres

én itt arra gondoltam hogy 2nd&7-8 lehetett kb 10-15yardra az endzone-tól, ekkora találtuk ki h mi rögtön TD-t szerzünk, de ha megvan a first down akkor legrosszabb esetben 1 időkérés és 20-30mp lett volna egy 3 kísérletes TD-re és ha a másik oldalon nem az eddigi legjobb idényét produkáló eli van aki már 4 ilyen helyzetet megoldott idén, akkor oké azt mondom, de így "feladni" egy meccset...

(egész nap ez jár a fejemben, iszonyat gyermeteg hibának tulajdonítom... egyáltalán nem jellemző BBpats-re)
2011. 11. 07. 16:25
trotter
Nekem van egy Colt-drukker haverom. Szegény....
(Mondjuk, lehet, hogy ők nyernek egy Luck-ot)

Valahol olvastam, hogy a csapat a Giants elleni SB vereség során tört meg, és azóta nem állt fel. Szerintem a Chiefs elleni szezon-nyitó meccsen törtünk össze. Brady kiesett, és onnan nem jött össze a PO pedig a csapat alapvetően a 2007-volt, és Tommal sikerülhetett volna. Az utóbbi két évben a hírünkből élünk, de már egyre kevesebben hiszik el nekünk, hogy nagyok vagyunk.


Tudomásul kell vennünk, hogy egy korszak (mondhatnám: dinasztia) hanyatlását látjuk. Egy edző és egy QB éveinek végén járunk. Én már nem számítok nagy dolgokra, csak az a kérdés, hogyan tudjuk átmenteni magunkat a következő évtizedre. 49ers, Green Bay, Steelers, Dallas: mindegyiknek volt egy rövidebb- hosszabb gyenge periódusa, miután róluk szólt minden. Kérdés, nekünk ez meddig fog tartani? (Mert ne legyenek kétségeink, lesznek ilyen idők.)

De azért még nyerhetnénk egy gyűrűt TB-nek, hogy beérje Montanát, a példaképét.

GO PATS!
2011. 11. 07. 16:27
Stephan
non4m3 nagyon egyetértek, pontosan ugyanezt forgatom az agyamban én is éjjel óta.
2011. 11. 07. 16:37
Tzimisce
42: Nem igaz, Edelman klasszisokkal jobb, mint Tate volt. Ezt többször is bizonyította. Megvolt egy fumbli, ez van, nem játszottak jól, de ha jól hallottam (akkor mentem ki) szereztek is egy lasztit, nem csak elhagyták.
Illúzió, hogy ki lehet egy szezont húzni 4 Int-el. A realitás 8 körül van, 12 felett kezdenek jönni a bajok.
45. Nem lehet mindig no huddle-el menni. Voltak trükkös játékok, működtek is, több kéne. Azonban a nagy playek tényleg hiányoznak, plusz Edelmannak meg kéne találnia a preseason formáját.
2011. 11. 07. 16:52
Maniac84
non4m3-mal én is nagyon egyetértek, az utolsó drive-ot egyszerűen nem értem. 1.40-el a vége előtt a 15-ösön vagyunk és minden egyes kísérlet TD-re ment nem rövid passz esetleg egy futás, hogy az órát is gyilkoljuk. Ha csak 40 másodpercet le sikerült volna venni, akkor már nem valószínű hogy utána még TD-ig mennek Manningék. De korábbra is vissza lehet menni, 2.11-el a vége előtt valahol a 30 yard környékén vagyunk 1 és 10, mi az istenért indítunk még 1 play-t, ahelyett hogy megvárnánk a warning-ot, és utána indítanánk, hogy az óra is pörögjön. Rémes volt a time manadgement. Ez azért igazán fájó, mert a tegnapi gyenge játék ellenére kezünkben volt a meccs.
2011. 11. 07. 16:54
Tzimisce
Én továbbra is hiszem, vagy idén underdog, vagy jövőre a tényleg ligaelit Offense csapat nyeri az SBt. DE ahhoz kell egy jó OC (JMD gyere vissza, és akkor talán lesz belőled újra HC) és egy jó DC. Azt látom, hogy ebben a szezonban lassan oda jutnak a játékosok, mint a Colts öregjei, hogy nincs kedvük játszani. Erre kellenek a trükkös játékok, a változatos támadójáték. TB BB és az edzői stáb fejében rendet kéne rakni. A pozíciós edzők közül sok jó van, persze nem mindenki, de sokan. Az FOt kéne megerősíteni, mert 2007 után a legjobb scoutjaink is elmentek (Pioli, jó ő asszem GM volt).
2011. 11. 07. 16:55
TÖRÖLT
Julian Edelman NE WR

