Menetrend

McKenzie visszatér

2010. 03. 24. 10:45
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Tavaly az újonc mini-edzőtáboron, órákkal az első hivatalos bemutatkozása után Tyron McKenzie jobb térdében megsérült az ACL, és emiatt az egész évet kihagyni kényszerült. A tavalyi draft 3. körében választott játékosok egyikeként McKenzie a csapattársakkal együtt lép a pályára az OTA-k alkalmával. "Igen" mondta Belichick, amikor arról kérdezték, hogy McKenzie képes lesz e gyakorolni. "Keményen dolgozott, megtette, amit meg tudott tenni tavaly [a sérülése ellenére]" - számos megbeszélésen. Tudom, hogy eltökélt, hogy visszatérjen a pályára, és egy új évet kezdjen. Várjuk, hogy láthassuk őt.. McKenzie-t a Patriots belső linebacker posztra szánja. Mikor a csapat kiválasztotta, akkor Belichick dícsérte játékos érettségét, és felkészültségét. A floridai származású Tyrone családi problémák miatt három főiskolán is megfordult, egy időben éjszakai műszakban dolgozott a Hampton Inn-ben, hogy a családját segítse, mielőtt visszatért a főiskolára. Forrás: Extra Points

Hozzászólások

2010. 03. 24. 10:55
Gomes..
OFF

nfl.com-on megemlítik Bradyt,valamint a hosszabítás lehetőségét..Esetleg erről a dologról tud vki vmi bővebb információval szolgálni?Vagy egyelőre semmi konkrét?

McKenzienek örülök,remélem erősítést jelent majd az "eddig" foghíjas védelmünkbe!
2010. 03. 24. 13:22
TÖRÖLT
Nem tudom! Valahogy bízok a srácban! Úgy érzem hogy fel fog tudni nőni a feladathoz és jól fog játszani! Megérdemelné!
2010. 03. 24. 13:27
Bulow
Én nagyon várom, mert hasonló mentálisan mint Mayo és ez tavaly is látszott. Hosszú időre megoldhatják ők ketten az ILB-t, és akkor egy need kilőve...
2010. 03. 24. 17:15
Gomes: egyelőre semmi konkrét. Kraft annyit nyilatkozott, h terveik szerint Brady még hosszútávon Patrióta lesz.
Eddig LA-ben készült, sok újságíró megszólta ezért, mármint h nincs a csapattársakkal, így a héten ő is megérkezett Foxboroba. H a sok cikk miatt, vagy egyébként is így volt tervezve, ezt valszeg csak ők tudják.. :)
2010. 03. 24. 17:35
lolvin
Sztem Brady az aki miatt legkevésbé kell agódnunk ami a megtartását illeti, ő nem az a karakter aki pár millió dollár plusz miatt itthagyná a csapatot, ha az lenne már megtehette volna régen...csakúgy mint Faulk ő nálunk fogja befejezni a pályafutását, a kérdés csak az mikor...ha nem jön sérülés három-négy év biztosan van még benne, természetesen ebben nagy szerepet játszhat az OL, nem segitene ha szanaszét vernék meccs közben...akárhogy is, szerintem négy max öt évnél nem fog többet vállalni, nem fogja azt játszani mint Favre papa...
2010. 03. 24. 17:46
temp
azt ne felejtsük, hogy franchise QB nem igazán szokott FA piacon megfordulni. Tehát vagy újraszerződtetik, vagy elcserélik. Tom egyelőre bőven ebbe a kategóriába tartozik, szóval az NFL szokásait ismerve nem nagyon kell attól félnünk, hogy kimegy az FA piacra :)
2010. 03. 24. 18:41
Gomes..
Köszi Danna!

Én sem gondolnám,hogy valaha máshol játszana,de a mai világban semmin sem lepődik meg az ember...
2010. 03. 24. 22:50
Bruschi85
Na ennek tényleg örülök végre valami jó hír
Jó kis párost alkothatnak majd Mayoval csak sérülés ne jöjön közbe. Ezzel az ILB poszt mélysége is jelentősen megnőne bár egy tapasztalt, rutinos playert el tudnék viselni

Tom biztos nálunk fog maradni már csak az évek száma kérdéses talán még 4 év én bízom benne

Egyébként Wesről van valami hír? Miként áll a felépülése, rehabilitációja?

