Menetrend

Még egy gondolat a Super Bowlról

2012. 02. 06. 17:36
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek, Meccsek
Az NFL-ben minden csapat a nap huszonnégy órájában a leendő ellenfeleit tanulmányozza, és készíti fel a játékosait, hogy versenyképesek legyenek a pályán. A különbségek olyan kicsik, hogy gyakran csak az apró részletek vagy annak töredékei döntik el, melyik csapat tud felülkerekedni a másikon. Ernie Adams
Játékról-játékra lehetne elemezni, miért nem a New England Patriots ünnepelhette hétfő hajnalban a negyedik Super Bowl győzelmét, de többismeretlenes elméletek és „mi lett volna ha” feltételezések gyártása helyett végső soron Rob Gronkowski bokasérülésén nem tudott felülemelkedni a csapat. Két héten keresztül reménykedett az ember, hogy nem lesz túlzott hatása a sérülésnek a tight end játékára. Önmagához képest azonban Gronk csak lézengett a pályán, ami különösen a passzjátékot érintette hátrányosan. Ilyen körülmények között a többiektől közel tökéletese játékra vagy az ellenfél komolyabb hibájára, betlijére lett volna szükség. Egy-egy elejtette passz, büntetés, hiba mindig benne van a mérkőzésben. A tegnapi meccsen sajnos a kelleténél talán pont eggyel több olyan esemény történt, ami már nem fért bele az említett tökéleteshez közeli játékba:
Az első támadás első játékából safety, aminek a következtében a védelem tizenegy és fél percet volt a pályán. Tizenkét védő a pályán ki nem kényszerített hiba miatt fuccsba ment labdaszerzés, helyette elszenvedett touchdown és kilenc pont hátrány. Welker, Hernandez és Branch elejtett labdái. A Ravens meccshez hasonlóan feleslegesen bevállalt, és a meccs sietős lezárását célzó hosszú passz, amiből itt is interception született első downra. A kiharcolt fumble megszerzése lutri kategóriába sorolható. Az alapszakaszban szinte mindig jól pattant a labda. Ezúttal kettőből semmi. Három pontot ért a Giantsnek ez a két visszaszerzett labda. Ninkovich fut lesre, amiből bár pontot nem tud szerezni az ellenfél, de komoly területet (és négy percet) veszít a Patriots mezőnypozíció formájában – vélhetően félpályához közeli birtoklás helyett saját nyolc yardról kellett támadni a negyedik negyedben.
Tom Brady Super Bowl rekordot jelentő tizenhat sikeres dobást tudott felmutatni a passzjátékban és 96 illetve 79 yardos touchdownnal végződő támadást komponált meg, de a második félidőt nyitó TD megszerzését követően nem tudta pontszerzéshez segíteni a csapatot (Tuck sack -> 3 és out; interception; Welker drop) és képtelen volt lezárni a találkozót. :57-tel a találkozó vége előtt megkapott labda már halottnak a csók volt. A védelem tehetségéhez képest vitathatatlanul erőn felül teljesített, de ezúttal sem volt elég arra, hogy megakadályozza az ellenfél fordítását a negyedik negyed végén. 2012. februárjában győzelmekkel és örömteli pillanatokkal gazdag utazás végére ért a New England Patriots magyar szurkolóinak serege, és bár keserű szájízzel kell búcsúzni a 2011-es idénytől, bizakodással tölthet el az a tudat, hogy ismét csoport-, és főcsoportbajnok lett a csapat. Mindig van új év, s új remény.

Hozzászólások

2012. 02. 06. 17:55
nosbiglem
De milyen jol irtad ezt le DoM!

