Menetrend

Készülődés Miamiba

2010. 10. 01. 23:02
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A mai napon a csapat a fedett gyakorlópályán edzett, ahol különleges készülékekkel meleget és szelet generáltak, hogy a csapat könnyebben hozzászokjon a hétfő esti mérkőzés körüményeihez. Az edzésről 3 játékos hiányzott, Fred Taylor futó, Terrence Wheatley CB és Nick Kaczur.
Hivatalos sérültlista: Nick Kaczur OL hát - nem vett részt az edzésen Fred Taylor RB lábfej - nem vett részt az edzésen Terrence Wheatley CB láb - nem vett részt az edzésen Tom Brady QB jobb váll - teljes edzésmunkát végzett

Hozzászólások

2010. 10. 02. 06:37
Neo
nem az időjárásra kellene ekkora figyelmet fordítani...
2010. 10. 02. 08:02
csiribú csiribá... meleg és szél... jaj :(

Indianapolisban meg hóvihart generálnak majd, nem?
2010. 10. 02. 08:34
nosbiglem
Indianaban fedett a Stadion...
2010. 10. 02. 09:08
depo01
2010. 10. 02. 09:31
infidelitas
Remélem a szél nem zavarja majd túlságosan a passzjátékunkat.
2010. 10. 02. 09:32
Gabo
Ez azért mér tényleg az eszelős kategória... És aki télen a Lambeau Fieldre látogat az a hűtőben edz? :D
2010. 10. 02. 10:48
Ez egyáltalán nem felesleges, ostoba gyakorlás. Különösen hangos dome-ba, vagy stadionba készülő csapatok is mesterségesen teremntenek olyan körülményt edzésen, hogy hozzászokjanak a játékosok, és e szerint készülnek.
2010. 10. 02. 12:34
lupus
Full off:
DoM!Toled kerdeznem elsosorban,de barki mas is mondhatja.Jovore a Vikings atviszik Vicket?
((azert Cassel 3-0-ja nem rossz :DD,de ezt csak dupla zarojelben merem megjegyezni :DD))

Vickről annyi véleményem van, hogy soha nem lett volna szabad újra játszani engedni az NFL-ben ebből következően semmilyen Phillyhez, vagy hozzá kapcsolódó hírt próbálok nem kommentálni. Cassel 3-0-ja valóban jól mutat, bár játékban gyakorlatilag semmi köze hozzá. Plusz az ellenfeleik összmérlege 1-5 a Chiefstől elszenvedett vereség nélkül. -DoM
2010. 10. 02. 12:37
sirCharles
...azért az időjárás mellett remélem a 2. félidőre is készülnek, legalább egy kicsit :-D
2010. 10. 02. 14:03
TenkRew
Nagyon fontos lenne h itt most tudjunk nyerni. Ha ez nem jönne össze a Jets egy kis lépéselőnybe lenne ellenünk ami nem lenne túl jó:S
2010. 10. 02. 14:28
nDRo
DoM ebben nem értek egyet veled. Ő is megérdemel egy második esélyt, amivel láthatólag él is, és pályafutása Falcons-os korszakában is voltak jótékony cselekedetei...

A vélemény szabad. -DoM
2010. 10. 02. 14:39
codyfiu
Szerintem a Jats nagy és a Dolphins lenne kis lépéselőnyben velünk ha most veszítenénk.
Az edzésmódszer szerintem is hatékony lehet, miért ne hátha ezen fog múlni!
Vick téma: Miért ne játszana ha jó játékos, letöltötte a büntetését. Ne értsetek félre én is állatvédő vagyok de mindenki hibázhat egyszer, ismétlem egyszer, ha mégegyszer, kuka.
2010. 10. 02. 14:50
Brady_12_
"nosbiglem
2010. 10. 02. @ 08:34

Indianaban fedett a Stadion…"