Kick off 10 236 23.6 37 0 8 0 0 0


Punt return:

14 122 8.7 18 0 0 0 3 1

Hát kancsuljak meg de ez valami rohadtul nem acélos teljesítmény Tzimisce :D :D :D
2011. 11. 07. 17:00
Tzimisce: Azért nézzük meg JMD mit tud összehozni a Rams-el. Nem annyira jók. PErsze ez az első éve ott, ez mentségére szól, de tavaly egészen jók voltak. Mindenki örült a Rams-nél, hogy a Bradford gyerekkel egy igazi király edző fog dolgozni, aki sokat lendíthet a karrierjén, erre egy olyan év van most ott, mintha elfelejtették volna a tavalyi történéseket.
Azért persze jöhetne egy DC vagy OC vagy mindkettő, hogy levegyen egy kis terhet a HC válláról.
2011. 11. 07. 17:06
Burkus
Az volt tegnap a szerencsénk, hogy a Giants nem kezdett el passzolni, nem is értettem, hogy miért erőltetik Jacobs futásait, amit szépen fogott meg a védelem. Amikor beszorultak és passzolni kellett, 80 és 85 yardos két drive-ot vezettek mi meg szokás szerint nyeltük a yardokat... Ha hamarabb elkezdik, nagy zakó lett volna.

Az offense az első három negyedben 5 puntot, 2 INT-t, 1 fumble-t termelt és a Giants elejtett puntja után 7 (!) játékkal 19 (!) yardot mentünk előre! Mi ez, ha nem a teljes csőd?
2011. 11. 07. 17:25
Tzimisce
Paul43: JMD ott micsoda? OC vagy HC? HCnek szerintem egy picit fiatal, OCként meg azért nem mindegy milyen anyagból dolgozik. Mert oké, ott van Bradford, de van hozzá elkapó?
2011. 11. 07. 17:31
chateautorres
Aki rám reagált, mindenkivel egyetértek, én kizárólag a legvégére ( 4 és 9) értettem, a NEM VOLT MÁS MEGOLDÁS CSAK A TD megjegyzésemet.

