Menetrend

Kezdődjön az új szezon

2017. 02. 13. 08:51
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Ahogy Bill Belichick is nemrég mondta, 5 hetes lemaradásban vagyunk, a liga többségéhez képest. Annyi tudható, hogy a csapatnak körübelül 65 millió dollárnyi szabad helye van a sapka alatt, ami soknak tűnhet, de sok játékosra szükség is lesz. Nézzük, mely játékosoknak van, vagy éppen már nincs szerződése a következő szezonra. (zárójelben az az évszám, ameddig érvényes szerződésük van, illetve a státuszuk, aminek magyarázatát ITT találhatjátok).

Irányítók:

Tom Brady (2020), Jacoby Brissett (2020), Jimmy Garoppolo (2018).

Ezen a pozíción, a Patriots tökéletesen el van látva tehetségekkel. A liga legjobb irányítója mögött két olyan játékos is van, akik az előző szezonban bizonyították, hogy képesek győzelemre vezetni a csapatukat.

Brady és Brissett szerződése hosszútávú, míg Garoppolo az újoncszerződésének utolsó évében jár, ami aranyat ér. Garoppolo szinte hibátlan játékot mutatott be a szezon elején, mielőtt megsérült.

Mindig is volt kereslet egy jó irányítóra (Bill, Bears, Browns, Jets és a 49ers máris érdeklődést mutat) és Garoppolo értéke sosem volt ennél magasabb. A Patriotsnak azonban tetszik amit a játékos mutat edzéseken, a kemény munkáját, ezért még nem hoztak végleges döntést az ügyében. Azonban az nyilvánvaló, hogy ha komoly ajánlat érkezik, akkor nem fognak tétlenkedni.


Futók

LeGarrette Blount (UFA), Brandon Bolden (UFA), James Develin (UFA), D.J. Foster (2019), Dion Lewis (2018), James White (2018).

Lewis a 11. héten tért vissza többszörös térdsérüléséből és a csapatnak nem lehet oka panaszra a játékát illetően.

White mint harmadik próbálkozás/elkapó futó dolgozott egész évben és egy közel MVP-szerű teljesítményt nyújtott a houstoni Super Bowlon.

Blount elképesztően játszott a szezon alatt és valósznűleg a csapat szeretné őt visszaigazolni. 30 éves, valószínűleg újabb 1 éves szerződésre pályázik, ami erre a szezonra is szólt neki, amikor 1161 yardot és 18 TD-t futott.

Bolden főleg a speciális csapategységben tölt be fontos szerepet, ezért elképzelhető, hogy vissza fog térni.

Fosternek nagyon fontos, hogy egészséges tudjon maradni, különben esélye sem lesz.

Nagyon fontos lesz Develin megtartása is.


Elkapók

Danny Amendola (2018), Julian Edelman (2018), Michael Floyd (UFA), Chris Hogan (2019), Malcolm Mitchell (2020).

Edelman, Hogan és Mitchell sokoldalú és értékes játékosai. Mindenképpen ők a Top3 elkapók jelenleg a csapatban. Edelman a rövid elkapásokban, Hogan a nagy játékokban jeleskedik, míg Mitchell okos és gyors.

Amendola kevesebbet jut szóhoz, viszont akkor mindig hangosan teszi azt. Nagy játékok, nagy színpadokon. 31 éves, így valószínűleg muszáj, hogy belemenjen újabb fizetéscsökkentésbe, különben a csapat meg fog válni tőle. Floyd elmondta, hogy szeretne maradni és egy 1 éves "bizonyíts" szerződés jó lehet mindkét fél számára.


TE-k

Martellus Bennett (UFA), Rob Gronkowski (2020), Matt Lengel (ERFA), Greg Scruggs (UFA).

Gronkowski összehasonlíthatatlan bárkivel is. Ha egészséges, akkor ő a legveszélyesebb elkapója a csapatnak. A szerződése még (relatíve) akciós, de sokat sérült és egy harmadik hátsérülésből tér éppen vissza.

Bennett segített Gronkowskit pótolni és úgy nyilatkozott, hogy szívesen maradna Foxboroban. Nem lesz olcsó, de nem lesz túl drága sem. Valahogy a kettő között, egy 2 éves szerződés mindkét fél számára előnyös lehet.

Scruggs hamar megsérült, miután aláírt a csapathoz és hamar IR-re került. Valószínűleg egy rövidtávú, kis kockázatú szerződést fog kapni a csapattól. Lengel egy keményen dolgozó blokkoló TE. Valószínűleg versenyezni fog több érkező játékossal a posztjáért


Támadófal

Tackle-k: Marcus Cannon (2022), Cameron Fleming (RFA), Nate Solder (2018), Sebastian Vollmer (2018), LaAdrian Waddle (2018)

Guardok: Tre’ Jackson (2019), Ted Karras (2020), Shaq Mason (2019), Joe Thuney (2020)

Center: David Andrews (2018).

A kezdő ötös (Solder, Thuney, Andrews, Mason, Cannon) nagyon fejlődött az év során és valószínűleg ez az ötös együtt is marad.

Fleming egy jó harmadik T és futást támogató TE-ként is használható.

Vollmer a szezont IR-en töltötte és valószínűleg már nem tér vissza a csapathoz. Waddle és Karras, mindketten kezdtek az Arizona elleni nyitómeccsen, és nem várható a távozásuk.

Jackson szintén az IR-en volt, de az ő visszatérése várható.


Védőfal

Ends: Trey Flowers (2019), Geneo Grissom (2019), Chris Long (UFA), Jabaal Sheard (UFA)

Tackles: Alan Branch (UFA), Malcom Brown (2019), Vincent Valentine (2020).

Branch élete legjobb szezonját játszotta és szeret a csapatnál lenni. Voltak hibái, de szeretik a csapattársai. Egy új szerződés mindkét fél számára előnyös lenne. Brown és Valentine jó, erős játékosok.

Long egy alkalmankénti pass rusherként szerepelt és az öltözőben is hangadó volt. Tisztán látható volt, hogy szeret itt játszani és egy hasonló, rövidtávú szerződés nem elképzelhetetlen számára sem.

Sheard lassan kezdett, de a 11. heti kihagyása után sokkal jobban játszott már.


Linebackerek

Jonathan Freeny (2019), Dont’a Hightower (UFA), Shea McClellin (2019), Rob Ninkovich (2018), Elandon Roberts (2020), Kyle Van Noy (2018), Barkevious Mingo (UFA).

Hightower lehet a csapat elsőszámú célpontja a holtszezon során. Erős, okos játékos, aki bárhol tud játszani és fontos a szerepe a csapat védelmében. Mindig a legfontosabb pillanatokban játszik a legjobban. Korábbi csapattársa már kapott egy nagy szerződést, most ő következik.

Ninkovich kivételes, sokoldalú és kulcsfontosságú.

