Menetrend

Megnyílt a fórumunk!

2018. 08. 16. 21:35
Szerző: Danna
Kategória: Pats.hu
Igaz, még csak korlátozott tartalommal. A játékok (Fantasy & Madden) számára nyitottunk egyelőre topikokat. Később, ha igény van rá, tervezzük a témák számának növelését, de ezzel megvárjuk az új oldal elkészültét. 

Elérhetőség: https://forum.pats.hu 


Egy kis használati utasítás:

1. A fórumot csak regisztrációval lehet használni (olvasni, hozzászólni). Amennyiben lehetséges, kérünk mindenkit h az itt megadott névvel és e-mail címmel regisztráljon ott, hogy később, az új oldallal való összevonásnál ez ne okozzon problémát.

2. A Regisztráció/Belépés után egy, az összes topikot tartalmazó oldalt fogtok látni. Megnyitottuk az összes Fantasy liga topikját, itt a tagok beszélhetnek egymással a draft időpontjáról, cseréről, meccsekről stb. Nyitottunk egy külön topikot a nem általunk szervezett ligákról is, értelemszerűen ide beírhatjátok hogy hány embert hova vártok. A Madden játék összes platformjára is készítettünk topikokat, itt is szervezhettek mérkőzéseket, bajnokságokat, stb. 

3. A fenti sávban a Kategóriákra kattinva egy másik elrendezés is látható, itt jobban lesz követhető, hogy ki melyik témához szólt hozzá legutóbb. 

4. A fórum egyelőre vegyes nyelven, részben magyarul és részben angolul érhető el. Dolgozunk a lehetőség szerinti teljes magyar megjelenésen, illetve aki szeretné, átválthat más nyelvre is.

5. Ahogy írtam, egyelőre korlátozott tartalom érhető el. A későbbiekben tervezzük ennek bővítését, pl. egy esetleges jövőbeni londoni meccsel kapcsolatos topik is lesz, vagy ha LaFleur szeretné a közös meccsnézések szervezését is átvihetjük ide, illetve ha igény van rá, nyithatunk a többi csapatoknak is topikot és a velük kapcsolatos eseményeket is meg lehetne ott beszélni. Ezt majd az igények eldöntik. :)

Természetesen a meccsek közbeni társalgás marad a chat-en, a cikkekhez továbbra is hozzá lehet majd szólni, ezeket nem tervezzük átvinni a fórumra.

Köszönjük a türelmeteket!

Hozzászólások

2018. 08. 16. 23:55
NB2
"Természetesen a meccsek közbeni társalgás marad a chat-en, a cikkekhez továbbra is hozzá lehet majd szólni, ezeket nem tervezzük átvinni a fórumra."
Baromi nagy szívfájdalmam... Meccsek után 3-4 hírt elolvasni, nézni hány hozzászólás volt, egy már rég olvasott hozzászóláshoz megint ír valaki, ezt kihámozni nekem eléggé nehézkes. Tudom egyéni szoc.problem, de a fórumban simán megoldható lenne 2-3 topic nyitásával. Persze ha marad a régi is olvasom tovább, de hozzászólni nem fogok aktívan. Azt lehet nem is bánjátok :)))
2018. 08. 17. 00:00
megértem amit írsz, de gyanítom a többség számára mégis ez a kényelmesebb... a fórumban összetorlódna több téma is, félek azt nehezebb lenne kibogozni h ki mire reagál.
Hozzászólás a(z) Megnyílt a fórumunk! bejegyzéshez