Menetrend

Matt Light visszavonul

2012. 04. 24. 22:22
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A Patriots ma hivatalosan is reserve/retired listára helyezte Matt Lightot. Ezzel a lépéssel 5 millió dollár szabadult fel a sapka alatt.
A ProFootballTalk és az NFL Network információi szerint az OL Matt Light befejezi az aktív sportpályafutását. A hivatalos bejelentés várhatóan a draft után történik meg, addig a csapat szeretné titokban tartani, ezzel is leplezve a draftstratégiájukat. Light tegnap találkozott újságírókkal, azonban nem volt hajlandó a pályafutását érintő kérdésekre válaszolni, annyit mondott, hogy a felesége már tudja a döntését. A jelenlegi rosteren így már csak Tom Brady (3), Deion Branch (2), Dan Koppen (2) és Vince Wilfork (1) rendelkezik bajnoki gyűrűvel, illetve Kevin Faulknak van még 3, igaz neki jelenleg nincs szerződése a csapattal.

Hozzászólások

2012. 04. 18. 22:33
Neo
OL poszt = draft need .. ennyi
2012. 04. 18. 22:36
zo72
emlékeim szerint Branch-nek is van 2 gyűrűje + 1 SB MVP címe
2012. 04. 18. 22:45
Gordon
Matt visszavonul mert tudja, hogy BB-ék már nem számolnak vele gondolom. az O fal erősítése /fiatalítása amúgy is folyamatos. tavaly solder és cannon, most is elmegy egy első kör erre.

most olvasom , hogy Gaffney-t kiteszi a reds, be***nék ha öt is visszahoznánk:-))
2012. 04. 18. 23:03
zo72, jogos... Nekem még Mankins volt gyanús, de róla kiderült h pont utána érkezett.
2012. 04. 19. 01:16
Csabiii
Most valahogy nem érzem át a "csúcson kell abbahagyni" mondást. Gyakorlatilag élete legjobb szezonján van túl Light... Remélem kacsa az egész.

U.i.: igen-igen, Mankinst az utolsó SB win után húzta a csapat 1/32-re.
2012. 04. 19. 05:43
Gordon: Gaffney nekem is neszembe jutott, hogy visszahizzák :)
2012. 04. 19. 07:25
lipi
Valami ilyesmire készült már a stáb. Az O fal jelenleg a következő, ha jól számolom:
C- Koppen
OT-Cannon/Solder/Vollmer
OG-Mankins/Waters(?)/Gallery/Connoly

Karcsú. Pláne, hogy Waters is lebegteti a visszavonulást. Első körben egy OG-t vizionálok, és legalább egy project játékost a későbbi körökbe.
Egyébként, ha Light tényleg visszavonul, akkor egy szép pályafutás megkoronázása volt az utolsó idénye és köszönünk neki mindent.
(Gaffney meg ne jöjjön. Használhatatlan elkapókból van már pár a rosteren...)
2012. 04. 19. 07:47
Wakkow
Azért Gaffney-t használhatatlan elkapónak hívni elég nagy bátorság és egyben butaság is.....
Amikor nálunk játszott a legjobb 3. számú elkapója volt a ligának, azért is ment el mert máshová 2. számú elkapónak hívták.....
2012. 04. 19. 08:22
lipi
ok, helyesbítek. Nem használhatatlan. 31 éves és 3-4. számú elkapó lenne. Hosszú távon nem megoldás számunkra. Mellesleg a Washington nem cutolja, hanem tradelni akarja. A legrosszabb cetlink 4. körös. Annyit nem ér. Ergo nekünk használhatatlan :)
2012. 04. 19. 11:32
nDRo
Wendell sem reménytelen estet, azért backupként elkaristol bőven...
2012. 04. 19. 13:36
pasztoyb
Sőt McDonald se volt gáz sztm.
Egy jó csere G/T kellene (2. vagy 3. kör) és rendben leszünk.
2012. 04. 19. 14:58
TÖRÖLT
lipi egy k...a nagy +1 idős öreg nyüzüge nem kell az már ide már így is több elkapóvan már rosteren,mint amennyi szükséges felesleges már akkor sem kedveltem amikor itt volt nálunk nálam a lgutolsó helyen lévő WR lenne az tuti
2012. 04. 19. 15:02
"...hivatalos bejelentés várhatóan a draft után történik meg, addig a csapat szeretné titokban tartani, ezzel is leplezve a draftstratégiájukat..."