McClellin, Van Noy és Roberts sokat fejlődött, miután Collins elhagyta a csapatot.

Freeny a szezon nagyrészét IR-en töltötte.

Mingo a speciális csapategységben fontos és visszatérhet egy kisebb szerződéssel.


Defensive back-ek

Cornerbacks: Malcolm Butler (RFA), Justin Coleman (ERFA), Cyrus Jones (2020), Jonathan Jones (2019), Eric Rowe (2019), Logan Ryan (UFA)

Safeties: Patrick Chung (2019), Nate Ebner (2018), Duron Harmon (UFA), Brandon King (ERFA), Devin McCourty (2020), Jordan Richards (2019).

Sok kérdés merül fel ebben a csapategységben. Butler és Ryan a legjobb CB-k közé tartozik, nagyon jól játszottak egész évben, főleg a szezon második felében. Mindketten akár 1. számú CB-ket megillető fizetést is kaphatnak nálunk, vagy valahol máshol.

Ugyanez igaz Harmonra is, aki tökéletesen illik a három Safety-s rotációba.

Rowe is egész jól belejött a szezon második felére.

Coleman visszatérhet, ahogy a Jones-ok egyike, de akár mindkettőjük.

Ebner és King nagyszerű játékosai a speciális csapategységnek.


Speciális csapategység:

P Ryan Allen (2019), K Stephen Gostkowski (2019), LS Joe Cardona (2019), Gunner Matthew Slater (2018).

Valószínűleg itt nem lesz változás.

A csapat már 8 játékost leszerződtetett a gyakorló csapatába: Offensive linemen Chris Barker, Jamil Douglas, és Chase Farris; linebacker Trevor Bates; running back Tyler Gaffney; defensive linemen Woodrow Hamilton és Darius Kilgo; és az elkapó Devin Lucien

Forrás: Boston Globe

Hozzászólások

2017. 02. 13. 10:08
zozo692
Szerintem relatíve nagy lesz a mozgás. Sok 2x SB győztes van, ezt nagyon könnyen lehet aprópénzre váltani.
2017. 02. 13. 10:15
chateautorres
Szerintem, nekem bármennyire is tetszik, JimmiG-ért olyan ajánlatot fogunk kapni, hogy nem marad nálunk.
Blount megint visszajön veterán minimumért. (Meg Bolden is.)
Amendola már más kérdés, de szerintem annyira jóban van Brady-vel és Edelmen-nel, hogy akár megint áldozatot hoz érte.
Bennett nagyon kellene, de nagyon nagy pénzt fog kapni máshol. (TE draft elengedhetetlen, mert állítólag sok jó játékos jelentkezett.)
Miért csak én gondolom úgy, hogy egy (szinte teljesen egészséges - német hírforrások)Vollmer-t nem kellene megtartani? Ennyi pénzért nagyszerű játékos, ideális tartalék. (Félek, hogy még egyszer nem lesz ilyen sérülésmentes éve az Ofalnak.)
Branch nem létezik, hogy nem marad. BB szereti, és amit csinálnia kell, abban nagyon jó. Long esetleg marad, ha csak utolsó éveire nem akar még egy kis pénzt gyűjteni valahol. Sheard viszont biztos nem marad, mert valaki felajánlja neki a 6 milla/évet, s BB nem fizet neki ennyit.
Hightower megtartása első számú prioritás! Minden áron, mert szinte ő az egyedüli érték ebben a sorban! Ha Freeny visszajön, akkor Mingo megy. Ninko nagyon öregszik, itt is gondolni kell a jövőre.
Logan Ryan és Harmon olyannyira keresett lesz a piacon, hogy horror pénzt fognak ajánlani mindkettőnek. Sajna, mert nagyon hasznos tagjai lehetnének a következő években is a csapatnak.
Én Gost helyében kicsit aggódnék...
2017. 02. 13. 17:20
Tzimisce
Amendola szerintem minimális fizetéscsökkentésbe fog belemenni, kétszer nem szeretik ezt a játékosok. Esetleg hosszabbít és akkor elnyújtják neki, némi garantálttal.
Bennett pénzt akar keresni, el fog menni.
Bármennyire is szeretnénk Hightowert megtartani, nem biztos, hogy meg tudjuk fizetni. De tény, hogy kell egy jó LB. Pláne, hogy most már egyre jellemzőbb a 425 felállás. (Idén 80% felett voltunk)
Mingo szerintem nem marad, Bolden inkább. Blountnak kétévest adnék, utána szerintem visszavonul, mert nem fogja tovább bírni. (Vagy elmegy valahova levezetni)
Harmon nem biztos, hogy elmegy, mert annyira nem jó, csak a mi rendszerünkben, mérkőzés lezáró interceptionökre.
Ninko sajnos tényleg öreg, lenyomja a szerződését és annyi.
Ryant mennyit szidtátok, pedig egész jó futás ellen is. Szerintem nem megy el. Butlert meg kell kínálni egy első körös tenderrel, ha elviszik, vigyék, mert bár nagyon szeretem, de nem fogunk tudni neki legalább 8 millát fizetni.
Gostnak túl nagy a szerződése, hogy kivágjuk, szerintem idén nem fogunk rugót igazolni, de jövőre esélyes, hogy Meskó sorsára jut.
2017. 02. 13. 11:27
nszgergo
Egy kis érdekesség Nektek, mi is változott a 2 SB győzelem alatt.
Edzői gárda:
Jelentősebb változás talán csak az Offensive Line edző volt, Scarnecchia jött vissza, ez mindenképpen erősítés. És természetesen a kondícióért felelős emberkék, a kettő talán kéz a kézben járt, mert ott volt a legtöbb sérülés. Offense többi posztján állandóság, védelemben és spec teamben next man up.
Offense: Itt történt több változás, a Patriotsnál elvárt hatékonyságnál ez nem semmi. Segítségükre volt az előbb említett edzői állandóság.

