Menetrend

Mayo szívesen látná Seaut a csapatban - jövő héten aláírhat

2009. 10. 08. 21:19
Szerző: Kole
Kategória: Cikkek
Nagy várakozások övezik Junior Seau esetleges újabb visszatérését a Patriots csapatához. Jerod Mayo megjegyezte, hogy nagyon örülne a 40 éves veterán játékos jelenlétének, nemcsak a linebackerek között, de az egész öltözőben egyaránt.
"Ha már csak a vezetői szerepére gondolunk, ő egy nagyszerű ember." mondta Mayo, ai exklúzív interjút adott a Boston Globenak az öltözőszekrénye mellett. "Volt már lehetőségem vele játszani a tavalyi szezonban, és nagyon sokat segített nekem a fejlődésben." Gary Guyton csak bólogatott csapattársa szavaira, "Úgy, ahogy mondja!" Adam Schefter, az ESPN riportere szerint a csapat a jövő hét folyamán állapodhat meg Seauval. Schefter múlt vasárnap még arról beszélt, hogy a megállapodás már ezen a héten megszülethet. A csapat kedden jelentette a ligának, hogy Seau nemrégiben járt náluk próbajátékon. Ezt egy újság pontosabban közölte, miszerint az említett esemény kedden, azaz tegnap történt meg. Egy NFLhez közel álló személy állítása szerint a liga szabályzata kimondja, hogy egy adott csapat mindig köteles jelezni a nála történt próbajátékok eredményeit a ligának. Minden, egy adott napon délután 4 óra után történő próbajátéknak, a másnapi ligának küldött jelentésekben szerepelnie kell. Seau neve a tegnapi jelentésekben tűnt fel, úgyhogy minden bizonnyal a játékos hivatalos próbajátékát vagy kedden,vagy hétfőn tartották meg, és valószínűleg múlt kedden esett át a fizikai vizsgálatokon. Az egészséges fizikai állapothoz kapcsolódóan Mayo azonban nem tért ki arra, hogy ott lesz-e vasárnap a Denver elleni mérkőzésen, miután múlt pénteken a sérülése után első alkalommal jelent meg edzésen és végzett részleges edzésmunkát.

Forrás: Extra Points

Hozzászólások

2009. 10. 09. 01:54
Én nem bánnám ha visszajönne, persze nem a játéka miatt, hanem mert jó hatással lehet a fiatalokra. :)
2009. 10. 09. 10:04
First Hit
Örülök Seau Visszatérésének fantasztikus játékos lát a pályán(ami sztem nagyá tesz 1-2 játékost pl: Polamalu vagy Ray Lewis v. Ed Reed).

Fizikailag lassú lessz abban biztos vok 1 2 nagy playre van hitelesítve de azzal mecseket fog eldönteni. De nála nem is az a lényeg. Egy nagyszerű játékos Gyűrű nélkül ami vérszemet fog adni neki és remélem ez álltal a védelemnek is. Lessz ebből kőkemény védelem véleményem szerint.

Elképzelem ahogy éjszakákon át kűzködik azzal az érzéssel ami még hajtja nem hagyja beleülni egy edzői vagy riporteri székbe pénzt keresni. Vívódik a neje már nyugalmat akar édes mérget csepgetet fülébe. Egyik hajnalban végülis legyőzi a benn lakozó "szőrnyeteg" magához veszi sisakját és vállvédőjét harcra készül... Győzelemre!!!!!!
2009. 10. 09. 11:02
Bulow
First hit: benned egy költő veszett MEG.
2009. 10. 09. 12:39
temp
igazából nem értem, hogy minek. Mayo lassan visszatér, Guyton döbbenetesen jól tolja ahhoz képest.
2009. 10. 09. 14:29
Gege8
HELYES! Nagyon nem szeretem az egész világon eluralkodó "az öregek dögöljenek meg" felfogást, sportban, munkahelyen egyaránt. Legfrissebb élménynek javaslom mindenkinek a Vikings - Packers MNF meccset........
2009. 10. 09. 15:10
temp
Gege: azért a sportokban van egy bizonyos kor, ami után az ember már nagyon nem képes teljesíteni, és ennek semmi köze az "öregek dögöljetek meg" felfogáshoz. Az ember szervezete 30 éves kor után nagyon nem úgy reagál, ahogy a huszas éveiben, egy sérülés, egy terhelés bármi után egy 20 éves ember felpattan és megy tovább, vagy hamar kiheveri, egy 30-40 éves ember számára már mások a léptékek (mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok olyan nagyon fiatal, és elég sokat sportoltam éltemben, de azért ha most meghúzom magam, akkor kicsit másként heverem ki, mint 10-15 éve tettem, ha most kihajtom magam, akkor azért másnap még itt fáj, ott fáj, olyan helyeken is, amikről 10 éve azt sem tudtam, hogy léteznek :))
2009. 10. 09. 15:22
Semmi szükség. Egyedül akkor tudom elképzelni, ha visszállunk 34-re és a Guyton-Mayo kezdő páros mögé jönne meccsenként 1-2 snapre, de arra Alexander is alkalmas tehát megint hülyeség. 43-ba meg egyszerűen nincs helye, oda már túl lassú. Ennyi erővel egy bóját is leállíthatnánk a pálya közepén, hogy azt kerülgessék a támadók, vagy csak szólunk Woodsnak, hogy ugorjon be.. ;)
2009. 10. 09. 17:39
Gege8
Azt hiszem nem teljesen voltam egyértelmű. Én sem vagyok annyira fiatal, érzem is amiket leírtál, valamint tisztában is vagyok vele. Viszont a mai napig játszom ha időm engedi (kosárlabda), magamon is látva, hogy mennyivel másképp oldok meg helyzeteket mint a "csikók". Kell egy csapatba mindkettő, és ez nem az első vita ezeken a lapokon, amiben kitartok a véleményem mellett, hogy túlzásba sikerült vinni a fiatalítást, aminek most némi fejvakarás az eredménye.
2009. 10. 09. 17:48
Gege: én veled értek egyet, sztem is kell azért a tapasztalat egy csapatban és biztosan nem véletlenül akarja BB visszahozni őt. Lássuk be, 100 % h nem a játéka miatt. Ráadásul ha olvasunk a sorok között, majdnem mindenki a vezetői képességét hangsúlyozza és h milyen jó hatással van a fiatalokra. Ne gondoljuk már azt h ez véletlen... egyértelmű h rájöttek h igenis kell a csapatba nem csak 1 vezér, hanem több is.

Aki valaha játszott csapatjátékot, az pontosan tudja h mit jelent egy csapatnak az, h van vezér, h van aki mögé fel lehet állni, h van aki leüvölti a fejed ha éppen rosszul játszol, vagy ha jól akkor azért h fenntartsa benned a lelkesedést, vagy éppen fordulhatsz vkihez ha bajod van. Nyilván ezt megteheti egy edző is, de lássuk be, azért szívesebben fordul vki a csapattárshoz ha gondja van, mint egy edzőhöz. Mayo nyakába se lehet belezúdítani hirtelen az egész védelmet.
Hozzászólás a(z) Mayo szívesen látná Seaut a csapatban - jövő héten aláírhat bejegyzéshez