Menetrend

McKenzie nem játszhat idén

2009. 05. 06. 20:09
Szerző: vidor
Kategória: Hírek
Tyrone McKenzie, a Patriots frissen draftolt linebackere, aki a csapat rookie mini-campje során sérült meg a múlt héten, egész évre kidőlt az elülső térdkeresztszalagjának szakadása miatt; jelentette egy a rookie-hoz közeli forrás. A csapat harmadik körös pickje a múlt szombati első edzés során sérült meg, amikor egy 1 az 1 elleni gyakorlat során összegabalyodott egy running backkel. A University of South Floridából érkező játékos azonnal a térdéhez kapott. Ugyan később a saját lábán tudta elhagyni a pályát, és az edzés hátramaradó részét az oldalvonal mellől nézte végig, de a délutáni gyakorláson már nem volt jelen. Ez a sérülés csupán a legutóbbi akadály McKenzie balszerencsés futballkarrierjében, melyet ideiglenesen fel is kellett adnia, amikor édesanyja autóbalesetet szenvedett, és emiatt az egyetem helyett egy hotelben kellett dolgoznia, hogy eltarthassa családját. Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2009. 05. 06. 20:15
Tibery
Hát remélem ezzel le is tudjuk idénre a sérüléseket, mert még a szezon sem kezdődött el és már...
2009. 05. 06. 20:16
bradyfan
Hát ezt nem hisszem el. Úgy tünik hogy ez tendencia hogy egy Rookie LB mindig megsérül? :S
Tavaly Crable is sérülés miatt nem tudta megmutatni hogy mit tud. Nem jó ez, remélem több sérülés már nem lesz, nem kéne még1 tavlayi szezon.
Viszont ezzel eléggé érdekes lett az ILB szekció, mert hát Guytonon kivül nincs igazi cserénk arra a posztra.
2009. 05. 06. 21:17
Appelby lehet opció a nyilvánvaló Bruschi-Guyton kettős mellett, mint Mayo párja belül. Hátha kisül AA-ből is valami. Al Groh kezei alatt játszott az egyetemen, majd meglátjuk.

McKenzie meg iszonyat peches.. (de része a játéknak). Aaargh.
2009. 05. 07. 20:24
ghost
Már kezdtem magam túl jól érezni... Valaminek mindig közbe kell jönnie :(
Hozzászólás a(z) McKenzie nem játszhat idén bejegyzéshez