QB - Erősödtünk egy Brisettel, kellett is az eltiltás idejére. Brady és Garopollo. No comment.
RB - Vereen/Ridley/White helyett White/Lewis páros, vésztartaléknak Gray helyett Foster. Blount/Develin felelt mindkétszer az erősfutásokért. Hozzátéve, hogy Ridley is megsérült, illetve mindkétszer ott volt Gaffney, IR-en illetve gyakorlócsapatban…
WR - Edelman és Amendola kivételével teljes csere! Lafell és Dobson/Boyce/Tyms helyett sikeresen beépítve Hogan és Mitchell és amikor kellett sérülés miatt kukáztunk egy Floydot.
TE – Hoomanawanaui és Wright helyett Bennett és Lengel. Bennett előrelépés, Lengel inkább blokkoló, Wright meg csak elkapó volt. Gronk meg Gronk.
OL – Solderen kívül gyakorlatilag sorcsere. Cannont ugyan nem kellett beépíteni, ő csak előlépett Vollmer helyére, de a Conolly/Stork/Wendell belső hármas le lett cserélve a Thuney/Andrews/Mason trióra. EZ nem semmi. A tapasztalt és a sérülékenység helyett a fiatalok. Backupok közt is van egy Kline/Devey csere Karras/Jackon kettősre. Vollmer sérülése miatt jött egy Waddle T poszton. Fleming maradt 6. OL/TE csere.
Defense:
DL - Itt is brutális változások. Maradt egy Branch és egy Ninkovich, aki idén már inkább OLB volt. Wilfork/Siliga/Ch. Jones/Vellano/Jones/Buchanan/Moore helyett érkezett Brown/Valentine/Long/Flowers/Sheard/Grissom. Ugyan Wilfork az etalon, de én ezt előre lépésnek könyvelem el. Megemlítem még Easley-t bár aban az évben ,még nem volt meghatározó, utána meg nélküle úgy tűnik csak erősebb lett a Csapat.
LB - Ha a Hightower és Collins kettős együtt marad, mondhattuk volna, hogy érdemi változás nem történt, mert többnyire csak 2 LB-vel áll fel a csapat. A valóság azonban az, hogy itt nagyon megy a cserebere még év közben is, és legtöbben oda is teszik magukat. Tehát Egy Collins/Ayers/Casillas hármas helyett most a Van Noy/McClellin/Roberts hármasról beszélünk. Freeny is új, de ugye az a fránya IR. Őszintén Mayo 2 éve már nem volt meghatározó, itt változásról nem nagyon lehet beszélni.
DB – Ha a kezdőket nézzük, itt is volt nagy változás, de többen azért előléptek, nem a nulláról kellett építkezni. Revis/Browner/Arrington/Dennard/Tavon Wilson távozott, Rowe, Coleman, C. Jones, Richards érkezett, Butler, Ryan, Harmon előlépett. A FS, SS azért stabilan maradt McCourty és Chung kezében.
Special team:
A főszereplők megmaradtak, mint P Allan, K Gostkowski, Slater, Ebner, Bolden. LS csere megint csak pozitív változás, Aiken helyére jött Cardona , és a többi ST részen is erősödtünk szerintem. Így Chris White/Darius Fleming/Morris helyett beszélhetünk Mingo/Jonathan Jones/ King specialistákról.
Szót illet még pár pratice squad ember, mindkétszer segítette a csapatot a korábban már emlegetett Gaffney, G Chris Barker és idén szerepet kapott új emberként pl DT Hamilton.
Összegzés. Bizony minden évben sok változás szokott lenni, de itt azért feltűnően sok kezdő cserélődött le, sok esetben talán még jobb emberekre is, pedig mindkét esetben Bajnokcsapatról beszélünk! OL, WR, DL, CB poszton bizony remek munkát végezetek az edzők, csak így tovább! ;)
És akkor jövőre kik küzdhetnek a 3. vagy még több gyűrűért?
Brady, Garoppolo, Blount, Develin, White, Edelman, Amendola, Gronkowski, Solder, Cannon, Branch, Ninkovich, Butler, Mccourty, Chung, Ebner, Slater, Allen, Gostkowski, talán Vollmer, Hightower, Ryan, Harmon, Bolden, Fleming.
2017. 02. 13. 11:28
nszgergo
persze Blount/Develin még csak talán, de nagyon csodálkoznék, ha nem így lenne :)
2017. 02. 13. 20:58
dravait
Szuper elemzés, köszönjük!
Furcsa látni, hogy mennyit változik a csapat és mégis mi nyerünk. Ez a Pats Force. :-)
2017. 02. 13. 11:35
csasziqf
@patscap szerint: 61,498,583 $ a cap mozgaster jelenleg.

Vannak aggalyaim a holtszezon miatt.

HT mondta h nem sok mindent akar csak hogy szeressek, akarlyak es megbecsuljek egy csapatnal. Ev elejen mar vissza utasitott egy 10M-s evenkenti szerzodest. Most azt nyilatkozta h azert nem volt SuperBowl felvonulason mert elege van a hidegbol es az esobol, mert abban volt resze eleget az evad soran. ... Remelem marad.

Bennett-t is vissza utasitott egy 7M-s szerzodest az ev elejen... szerintem 8M/ev korul marad.

Mingo szerintem menni fog. Draft tele van jo LB es DE jatekosokkal szakik szerint, BB meg szeret valogatni belolul.
Szerintem Sheard se jon vissza. Long igen 1 eves szerzodesre.

Harmon es Ryan ... egyikojuk menni fog szerintem es Ricrhards is cut lesz szoval varhato FA vagy Draft safety.

JimmyG miatt rotoworld szerint mar hivtuk a Texans-t. :)
2017. 02. 13. 11:36
csasziqf
helyesen irni meg majd megtanulok ... 1-es, vissza a helyemre. :(
2017. 02. 13. 11:56
Arnold Patsenegger
Hát a Texansra nem sok esélyt látok...
Inkább 49ers,Bears,Browns hármasból valakit. Elvileg már 2. körrel is vihetik Garoppolot. Top 10es első körben ne is gondolkodjatok, annyit senki nem ad Garoppoloért, talán Browns 1/12 de erre se sok esélyt látok (ez kb. Álom kategória lenne egyébként)
2017. 02. 13. 17:27
Tzimisce
2+4-ért felőlem vihetik, nem kell első körös. A negyedik kör viszont kell, mert elvették :(
2017. 02. 13. 21:24
Arnold Patsenegger
ha 2+4 akkor még egy jövő évi 4.kör pluszba. minimum
2017. 02. 13. 23:55
csasziqf
en is a 2.kor-re tippelnek, akar tobbre is ..

mondjuk 2017 2.kor + 2017 4.kor + 2018 2nd

valami ilyesmire

akarmilyen 1.koros picket kapunk ha nem adjuk csereljuk tovabb akkor mar 2x annyi penz ugrik a sapkabol mintha megtartanank JimmyG-t.

most jelenleg 900K a caphit-je
2017. 02. 14. 17:58
komzoz65
Miért ne kérnénk érte első kör elejét? Mi van abban akkora kincs, hogy az már túlzás lenne? Semmi konkrétan. Egy olyan csapatnál amelyik egy normális qb-ért sikít mind olyan az elején, idén nincs egy kikiáltott ügyeletes zseni, úgyhogy Jimmy G valójában bármelyiknek nagyon is megérné szvsz. Garoppolo mintája kicsi, ez az egy baj van vele, de az alapján ami van simán franchise qb lehet. A drafton idén az elemzők szerint nincs ilyen. A Texans tavaly bebetlizett egy csere qb-val ők lehet óvatosabbak lesznek, ráadásul az elcseszett szerződés is köti őket, de a többi ha van csepp eszük menni fog érte.
2017. 02. 13. 13:09
Tomk@
Vollmer nem szabadügynök? Itt a cikkben úgy szerepel, mintha még érvényes szerződése lenne.