Mivel az Indi jön hozzánk és ráadásul November
végén így pirko feltevése nem is olyan rossz...
2010. 10. 02. 15:39
LaFleur
Edzésen gyakorolni a 11-eseket és mindet berúgni, aztán mondjuk egy BL döntőn odaállni... Hát, nem ugyanaz. Más idegállapot, adrenalinszint, stb. Ez a véleményem erről a felkészülésről.
Vickről meg annyi, hogy kutyákat verekedtetni majd a sérült kutyákat fegyverrel agyonlőni az nem "hibázott egyszer", hanem annál sokkal több. De DoM-nál az igazság, a vélemény szabad. Pont ezért kéretik tiszteletben tartani az én véleményemet is : Vick egy senkiházi.
Go Pats!
2010. 10. 02. 15:53
Bulow
LaFleur: Talán láttál már soccer csapatot a mérkőzés időpontjában edzeni... Forma-1-es pilótát a távol-keleten hajnalban kelni, stb. Szóval a körülményekhez történő hozzászokás alavető bármilyen sportban. Nyilván nem lehet tökéletesen felkészülni, de meg kell próbálni.
2010. 10. 02. 16:23
LaFleur
Persze, hogy láttam, és nem is vitatom, hogy fel kell készülni, csak azt próbálom mondani, hogy a Patriotsnak mint profi csapatnak, és mondjuk Bradynek mint profi játékosnak nem ez kéne hogy számítson. Illetve nem most kell felkészülni arra, hogy Miamiban süt a nap, vagy meleg van. Valahogy ezek olyan Freud-i belemagyarázások, hogyha utólag majd erre akarnának fogni dolgokat. Pl.: ha majd egy 3&goal szitunál Moss nem kapja el Brady passzát akkor az lesz a magyarázat, hogy nem készültek fel a melegre? A hidegre való felkészülésben inkább látok logikát, az tényleg komolyabb, betonkeménységűre fagyott labda, legémberedett végtagok, stb.
Egyébként meg "szakmailag" inkább abban látom a lényeget amit sirCharles is mond, a második félidő. Arra készüljenek a fiúk meg a stáb, minden másodlagos.
2010. 10. 02. 16:35
sirCharles
Ha kikapunk Miamiban is, akkor nagyon nehézzé tesszük a saját helyzetünket a csoportban, annak ellenére, hogy még csak a szezon elején járunk. Szóval nem is szabad arra gondolnia a csapatnak, hogy "majd javítunk"... Szerintem nincs mese, nyerni kell.

Vick-nek meg életfogytiglant kellett volna kapnia azért, amit csinált, nem hogy pár év után kiengedni, és mindezt még megfejelve újra játszani engedni az NFL-ben. A liga egyik szégyenfoltja, nem pedig egy egyszer hibázó zseni.
2010. 10. 02. 16:39
sirCharles
LaFleur:

Erre szokták mondani, hogy aki jó formában van, annak nagyon mindegy, hogy hány fok van, honnan fúj a szél, szakadt-e a szerelése, szorítja-e kicsit a cipője, hátrányba kerül-e az első félidőben... :-)

Aki jó formában van, az túllép minden körülményen és nyer. Fejben kéne a csapatnak egyszer rendesen készülnie, nem 28,2 fokban és mesterséges szélben...
2010. 10. 02. 16:43
LaFleur
Pontosan ugyanezt gondolom. Ezért is írtam amit. Arról nem is beszélve, hogy hány éve is már annak, hogy minden évben egyszer Miamiban van egy jelenésünk?! Fejben legyünk rendben, egyetértek veled, Sir.
2010. 10. 02. 17:27
Pat Patriot
Miután nüanszokon múlik egy-egy meccs, és nagyon fontos meccsről van szó, ezért szerintem nem hülyeség, hogy miami körülményeket próbálunk teremteni. vickkel - szándékos a kis v - kapcsolatban pedig szintén osztom DoM (illetve sirCharles) véleményét. Elhűlve hallgattam anno Ricsiék okfejtését, miszerint vick olyan tehetséges, hogy meg kell bocsátani neki. Egyáltalán nem vet jó fényt az NFL-re, ha egy ilyen trágya alakból netán megint a liga egyik legjobbja lesz. Annyi mindennel üthette volna el az idejét. Pl. megtanulhatott volna zongorázni, netán belemélyedhetett volna a közgazdaságtanba, esetleg adományokat gyűjthetett volna a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére. Ehelyett élvezettel nézte végig, hogy erősebb kutyák széttépik a gyengébbeket. Az ilyen az nem ember. Ha ugyanezt Tom vagy az általam igen kedvelt Wes csinálta volna, még azt is meggondolnám, hogy a Patsnek drukkoljak-e. Én a mai napig nem tértem napirendre az eset - mármint, hogy visszaengedték az NFL-be ezt a rohadékot - felett. Ennyit a témáról. Szerintem egyébként 10 ponttal nyerünk a Delfinek ellen. Kérdés, hogy nyomás alatt mire képesek a srácok.
2010. 10. 02. 18:36
TÖRÖLT
Sziasztok:).