Goo Pats!
A legjobb csapat!
2012. 02. 06. 18:09
narbony78
De mi történt a csapattal 17:9-et követően? Megnyugodtak a fiúk, vagy mi lehetett az oka, hogy egyetlen pontot sem sikerült szerezni a hátralevő 20 perc alatt? Pedig egy TD-vel a győzelem is meglett volna...
2012. 02. 06. 18:46
imrow
Szomorú vagyok az eredmény miatt? Igen. Javítana a közérzetemen, hogy lekúrjanthatok valakit a CSAPATBÓL(vagy a CSAPATOT)? Aligha. Gondolom a következő szezon előtt bőven kiértékelik a nálam sokkal okosabbak, hogy mit kellett volna máshogy csinálni. Mi maradt nekem (nekünk)? Ugyanúgy bízni a CSAPATBAN, ahogy eddig!
Go Pats! Go for the 4th!
2012. 02. 06. 18:48
Pat
narbony78: ugyanezen agyaltam én is, és egyszerűen nem tudom felfogni, talán tényleg csak nem jött össze semmi. Az az egy TD, vagy ha nincs inti, és ha, ha, ha....
De hiszem, hogy jövőre menni fog, mennie kell, és tudom, hogy ez a vereség is csak még jobban a csapathoz köt, át akarok élni Velük egy SB-győzelmet, és hiszek is benne.
mindig van új év, új remény
így van, nagyon igaz, és azt hiszem azok a srácok érzik magukat a legszarabbul, akik a pályán küzdöttek értünk is, úgyhogy én csak azt akarom, hogy menjünk előre, ne hátra nézzünk, mert akkor magunkban sem fogunk már hinni...
hajrá PATS! :)
2012. 02. 06. 18:53
non4m3
úgy érzem hogy megint egy banánhéjon csúsztunk el, mint 2008ban... ez bosszant a legjobban, sikerült beleesni ugyan abba a folyóba
2012. 02. 06. 18:58
non4m3
én a szokásos "SB loss átok" miatt, nem várok semmi extrát jövőre

szerencsére nem jövőhéten és nem a köv hónapban van a szezon kezdet így lesz elég idő kiheverni ezt a második blamát (nekem ez is blama, sry)
2012. 02. 06. 19:00
TMR
Gronk sérülés a lehető legrosszabb volt. Ennél már az is jobb lett volna, ha jobban megsérül. Mert akkor egyértelműen IR, s jöhet helyette más. S szegény Underwood-ot sem kell kivágni a csapatból.
Így meg játszott is meg nem is.
Emlékeztek, mikor rákérdeztem még a Ravens elleni meccsen, hogy elbírja a csapat, ha akár csak egy "elkapója" is rossz napot fog ki? Vagy mi történik, ha Gronk-ot leszedik a pályáról? Sajnos ezt tegnap/ma nem bírtuk el...majd jövőre.
2012. 02. 06. 19:06
Huszas
Én ezúton szeretném megköszönni a szerkesztőknek az egész szezont átölelő komoly munkát és bár el vagyok keseredve magam is, de igenis büszke vagyok arra, amit a Pats idén elért!
2012. 02. 06. 19:49
MajnemizBond
Megnéztem a 2000 évek SB döntőinket és lehet, hogy hülyeség, de szerintem, érdekes, hogy akkor nyertünk az SB-ket, amikor nagyon hasonló csapatunk volt, mint a mostani NY. Amikor egy csapat volt a csapat (ezt nem a hangulatra, egymásért való küzdésre értem), ugyanolyan szerepet kapott minden csapategység. Szerintem most inkább BB Bradyre építi a játékot, olyan "one man show" szerűen (és 4 éve is ezt éreztem, amikor a védőink már kiöregedőben voltak, minden Bradyről és Mossról szólt) és ezzel valahogy nem tudunk nyerni. Valamilyen szempontból ezt támasztja alá, hogy BB a végén inkább engedte a TD, mert jobban bízott az O-ben, Bradyben (jó tudom nem a legjobb példa, mert ebben a helyzetben nem volt ez rossz ötlet), mint a D-ben. Bradshaw pedig le is térdelhetett volna, lepergethették volna az időt és egy FG befejezik a meccet, de ők egyformán bíztak az egész csapatban. Talán ezt az egységet kellene visszahozni, mert ez a D szerintem nem SB színvonalú, még ha volt nagyon jó meccseik is.
De persze minden Tiszteletem az övék és szeretem az egész csapatot, sok örömet okoztak a szezon alatt és fel a fejjel.
Go Pats!!!!!!
2012. 02. 06. 20:18
Oscar
bsimon