HT szerintem maradni fog egy évi 13 M $-os szerződéssel, de ez tartalmazni fog ösztönzőket, mert sérülékeny.

Bennett már nehezebb kérdés, mert egyre több olyan nyilatkozata volt, hogy a bajnokokat mindig túlfizetik. Szerintem ő kapja a franchise taget.

Harmon/Ryan kettősből csak az egyik fog maradni, mind a kettő elég nagy pénzt fog kérni, sajnos mind a kettőnek nem fogják megadni + a drafton jó a CB class is.

Blount, azt gondolom ő menni fog, mégpedig pénzért. 30 éves még nem keresett összesen 10 M $-t. súlyos sérülésből jött vissza ha valahol kap 3 M $ körül akkor oda fog menni, rá is érvényes, hogy a bajnokokat túlfizetik.

A speciális csapatrész játékosok maradni fognak, őkat máshol se nagyon fizetnék túl, Develin posztja pedig nem életbevágó a ligában, de szerintem ő is marad.

Long és Sheard szerintem nem marad, ha jól tudom a DE class is elég jó, oda biztos választunk valakit.

Vollmer érdekes kérdés, mert az O line class tényleg gyenge a drafton és egy többnyire egészséges Vollmer maradhatna, szerintem neki is bekerülhetne a szerződésbe az ösztönzők utáni bónusz.

Kíváncsi vagyok Floyddal, Amendolaval és Garoppoloval mi lesz.
2017. 02. 13. 16:04
csasziqf
Vollmer freeagent lett volna igen, de mivel egesz evet PUP-ban toltotte ezert as szerzodesenek utolso eve kitolodott 1 evet.

Legalbbis ezt olvastam @patscap-n.
2017. 02. 13. 17:36
takirob69
A TE franchise tag úgy 10Mil. körül lesz. Kizártnak tartom, hogy tag-eljük Bennett-et.
Részemről max. úgy 7M/év maradhat, de szerintem is menni fog.
2017. 02. 13. 23:29
jr.79
Szerintem nem lenne vállalható, hogy Bennett többet keressen Gronknál.
2017. 02. 14. 10:10
Foherty
Nem értek egyet. Dola is többet keres Edelman-nál (és Gronknál is). Butlernél meg gyakorlatilag az egész keret jobban keresett idén.
Szerződéseknél amúgy sem hiszem, hogy az egy adott évet szokták nézni a játékosok, hanem a teljes tartamát, abban meg Gronk továbbra is jobban állna.
2017. 02. 13. 13:27
hopi46
Hát megdöbbennék, ha a Boston Globe "jóslata" bejönne, inkább csasziqf jóslata jár közelebb az én véleményemhez. Kiegészítve:
Bennett motivációja valószínűleg csökkent. Ha sok pénzt akar inkább menjen! Gronk "sötét ló" semmit sem fogunk tudni a draftig a visszatérésének "minőségéről".
Housler már nálunk (én olyan Hogan szerű/szintű igazolásnak tekintem, lehet vitatkozni) és olvastam kicsit hátrébb a TE-class rangsorban van egy Bucky Hodges nevű óriás (Virginia Tech., 2m 6cm, 111 kg, 48 elkapás, 691 yard, 14 yard/catch, 7TD 2016-ban), na Ő nem rossz. A többi TE Nekem "pici". (6'4")
Ha Garappolo trade, akkor QB-t is fogunk draftolni a "Brady-suliba". (Üzletnek sem rossz! :)
Ha Ryan elmegy Arrington sorsára juthat.
Az "öregek", ha keveset kérnek még maradhatnak az előszezon végéig, ott majd kiderül a "versenyképességük".
Aki menni akar sok pénzért menjen! (Nem hibaként mondom!) Érdekes, hogy Én csak Doláért aggódok, pedig Ő nem is FA.
2017. 02. 13. 14:09
nszgergo
Talán annyi, hogy a qb class olyan gyenge, hogy ebből nem éri meg elhozni senkit, ha el is megy Garoppolo, még ott van Brisett, többnyire egyébként is 2 qb-val toljuk az idényt.
2017. 02. 13. 17:38
takirob69
Azt olvastam, hogy a csapat elcserélné JG-t de csak a megfelelő árért. Kérő lesz bőven.
2017. 02. 13. 22:46
hopi46
Kivéve idén :D
Franchise-QB nincs a class-ban, de nekünk nem is olyan kell.
"Trubisky nagy, atlétikus, pontos, erős karú, a zsebben kiváló..."- mondják a scout-ok, a többit BB-ék néhány év alatt megoldják. Viszont ebben az "NFL QB inségben" szvsz csak "feltréddel" tudnánk elcsípni.
2017. 02. 14. 13:28
cspeti98
Ha Trubiskyt húzzuk a Jimmyért kapott pickkel én elsírom magam. Akkor már inkább hozzunk ST only DB-t, akit UDFA-nak vártak. Tök felesleges QB-t hozni, Brisettnek még 3 évig van szerződése, ha Brady visszavonul az utód a rosteren van, mert BB-ék imádják és abban sem vagyok biztos, hogy Trubisky bármivel is jobb lenne. Ha már mindenáron újabb QB projektet akarunk (remélem nem akarunk) akkor inkább Kizer, de ő se az igazi.
2017. 02. 14. 14:47
hopi46
Mi a bajod Trubisky-vel? Nem mondtam, hogy a JG
2017. 02. 14. 14:48
hopi46
..ért kapott pick-ért válasszuk.
2017. 02. 14. 15:15
cspeti98
Jogos, azt a részt felreértettem. Viszont ha ki akarjuk húzni, akkor oda kell adni érte egy rakat picket és ahogy írtad nem franchise QB (szerintem soha nem is lesz az) úgy meg nem éri meg. Hogy mi a bajom Trubiskyvel? Kb. minden, azon kívül, hogy atletikus. Blaine Gabbert 2.0, 10 meccs után top10 picknek kiálltják ki, olyan rendszerből jön, amelyikben az előtte játszó QB is jó teljesítményt nyújtott, UDFA lett és nincs csapata. Ja és ha ez nem elég, ha jól tudom nem is pro-style offenseből jön. Mondjuk Watsonnál még így is jobb, de ettől még elpocsékolt pick lenne.
2017. 02. 14. 20:26
hopi46
Természetesen lehet, hogy igazad van/lesz, de Brissett se egy amifoci csúcsegyetemről jött.
E
2017. 02. 14. 20:27
hopi46
...gyébként Staffordhoz hasonlítják leginkább. :)
2017. 02. 14. 21:11
vodka03
Ha már nagyon szeretnénk QB-t húzni idén Garoppolo helyett, akor az Mahomes legyen, szerintem nála van a legnagyobb upside. Amúgy meg 2018-as korai pick kéne Jimmy-ért én onnan hozni egy normális QB-t.
2017. 02. 14. 21:42
cspeti98
Nem azzal van a bajom, hogy milyen egyetemre járt, hanem azzal, hogy milyen rendszerben játszott. Szerintem a rendszer tette naggyá, ugyanúgy, ahogy az elődjét is. Vodka03 bedobta Mahomest, na őt például szívesebben látnám vagy még Kizert. Mondjuk abban nem értek egyet, hogy jövőre hozzunk QB-t és szerintem nem is fogunk. Ha hozunk, akkor max. 2 év múlva, amikor Brisettnek 1 éve lesz már csak a szerződéséből és úgy érzik a csapatnál, hogy Bradyben még legalább 2 év van.
2017. 02. 14. 21:56
vodka03
A jövő évet csak azért dobtam be, mert, ha minden igaz piszok erős qb class lesz. Ha hozzájutunk egy 2018-as top pick-hez Garoppolo révén, akkor rámennék az egyikre elől (Darnold, Rosen, Allen). Én speciel nem látom, hogy Brisett hosszútávon megoldás lenne nálunk, de nyilván ezt BB jobban tudja.
2017. 02. 14. 22:04
cspeti98
Igazából szerintem csak BB és a stábja tudja, hogy Brisett mire képes valójában, de az sokat mondó, hogy ő volt az, akit levettünk IR-ről és így még fél szezonon keresztül dolgozhatott együtt a csapattal és fejlődhetett. Én azóta gondolom úgy, hogy benne látják a jövőt. Egyébként még azt kihagytam, hogyha korrektek akarunk lenni, akkor meg kell említeni, hogy Mahomes is system QB, ha már ezt Trubiskynél negatívumként hoztuk fel.
2017. 02. 13. 15:27
Tomk@
Ha Ryan elmegy lemarad a 3. gyűrűről. :)

