Menetrend

Jogi nyilatkozat

2008. 02. 13. 20:35
Szerző: admin
Kategória: Pats.hu
Azzal, hogy belép a patriots.hu/pats.hu valamelyik oldalára elfogadja az alábbi feltételeket, még akkor is, ha a honlapnak nem regisztrált felhasználója.

A patriots.hu/pats.hu fenntart minden jogot a cikkek másolásával és terjesztésével kapcsolatban. A tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek másolása, vagy értékesítése. A oldalon tilos a törvénytelen, jó ízlésbe vagy erkölcsökbe ütköző tevékenység, valamint az engedély nélküli kereskedelmi célú tevékenység folytatása. A oldal fenntartja magának a jogot, hogy az ilyen tartalmat előzetes felszólítás nélkül törölje, valamint a honlapon megjelenő hozzászólásokat moderálja.

Az oldal rendje vagy működése ellen vétő regisztrációk előzetes felszólítás nélkül törölhetőek. A moderációból vagy felhasználó törléséből eredő esetleges eredő károkért a blog felelősséget nem vállal. A patriots.hu/pats.hu-n megjelent fordítások és hozzászólások tartalmának egy része nem az írók véleményét tükrözik, így ezekért semmilyen felelősséget nem vállalnak. A patriots.hu/pats.hu-n megjelent fordítások az eredeti jogtulajdonos hozzájárulásával készültek.

©2010-2015. Minden jog fenntartva.

HozzászólásokHozzászólás a(z) Jogi nyilatkozat bejegyzéshez