Igen ...........Gronknál kicsit csodát vártunk mi szurkolók , de talán a csapattáraik is. Én Hörit és Woodyt tömtem volna , mert jól pörögtek!

Amiért kár volt a szezon végért , mert érdekesen alakult az AFC-ben a mostani év.

Nem volt PM ( én örültem neki), senki nem kesergett Brady miatt a többi csapatnál, hogy serült lett 2008-ban.
Az új irányítók még nem lettek meghatározóak.
A Texansnál szinte mindig más volt a QB!
BIg Ben sérült lett a szezon végére.
A JETS: nos elég keserves szezont hozott .....és vertük őket kétszer:))) Lehet , hogy a szerencsétlen QB repül és Manning megy oda?!
Miami sok változásuk lesz és erősödni fog.

Érdekesség volt a Varjúk két győzelme a Vasasok felett , főleg a második , amikor a meccs vége előtt dobott Td-t Flacco , így ők vezették a csoportjukat azonos győzelmi mutatóval.

Ez meghatározó lett a rájátszásban , mert a Vasasok mentek Denverbe ,ahol a sérült vezérükkel kikaptak.

Az NFC-ben számtalan csapat kezd igazán kiemelkedően játszani, de ez a Giants most verhető volt!!!

Szerencsésen alakultak a dolgok ( igaz sokat tett érte a csapatunk) az AFC döntő végéig::)))

Nálam ezért több ez a vereség csalódottságnál , mert senki sem garantálja , hogy egészséges lesz a csapat meghatározó játékosaiból mindenki ( CARTER hiányzott nekem) és nyilvánvaló , hogy minden csoport és konferencia ellenfelünk MINKET akar mindig megverni!!!

Persze a szezon előtt mindenkinek csoda lett volna a 13-3!

Ez a kimaradt lehetőség a mi életünkben is meghatározó marad , mert az Óriások nem voltak most jobbak 30 ponttal , 20 ponttal , sőt még jobbak sem voltak ......

Remélem hajlandóak lesznek a KRAFT család és BB több pénzt áldozni pár posztra és kihasználják , hogy van egy kiemelkedő QB nálunk , akiért érdemes harcolni és segíteni neki , hogy akarjon még 4-6 évig dolgozni és küzdeni a PATRIOTS csapatért!!!!
2012. 02. 06. 21:04
hulith
Én nagyon csalódott vagyok és biztos sokaknak nem fog tetszeni de szerintem Brady nem fog több SB-t nyerni
volt egy nagyon jó periódusa ezen a meccsen amire majd úgy fognak emlékezni, hogy a the perfect drive in the superbowl.
Nagyot akart alkotni de nem sikerült és amikor javíthatott volna a többiek hagyták cserben az a pici plusz hiányzott és
hiányozni is fog.
2012. 02. 06. 21:08
simita
Én azt gondolom, hogy hamarosan teljes vezetőség csere lesz ! Abban biztos vagyok, hogy MR. ROBERT KRAFT átadja fiának Jonathannak a csapatot.
Azt is valószínűsítem, hogy két év múlva jön Josh.


(Jól hallottam ? Faragó a 3. negyedben 6:37-nél azt mondta, hogy Chad85 28.000 dolláros fejhallgatót adott mindenkinek.... ez mai árfolyamon, darabonként 6.2 millió HUF! Ricsi nem tud számolni ?)
2012. 02. 06. 22:09
RicHARD
Nagyon jó összefoglaló...

