Menetrend

Kérdezz Zolitól!

2010. 06. 23. 19:17
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Kicsit hosszadalmas szervezés után sikerült elintéznünk, hogy interjút készíthessünk Meskó Zoltánnal. Nem szeretnénk őt kisajátítani magunknak, ezért úgy döntöttünk, hogy lehetőséget adunk nektek is arra, hogy kérdezzetek tőle! A hozzászólásokba várjuk a kérdéseket, amiket aztán a szerkesztőségben megszűrünk és a jobbakat elküldjük Zolinak. Ne fogjátok vissza magatokat! :) Határidő július 1-e éjfél.

Hozzászólások

2010. 06. 23. 23:03
MatCauthon
Kedves Zoli,

engem az érdekelne, miért a punter pozíciót választottad? Aktuális most a foci-vébé, talán a gyerekkori focimúlt miatt döntöttél az Egyesült Államokban a punter poszt mellett? Egyébként kinek szurkolsz a vébén?
2010. 06. 24. 01:00
First Hit
Kedves Zolten!

Hogy èrzed sikerül beilleszkedni a patriòta szerepbe elöszezonig?
Ès remegni fog e a tèrded az elsö mecsen?
2010. 06. 24. 01:43
Wakkow
Kedves Zoli,

Engem elsősorban az érdekelne, hogy gondoltad e, hogy amikor hosszú idő után újra lesz magyar játékosa az NFL-nek, akkor már hazánkban is közkedvelt sport lesz és így egy ország fog szorítani neked minden héten?

Vicces kérdés: Sokat hallani arról, hogy erős a lábad, van arra lehetőség, hogy ha kijutok az egyik meccsedre a jővőben, akkor kirúgj nekem egy tojáslabdát?
2010. 06. 24. 02:31
luv2xlr8
Kedves Zoli,

Mindenek előtt gratulálok a szerződésedhez! Én már annak is örültem, amikor olvastam a neten, hogy nagy esélyed van bekerülni az NFL-be, de az hogy a Patriots választott a drafton, punterhez képest hamar, rögtön pezsgőt bontottam örömömben.

-Úgy emlékszem egy újságírótól tudtad meg, hogy eddig a punter szekrénye Brady-é mellett volt. Megkapod te is ezt a kitüntetett helyet?
-Sokszor mondják, hogy a punter és a kicker kissé magányos farkas a csapaton belül? Ezt te is tapasztalod?
-Az egyetemi meccseiden láttam, hogy nem vagy szívbajos, ha a rúgás után ütköznöd is kell. Esetleg Belichick kitalált valamit, hogy ezt itt is kamatoztatni tudjátok?
-Bradyvel szoktatok úgy beszélgetni, mint két volt Michigan-es diák? Gondolok itt a bulikra, a Wolverines-re.
-Arról tudsz-e valamit, hogy mikortól lehet a webshopotokból a te mezedet is megrendelni? Már sokan mondták, hogy alig várják, csoportosan akarnak rendelni a mezedből. Biztos vagyok benne, hogy ez ugyanígy van Romániában is.
-Lenne egy kérdésem, vagyis inkább kérésem! Nem tudom, hogy hallottál-e róla, az elmúlt hetekben a nagy esőzések miatt hatalmas árvíz volt országszerte. Megoldható lenne-e az, hogy egy általad és néhány csapattársad által aláírt labdát, sapkát, vagy akár csapatképet valahogy eljuttass akár ezen oldal szerkesztőinek, akár a sport1 tv-nek(ők közvetítik itthon az NFL mérkőzéseit) és licitáljunk rá, a befolyt összeget pedig felajánlanánk az árvízkárosultaknak.

Még valami: szerintem az összes Pats rajongó nevében megkérnélek rá, hogy Wes Welkernek add át gratulációnkat a hihetetlen felépülése, kitartása miatt.

Minden jót, jó rugdosást!
2010. 06. 24. 10:35
Justicar
Kedves Zoltán!

Először is szeretnék gratulálni, hogy sikerült z NFL világába berobbanni!
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a Romániában maradt családtagjaid, barátaid mit szóltak a sikeredhez, illetve tervezed-e hogy haza látogatsz. Ha igen, akkor talán minden hazai NFL rajongó nevében mondom, hogy szívesen látnánk itt Magyarországon is!
2010. 06. 24. 11:08
Bulow
Én azt kérdezném Zolitól, hogy tervezi-e a közeljövőben, hogy Magyarországra látogat...

(Zárójelben: Ha esetleg igen, akkor egy nagy buli keretében összejöhetnénk....)
2010. 06. 24. 15:37
CoSco
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az egyetemen focizás mellett miből kupálta ki magát, ergó milyen szakon tanult, és miért pont azt választotta! A miértre tőle várom a választ, az hogy mit azt meg aki tudja mondja :D
2010. 06. 24. 15:53
Én azt kérdezném Zolitól, hogy melyik más poszton játszana szívesen a punter poszt mellett?
2010. 06. 24. 18:13
First Hit
De a buli az nem hajòn lenne mint mineszotàban;)
1èbkènt jò ötlet!
2010. 06. 24. 20:26
Dega
Kedves Zoli!
Mi az a számodra legfontosabb dolog a sport területén amit az"új"hazában megtanultál,és mit tanácsolsz azoknak,akik utánad indulnának?