Nos akkor kövezzetek meg,de Én számomra öröm ha visszatér ilyen kaliberű irányító,mint Vick.Rendben aláírom nagyon nagy marhaságot csinált ezzel a dologgal,amit soha nem mos le magáról.Mondjuk ez az NFL-nek is jó reklám,mert a BADBOY visszatért:D.Remekül játszik.És Én megnézem a meccset vasárnap.De mindenki kaphat egy újabb esélyt az élettől.Remélem él vele és nem zuhan vissza oda ahová annak idején a Giants WR.Én szorítok Vick-nek.:).

GO PATRIOTS!!!!
2010. 10. 02. 19:10
sirCharles
De Martino

Tiszteletben tartva a DoM által említett vélemény szabadságát, szerintem a ligára elképesztő rossz fényt vet, hogy olyanoknak adnak (nem egyszer) sokadik esélyt ország-világ előtt, akik túl jó dolgukban sem tudják levetkőzni utcagyerek mivoltukat, és jómódú, köztiszteletnek örvendő sportolókként is késztetést éreznek arra, hogy kutyaviadalokat szervezzenek, drogozzanak, ittasan fegyverrel lövöldözzenek és/vagy vezessenek, vagy nőkkel erőszakoskodjanak. Évekig a Pats után az Eagles eredményeit néztem meg rendszeresen először, és úgy tartottam, hogy a Patriots mellett talán az egyetlen franchise, ahol ennyire szisztematikus, ennyire rokonszerves és ennyire eredményes csapatot építenek. Erre alkalmaznak, sőt, kezdőnek állítanak egy ilyen embert... (Szó se róla, ha Brady vagy Wes Welker csinálna ilyet, ugyanúgy kiábrándulnék.)

Kutyaviadalt szervezni és a veszteseit agyonlőni talán már túlmutat a marhaság és az egyszeri hiba határain, és éppen ezért szerintem baromi ledöbbentő, hogy egy ilyen ember újra sztár lehet egy magát mekkora erkölcsi/társadalmi mérceként aposztrofáló ligában.