Ezt most kiírom magamból és kész, tetszik nem tetszik ezt érzem.

Belül nagyon szomorú vagyok, üresnek érzem magam, olyannak mint az 5 éves kisgyerek akinek eljött a karácsony, de ajándék nélkül megy aludni és véget ér a gyerekkor egy pillanat alatt.

Félre ne értsen senki, iszonyatosan túlteljesítette magát a csapat h bejutott az SB-be, és ezért mindenki előtt le a kalappal ! De de ha már ott vagyunk, a nehezét megcsináltuk mert a nehezebb rész a bejutás ide.
Ekkor élni kell a lehetőséggel mert ki tudja mikor jön el újra.

Ezért fáj ennyire.

Más részről az eszem azt mondja 10 év alatt 5 SB 3 gyűrű, mi a francot elégedetlenkedsz ? Van csapat aki 15 éve nem járt playoff-ban.

Szóval kitartást kívánok minden Pats szurkolónak aki most le van törve !

Forever PATS !!!
2012. 02. 06. 22:32
petroczizsolt89
Igazából az villant most be, hogy mekkora dolog bejutni egy SB-ba! Az utóbbi 10-11 évben ez a MI CSAPATUNKNAK 5x sikerült! Ez óriási dolog egy ilyen sportágban, ahol sokszor nüanszok döntenek, ahol a sérülés ekkora faktor tud lenni, ahol hihetetlen drámai dolgok történhetnek másodpercek alatt! Mielőtt NFL kezdtem nézni a labdarúgás volt a szerelmem és szinte egész hétvégéket képes voltam a képernyő előtt tölteni, de mostanában vettem észre magamon, hogy sokkal jobban érdekel egy NFL meccs (főleg ha a Pats játszik), mint azt mondhatom bármelyik labdarúgó meccs! Valami olyan varázsa van ennek a sportágnak, amit nehéz elmagyarázni, de magába szippantja az embert és onnan nincs menekvés és nem is akarsz menekülni! Sztem ezért bántja oly sokunkat egy és a 2007-es vereség is, mert olyan kevés hiányzott a győzelemhez és mennyi mindennek kell klappolnia, hogy újra legalább a lehetőség megadasson a javításra az utolsó meccsen! Azért mindannyian érezzük, hogy Brady szintű irányítót nem valószínű, hogy a közel jövőben sikerül szereznünk és az ő pályafutásából minden SB győzelem nélküli év elvesztegetésnek tűnik! 35 éves ez azért persze nem a világ vége, de tényleg 2-4 jó éve lehet még és ez alatt kéne a lehető legtöbb SB-t nyernünk! Hihetetlen terhek vannak a vállán ezt is be kell látni, mindenki tőle várja a megoldást a csodát és ezért kell egy kicsit erősebb D, aki odasegít, ha esetleg teljesen érthető okokból Brady nem bírja el a terhet! Szóval 2012 újabb esélyt jelent, de el kell kezdenünk élni ezekkel, mert az a kb. 4 év nincs olyan messze! Mindig kitartok a csapat mellett és Brady mellett bárhogy is alakuljon a jövő, mert miattuk szerettem bele ebbe a gyönyörű játékba és ezért mindig hálás leszek nekik! Brady a valaha volt egyik legjobb, akkor is ha nem nyer több SB, amit remélek nem következik be!