Ez jó! Ha még mi is tudomást szereztünk róla, akkor jól tudnak titkot tartani :D

Szerintem nagyon is jól meg van tervezve az egész. Most tuti mindenki arra számít, hogy Light miatt első, vagy második körös OL húzás jön. Aztán majd mégse. Még akkor se, ha Light tényleg visszavonul.
Nem hiszem, hogy Matt Kalilért, vagy más sztár OT-ért feltrédelnének.
Úgy olvasom egyébként, hogy az OL poszton Chris Anzevino-t, (C,Kent State) és Marcel Jones-t (OT, Nebraska) "nézte már meg" (personal workout) a Pats.
Én is úgy gondolom, hogy az OL-ban a cserék cseréi is bizonyítottak, de ha megy Light, valaki jönni fog.
2012. 04. 19. 16:29
Boston
HA ez a tavalyi szezon előtt történik, akkor azt gondoltam volna ideje volt. Így a tavalyi szezon után viszont bennem is marad némi hiányérzet. Hálátlan poszt az övé, mert ha hibázik annak általában látványos következménye van (hányszor szidtam szegényt), de ha csak teszi a dolgát abban semmi látványos nincs.
Matt Light annyira összenőtt Tom Bradyvel és az ő vak oldalával, furcsa lesz látni a rostert a neve nélkül. Minden visszavonulás alkalom a szentimentalizmusra, ezzel együtt a nagy generáció újabb nagy harcosát nem látjuk többé a pályán...
Egy csapatba harmadik/negyedik/ötödik számú elkapó is kell. Márpedig Jabar pedig az elmúlt X év számomra messze legjobb 3-ik számú elkapója volt a csapatnak. Nekem előbb kéne ARRA a feladatra, mint bárki a jelenlegi rosterről...
2012. 04. 19. 16:51
lipi
Boston, igazad van. 3. WR szerepre hibátlan lenne. De szerintem inkább draftoljun egy jó, fiatal elkapót erre a posztra, aki később akár kinőheti magát. A jelenlegi corps, Welker és Lloyd kivételével, inkább corpse. (ez nagyon szar volt, bocs).
Szóval inkább szórjuk a draft cetlit egy elkapóra, mint egy 31 éves nagyobb szerepre vágyó Jabbarra.
OL. Nálam inkább a fal közepe tűnik lyukasnak, nem a széle. Wendell és Mcdonald jó csere, de Waters kiválásával és Koppennel középen nem mutat jól. Ezért gondoltam egy minőségi G-re. OT projectből meg egy hátsó körös, jó kis project játékos.
2012. 04. 19. 17:08
TÖRÖLT
Gaffney-nak múltja volt jelene van de jövője már nincsen én inkább hozok egy fiatal WR-t a draftról,mint h ilyen elkapót lássak a keretünkben
2012. 04. 19. 17:51
Boston
Akkor sorold már fel milyen WR-eket hoztunk az utóbbi években a draftról? És azt is hogy mekkor akarriert futottak be a ligában? Arról nem is beszélve, hogy szívesebben nézed Underwoodot a rosteren? Vagy az örök sérült Gonzalezt? Netalán Branchet, aki lassan egy LB-től képtelen lesz elszakadni a tropára ment térde miatt?
Jabar Gaffney remek igazolás lenne a padra a véleményem szerint.
2012. 04. 19. 18:40
TÖRÖLT
inkább szívesebben nézem a furasérójú Underwood-ot,mint ezt a szerencsétlen Gaffney-t szerintem egyáltalán nem kell ide a mostani keretünkben tökéletesen meg lehet nézni,hogy a Te-ek is igencsak megkapták a lehetőséget ÉS ÉLTEK VELE!!!!!!!! mi a fasznak ide az a ember?????Tökéletesen végre tudja hajtani BÁRMELYIK mostani elkapó a keretünkben AZT amit az a szerencsétlen Gaffney eltudna komolyan mondom szinte már elit magasságokba emeled pedig szerintem bőven 4 számú elkapó még azt a törékeny üvegcsontú Gonzalezt is elétenném.Ha meg annyira sztárelkapó akkor miért is küldtük el anno akkor élete végéig itt maradt volna és mint mindig nem csinált volna semmit!!!!!!!!!
2012. 04. 19. 18:54
Valahogy WR poszton jobban bejönnek a FA igazolások (Welker, Moss és most remélem Lloyd, Ocho-nak adjunk még egy esélyt ;)). A WR megfigyelőinknek nem nagyon jönnek be a tippjeik :( (pl. 2003-ban behúztuk Bethel Johnsont, és 9 pickkel később az Arizona behúzta Boldint; 2006-ban trade a Packers-el, fölmegyünk a 36. pickre: Chad Jackson, a Packers pedig kit húz a tőlünk kapott 52. pickre? Greg Jennings-et!!! Ja: Brandon Tate, Taylor Price...) Most elég WR van a rosteren, az off season alatt lesz idő tesztelni őket. Ha Welker marad, akkor Lloyd, Ocho, Branch, Edelman mellé nem is biztos, hogy draftolnak WR-t, legfeljebb KR, PR posztra (Adams?).
Szerintem is jobb Gaffney, mint egy újabb bénázás a WR drfaton.
2012. 04. 19. 18:56
nDRo
Boston annyit mondott, hogy tökéletes 3. szűmú WR. Ez az elég messze áll az "isteni magasságokba való emeléstől"... Mellesleg az a szerencsétlen Gaffney dolgozott már Brady-vel és JMD-el, és elég jól működött a dolog. Én sokkal jobban örülnék neki mint akár Gonzaleznek akár Stallworth-nek, és gyanítom ezzel nem vagyok egyedül. Underwoodnak meg szép és jó a sérója meg gyorsan is, csak két fadarab lóg a keze helyén.
2012. 04. 19. 19:17
Boston
De Martino!
Egyrészt nem küldtük el, csak lejárt a szerződése és elszerződött máshova. Akit elcseréltünk a francba (ergo nem tartottunk rá igényt)az Deion Branch volt.