Aztán majd egy év múlva apróért visszajön, mint Chung. :)
2017. 02. 13. 14:49
TMR
Slater-ről ezt láttátok már?
https://www.youtube.com/watch?v=gRe0ExPaMP4
2017. 02. 13. 14:54
TMR
Proper preparation...:D
2017. 02. 13. 15:59
anikom
Garoppolora nagyon kíváncsi vagyok. Szívesen látnám Brady utódjaként, de ugye azt nem tudjuk, h ő mikor hagyja abba, JimmyG-t meg minden szempontból luxus lenne még évekig "kispadoztatni". A másik játékos Amendola, akinek a sorsa nagyon érdekel. Lehet, hogy kevesebbet van a pályán, de kulcs szituációkban nagyon értékes. Szeretném, ha meg tudnának egyezni és maradna.
2017. 02. 13. 20:00
Chatmansky
Az biztos, hogy a két gyűrűben vastagon benne volt Amendola. Igaz, a múltkor White és Brady vitte a show-t a végjátékban, de aki résen volt az tudja, hogy Amendola volt a harmadik kulcsjátékos. Én személy szerint nagyon kedvelem a játékát. Maradjon... :-)
2017. 02. 14. 00:01
anikom
Igen, én is arra gondoltam, hogy kulcs szituációkban lehet rá számítani és szerintem ez a SB összefoglalóban is nagyon jól látszik. Nekem mindig Welker jut az eszembe, mint ellenpólus, aki az alapszakaszban termelte a yardokat, de fontos pillanatokban szinte mindig megremegett a keze, ezért tartom fontosnak Amendolát + nekem is személyes kedvenc, szóval maradjon :)
2017. 02. 14. 00:16
Barb
+100:) Vannak ügynökök, meg vannak patrióták... Danny Boy maradjon :)
2017. 02. 14. 14:49
hopi46
És sajnos van az üzlet is.
2017. 02. 15. 09:26
pats4ever
2017. 02. 15. 19:31
pippu
Rájátszásban mindig aranyat ért.Nagyon megéri az árát!!!
2017. 02. 13. 16:29
vodka03
Bármennyire is komálom Jimmyt, sajnos el kell tradelni. Nálam a legideálisabb az volna, ha 2018-as első kört kapnánk a Browns-tól vagy 49ers-től, és így valószínű, hogy jövőre top 5 pickünk lenne, ha nagyon szerencsések vagyunk elhozhatjuk Darnold-ot vagy Rosen-t. Viszont, ha BB úgy gondolja Brisett hosszú távon megoldást jelent, akkor büdös nagyot szakítunk, ha letradelünk.
2017. 02. 13. 16:38
Arsenal
Danna, még egy hét sem telt el és már az új idényről beszélünk? Én még nem akarok. A munkahelyemen, mint SB győztes csapat szurkolója fürdök a sikerben. Packerses és Saintses kollégáimnak naponta több alkalommal is bejátszom a Sugárban felvett utolsó Td-s üvöltést, sőt lehet, hogy csengőhangot készítek belőle, hogy élvezzék a fílinget!!!!:D:D:D Szóval én még kicsit később gondolok az új idényre ha nem gond:D
2017. 02. 13. 21:28
Arnold Patsenegger
:D :D :D ez jó.. Falcolns szurkoló kollégád nincs? szét ekézném ezzel :D
2017. 02. 13. 22:02
hát, az élet megy tovább.. :D
2017. 02. 13. 19:31
hopi46
Kedves Arsenal!
"Nincs szabadnap!"
"Blitz for Six"
:)
2017. 02. 13. 21:17
roik092
Nagyon kíváncsi leszek az idei offseasonre. Ha látatlanban azt mondták volna, hogy Collinsot és Chandler Jonest elküldjük, csak azért, hogy megtartsuk Hightowert, akkor én gondolkodás nélkül előbbi kettőre voksoltam volna, főleg, hogy még így sem biztos, hogy HT marad.... Az ő megtartása kulcsfontosságú.

Blount szerintem maradni fog aprópénzért, főleg egy ennyire jó szezon után, a kora miatt szerintem nagy pénzt nem fog sehol kapni. Bennett pedig szerintem megy, 9 misit kap Gronk, ő annyit nem fog, arra pedig szerintem rá fognak licitálni. Az offenseből rajtuk kivül kulcsjátékos nem távozik. Elsődleges prioritás kell, hogy legyen az offense egyben tartása, hogy a drafton és a FA időben, a defense megerősítésére lehessen koncentrálni.
Amendola távozásával sem számolok, bár nem tudom, hogy mennyire reális, amit a BOston GLobe ír, hogy megint fizetéscsökkentés, mivel tavaly volt neki, 1 év múlva lejár a szerződése, vagyis kvázi ezt az 1 évet kellene átsruktúrálni, úgy, hogy amúgy is sok pénz van a sapka alatt. Develin szerintem marad, akárcsak Fleming. Floydra nagyon kiváncsi leszek, mert az elkapósor egyben van, nem tudom, hogy ide hogyan férne még be.Képességei megvannak. A jó öreg Seabass valószínűleg megy, nem nagyon van indok a maradására sajnos, maximum a sérülések a támadófalban. Scruggs out.