Go Pats!
2012. 02. 06. 22:35
chateautorres
Nehéz még mindig szavakba önteni az ember érzéseit, pedig az egész éves teljesítmény alapján nem szabad csalódottnak lennünk.
Természetesen sokkal jobb lett volna győzelemmel búcsúzni a szezontól, de ahogy a döntő előtt többekkel együtt én is írtam, már a bejutással minden elismerést megérdemel a csapat.
Nagyon kevésen múlt, de most nem nekünk jött ki jól. Úgy tűnik, minket nem részesít 2x egymás után kegyben a mindenható.
Sajnos Gronk nem jött rendbe, de még így is erőn felül teljesített, hiszen őt kereste Brady még a mélységi passzokkal is. Én úgy érzem, egy kicsit az edzői stáb is megzavarodott a váratlan helyzetben, s véleményem szerint hibásan, elküldött egy elkapót aki esetleg hasznos lehetett volna bizonyos szituációkban, annyira bízott abban, hogy Gronk egészséges lesz.
Sajnos a meglepetéstényező sem jött be, csak a biztos játékot próbáltuk erőltetni, daráltunk, de még ennyi negatívum mellett is csak egyetlen elkapásom múlt. A végén azután, ahogy előre várható volt, az elkapóik eldöntötték a meccset, pedig a védelmünk összességében megint kitett magáért.

Nézzük optimistán dolgot. A gerince jó a csapatnak, ha nem szarjuk el megint a draftot, van remény a folytatásra. A Jets jövőre nagyon kemény lesz, s nem tudjuk még mi lesz P. Manning-gel, reméljük nem kerül a Dolphins-hoz. Kemény sorsolásunk van (Baltimor, 49, Arisona, AFC SUD), jobban össze kell rakni a védelmet. Én még bízom abban, hogy Brady-nek van 2 jó éve, s talán ez a Mallet gyerek is tanul valamit, alapvetően nagyon sokra tartották, nem véletlenül áldozott BB.
Köszönöm a szerkesztőknek és a szurkolótársaknak is az egész éves tájékoztatást, szórakoztatást, átvészeljük valahogy ezt a holtszezont is.
2012. 02. 06. 22:41
Haligulajtli
RicHARD
szívemből szóltál és azt hiszem valami hasonlót akartam írni én is, csak valahogy nem jöttek a szavak... de hiszem én is, hogy látni fogom még Bradyt SB-t nyerni. Addig is éltet a remény, hogy Londonban láthatom élőben a kedvenc csapatomat játszani.

Köszönet a Pariots.hu-nak mindenért.

GO PATS!!
2012. 02. 06. 23:33
Renningan
Szinte mindent leírtatok, amit lehetett, tehát nem nagyon ismételném magam.

Egy olyan bajnokságban, ahol statisztikailag minden csapatnak van esélye nyerni, 12 év alatt 5x SB (5 AFC trófea) és 3 győzelem (ellenben a 32 évente SB győzelem és 16 évente döntő :)) ), folyamatos tényező a csapat a ligában ez büszkeséggel és örömmel kell hogy eltöltsön. A vereség fájó (Elisha több gyűrűt szerzett mind Peyton, pedig...) de ennél még mindig csak jobbak lehetünk, és biztos vagyok benne, hogy Brady nem megy el SB győzelem nélkül :))

Köszönöm a patriots.hu - nak a remek és naprakész posztokat és a csapatnak ezt a várakozáson felüli szezont :)
2012. 02. 06. 23:57
Burkus
Az ESPN-en egymás után jönnek az elemzések, az interjúk, mutatják a Giants otthoni ünneplését. De rossz hallgatni...

Annak örültem, hogy többször is elhangzott, hogy Tom Brady valószínűleg minden idők legnagyobb irányítója. De az elemzések egyértelműen az ő hibájaként róják fel Welker el nem kapott passzát - hogy ti. magas volt és Welker mögé ment - és szinte kivétel nélkül egyetértenek abban, hogy ha az a passz jó, megnyerjük a meccset. De kevésen múlt... :((((
2012. 02. 06. 23:57
Dreamboy
Szerintem Büszkék lehetünk a csapatunkra, megajándékoztak egy csodálatos alapszakasszal és egy AFC Bajnoki címmel.
A hibákat(sokat) meg nem nekünk kell keresni, a mi dolgunk a szurkolás. A Belistrator megteszi helyettünk, biztosan ki fogja elemezni a mérkőzést és hogy hasonló mondat lesznek az tuti: “A Foxborough középsuliban jobb passzokat látok.”
Úgy gondolom, hogy az ez évi sorsolásunk könnyebb mint a 2011-es volt, az AFC East elsőség meg lesz, és az AFC bajnoki címet pedig meg fogjuk védeni.
Mert I have a dream: The Patriots WIN the XLVII Super Bowl!

