Menetrend

Kevin Faulk visszatért

2007. 11. 30. 21:15
Szerző: temp
Kategória: Hírek
A Patriots pénteki edzésén résztvett Kevin Faulk, aki az Eagles meccsen összeszedett sérülése után egész héten kihagyta a gyakorlásokat. A QB-re komoly nyomomást gyakorló Ravens védők ellen Faulk visszatérése nem csak a futójáték megerősítése szempontjából fontos, hanem, mint a csapat legjobban blokkoló futójátékosa az irányító megvédése is a feladatai közé tartozik.

Hozzászólások

2007. 12. 01. 19:55
kori
nem is olyan régen a pats meccs közvetítésekor mondták a "kíváló magyar riporterek" hogy fontolgatják Dillon újra aktiválását
erről mit lehet tudni
amúgy Faulk nagyon jó játékos
2007. 12. 01. 20:37
temp
Nem teljesen alaptalanul beszéltek erről a sportriporterek. Morris megsérülése után 2-3 héttel, Dillon managere nyilatkozta, hogy Corey edzésbe állt a sérüléskor, és kész a visszatérésre.

Bill Belichick viszont egy másik riportban csak annyit válaszolt, hogy 4 futójátékos (Maroney, Faulk, Eckel, Evans) van a keretben, és nincs szüksége egy ötödik játékosra. Akkor kb ennyiben is maradt a sztori.
2007. 12. 01. 21:23
Nem szabad elfelejteni Sammy Morris kiesését, aki idén a legjobb Patriots futó volt. Pontosan azt adta hozzá a futójátékhoz, amit Dillon a korábbi években. Leszegett fejjel neki a falnak, aztán hadd jöjjenek a yardok! Ez a mentalitás/stílus aminek pont az ellentetjét képviseli Maroney: nagyon gyors, jók az irányváltásai, de egymaga nem fog meccseket nyerni, bár amíg ilyen WR csapat van mellette nincs is erre szükség.
Hozzászólás a(z) Kevin Faulk visszatért bejegyzéshez