Én amellett vagyok, hogy JimmyG-t ttadeljük el. 1. kört valószínűleg nem kapunk, de egy 2. és 4. kört simán megér. Szeretem a srácot, de Brady még minimum 2 évet marad szerintem, annyit meg nem érdemes padoznia, annál tehetségesebb és máshol kezdő lehet egy ilyen jó QB hiányos NFL-ben.

Védelem, HT és Butler megtartása elsődleges. Harmon is marad szerintem. BB egyik kedvence. Branch szerintem kapni fog egy 1 éves szerződést, mert a posztján magasan a legtapasztaltabb, bár van egy olyan megérzésem, hogy nem jön több DT, marad a Branch, Brown, Valentine hármas és melléjük beteszik vagy Hamiltont vagy Kilgot. Ez csak egy megérzés :)
A DE már problémásabb, Flowers helye egyértelmű, mellé kell valaki. Sheard és Long közül én előbbit tartanám, meg, de valószínűleg utóbbi marad majd egy 1 éves szerzőéssel. Sheardnek lesz olyan, aki többet fizet, bár akkor se lenék meglepve, ha Long is követné, mert elég sok jó DE van most a drafton. Tavaly se volt BB szívbajos és látjuk az eredményt :) Ninko, Freeny, Roberts és HT tűnik biztosnak a linebackerek közt, Mingo szerintem menni fog, mert egy volt elsőkörös játékost luxus csak STben tartani, én jobban megnéztem volna őt a defenseben. Van Noy vagy Mccelekben nem tudok dönteni, a játékidő alapján előbbi van esély inkább.Szinte biztos vagyok benne, hogy az egyik megy.Drafton milyen a linebacker felhozatal? Mindenki csak Fosterről beszél. CB-nél Butler és Rowe helye biztos, illetve az ST-ben Jonathan Jones-é. Minden más képlékeny. Coleman sztem menni fog. Ryan-re és Cyrus Jonesra nagyon kiváncsi leszek. Nagyon jó a CB class a drafton, így simán eltudom képzelni, hogy nem marasztaljuk Ryant, bár kérdés, hogy ő mennyire maradna. Jonesra ugyanez igaz, főleg az idei bust idény után. Safety poszt, ha Harmon marad, akkor mennyiségre rendben van, bár én SSt mindenképp hoznék, mert Chung nem volt kiegyensúlyozott, ha egy tehetséges SS jönne, mondjuk egy Jabrill Peppers (kizárt, hogy addig csússzon), akkor akár azt is eltudom képzelni, hogy Chung megy.

Ahova hoznék játékost a draftról fontossági sorrendben:
DE, SS, LB, TE, CB, RB

2017. 02. 13. 23:08
hopi46
Nekem úgy tűnik a Pats draftjánál nem egy fontosság sorrend, hanem a poszton elérhető legjobb elv érvényes.
2017. 02. 13. 23:15
hopi46
...azaz nincs "sorba rakva" a need :)
2017. 02. 14. 00:08
itt is az '1/12-t adják nekünk. szerintem még akár reális is lehet.. ha ez összejönne, Goodellnek küldhetünk egy köszönet levelet. Nem csak Brady maradt pihentebb az SB-re, hanem még Jimmynek is feltornázta az árát az egekbe. :D Ha nincs a Brady eltiltása, max sztem a 4. vagy 5. kör lett volna amit kapunk érte. :D
2017. 02. 14. 00:08
a link lemaradt http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000785403/article/charley-casserly-mock-draft-10-trades-shake-up-round-1?campaign=tw-nf-sf56040581-sf56040581
2017. 02. 14. 12:05
Arnold Patsenegger
Azért ez tényleg àlom kategoria :) megvan az 1/12 egy jó passrusherért és még TE O.J.Howardot is elhozzuk :)
Bárcsak valóra válna :)
2017. 02. 14. 20:29
hopi46
Tényleg,ez a TE-nek kicsit "törpe" Howard miért olyan jó?
2017. 02. 14. 21:56
cspeti98
Azért annyira nem törpe, Bennett is ugyanekkora, de Gronkse sokkal magasabb, van köztük kb. 3 cm. Egyébként én se vagyok odáig érte, leginkább a mentalitása és a munkamorálja miatt, ha BB-ék szerint ezek rendben vannak, akkor jöhet.
2017. 02. 14. 22:00
vodka03
Nem lesz ott 32. pick-nél ez szinte biztos.
2017. 02. 14. 22:05
cspeti98
Szerintem se, de sok van még addig, bármi lehet.
2017. 02. 14. 07:47
lesliemus
egy újabb film a döntőről, más kamerabeállításokkal! Fenomenális képek!

http://www.nfl.com/videos/nfl-super-bowl/0ap3000000785694/A-cinematic-tribute-to-Super-Bowl-LI
2017. 02. 14. 09:45
tommasi
Ne vessetek rám követ,de szerintem nem fog maradni Hightower.
Van 2 gyűrűje,és közel sem fogunk neki annyit kínálni,mint amit máshol meg fog kapni.A helyében és is a nagy pénzt választanám,főleg 2 gyűrű után..


Túl sok apró jel,utalt arra az év közben,hogy azért a csapat próbál felkészülni a kiesésére.
2017. 02. 14. 10:24
Foherty
Pont ezt akartam írni én is. Ha Jones/Collins/HT hármasból egynek akartunk volna nagy pénzt adni, akkor nagy butaság volt elcserélni a másik kettőt, mert így nagyon rossz alkupozícióban maradunk. Ez nem lenne jellemző BB-re. Ha HT-nek nem elég évi 10-11M, menni fog.