Go Pats!
2012. 02. 07. 00:01
Burkus
Azt vettétek, hogy BB lebegteti a visszavonulását?
2012. 02. 07. 00:27
TMR
Burkus, miért tenne ilyet?
2012. 02. 07. 11:44
loop80
Burkus

Az ideálisnál egy kicsit hosszabb/magasabb volt a Welkernek szánt passz, de Wes még így is elkaphatta volna, ha az elrugaszkodásnál nem csúszik meg... Ugyanakkor megcsúszott. A többi pedig már történelem... :(

Az utolsó támadássorozatban elejtett passzok (Branch, Hernandez) nekem speciel sokkal jobban fájtak... :( :(
2012. 02. 07. 13:01
lucho
Sziasztok!

Én egy "elvakult" Giants szurkoló vagyok!

Nagyon örülök a SB győzelemnek, de el kell ismernem, hogy elég jelentős tényező volt a szerencsefaktor (az a pár milliméter az elkapásoknál nekünk megvolt, nektek meg...).
Bár szerintem ti is csak óriási mákkal vertétek meg a Ravenst!
Szerintem kiélezett döntő volt, és összességében az egységesebb,jobb csapat nyert.
Egyébként gratulálok a Pats-nek az egész szezonban nyújtott teljesítményért,remélem jövőre megint találkozunk a SB-ban!
(Valamiért nekünk nagyon bejön,ha veletek döntőzünk!
2012. 02. 07. 13:06
crucified
lucho:

Szerencséje csak a jó csapatoknak van. Aki megveri a Packers-t, a Saints-et kiütő 49ers-t és a Patriots-ot, az megérdemli az SB-t, bármennyire nehéz ezt kimondanom. Gratulálunk a Giants-nek. De visszavágunk még.

Nekem nem is az idei SB elvesztése fáj, hanem a 2008-asé. Na ott aztán nem panaszkodhattok a mázlifaktorotokra.
2012. 02. 07. 16:57
Zelslayer
Sziasztok!

Ebben az évben úgy voltam a csapattal, hogy valszínű meg lesz a rájátszás, és utána annyi, de szerencsémre rácáfoltak a fiúk. BB és a vezetőség a maximumot hozta ki ebből a szezonból és a játékosokból. Nagyon fiatal a hátsó alakzat a védelemben, és gyakorlatilag nem volt olyan játéknap amikor ugyanabban az összeállításban játszott a secondary. Ennek ellenére megmutatták a potenciáljukat, ami egy rendes offseason és training camp után szerintem sokkal jobban meg fog látszani majd a következő szezonban.
A drafton megint jó pickjeink vannak, remélem egy jó safety vagy egy passruher érkezik, aki bevethető lesz korán.

