Menetrend

Közös meccsnézés

2010. 10. 27. 19:57
Szerző: Danna
Kategória: Pats.hu
A Bowl.hu közös meccsnézésre invitálja olvasóinkat. A Wembley - beli mérkőzés után a Patriots vasárnapi, Vikings elleni mérkőzését lehet a Bowl.hu szerkesztőivel és olvasóival együtt megnézni. Részleteket ITT olvashattok.

Hozzászólások

2010. 10. 27. 20:44
a bowl.hu-n olvastam a Power Ranking-ot.

27. (-3) Denver Broncos (2-5)

"Adjunk majd hangot a tévére a londoni meccset nézve, hátha hallani lehet majd 1-2 "McDaniels takarodj!!!" üvöltést. A meccsre kilátogató olvasóinkat bíztatom, hogy transzparenst, táblát, szótölcsért vigyenek magukkal, mert nehéz kiûzni a gonoszt."

Ajaj!
2010. 10. 27. 20:59
Azok után ahogy a Raiders ellen "játszott" a Broncos, ne csodálkozz. :D Egyébként Höri Power Rankingjében vannak rejtett poénok és NCAA utalások, amiket lehet sokan félreértenek vagy abszolút nem értenek.
2010. 10. 28. 10:33
Bulow
Szerintem is jobban tenné Josh, ha hagyná a f...ba a mérföld magasságot és visszajöne jól OC-nak :)
2010. 10. 28. 13:46
TÖRÖLT
Éppen ezen gondolkodtam. Ha JMD-nek tényleg menni kell (Azért szerintem van még ott bizalom...), akkor hozzánk visszajöhetne? Vagy visszajönne? vagy egyáltalán BB-ék szeretnék ha visszajönne?
Csak mert szerintem HC-nek fiatal még, de OC-nak nálunk tökéletes lenne! :)
2010. 10. 28. 15:14
Mr nemo
Ezen én is gondolkoztam már. Arra jutottam, hogy nem tudhatjuk.

Branch visszajött, míg más játékost nem hiszem, hogy visszavennénk. Ki tudja, hogy mi volt a színfalak mögött. Ha egy korrekt elválás volt, akkor elvi akadálya nincs a dolognak.
2010. 10. 28. 15:21
bradyfan
Szerintem ha Josh bejelentkezne, hogy mester visszajönnék szvsz visszavenné BB. Ugye más dolog amikor békével válnak el egymástól mint Josh és BB vagy mint ha haraggal mint BB és Mangini.
2010. 10. 28. 17:45
Burkus
Én már a hétvégi Raiders meccs alatt ezen filóztam. Szerintem visszajönne, mert üresedés nincs nagyon HC állásokra, különösen olyannak nem, akit nem nagy sikerek fémjeleznek az utóbbi időben. BB meg tárt karokkal várná, ahogy szerintem a csapat is, örülne végre, hogy valaki a játékhívásokat levenné a válláról, de az ő szájaíze szerint tevékenykedne. A csapatnak szerintem mentális többletet, biztonságot is adna. Szerintem is kicsit nagy volt még neki a HC-i cipő :)

Az elválás részleteiről nem sokat tudni - ahogy általában semmit az ilyen ügyekről a Pats-nél - de már a 2008-as szezon végén, amikor mindenki azt mondta, hogy JMD zsenialitását dicséri elsősorban az elért eredmény, egyértelmű volt a vélemény a Pats háza táján, hogy "dukál" neki a főedzőség. Szerintem a játékostranszferek is ezt mutatják.
2010. 10. 28. 18:01
McDanielsnek egyértelműen visszalépés lenne a koordinátori állás, ráadásul bármennyire is elsöpörni látszik a népharag, nehezen hihető, hogy azok a döntéshozók, akik teljes felhatalmazást adtak neki, hogy az alapjaitól építse át a csapatot (most annak értékelésétől tekintsük el, hogy ez jó/rossz döntés volt-e), két év után kivágnák mérsékelt eredmények után. Az idei éven túl még két esztendőre van szerződése, ezt szerintem mindenképpen ki fogja tölteni, legfeljebb valami katasztrofális harmadik év (1-3 győzelem) esetén köszönik meg neki a munkát.

Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy idén tavasszal már lehet senki sem fog új O gurut keresni a csapathoz.
2010. 10. 28. 18:11
Ide is beírom ;)
Tudna valaki segíteni?

Az 27-ei edzésről olvastam a következőket:

Három játékos viselt “practice-player-of-the-week” mezt: T. Price, T. Carter, a “Dirty Show” öv pedig D. Butlerhez került.
Mit takarnak ezek a kifejezések?
Előre is köszi!
2010. 10. 28. 19:27
pirko

a hétközi edzéseken mutatott teljesítményt díjazzák/ismerik el így az edzők, és ennek látható jele ezek szerint a fekete mez, illetve ez a dirty show belt a következő edzésen.
2010. 10. 28. 22:00
DoM: Köszi!

És ezeknek van/lehet kihatása arra, hogy ki "játszhat" a következő meccsen? Butler-ra gondolok...

Nincs elég információ ahhoz, hogy erre válaszolni lehessen. -DoM
Hozzászólás a(z) Közös meccsnézés bejegyzéshez