Kérdés ki lehet helyette: kéne egy jó veterán (Dansby?) egy évre és akár a dupla LB húzást is el tudnám képzelni draftról hosszabb távra. Állítólag elég jó idén az LB class.
2017. 02. 14. 15:12
Tzimisce
A duplahúzásaink be szoktak jönni. 2010 TE, 2011 RB pl. Vagy legalább az egyik tag.
Így utólag azt mondom, hogy a 2010-es draftunk volt az egyik legerősebb. Persze volt benne egy szokásos második körös (kb) bust, de még ő is pár évet játszott nálunk.
2017. 02. 14. 10:30
ArsnL
de maradni akar...

legrosszabb esetben megkapja a fr tag-et, ami 15M egy évre, ez több mint amit bárki ajánlana neki
és vagy megegyezünk a TC-ig vagy megnézzük a köv évben mennyire tud egészséges lenne, majd ennek tudatában kapja meg a hosszútávú szerződést
2017. 02. 14. 10:54
Foherty
Ha maradni akar, akkor nem lehet gond a megegyezés, nem kell ahhoz Fr tag. Az menjen inkább Bennett-re; úgy érzem ő jobban kell jövőre, hosszabb távon viszont kevésbé...
2017. 02. 14. 20:39
ArsnL
Fr tag csak azért kell, hogy ha a köv 1-2 hónapban nem tudnak megegyezni a szerződésben foglalt pénz pontos eloszlásán (hány évre mennyi, garantált mennyi legyen), akkor nyárig ezt meg tudják oldani, egyfajta védőháló
2017. 02. 15. 11:46
csasziqf
A franchise-tag osszeg TE-re evi 10m$.
Az kicsit sok. Plane ugy h Gronk kap 9m$ korul.
2017. 02. 14. 11:46
Kókusz8
A játékosok nyilatkozatait nem kell annyira komolyan venni. Aki maradni szeretne, az is szeretné a lehető legtöbbet kihozni, az ügynökeikről nem is beszélve, ők is tudják, hogy van 62 misi alapból. HT maradni fog, sztem Bennett is plusz Butler megkapja a dohányt, a többi meg ezek függvényében. Blountot nem tartóztatnám, ennél jobb nem lesz.
2017. 02. 14. 12:24
tommasi
Szerintem Butler se kap nagy pénz.
Kap egy rfa tendert,és viszi valaki,mi meg baromi jól járunk az érte kapott pick-el.

Olyan CB draft class jön,hogy állítólag még az 5.körbe is jöhet szembe kezdő kaliber.

Ha,fogadnom kellene akkor arra tennék,hogy minimum 2 Cb húzás lesz idén BB-től.
2017. 02. 14. 12:49
takirob69
Szerintem Butler marad, a CB poszt az ahol talán a legnehezebb megjósolni, hogy kiből lesz meghatározó játékos az NFL-ben és kiből nem.
Vagy RFA tender vagy 3 év 27M reális lenne.
2017. 02. 14. 13:02
Kókusz8
Idén a realitások talaján tudjuk megfizetni. Jövőre tag vagy horror pénz.
2017. 02. 14. 13:04
Kókusz8
Gostkowski sokat hibázott, viszont a kickoffjai embertelen jók, sokkal több pontot hoz ezzel, mint ami elmegy a másik oldalon.
2017. 02. 14. 13:55
gallis1976
Szerintem nem kell túlaggódni, hogy ki megy és ki marad. Mindenki pótolható, ezt már bebizonyítottuk az elmúlt 20 évben. Benett is Ryan is és Ht is. A lényeg , hogy több mint 60 millát költhetünk és az idei drafton bagóért tudunk olyan játékost hozni aki nagyon jó és helyettesítheti az elmenőket. Jó a CB class és a LB valamint DE class is, sőt a TE-k sem rosszak. És akkor még nem beszéltünk a kukázásról amiben szintén nem vagyunk rosszak. Amúgy meg szinte mindenki maradni fog max. 2 távozóra számítok az alábbiak közül: Dola, Benett, Sheard, HT, Butler , Ryan, Harmon
Ilyen pozíciókban kiváló a draft inkább onnan választanak majd kis pénzért a csapatok.
GO PATS, nem betojni...
2017. 02. 14. 13:56
bara
hát, kövezzetek meg érte, de szerintem egy SB győzelem után - kb bármely játékost nézzük - pont az lesz a fő szempont, hogy minél jövedelmezőbb új szerződést kössenek..

szerintem ez épp a fordítottja annak a helyzetnek, amiért pl Long vagy Sheard ideigazolt kb bagóért.. most, hogy a gyűrű megvan, jöhet a della.
2017. 02. 14. 14:40
Bulow
Gost biztos marad, nem tudom elképzelni... Nem volt jó szezonja de ez nem lehet akadály.
TE draft biztos lesz, esetleg valami kukázott nagydarab srácot hozunk az FAról. TJ Howard sztem túlértékelt és a munkamorálja sztem nem Billhez illik :)
HT maradjon bármennyiért, most ő a védelem esze... Ha ez megvan LB oldalon megvagyunk.
Beni menni fog, megkapja a nagy geldet vhol és meg is érdemli
Ryan is menni fog, CJ sophomore évben villantani fog helyette :)
Butler nem megy sehova, mert nem mehet.
S oldalról megvagyunk, és a Peppers gyerek elég versatile, mondják hozzánk...
DE, DT kell, nem is egy
OT is kell bár sztem a Seabass vissza fog térni :)
Floyd szépeket mond, sztem tudja hogy nagy esély ez neki, apróért is aláír
JG trade 1/12 korán elintézve, hogy át tudjuk tradelni jövő évi szinte bármire!
Blount 1 év apróért
Sheard 1 év nem apróért
Long megy
Jövőre is gyűrű :) :)
2017. 02. 14. 17:34
Bombinyo
Sziasztok!
Bocsi ha már valaki kérdezte előttem, de esetleg tudja valaki, hogy így a Super Bowl győzelem után, kiknek jár a gyűrű?
Gondolom valamihez kötve van, hogy snap számot kell a pályán tölteni vagy hasonló, ezzel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
Gondolok itt pl Brisettre, vagy akár a 0 perces Vollmerre, hogy ő merő jószándékból kaphat-e esetlegesen gyűrűt vagy sem ?
2017. 02. 14. 20:46
mindenkinek jár. még a csapat körül dolgozók is kapnak. játékosok pedig főleg. Mind Brissett, mind Vollmer fog kapni. :)
2017. 02. 14. 21:13
Arnold Patsenegger
Egy kérdésem lenne, ami nem ide tartozik :)
Nem tudom mik a terveitek a holtszezonra, de én pl. Nagyon kiváncsi lennék ti hogyan értékelitek az egyes játékosok szereplését idén, vagy azóta mióta nálunk vannak hogy váltották be a hozzájuk fűzött reményeket (frissebben draftoltakra gondolok). Mondjuk egy podcastben vagy egy külön kis cikkben nagyon szivesen hallanám/olvasnám a véleményeteket. Persze nem akarok munkát adni , csak egy ötlet :) :D
2017. 02. 15. 08:28
Bombinyo
Köszi a segítséget :D
2017. 02. 15. 21:35
nosbiglem
2017. 02. 14. 20:55
anikom
Kérdésem lenne: a SB hosszabbításban mért mi választhattunk, h fej v írás? Már negyvenedszer nézem és most merült fel bennem a kérdés. Köszi, ha vki megírja!
2017. 02. 14. 21:14
Baal
Vendég csapat vàlaszt, papìron mi voltunk a vendégek
2017. 02. 15. 14:38
anikom
2017. 02. 14. 21:19
Burkus
A Gronk trade-ről hallott valaki?
2017. 02. 14. 21:47
cspeti98
Én utánanéztem, mert a Pats topikban olvastam. A sztori lényege annyi, hogy az ESPN-nél valaki (nem emlékszem a nevére és nem tudom hol olvastam) azt mondta, hogy nem lenne meglepődve, ha elcserélnénk Gronkot. Igazából idén nem lenne logika a cserében, a patscap Twitteren levezette, hogy ha lesz csere, akkor annak max jövőre van értelme.
2017. 02. 14. 21:19
Burkus
A Gronk trade-ről hallott valaki?
2017. 02. 15. 20:23
pippu
Ilyenről hallani sem akarok... :D
2017. 02. 14. 21:45
lesliemus
Nekem is feltűnt a sok meccsnézésben valami! Nem lett nyakon öntve az edzői stáb!!!! Kár, mert azt is megnéztem volna... :-)

De a legcikibb azoknak ez, akik erre fogadtak, hogy milyen színű löttyel öntik le őket...