Amit a tavalyi évben az elkapók Wes Welkeren kívül produkáltak az nálam surolta a minősíthetetlen kategóriát. Az általad nagyra tartott Deion Branch képtelen volt úgy folyamatosan érvényesülni, hogy Wes Welker, Gronkowski, vagy éppen Hörni mellett aligha kapott double teamet az ellenfelektől, mint első számú (haha) elkapó.
Az meg, hogy számodra vagy számomra ki szimpatikus, teljesen irreleváns dolog. Bizonyára vágod, hogy JMD azonnal vitte magához Denverbe.
Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy igényt tartanának rá most is. De azért ezekkel a "ligautolsó" jellegű degradáló jelzőkkel óvatosabban bánnék. Bár a Te dolgod.
Végül pedig "übvegcsontú" játékosokkal elég nehéz normális szezont végigjátszani. Ha nekem nem hiszel, kérdezd meg a Colts szurkolókat.
2012. 04. 19. 19:24
TÖRÖLT
Nos Tisztelt Boston ha jól gondolom vissza irományom egyikben sem írtam Branch-ről,hogy őt is favorizálnám jelen esetben akikről írtam ők a TE-ek voltak.Őt sem szerettem volna itt látni mégis itt van :DDDDD.Szal nem kívánságműsor az élet,de ki mondta hogy az lenne :).
Én mindig a jövőt szeretném építeni és nyugdíjasokkal elég nehéz dolgunk lesz,egy elkapót kinevelni sok időbe tellik pláne ha hátsókörös játékosról van szó aki persze top 1-2 round.-os azok egyből mehetnek a mélyvízbe,mert megvan az adottságuk,de hiszem azt hogy a kemény munkának megvan a gyümölcse és beérik ezért is szeretnék frissen draftolt WR-t a csapatban látni aki ha kell és ha él a lehetőséggel hosszabb távra is meg tudja oldani az elkap problémánkat
2012. 04. 19. 19:40
Bulow
Én nem tudom, de úgy látom hogy tele van a padlás olyan elkapókkal, akik bármelyike bejöhet... Szóval sem Jabarra, sem WR draft pickre nem pazarolnék..
ML nagyon fog hiányozni sztem mentálisan is... Ha Waters marad, én nem húznék OL-t sem, legfeljebb hátrébb, projektet... Kell DL, S, CB, de ahogy BB-t ismerem kitrédeljük mind2-t az első körből... Láttam olyan mockot, ahol kész tényként kezeltek egy Browns tradet a 31. helyen jövő évi első körre és idei 3.ra...
2012. 04. 19. 19:46
Welkeren és Lloydon kívül nincs elkapó a keretben, akivel komolyan lehetne számolni 2012-ben illetve azon túl; csak a bizonytalanság (és inkább már semmire se kell tőlük számítani). Ide újonc és Gaffney is bőven elfér. Utóbbinak majdnam 1000 yardos éve volt tavaly a fogalmatlan Redskinsnél.
2012. 04. 19. 19:59
TÖRÖLT
ha már dobálni kellene a pickeket akkor azt tegyük normálisan olyan posztokra amikre ténylegesen szükség van a WR poszton már lassan egymásba érnek a tökük annyian vannak,mint a parlamentben :DDDD a drága honatyáink én mint anno kifirkantott Mock DRaftom szerint DEOLB ill DT kell első körben másodikban CD S ucsónak meg WR persze ez volt az első,de a fene se gondolta hogy Light tényleg elmegy :\\ még Waters is gondókodik :DDDD remek felborult az egész :DDDD
2012. 04. 19. 20:07
Montesclan-pats
Én nem értem, most mitől tört ki a palotaforradalom Gaffney miatt, amikor senkinek esze ágában sincs idehozni.
Offseason tétlenség okozta dühkitörések.Bocs!
De most komolyan, miért nem hisztek Gonzalezben, ha túl van a sérüléseken, állati jó lesz. Mindig is élmény volt nézni a játékát.
Nem üvegcsontú, mert különben nem lenne itt, de mindenkinek lehetnek pechesebb időszakai, reméljük túljutott rajta.
Nagyobb tétben fogadnék rá, hogy k jó lesz idén Gonzo.
2012. 04. 19. 20:23
Boston
Mert az elmúlt 3 évben 1 mérkőzésen volt kezdő és 5 elkapást sikerült összekukázni úgy, hogy a tavalyi évet leszámítva PM volt az irányítója. Ráadásul bár játszott a szélen is, de őt inkább tartják slot elkapónak, ott meg szerencsére már játszik egy zseni nálunk :)
De örülnék, ha igazad lenne és k jó lenne idén...
2012. 04. 19. 20:26
TÖRÖLT
Hát inkább Gonzo mint Gaffney :DDDDD mondjuk én is sokat várok tőle,de attól tartok nem fogja túlélni a rosteren maradást szal ki fog esni az 53ból :\\
2012. 04. 19. 20:43
lolvin
Nem értek azzal egyet, h a WR nem hiányposzt nálunk, én úgy gondolom, h amig TB dobál a fal mögül a WR poszt mindig hiányposzt marad, ez a csapat kb addig megy ameddig ő cipel minket, minél jobb a WR egység annál jobban kihasználható TB kivételes tehetsége...
2012. 04. 20. 02:58
Gordon
2012. 04. 20. 07:54
Manitu
Gordon : azt még én is elkaptam volna :) ( nyugi-nyugi csak vicceltem ) :)
2012. 04. 20. 09:52
Gaffney-t nem hiszem, hogy idehozzuk, bár én kedveltem, de nem rajtam múlik. Egyetértek azokkal is akik szerint tele a padlás WR-ekkel, de azokkal is akik még többet néznének meg. Azért mikor Bramch visszajött sokan azt mondtátok, hogy 2 meccs után vége, mert lesérül, ahhoz képest nagyon jól bírja (kisebb-nagyobb sérülések ide vagy oda). Gonzo remélem hasznunkra válik és szerintem WW nem fog itt maradni. Lehet idén még kihúzza nálunk, de jövöre elmegy. Ha idei is jó éve lesz, akkor nem og kevesebbet kérni, mint idén kérne, így elengedjük. Idén betanítunk egy-két öreget és had szóljon a jövö év másokról is ne csak WW-röl.