Mindennek ellenére remélem elkenjük a Delfinek száját a MNF-on, jót tenne a csapat önbizalmának :-D
2010. 10. 02. 19:48
lupus
Erdekesre sikeredett ez a Vick tema.Nem gondoltam,hogy ilyen sokunknak van hatarozott velemenye.De en nem,mint emberrol beszeltem,hanem,mint jatekosrol.Mert nekem az lenne egy oriasi csalodas,ha pl a Vikingsszal jovore SB-t nyerne.A Vikingsnek kell egy uj iranyito,lehetoleg jo.Vick,mint jatekos jo.Teny.Szoval,a tettei es a letoltott buntetese utan megkapna a vilagot+nagyon sok milliot.Nekem ezt nem veszi be a gyomrom.Viszont a Vikingset is kedvelem(valoszinuleg a D-juk miatt)
2010. 10. 02. 19:49
LaFleur
"...egy magát mekkora erkölcsi/társadalmi mérceként aposztrofáló ligában"
10 pont.
Amúgy az Eagles Fradistaként nekem is kedvencem - volt. Talán nem a második mert az Kurt-Larry-Anquan féle Cards (volt), de harmadik biztos. Jackson véleményem szerint az egész NFL legjobb elkapója, de Vick miatt nem tudok szurkolni már neki sem.
Hogy az eredeti cikkhez is visszatérjek, csoport szempontból mérföldkő ez a meccs, nagyon leszakadhatunk már most az elején ha... De nincs ha, ezt most be kell húznunk! Go Pats!
2010. 10. 02. 20:19
lupus
Be kell huzni,de azert a szezon aradeka egyre rosszabbul nez ki.Tudom,koran van meg ilyet mondani,de a sorsolas ota vannak/voltak "kotelezo" meccsek,meg nagyon melegek.Na,az elso kotelezo a Bills ellen,majdnem bedolt es a medvekre a szezon elejen szerintem senki nem szamolt.Most meg tessek,3-0.Lesz iden meg meleg pite,minden hetvegere jut egy.Ennek azert nem orulok,mert igazuk lehet azoknak,akik szerint a Pats csak egy eros kozep csapat.En meg azt akarom,hogy egy eros top csapatnak titulaljak!
2010. 10. 02. 20:35
sirCharles
Ahhoz, hogy erős top csapat legyünk, nagyon nagy luxus ilyen verhető ellenfelektől kikapni, mint pl. a Jets volt. És sajnos (vagy sem) újra és újra bebizonyosodik, hogy egyetlen csapat ellen sem mehet már biztosra még a legjobb alakulat sem - jelen helyzetünkben mi meg főleg nem.
2010. 10. 02. 20:36
rege
LaFleur: remélem csak szerinted Jakson a legjobb elkapó a ligában. Én ismerek két jobbat is nála és mindkettő nálunk játszik.
Miamiban a védelemnek kell összeszednie magát, remélem a támadók nem ülnek le mint a (tengeri) iszap.
2010. 10. 02. 21:03
LaFleur
rege: Welkert nem ide számolom, mert Ő olyan mint a Rocky "nem ember, vasból van". Welker nekem sokkal több. Én inkább a klasszikus wide receiverekre gondolok ha elkapókról beszélek, számomra Wes inkább slot receiver. Tudom én is, hogy a papíron nincs különbség mert mindkettő neve mellett "WR" szerepel, de a játékuk alapvetően más. És ha ebből az aspektusban nézem akkor igazad van, mert nálam is Wes Welker az NFL legjobb receiver-e. Sőt! Nálam Ő maga a példakép, erő, dinamika, gyorsaság, szerénység, alázat, fair play.
Viszont Moss már szerintem nem a legjobb wide receiver az NFL-ben, de hidd el, hogy én lennék a legboldogabb ha rámcáfolna idén. Esküszöm magamra tetováltatnám az arcképét! Ugyanakkor szeretem korrekten nézni a dolgokat és ha félreteszem az elfogultságomat akkor legalább hárman jobbak mint ő, Larry Fitzgerald, Andre Johnson, DeSean Jackson. De nagyon messzire vezetne ha erről vitát nyitnánk, mindenkinek más tetszik, más momentum vagy tulajdonság alapján ítél. Elfogadom ha neked Randy a legjobb. Nálam a 2007-es Randy Moss ott lenne az első háromban, de most 2010-ben már nincs. Ettől függetlenül szeretem a játékát és neki szurkolok, és nem az Eaglesnek vagy a Texansnak, és tényleg magamra varratom ha SB-t nyerünk, de...
Remélem érthető volt amit írtam, és nem félreérthető.
Go Pats! Go Moss! :)
2010. 10. 02. 21:57
ramos04
eza Vick-es dolog kb olyan mint fociban Terry vagy Rooney esete egyik a csapattársa barátnőjével kavar közben gyerekei +felesége van másik meg a terhes feleségét csalta fűvel fával....oké ez nem állatkínzás meg stb...de egyiknek sincs köze a sporthoz. meg aztis megértem hogy rossz példát mutatnak meg rosszfényt vet NFLre is, dee nagyobb hiba lett volna ha nemengedik vissza Vicket sztem...így ki-ki eldöntheti szereti e vagy sem vagy elítéli e mégjobban, vagy úgyvan vele ok letöltötte ami jártneki. én pl imádom a kutyákat nekemis van 3 és már azért is ideges vagyok ha valaki csask rájuk szól hogy kusslegyen:D ded mikor Vicket látom mégse azvan hogy a szemétláda állatkínzó hanem hogy miylen jól játszik itt a helye. nade mindenki mást gondol csak egy a közös GO PATS:D éspersze BenJarvus 4ever:D
2010. 10. 02. 23:38
nosbiglem
Brady_12_
2010. 10. 02. @ 14:50
“nosbiglem
2010. 10. 02. @ 08:34

Indianaban fedett a Stadion…”

Mivel az Indi jön hozzánk és ráadásul November
végén így pirko feltevése nem is olyan rossz…

Te mirol beszélsz?
Nem veszed eszre, hogy erre reagáltam:
pirko
2010. 10. 02. @ 08:02
csiribú csiribá… meleg és szél… jaj

Indianapolisban meg hóvihart generálnak majd, nem?

Indianapolisban fedett a stadion!!!!

És Indianapolis nem Foxboroughban van!

Ha úgy irja, hogy Indianapolisnak, egy kommmentet nem írok rá...
2010. 10. 03. 09:13
tottom
Ez a Vick téma nagyon népszerű, nem csoda, hiszen bombaformában van. Tök jó hogy vasárnap őt is láthatjuk, kedd reggel meg a "mieinket" is a tv-ben!
Én is megvédeném Vicket, nem hiszem, hogy leányálom volt, ennyi időt a börtönben tölteni, volt ideje átgondolni és megbánni a dolgokat. Nagyon jól tudja, hogy még egy esélyt nem kap. De aki a bűntett után megbűnhődött, annak most már bocsássunk meg! Pont ezzel mutat jó példát, hogy a padlóról felállt és megint itt van és így játszik. Persze mégegyet nem hibázhat...
Ezt a műszelet nem értem, ez tényleg hasznos lehet? Én mindig felnéztem az NFL-re és mindig azt gondolom, hogy elég profik ahhoz, hogy tudják mit csinálnak. Reméljük...
2010. 10. 03. 10:54
sirCharles
rege

Randy Moss semmiképp sem lehet a liga legjobb elkapója, mert az Wes Welker :-D (Mindazonáltal Wes tündökléséhez is kell az, hogy Randyre állandóan fokozott figyelmet fordítsanak a védők.)