Go Tommy,Go Zooli,Go Pats!!
2010. 06. 24. 21:18
Bulow
First Hit: Az a buli, ahol Faragó Ricsi szerint a cheerleaderek nem a pom-pomot rázták?
2010. 06. 25. 06:30
Bruschi85
Kedves Zoli!

Először is gratulálni szeretnék, hogy sikerült megkapnod a szerződésed.

1.Mi volt az első dolog, gondolat ami az eszedbe jutott a draft napján amikor meghallottad, hogy a New England Patriots kiválasztott?
2.Mit vársz az ettől a szezontól, mik a célkitűzéseid és miket szeretnél megvalósítani?
3. Mi a véleményed, hogy Mo-n is kezd egyre népszerűbb lenni az NFL és a New England Patriots?
4.Mit üzensz a magyar New England Patriots rajongóknak?

Sok sikert! Várjuk a bemutatkozásod!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
2010. 06. 25. 13:30
lolvin
Kedves Zoli!

1. Milyen hatással bir a "Zoltán Meskó, a New England Patriots puntere" bemutatkozás a bostoni hölgyekre? Ennyi elegendő a sikerhez, vagy azért nem árt megemliteni, h ki mellett kaptál helyet az öltözőben :D
2. Mindenhol azt olvasni, h rendkivül erős lábad van, a punter pozición kivül szánnak-e neked szerepet kedzőrugásnál, vagy esetleg néhány távoli mezőnygól kisérletnél? Illetve mennyire szivesen vállalnál a puntok mellett ilyen feladatokat is?
3. A mai Patriots egy elég fiatal csapat, az előző évtizedben 3 SB-t nyerő gárdából már kevesen vannak a rosteren, mennyire sikerült szerinted ennek a fiatal gárdának átérezni, h mit jelent Patriots játékosnak lenni? Neked és fiatal csapattársaidnak jelent-e valami különlegeset, valami extrát az, h a Patriots mezét viselitek és nem egy másik csapatét?
2010. 06. 26. 11:39
Mr nemo
Ismersz esetleg más magyar származású egyetemi játékost, akinek lehet esélye NFL draftra?

(esetleg ismered-e David Risko-t? És, ha igen szerinted van-e esélye?)
2010. 06. 26. 20:13
Lacus
OFF

Apám, feláll a szőr a karomon, ahogyan olvasom a kérdéseiteket (amikben benne vannak az enyémek is, így nem kérdezek)!!!

/OFF

Sorry...
2010. 06. 27. 10:22
Hány évesen kerültél ki Amerikába?
Mikor kezdtél el focizni?
2010. 06. 29. 11:10
Seventh Son
Ha meghallod azt a szót,h Magyarország/Hungary, milyen érzések és gondolatok fogalmazódnak meg benned?

Mennyire vannak tisztában az amerikaiak a magyar történelemmel? Hogyan tekintenek az országra?

A rúgások előtt mennyire vagy feszült? Van bevált módszered arra,h megnyugtasd magad a puntok előtt?

Hogyan szoktál készülni a meccsekre? Zenét hallgatsz, esetleg olvasol? Ha igen, akkor mit?

Voltak kétségeid azzal kapcsolatban,h Te NFL-játékos lehetsz?

Ha egy embert kellene mondanod, akkor kinek a véleménye, meglátása számít neked a legjobban, mind sport, mind az élet területén?

Eme rövid idő alatt, amit a Pats edzői stábjával, játékosokkal eltöltöttél, miben fejlődtél - ha ezt meg tudod, meg lehet ítélni?
Ha változtatnod kellett néhány a posztodhoz kapcsolatos technikai dolgon, akkor azt az egyetemi edzők ezelőtt miért nem javították ki?
2010. 06. 30. 13:19
Pat Patriot
Az én egyik kérdésem az lenne, hogy a szülők maximálisan támogatták a sporttal kapcsolatos terveid vagy inkább valami "polgári" foglalkozást szerettek volna neked szánni? A másik, hogy BB milyen módon látja el a vezetőedzői teendőket? Arra gondolok, hogy milyen százalékban foglalkozik az egyes csapatrészekkel, posztokkal? A rúgóknak milyen jellegű tanácsokat, feladatokat ad? Azt gondolom, hogy nem jut annyi ideje egy punterre, mint egy QB-re, de nyilván mindenfelé figyel egy kicsit. Elárulta-e miért csapott le Rád? Hát ennyi. És persze gratulálok, hogy "nálunk" kezded NFL-karriered! Sok sikert, jó sok rugdosást! :)
Hozzászólás a(z) Kérdezz Zolitól! bejegyzéshez