55 trotter

49ers - hány gyenge évük is van szegényeknek? Csak a fényes múlt. Nagy kedvenc játékosom csapata (mert sajnos koromnál fogva, én még a NAGY JOE-n domesztikálódtam), s csak remélem, hogy nem esünk majd mi is ennyire vissza, ha Brady lerakja a lantot.
2011. 11. 07. 17:40
Tzimisce: OC. Lehet én nem figyeltem, de a Rams-be tavaly óta kik nincsenek. Tavaly azért egész jó csapat voltak, most meg kicsit köhögnek. Bár Brandon Lloyd (ha jól emlékszem oda ment) elég jól küldi most.
Egyébként nem leszólni akarom JMD, mert tényleg ügyes volt nálunk, de nekem ő olyan kategória, mint sokaknak Moss. Itt volt köszi, ennyi. Másokat kéne hozni ide OC és DC posztokra.
2011. 11. 07. 17:43
Tzimisce
Paul43: Legyen. Jöjjön más. De jöjjön már végre.
2011. 11. 07. 17:48
Burkus
Figyeltétek, hogy Flacco 300 yardot passzolt annak a Steelersnek, akiknek TB 198-at? Pedig szvsz. Flacco-t nem lehet Bradyvel egy lapon említeni. Ja és megverték a Heinz Fielden GWD-al a Steelerst.
2011. 11. 07. 17:57
Tzimisce: Egyetértünk ebben :)
2011. 11. 07. 18:54
Patriots NEB
Szép estét mindenkinek!
Sajnos nem láttam a tegnap esti meccset,de azt hiszem törvényszerű volt a vereség.Brady 31 győztes hazai mérkőzés után szenvedett vereséget és nem tudom mióta nem szenvedett vereséget kétszer egymás után.
Remélem,hogy olyan "olaszos" a formánk.Vagyis bukdácsoljunk el a PO-ig aztán ott lendüljünk csúcsformába.Az egész szezonban nem lehet csúcsformában játszani.Csak ne kellene most megint New Yorkba menni!A következő forduló mindenesetre mérföldkő lehet.Tegnap elnézve a Green Bay-t,lehet hogy ők is beleesnek a mi 2007-es hibánkba.
2011. 11. 07. 20:24
Üdv. Most néztem meg az espn-en az ismétlést. 0:10-nél nyugodtan vártam a vereséget. Ha nem megy, hát nem megy. 20:17-nél már tutira vettem, hogy győzünk, és tervezgettem, hogy fogom dícsérni a csapat küzdeni tudását itt a fórumon. Aztán az utolsó Giants drive. Idegösszeomlás - majdnem. "Ilyen nincs."
Két sz@r formában lévő csapat közül a gyengébbik veszített.
Sajnos Brady és BB sem lesz már fiatalabb, testileg, lelkileg, idegileg sem.
Ha Hakeem Nicks itt van - sima zakó, Eli többet mert volna passzolni, és bizonnyal eredménnyel!
Nálunk még azt sem lehet mondani, hogy ha xy itt van, győzünk. Nincs xy-unk. Ez a csapatunk, ez van. Nekem eléggé 2009-es szaga van az idénynek, bár ne úgy legyen.
Nagyon tartok attól, hogy az után a vereség után hosszú időre lejtmenetbe kapcsol a csapat, lélekben és a bevethető játékosállományt tekintve.
Valaki azt írta, hogy egy korszak végét éljük át éppen. Én csak 2007-ben kapcsolódtam be, de van igazság a dologban. Lesz jövőre 2 első körös pickünk? Sajnos már nem bízom abban, hogy bármit is jelentene.
Rossz nézni, ahogy Brady, az ikon szenved... ha Mallett vezetésével nyújtanánk ilyen teljesítményt, kevésbé fájna a vereség, és nyugtathatnám magam: "Nem baj, fejlődhet még a srác."
A Jets most mészárlásra készül. Meg kell vernünk őket, hogy visszatérjen az önbizalom a srácokba. Bár ahogy elnézem a bevethető játékosokat...áááá :(
Nem bízom a győzelemben, de nagyon drukkolok érte!
És Karácsonyra Welker mezt szeretnék :D
GO PATS!!!
2011. 11. 07. 21:08
már Goodellt is utálom
üdv.
Minden előttem szólónak részben egészben igaza (igazolások, edzők, játékosok hozzáállás stb.)
Viszont a Bills, a Vasasosok meg a Törpék ellen tgnap még ilyen kilátástalan játékkal (TB a 3 meccsen dobott 6-7 Int-t ha jóé számolom) ha egy apró kicsi hangyaf--- nyit "befelé pattan a tojás" akkor nyerhettünk volna. Na jó a a Heinz Fielden ettől kicsit messzebb voltunk.
De a "Ha"-val kezdődő mondatoknak nincs értelme ezért akkor is hajráf PATS ÉS TB!!! És BB is!!
Most "GPS" nyelven szólva újratervezésre van szüksége a csapatnak meg egy az első lehetőségnél fordulj vissza!!!!!
És igenis megb...k azt a dzsettszet a hétvégén és levágjuk a sas szárnyait is.
Gondolom mindenki él a tavalyi Barnák elleni mglepi zakó.
De bennem inkább az azt követő meccsen az acélgyáriak elleni TB maradt meg ahogy látszott az arcán, a mozdulatain, hogy fel van pörögve és tüzelte a többieket is. Ja és nyertünk is asszem:):):)
És végül, ha Olcsó csak a PO-ban fog elkapni labdát (nem 1re gondoltam meccsenként) és szétzúzza az ellen sec-et én boldog leszek.:):):):)
És igen TB után lehet, hogy lesznek gyengébb éveink, de akkor majd kiderül ki a divatdrukker és ki az aki tényleg Patsfan:):):):):):
2011. 11. 07. 23:09
már Goodellt is utálom
hát igen az első meccs SB pats-panthers 2004:):):)
Hozzászólás a(z) Ilyen nincs bejegyzéshez