Persze el vagyok keseredve a meccs miatt, de nagyon sok pozitív dolgot lehet belőle le vonni és tanulni.
2012. 02. 07. 18:08
Pat
loop80:
egyetértek. nem Welkeré volt a legnagyobb "baki", sokkal elkaphatóbbnak éreztem Branch-ét vagy Hernandezét. nem is tudom, kinél volt nagy terület, de akkor nagyon csalódott voltam. Az még az utolsó esély volt, egy perc alatt kétszer is megadatott a lehetőség egy dobbantásra, kár, hogy nem tudtunk élni vele, de nem akarom hibáztatni őket, nagyon sokat köszönhetünk így is Nekik.
2012. 02. 07. 18:47
1976gabi
én is úgy látom,hogy elkaponak,aki kiélezett hejzetben mindent elkap híjján vagyunk.amúgy a játékhívásokon lehet jókat csámcsogni.például egész jól futottunk,már amikor futottunk.a 49-esek is jól futottak az óriások ellen.
2012. 02. 08. 08:26
Gomes..
Ma mertem először bekapcsolni a gépemet,és megnyitni bármilyen sporttal,nfl-lel kapcsolatos oldalt.Nagyon fájdalmas ez a vereség,és hiába írja DoM h bizakodás,új év,új remény,nekem még egyelőre nem megy..Idővel nyilván sikerül,és szezon közben nem sokat tettem volna arra,h ide eljut a csapat,de most mégis nagyon rossz érzés,és ezzel álmodom azóta többször is.A csapat nem hinném,h sokkal gyengébb lesz,sőt,de az,h egymás utáni 2 évben Super Bowl-t játsszon valaki,azért ez az NFL...
De Gronk nélkül,ennyi elejtett labdával kulcshelyzetekben,interceptionnel,és persze pont nélkül az utolsó több mint 25 percben ennyire futotta.Mennyire igaz az a közhely,h "az nyer,aki megcsinálja a játékokat".Hát ők többet megcsináltak,ezért megérdemeltem nyertek.Nem mondanám,h jobbak,de amikor kellett,jobban játszottak.
Bárcsak ne kéne ennyit várni,üres hónapok jönnek...
2012. 02. 08. 08:50
fear0
Tejesen igaz örülni kell annak amit elértünk és majd a következő szezonba megmutatjuk mit tudunk, hisz mákosoknak ez se sikerült!!!
go PATS!!!
2012. 02. 08. 13:24
Jimanszky
Tudom én vagyok a hülye, de miért kellett az a hosszú passz???:( Tegnap merészeltem megnézni az ismétlést.Olyan jól mentek a rövid passzok, vezettünk is, szép lassan kellett volna, ez sztem elég bevállalós volt(de ki vagyok én, hogy ezt mondjam)
Nagyon büszke vagyok a csapatra még így is!!!!Fantasztikus mennyire összeértek az idény alatt, év elején nem nagyon hittem, hogy egy ilyen fiatal csapattal el lehet menetelni az SB-ig, aztán rám cáfoltak a fiúk :)
Köszönök mindent az oldal szerkesztőinek, hogy ennyire odafigyelnek a hazai "Patriótákra".
!!!!!!HAJRÁ NEW ENGLAND PATRIOTS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!
2012. 02. 08. 13:50
boston
Sziasztok!
mostanában keveset írtam, inkább figyelem a véleményeiteket. Volt egy hózzászólás miszerint: nálunk az o az elit, mégis mindig ők vesztik el a meccset. Én nagyon rég emlékszem olyan igazán nagy téttel bíró, mindent eldöntő playre az o-nál ami sikerült és nyertünk. Ugyanakkor a védelem.... Valahogy pats betegségnek tűnik, h a legfontosabb szituációkban ha az ellenfélhez kerül a labda azok mindig végighozzák az egész pályán. legyen másfél, vagy4 perc hátra. A ravens ellen egy szerencse mentette meg, h nem lett hosszabbítás. De a tény, h mindkét meccsen a végén az ellenfélhez került a labda és az végigmenetelt egészen a redzone-ig. és ezért nem érdemlünk sb-t. Az, h túlteljesítettünk? lehet, h mostantól 5 évig szenzációs csapatunk lesz mégsem leszünk ott a sb-ban. A végén ott volt a pályán wes, tb, branch, ocho, a 2 te, mikor oldjuk meg ha nem most!!! a védelem lehet, h fiatal, de miért az? Ha sb-t akarunk nyerni. Lehet, h beérnek a védők csak addigra kiöregszik az offens. (a 2 te kivételével). és ilyen po, h denver, ravens hazai pályán nem sokszor lesz többé.
Hozzászólás a(z) Még egy gondolat a Super Bowlról bejegyzéshez