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
2010. 03. 25. 08:59
CoSco
Legújabb agymenés, egyes szakértők Weatherspoon-t rakják hozzánk első körben :) Ügyes linebacker szó se róla, de a pass rush gondunkat nem oldja meg, ami pedig hát elsődleges lenne :S Szerintetek?
2010. 03. 25. 09:46
lolvin
McKenzie még egy snappet sem játszot az nflben, nem tudjuk mire lehet képes, Guyton pedig nem jó a futás ellen. ahogy már DoM is irta valamikor, nekünk elsősorban a csoportunkban lévő csapatokkal szemben kell készülnünk, velük mégiscsak hat meccset játszunk minden szezonban, és tagadhatatlan mind a Miami mind a Jets inkább futó csapat, a Billsről meg majd kidrül, náluk még nem megoldott az irányitó kérdés, plusz TO és Reed is távozik, szóval elkapó gondjaik is lehetnek, tehát tölük sem várható túl nagy légi nyomás, szóval meg kell tudnunk állitani a futást, úgyhogy mindenképpen kell valaki Mayo mellé, reméljük McKenzie megfelel erre a célra, az igaz, h jobban hiányik egy DE de ha mondjuk elviszik Odrickot mire ránk kerül a sor, én nem tartom kizárnak Weatherspoon-t, kicsit nehezen tudok kiigazodni azon, h kire is kéne gondolnom aki elősegiteni nálunk nagy mértékben a pass rusht, és megéri, h az első körben elhozzuk, Graham egy kis energiabomba de nincsenek meg a méretei,Jason Pierre-Paul szerintem kizárt, h bentmarad még 1/22ig,Sergio Kindle sem hinném, h megéri nekünk az első köröst rááldozni, szóval nem hinném, h OLB huzunk első körben, legvalószinübb Odrick, de ha ő nem marad bent addig, akkor minden elképzelhető szerintem, akár még Weatherspoon is...
2010. 03. 25. 09:54
lolvin
Kicsit off, de legalább valamennyire ILB :D
DoM

Brandon Spikesot, te hová tennéd a rangsorban? én már láttam olyan mockot ahol csak második körös volt, de olyat is ahol a Giants vitte 1/15ön...
2010. 03. 25. 13:33
A Mayo melletti ILB posztra azért is neház bármit jósolni, mert gyakorlatilag McKenzie is újonc, aki egy évet már töltött a csapatnál és fejben, def. elméleti elsajátítása már nem lehet kérdés, de mégis egyetlen downt játszott a csapatban. Vele ugyanaz a helyzet, mint Crable-lel tavaly, és ahogy láttuk a drafton nem foglalkozott az ő posztjával a csapat. Úgy gondolom, hogy korai körökben nem lesz ILB draft, legfeljebb negyedik körtől lefelé.

Spikes 40 yardon mért 5 másodperces ideje egyszerűen botrány. Elképzelhetetlen, hogy 43-as csapat elviszi MLB-nek. Ez még McClainre is igaz bizonyos megkötésekkel. Mindketten a 34-be illenek legjobban. Spikes 2-3.kör. Mégiscsak draftról van szó, de szerintem kizárt nála az első kör.
2010. 03. 25. 17:08
lolvin
DoM

köszönöm a választ, huh az 5 másodpercről nem volt tudomásom, de lol, annál még Bruce Campbell is jobbat tud, pedig ő 314 nem 250...
2010. 03. 26. 10:37
fejszee
hali, kicsit off: nem tudja vki hol lehet megnézni a Hard Knocks-ot? (vagy lemarni régebbi szezonokat)...kacagnék idén egy keveset a J-E-S-T-en :D
2010. 03. 26. 14:28
trotter
Brady-ről: Csak annyi szezonja legyen mint Manningnek. Nem nagyon bírnám elviselni, ha Tom visszavonulna, úgy, hogy Peyton még lazán eldobálgat...Ráadásul két évvel hamarabb kezdte.
2010. 03. 26. 14:40
fejszee: a Hard Knots idei kiadása a Jetscel az augusztusi edzőtábor idején fog készülni.
2010. 03. 26. 19:04
fejszee
azt sejtettem, de a régebbi szezonokat megnézném...főleg a cowboysosat, aztmondják jó (ha már a csapat egy f*s :D )
2010. 03. 27. 07:53
lolvin
DoM

