Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 10. forduló

2014. 11. 20. 01:24
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Újabb győzelem a zsákban, nézzük, hogy mit mondtak erről a játékosok, legfőképpen az este sztárja:

Jonas Gray, futó

Az, hogy a 4 TD része volt-e a játék tervének
"Nem, ez nem volt része a játéktervnek. De nagyon jók voltak a tervek. Belénk verték egész héten azt, ami működhet és amivel megnyerhettük ezt a mérkőzést. Az egyik ilyen volt, hogy jól kell futni. Már az elején és elég gyakran megtudtuk ezt valósítani, nagyon jól blokkoltak a srácok előttem.

Arról, hogy az első támadássorozat megadta-e az alaphangot a mérkőzéshez
"Igen, ez határozottan kijelenthető. Abszolút egyetértek ezzel. A srácok nagyon jó munkát végeztek előttem. Minden játék után felsegítettek, felsegítettek a földről, mondták hogy jó futás volt, csináld tovább, elmondták hogy esetleg erre vagy arra is mehetek, mit akarnak hogy mit tegyek, hogy én mit láttam, nagyon sokat beszélgettünk és ez sokat segített nekem.

Milyen egy olyan támadófal mögött dolgozni, akik olyan jó munkát végeztek mint a Patriots-é ma este
Ilyen neked is kötelező jól végezni a dolgodat. Ez izgalmas. Boldog vagyok miattuk. Ma igazán mint egy csapat működtünk együtt. Jó volt. Ha a fal ilyen jól dolgozik előtted, akkor ez nagyban segíti az én munkámat is, hiszen ők fontos részei ennek.

Tudta-e előre, hogy ez egy speciális este lesz a számára
"A játékterv alapján láttam a hét folyamán, hogy fontos szerepet kaphatok. Tudtuk, hogy nagy hangsúlyt kell fektetnünk a futójátékra. Tudjátok mi volt vicces? Szombaton amikor megérkeztem a stadionhoz, Mr Kraft jött oda hozzám és azt mondta: "Nagy mérkőzésed lesz a héten, legyél készen rá". Ezt hallani a tulajdonostól , ezt hallani az edzőtől, vagy a csapat vezéreitől elképesztően pozitívan hat az emberre. Ez tényleg megadja neked az alaphangot arra, hogy kimenj és a lehető legtöbbet hozd ki magadból.


Rob Gronkowski (TE)

Megverni a liga legjobb csapatait
Továbbra is keményen kell dolgoznunk, és mint csapat összetartanunk. Edzeni kell a héten is, felkészülni a következő ellenfélre, ahogy ezt minden héten megtesszük.

Mi történt közte és Sergio Brown között?
Na igen... ez része a játéknak. Túlfűtött érzelmek. Néha muszáj fizikálisan és szellemileg is keménynek lenned. Mindenki a csapatban keményen játszott. Mi kimentünk és mint csapat kiváló munkát végeztünk. (Egy másik interjúban már kicsit konkrétabban fogalmazott, azt mondta: "Megfogtam, és mint egy buliból a kidobó, kivezettem a partyról" - szerk.)

Hogy érzi magát
Jól. Pihenőhét után vagyunk. Kicsit hagytuk a testünket pihenni. Majd keményebben edzettünk. Mindenki jól van és keményen dolgozunk tovább.


Darrelle Revis (CB)

A legnagyobb kihívás a mérkőzés során
Nagyon sok kihívással kellett szembenéznünk, főleg hogy a liga legjobb támadóegysége várt ránk. Nagyon kellett végig koncentrálnunk. Az edző egész héten ezt sulykolta belénk. Ez egy 60 perces mérkőzés lesz, és muszáj végig figyelnünk. Azt hiszen a srácok tényleg figyeltek és végig koncentráltak maradtak.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 11. 20. 02:22
loop80
Senki sem mondott semmit. Szokás szerint. :D
2014. 11. 20. 04:11
boarder20
"Ez egy 60 perces mérkőzés lesz, és muszáj végig figyelnünk."

Általában annyi egy meccs.. Jajj Darell :)
2014. 11. 20. 06:18
cspeti98
We are on to Detroit :D
2014. 11. 20. 07:25
MemphisM
"Ő csak végig gúnyolódott. Én fogtam és kidobtam a klubból". én így fordítottam a kis NFL es klubbomban Gronk nyilatkozatát!
2014. 11. 20. 10:30
Akkor ti nagyon finomak vagytok. Én úgy fordítottam volna, hogy "kivágta, mint macskát sz..ni". :)
2014. 11. 20. 14:34
crucified
ugatott-nak fordítanám inkább... :) Ahogy jelezte is a kezével Gron.
2014. 11. 20. 15:32
A cikk amiből fordítottam nem tartalmazta ezt a részt és hajnali 1-kor már nem volt hangulatom visszakeresni, így fejből írtam egy szalonképes verziót. :D
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 10. forduló bejegyzéshez