Go Pats!
2017. 02. 15. 16:05
Tzimisce
Asszem volt arra is tét, hogy semmilyennel. De ugye a Patriotsnál nem divat az előre öntés, a visszanézés miatt meg senki nem mert akciózni :D
Mondtam is az NFC döntőn, hogy itt kapott ki az Atlanta.
2017. 02. 15. 20:56
Typeter
Nem a visszanézés miatt nem öntötték nyakon BB-éket. Azt írták, hogy a hosszabbítás miatt nem történt etz meg és mindenki visszakapta a pénzét aki erre fogadott. Megkerestem, mert engem is érdekelt :)
http://www.sbnation.com/nfl/2017/2/5/14500668/2017-super-bowl-prop-bets-gatorade-shower-color-push
2017. 02. 14. 23:00
max350
Már két Gronk van a csapatnál! Glenn Gronkowskival aláírt egy future contract-ot a csapat!
2017. 02. 16. 07:36
BaP
2017. 02. 15. 16:20
mhatrix
victor cruz szabadügynök
szerintem az jön ide...
2017. 02. 15. 20:29
pippu
Na pont ezen gondolkoztam... nem egészen Cruzon, hanem a szabadügynökökről általában.

Szerintem sok nagyon jó játékos marad szerződés nélkül, aki SB-t akar nyerni. Így kevesebb pénzért is hajlandó lenne idejönni. Úgyhogy no para... :)
2017. 02. 15. 20:39
BaP
2017. 02. 15. 22:33
Lalika
Sziasztok. Igaz nem olvastam még végig az összes hozzászólást de én nagyon optimista vagyok az idei játékos börzével és magával a kerettel kapcsolatban.

Szóval emlékeim szerint párszor már kerekedett a szemünk.

Nézzük csak, üveggömböm mit lát: QB-TE-WR-Rugó draft. Mindenki néz majd ki a fejéből és értetlenkedik.
Majd BB átmegy a határon és jön pár emberke akiket a kutya sem ismert eddig a kanadai bajnokságból, leszerződtet legalább három végtag vesztéses sérültet. Végül a beszerzett banda fele el lesz küldve az 53-as keret szűkítésnél. :)

Amúgy komolyabban Floyd jövője érdekel. Szezon kezdésig leketyeg majd a BV vagy írnak pár szülői igazolást BB-ék és a bíró ad neki egy év halasztást...vajon. Hmm.
2017. 02. 16. 09:42
mgabor74
Nem örülök neki, de valószínűleg Garoppolo trade be fog következni. Viszont nem értem azokat (pedig nagyon sokan vannak) akik azt mondják nem ér meg egy első kört. Mi van??? Ezek melyik filmet nézik? Eleve 2. körös igazolás volt. Nehogy már ugyan annyiért odaadjunk egy már kikupált éles meccsen is győzelemmel bizonyított, az egyetemről érkezőknél érettebb és NFL készebb irányítót. Főleg akkor amikor a mostani draft class-ban még csak megközelítőleg sincs hasonló. Például az FK blogon is azt írják sok lenne érte mondjuk a Browns 1/12-je. Szerintem ezügyben nem kicsit elfogultak, vagy ennyire fogalmatlanok. Ezek elfelejtik ilyenkor, hogy például a tavalyi drafton egy Jared Goff-ért tradelt fel az első helyre a Rams. Így még többe is került nekik mint egy normál 1/1 és Goff mint kiderült még csak huddle-t sem tudott hívni. Tudom hogy anyagilag Garoppolot hamarabb kell majd megfizetni mint egy frissen draftoltat, de pl a Browns-nak most is több mint 110 milliója van a sapka alatt, tehát ez nem lehetne gond. Ha valaki franchise irányítót akar, azt meg előbb utóbb úgyis a pénztárca bánja. Mindezeket figyelembe véve egyszerűen nem értem azokat akik szerint Garoppolo nem ér meg egy első körös pick-et. Ráadásul annyira nem is létkérdés a Pats-nek hogy elengedje.
2017. 02. 16. 14:40
torokszabolcs
Annál is inkább nem értem a kételkedőket, mert látta mindenki, hogy a Vikings is első körös cetlit adott Bradfordért - akiről minden kiderült már előtte csak az nem, hogy jó irányító lenne... Persze lényszer volt, de ilyen kényszer van még vagy 10 csapatnál, azaz nincs egy épkézláb game mnanager QB-juk sem. Akik most elérhetők: Cutler, Foles, RGIII és a többiek semmivel sem jobbak, mint JG10, talán Romo, de hozzá meg betonfal kall, mert ha ráfújnak már eltörik valamelyik csontja...
2017. 02. 16. 15:10
Arsenal
Romo tuti, hogy nem jobb, mint Gerappa!
2017. 02. 17. 22:57
hopi46
Nem kívánok JG "körértékéről" polemizálni csak úgy látom,hogy nincs a helyén értékelve. Szvsz Ö egy reményteljes QB igen kevés tapasztalattal. (A sérülését is ez utóbbi okozta!) Ennyi.
2017. 02. 17. 22:34
hopi46
Reuter (NFL) 4 körös mock draftja ezt jósolja, trade-k nélkül, nekünk:
32. Takkarist McKinley DE UCLA
64. Raekvon McMillen LB Ohio
96. Gerald Everett TE South Alabama
127. Jamaal Williams RB BYU (pick a Seattle-től)
Még fogalmam sincs, hogy kicsodák ezek a srácok! :D
2017. 02. 18. 12:08
loop80
McMillen apja/anyja tutira nem komolyzene-rajongó... :)
2017. 02. 20. 11:40
gcsaba
Lehet, hogy Arringtont elküldi a Ravens. Ha Ryan elmenne, jöhetne vissza apróért...
Hozzászólás a(z) Kezdődjön az új szezon bejegyzéshez