Menetrend
Szavazás

Kérdések órája: a szerkesztő válaszol

2009. 08. 18. 16:20
Szerző: DoM
Kategória: Pats.hu
Az eddigi tapasztalatok alapján hozzászólások terén az edzőtábor nem mozgatta meg túlzottan az olvasókat, ezért arra gondoltam, hogy közeledve a Bengals elleni második előszezon mérkőzésre, kipróbálhatnánk valami újat. Érdekelne, hogy mire, vagy kire vagytok kíváncsiak az elkövetkező mérkőzésen. Hogyan teljesít, milyen szerepkörben lép pályára ez és ez a játékos? 3rd&10+ yardnál mit csinál a védelem, vagy éppen a támadók, milyen felállást használnak, satöbbi…? Ti kérdeztek, és a meccset követő hétvége folyamán játékokra bontva, részletesen válaszolok rájuk, azon keretek között, amit a TV közvetítés megenged. Egyetlen kérés lenne, hogy lehetőleg minél konkrétabb játékhelyzetre, vagy adott játékosnál valamilyen meghatározott szerepre vonatkozzon a kérdés. Magyarul ne legyen túl általános, mert azzal nem lehet sokat kezdeni. A meccs kezdetéig várom a kérdéseket, az sem számít ha ismétlődnek (ez ne vegye el senki kedvét).

Hozzászólások

2009. 08. 18. 17:10
Maniac84
Engem a leginkább a következő dolgok érdekelnek:

- Nunn pályára kerül-e az első csapattal, ha igen, hogyan teljesít? Kis rálátást engedne ez arra nézve, hogy a TC hősök szokásos sorsára jut-e majd.
- Edelman-t szeretném minél több punt return-nél látni, hogy kiderüljön mennyire biztos a keze, mert a sebessége kétségtelenül megvan a poszthoz. A beszámolók alapján azonban a TC elején még elég sok dropja volt.
- Lehetett olvasni a héten, hogy Guyton sokat gyakorol futás ellen. Jó lenne megnézni, hogy muzsikál a Mayo-Guyton páros futás ellen 3-4-ben.
- Burgessnek hol jut hely 3-4-ben? Sanszos, hogy szituációs DE, de akkor ki lesz a másik OLB AD mellett?
- Chung nagyon szépen muszikált ST-ben a múlt héten, megnézném egy kicsit a kezdő D-ben is.
- Vajon kap-e el végre paszt Galloway?
- A TE csata, hogy alakul, Baker folytatja-e a jó teljesítményt vagy végre a többiek is mutatnak valamit?
- Taylor-ból is jó lenne látni valamit.
- Nem tartozok a Maroney ellenes táborba, de továbbra is sok a 0 yardos play. Tud-e változtatni ezen? Ha nincs hely (ami nem elsősorban az ő hibája) menjen neki a védőnek és hozzon legalább 1-2 yardot.
- Jó lenne Welker-t újra pályán látni. Túl nagy a csönd vele kapcsolatban.
- No huddle offense-s drive-ot Brady vezérletével megnéznék megint, csak mert ebből soha nem elég :D
2009. 08. 18. 18:53
Ifo
Kövezetek meg, de engem a CSERE irányító(k) teljesítménye érdekel. Na nem mintha látni szeretném őt élesben látni, dehát tavaly ilyenkor szinte azt se tudtam, hogy ki a fene az a Matt Cassel. Vajon Brady térde kibirja a 19 tétmecset??
2009. 08. 18. 19:15
Egonba
Engem a következők érdekelnek:

- Hányszor próbálkozunk blitzzel és milyen formációkból
- Hány alkalommal "nyalunk" be 3&long szituációkat, mert tavaly ez volt az egyik legnagyobb baja a defensenek
- Rb-kek futásonkénti konkrét yard teljesítménye

Köszönöm!!!
2009. 08. 18. 19:43
zo72
Engem a következők érdekelnek:

- ki játsza el majd a FB szerepet: D.Thomas esetleg Morris vagy BJGE.
- ki lesz a másik OLB: Burgess vagy Woods vagy....
- ki lesz a kezdő RB (LOMO eddig elég keveset mutatott)
- front 7 hogyan áll fel? (3-4 vagy 4-3)
- Secondary teljesítménye.
2009. 08. 19. 06:53
kolok
Szia DoM! Hidd el az TC-ről szóló beszámolókat is nagyon sokan olvassák ,csak nem mindenki szól hozzá.Én is itt követtem végig az offseason eseményeit és nagyon sok információt kaptam Tőletek ezért max. köszönet Nektek.Tudom hogy nagyon sok munka van mögötte.Én csak azt szeretném kérdesni hogy vmelyik preseason meccsünket adja-e az ESPN?Köszi
2009. 08. 19. 09:48
gj2k
Sziasztok!

Csatlakozom kolok hozzászólásához, szerintem is sokan olvasták a TC beszámolókat! Viszont valószínűleg olyan kultúrált a Pats szurkolótábor, hogy nem írogat commenteket csak úgyból, hanem csak akkor, ha érdemben tudja gyarapítani a témát. Szerintem ez nagy erény.

Hogy a témához szóljak, engem a következők érdekelnének:

- Guyton milyen felállásoknál játszik, és azokban a playekben milyen feladatot kap. Tehát zónázik, vagy kifejezetten embereket fog, esetleg pass rusher szerepben tűnik fel, ami nem nagyon ment neki a TC alatt.
- Sok jót olvastam tőletek Nunn játékáról. Welkerre emlékeztető stílussal kapkodja a labdákat, igazi posession receiver. Arra lennék kíváncsi, hogy harmadik és kevés szituációkban mennyire lehet rá számítani, feltűnik-e ilyen playekben, és milyen eredménnyel.
- Maroney játékának minden szegmense érdekelne. Statisztikák szerint nem hozza a yardokat. Milyen route-okat kell futnia, és milyen blokkokat kap? Shotgun formációból képes-e megtalálni a lyukakat a védelem falán?


Minden információt inni fogunk!
Go Pats! Go Brady!
2009. 08. 19. 14:28
_bb
Engem konkrétan pl. Maroney YAC (avagy yard after contact) statisztikája és futások iránya szerinti megoszlása érdekel. /Most nagyon fogadkozott a legutóbbi videóban, és én mindig úgy tartottam,h a széleken van sansza, de középen nem tud, és a stáb néha túlerőlteti, de persze ők jobban értenek hozzá :) /
2009. 08. 19. 17:24
Montesclan-pats
ÉN is olvastam minden tudósítást, de írni nincs időm.
Szóval köszi.
2009. 08. 19. 21:31
bradyfan
Na akkor én is nyomnék egy kérdés tömkeleget.

1. Érdekelne, hogy a csapat milyen blitz sémákat alkalmaz. Ki megy blitzre honnan megy stb.

2. Érdekelne, hogy a receiverek milyen formációban és összetételben állnak fel.

3. Gary Guyton szerepére is kiváncsi lennék, mikor van pályán, és, hogy olyankor mit csinál.

4. Ha megoldható érdekellne, az össze futó play részletesen. Ki, hogy áll fel, merre megy a futás stb.

Előre is köszi.

Jah és nem felejtettem el, a TC beszámolókat. Élvezettel olvasom őket. :D
2009. 08. 21. 02:33
Köszönöm a kérdéseket, a feldolgozásukat péntek délelőtt elkezdem. Az anyag méretétől függően egy cikkben, vagy több kisebb keretében remélhetőleg a hétvégén már olvasható lesz.
Hozzászólás a(z) Kérdések órája: a szerkesztő válaszol bejegyzéshez