Jamar Chaney-ról mit gondolsz? van esély rá, h bent maradjon a negyedik körig?
2010. 03. 27. 09:58
CoSco
OFF
trotter: Én csak azt nem tudnám elviselni, ha padra kerülne, illetve bohócot csinálna magából, ergo akkor vonuljon vissza amikor elsőnek úgy érzi, és ha az korábban van mint PM-nél, hát akkor korábban tegye. Így legalább hamarabb lesz Hall Of Fame :)
Minden játékos másként van "kalibrálva", plusz sok külső befolyásoló tényező is van, pl család csak hogy a legfontosabbat említsem...
Amúgy a szavaidból nagyon süt, hogy nem állhatod Peyton-t, amit nem igazán tudok beemelni. A korunk egyik legnagyobb irányítója, nem kéne összehasonlítani Bradyvel, teljesen "más világ". Tiszteld a munkásságáért, ami legalább olyan nagy mint Brady-é. Az hogy Tomot szeretjük az ne csapjon át elfogultsággá, de ez csak ilyen személyes hülyeségem lehet.
2010. 03. 27. 11:06
sirCharles
"Tiszteld a munkásságáért, ami legalább olyan nagy mint Brady-é."

Legalább? Khmm... A mi emberünk csapata vezéregyéniségeként nyert 3 SB-t.

Peytonnak meg ugyanolyan (ha nem jobb...) csapatokkal "csak" egy Rex Grossman vezette, 0 offense-szel rendelkező Chicagot sikerült legyőznie. Valóban kiváló játékos, és az alapszakaszok királya, de soha az életben nem volt (és már nem is lesz) olyan játékos a playoffban, mint Tom Brady, aki higgadtságával, pontosságával, "az eszével" rendre meccseket nyert. PM rendre akkor játszik szarul és esik össze fejben, mikor a csapatának a legnagyobb szüksége lenne rá.

Mint minden sport, ez is a győzelmekről szól valahol szerintem. Amíg valaki csak a barátságos meccseket nyeri meg, addig ugyan számon tarthatják mint kiemelkedő játékos, de a legnagyobbak jó csapattal bajnokságoKat nyernek... :-)

(Abba meg szerintem kár belemenni, hogy ha Bradynek is a legelső perctől kezdve Marvin Harrisonok, majd nem sokkal később Reggie Wayne-ek felé kellett volna dobálnia a labdákat, akkor most hol tartana statisztikailag, mert a kérdés költői szerintem.)

El kell ismerni Manning teljesítményét, mert Brady mellett az NFL korszakos egyénisége, de szerintem elfogultság nélkül mondhatom, hogy Brady a jobb irányító.
2010. 03. 27. 12:28
lolvin
Én azt gondolom, a szó szoros értelmében, Manning jobb irányitó mint TB...de Brady sokkal jobb vezér, úgymond sokkal jobb "versenyző" mint Manning, sokkal erősebb fejben, a fontos pillanatokban is vezér maradt, de akárhogy is mindenketten kiemelkedő egyéniségek, mi Brady-re esküszünk a Colts szurkolók meg Manningre...jól is van ez igy, a bajnokságokat nem Brady-k és Manningek nyerik hanem csapatok, nem lehet ezt a kérdést egyértelműen eldönteni, főleg nem objektiven, legalább is szerintem!
2010. 03. 27. 16:52
RE Chaney

Eleg jo esellyel bent lesz a negyedik kor vegen. Illene a Patsbe, de eros ketsegeim vannak, h a kvazi ujonc McKenzie melle erkezne egy ujonc ILB.
2010. 03. 28. 09:14
lolvin
DoM