De ha kivesszük a sorból a slot-receivereket, és az "igazi" elkapókat nézzük csak, akkor szerintem 2007-ben volt utoljára Randy Moss a liga legjobbja, mára talán Larry Fitzgerald és Andre Johnson azok, akikért ölni tudna a szurkolók többsége, ha a Pats funkcionáriusa lenne "Randy Moss pótlása" ügyben.
2010. 10. 03. 11:08
Pat Patriot
Nálam Moss AZ elkapó. Az a Jets elleni elkapása... Az szerintem a liga történetének egyik legnagyobb momentuma volt, idén tán a legszebb jelenet, amit láttam. Wesnek azért nem 30-40 yardos lasztikat kell elkapnia, mert nem ez a feladata. Randy meg egy állat. Bármit dobsz felé, azt elkapja. Azt hiszem, 196-tal tartja Rice az NFL-rekordot. Lehet még annyi Randyben, hogy még 46 TD-t összeszedjen? Ehhez még kellene legalább 3-4 év...
2010. 10. 03. 11:25
non4m3
ha D összeáll, nem lehet a kérdéses a győzelem, de ehhez tényleg kell egy jó D nem csak MNF-ra hanem az egész szezonra, erős ellenfelek jönnek még
2010. 10. 03. 11:26
TÖRÖLT
Sziasztok:).

Rendben mindenkinek megvan a véleménye Vick-ről nekem ez.És Sir akár hiszed akár nem nekem szintén szimpatikus csapat az Eagles.

Fred Taylor OUT hát ez nem jó hír:(..Akkor Sammy Morris és BJGE fog szaladgálni valamint lehet Woodhead is vállal majd!!!

GO PATRIOTS.
2010. 10. 03. 12:46
Nekem ez a Woodhead gyerek nagyon tetszett, jó játékos szerintem (Egyébként ezt Wilfork is megjegyezte a Bills meccs alatt, NFL gameday-ben ő volt bedrótozva :D )
2010. 10. 04. 12:45
Maniac84
Nem lep meg az ilyen jellegű felkészülés. Valamelyik korábbi meccsen még arra is figyeltek, hogy világos színű mez legyen itthon a csapaton hátha meleg lesz, és azt még valamikor tavasszal kellett kijelölni. (ha jól emlékszem ezt itt is olvashattuk)
Vick-kel kapcsolatban meg megbűnhődött, leülte a börtönbüntetést + ha jól tudom, még komoly adósságokba is került az ügy miatt. Amikor rohadéknak meg a liga szégyenfoltjának tituláljuk el kéne gondolkodni azon, hogy vannak nála jóval "rohadékabbak" még a ligában is. Nem kevesen kerülnek erőszakos helyzetekbe, verik a feleségüket/barátnőjüket stb. Természetesen ettől még az állatkínzás is igencsak elítélendő dolog, csak szerintem vannak ennél jóval nagyobb problémák is, és ezekhez képest túl nagy hangsúlyt kap. Nagyszerű játékosról van egyébként szó, én személy szerint szurkolok neki, hogy sikerüljön a visszatérése és ne legyen súlyos a mostani sérülése. Játékstílusa színt visz a ligába, a börtönévek meg a Phily-nél eltöltött ideje alatt még a passzjátéka is összeállt.
2010. 10. 04. 20:27
sirCharles
Maniac84

Attól, hogy 100 emberből 40 veri az asszonyt, a 40. még nem lesz kevésbé gyökér, mert volt előtte 39 hasonszőrű. Ugyanúgy nem viselkedik sportemberként és az NFL által hirdetett etikai és társadalmi példamutatásának megfelelően az esténként füvező elkapó, mint a nőkkel rendszeresen erőszakoskodó irányító.

Én nem igazán érzem megbűnhődésnek és igazságosnak, ill. összeegyeztethetőnek az NFL deklarált szellemiségével, hogy egy ilyen állatkínzó majom újra ünnepelt sztár és multimilliomos lehet - és teszi ezt éppen a liga elöljáróinak asszisztálása mellett. Az már csak hab a tortán, hogy Faragó Ricsiék éppen csak az asztal alá nem olvadtak tőle tegnap is...
Hozzászólás a(z) Készülődés Miamiba bejegyzéshez