Szerintem Egy OL pick elsö körben, aztán, hogy mi lesz a 2. körössel azt nem tudom. Jó lenne egy OL és egy DE elsö körre, de ez csak álom. Kíváncsi vagyok kik jönnek. Ha lesz jó FS még 2. körben akkor talán ö vagy egy CB. De ez a draft most számomra még érdekesebb ,mint az elözöek voltak.
2012. 04. 20. 11:06
Marceloo
A jövő építése szép és jó dolog csakhogy nekem az a problémám vele h most van Bradynk nem pedig majd lesz... Most kellene minőségi személyzetet összerakni, nem feltétlen kell 20 évesekből hiszen mire azok beérnének Bradyt nyugdíjazzák! Tapasztalt jó játékosok kellenének szerintem addig amég van kire építeni! Lehet h hülyének néztek de szerintem 30 egynehány éves játékosok bőven jöhetnének hozzánk. Kb addig ittlehetnének mint Tom.
2012. 04. 20. 11:10
Marceloo
Tehát szerintem nyugottan áldozhatnánk draftpickeket már NFL ben szereplő játékosokra. Lehet h hülyének néztek de én ígylátom most... :D
2012. 04. 20. 14:29
kolok
Sztem meg két kitrade lesz az első körből... :-)
2012. 04. 24. 22:47
Tzimisce
Örültem volna, ha Matt végigjátssza a kétéves szerződését, de sok sikert neki a civil életben. Kérdés, hogy Vollmer felépül-e a sérüléséből, mert akkor van két jó OT-nk+Cannon, illetve remélem Waters nem vonul vissza, mert idén még kellene, és akkor ez az év még meglesz, remélem gyűrűvel, jövőre meg el lehet kezdeni építeni az új csapatot, franchise QB keresése, stb.
Hozzászólás a(z) Matt Light visszavonul bejegyzéshez