Köszönöm a választ! én azért várok egy ILB picket a későbbi körökben, ha McKenzie be is válik akkor is sérülés bármikor jöhet, Guyton nem every down ILB, szóval valaki kell, ha BB lát olyan értéket akit a draft végefele érdemes elhozni, szerintem megteszi,tavaly is három DL huztunk...annyi azért nem kellett :D
2010. 03. 28. 14:47
CoSco
1. A SB-okat csapatok nyerik és nem az irányítók
2. "Mi lett volna ha" mondatoknak nincs értelme a sportban
3. Brady vezér nélküle a Pats nagoyn nem lenne itt ezért szeretjük, ugyanakkor passz pontosságban egyenlőek kb, míg passz erősségben Manning jobb.
4. Két szép szemért nem adnak 4 MVP címet
5. Tartsd többre az ellenfeled, hogy később visszatekintve nagyobb értéke legyen Brady és a csapat munkásságának!

Ennyi a Manning kontra Brady témához!

Go Pats és go Brady :D
2010. 03. 28. 17:58
Gomes..
Én elismerem Manninget,de sircharles-szal értek egyet!
Manningnek lényegesen könnyebb dolga volt mindig is..És a statisztikák csak azért vannak,h legyen miről beszélni,legyen mivel kitölteni a műsoridőt!Ha vissza fognak emlékezni x év múlva,h mi is történt 2000-től 2015-ig az nfl-ben(+ - 3év),senki nem PM statisztikáival fog foglalkozni,hanem a bajnoki címekkel,a meghatározó bajnokokkal!És az én szememben Manning nem igazi bajnok,mert ugyebár az a bears igencsak felejtős,az nfc akkori bizonyítványa,h Super bowlt játszhattak!
Persze lehet,h az elkövetkezendő 3szezonban 3 gyűrűt fog nyerni,és máshogy beszél majd róla az ember,de nem kívánom neki :D !
Persze ez is csak egy vélemény a sok közül!
2010. 03. 28. 19:59
4. Két szép szemért nem adnak 4 MVP címet

kis tulzassal igen. ha az utolso kettot brees kapja, senki sem szolhatott volna semmit, csak neki nincs akkora reklamerteke. egyetlen jatekos teljesitmenyet sem lehet dijakkal merni.
2010. 03. 28. 21:03
bradyfan
CosCo részben egyetértek azzal amit mondasz, de azért azt a 4es pontot én is kiemelném. Az utóbbi kettőt sztem nem PMnek kellet volna kapnia, hanem Breesnek.
2010. 03. 28. 21:09
CoSco
Gomes: ki az a Dan Marino? :)

DoM: nem mondom, hogy Brees nem érdemelte volna meg, de ne felejtsük, hogy Manning 2 olyan elkapót "nevelt ki" tavaly, akik sok tapasztalattal nem rendelkeztek. Plusz azt is tartsuk észbe, hogy nálunk okosabb emberek ítélik oda ezt a díjat...
2010. 03. 28. 21:26
bradyfan
CoSco!
Marques Colston is iylen WR. Őt is Brees tette naggyá. Maradjunk annyiban, hogy Manning inkább a csapata miatt kapta meg a két címet.
2010. 03. 28. 21:27
Gomes..
Cosco!

Az életkoromból adódóan nekem Dan Marinóról annyi van meg,h Ace Ventura meg Miami Dolphins.. :)
2010. 03. 28. 21:29
Gomes..
De egyébként is miért PM-ről kell nekünk itt társalogni..?
2010. 03. 28. 21:55
lolvin
az utolsót én is másnak adtam volna, a Brees, CJ, Revis hármas egyikének, utóbbi még a DMVP-t sem kapta meg, pedig szerintem jobban kijárt volna neki mint Woodsonnak...csak ugyebar Woodson nagyobb sztár...it s all about business...

valamit azért nem teljesen értek, mért kell nekünk eldönteni, h Brady jobb mint Manning, vagy forditva...mért nem lehet csak Brady egy kiemelkedő játékos, Manning egy másik kiemelkedő játékos, mért kell hasonlitgatnunk egyiket a másikhoz?
2010. 03. 28. 22:28
lolvin
Ma megnéztem a Hard Knots "Cowboys-os" kiadását, nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom mindenkinek, bármelyik nagyobb torrent oldalon megtalálható, én pl a piratebay-ről szedtem...
Hozzászólás a(z) McKenzie visszatér bejegyzéshez