Menetrend

Injury report: Pats @ Bills

2013. 09. 06. 22:35
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
A vasárnapi mérkőzés előtti edzésrésvételi adatokat szerdán, csütörtökön és pénteken - a hét három edzésnapján - kell nyilvánosságra hozni a csapatoknak. Végül pénteken már a sérüléssel bajlódó játékosok meccsen való részvételi valószínűsége szerint történik csoportosításuk.

A tétmeccsen való részvétel szerinti minősítések értelmezése: out (nem játszik), doubtful (a játéka kétséges, valószínűleg nem játszik 75 %), questionable (50-50 % az esélye, hogy játszik), probable (szinte biztosan játszik).

1

Megjegyzések

Péntek: Danny Amendola már teljesértékű edzésmunkát végzett.

Csütörtök: nem történt változás a szerdai edzésrészvételhez képest.

Szerda: korábban még arról szóltak a hírek, hogy Manuelnek térdműtétja miatt ki kell hagynia az idény első tétmeccsét. Az újonc irányító azonban olyan mértékben gyógyult, hogy Doug Marrone azt mondta, hogy az első körben választott játékos fog kezdeni a nem draftolt újonc Jeff Tuel helyett... Hopkins mellé rúgónak már leigazolta a Bills Dan Carpentert, akitől tavaly vált meg a Miami Dolphins és azóta a Jets és Cardinals edzőtáborában is járt, de sehol sem kapott kezdőállást... Gilmore biztosan nem játszik, amivel a Bills legjobb cornerbackjét veszíti el... Byrd státusza egyelőre nem tisztázott, de posztjának egyik legjobb játékosa nagyon érzékeny veszteség lenne a Bills passz elleni védekezésére... Amendola már a harmadik felkészülési mérkőzésen sem lépett pályára, mivel teljes védőfelszerelésesben edzett a Patriots a héten már másodszor, korlátozott részvétele biztatónak nevezhető és remélhetőleg nem súlyos sérülésről van szó esetében... Dobson utóbbi hetek tapasztalatai alapján teljesen háttérbe szorult az elkapók rangsorában Thompkins és Boyce mögé is. Az oka lehetséges, hogy a sérülése hátráltatja a munkában és nem a passzjáték megtanulásával akad problémája, ami lassítja a fejlődését.

Hozzászólások

2013. 09. 05. 10:20
Bandi
Hello!

OFF
Idén nem lesz Tippjáték ? :)

Üdv
2013. 09. 05. 10:34
korábban azt írták, hogy lesz... ha jól emlékszem tavaly is a meccs előtti nap volt!
2013. 09. 05. 10:44
fejszee
alig várom, h kijöjjön az első meccs utáni eredmény. fixen olyan kérdések lesznek, amit ha vakon kattintok, akkor jobb lesz mintha agyalnék rajta :D
Hozzászólás a(z) Injury report: Pats @ Bills bejegyzéshez