Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 10. hét

2015. 11. 26. 11:11
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek
Lássuk a héten miről fecsegett a "szószátyár" Bill. 


Bill Belichik, HC

Egy kemény mérkőzést nyerünk a Buffalo ellen, és természetesen mindig fontos megnyerni egy csoportmérkőzést. Nem gondolom, hogy a legjobbunkat nyújtottuk. Jobbat kell nyújtanunk mind játékos mind edzői téren. Ennek ellenére elég játékot csináltunk meg, volt pár nagy játékunk a védelemben és a speciális csapategységben is. Elegendő pontot tettünk fel a táblára ahhoz, hogy ez meglegyen és a Denverre tudjunk koncentrálni.

Danny Amendola sérülése után ki a következő akinek fel kell állnia a padról?
A héten meglátjuk, hogy mi a helyzet. Jelenleg még nem tudom a válaszokat az ilyen kérdésekre, de majd meglátjuk hogy alakul és felkészülünk a Denver ellen.

Ön hogyan értelmezte a hibás sípszót?
Hát igen, az amit a pályán elmondtak nekem.

Meglepődtél, csalódott vagy dühös voltál miatta?
Volt ami volt. Kifejtették, hogy mi történt és követték az előírásokat. Úgy értem, hogy küldhetsz egy csoport riportert hozzájuk is és megbeszélheted velük. Biztos vagyok benne, hogy elmondják, hogy mi történt. Mi mást tehetnénk?

Hogy értékeled James White teljesítményét?
Vissza kell menni és megnézni a filmeket, de megcsinált egy szép játékot a touchdownjánál, amikor kilépett egy szerelési kísérletből a 8-10 yardos vonal közelében. James egy megbízható játékosunk, aki múlt héten a Giants ellen és ma is bemutatott néhány nagy játékot. Minden héten szükségünk van mindenkire és ő nagy játékokat csinált meg a számunkra. De ismétlem, biztos vagyok benne, hogy mindenki képes rá, hogy még jobban tegye a dolgát. Nem gondolom, hogy bárki is tökéletest nyújtott volna a pályán.

Mi volt az oka, hogy megpróbálták az 54 yardos mezőnygólt a harmadik negyedben?
Úgy gondoltuk, hogy jó lesz. Sok ilyet berúgott előtte.

Mit gondol a védelem teljesítményéről a negyedik negyedben? Úgy látszott sok nagy játékot megcsináltak.
Megcsináltunk párat, volt néhány negatív yardos játékunk. Volt néhány negatív yardos szerelésünk futások során is. Az ellenfél megcsinált néhány hosszú passzjátékot, amivel elveszítettük a jó pozíciónkat a pályán, de a végén megállítottuk őket a harmadik és negyedik kísérleteknél. A vörös zónában is megállítottuk őket egyszer, amivel csak mezőnygólra limitáltuk a támadásukat, amikor még körülbelül négy perc volt hátra a mérkőzésből. De összességében a védelmünk jól teljesített, leszámítva az egy touchdownt amit az ellenél szerzett, akkor nagyon nem találtuk a helyünket a pályán.

Hogy befolyásolta a játékhívást a tény, hogy mindössze két egészséges elkapótok maradt?
Hát azon dolgoznunk kellett egy kicsit ma este. Majd meglátjuk, hogy a továbbiakban mit tudunk tenni, de ma este dolgoznunk kellett ezen. Azt gondolom, hogy Josh McDaniels jó munkát végzett és jól szervezte a játékot és képesek voltunk megtenni amire szükség volt. Nem egészen az történt amit szerettünk volna, de elegendő volt, szóval jól kezeltük.

Brandon Kind egy nagy játékot mutatott be a mai napon a speciális csapategységben. Mi keltette fel az érdeklődésedet iránta?
Ebben az esetben Joe Judgeot illetni minden dicséret. Joe ásta elő nekünk. Brandon egy érdekes srác. Tulajdonképpen a defense minden pontján játszott már. Nehéz róla elképzelni, hogy DT lenne, de tulajdonképpen azt játszott és nem is csinálta rosszul. Jól láthatóan kicsi a termete ehhez, de erősen játszik és jól fut. Belül használtuk a punt csapatunkban, viszont ma „gunner” pozícióba állt fel, ahogy tette azt múlt héten is és nagy játékokkal fumblet is szerzett nekünk. Ezenfelül a blokkolásaival nagyon sokat segít nekünk kirúgásoknál és puntoknál. Nagyon sokoldalú játékos. Nagyobb mint sok gyors játékos, és gyorsabb mint sok nagy játékos, tehát ő egy tipikus „mismatch” srác, mindegy, hogy a pálya szélén vagy a belsején játszik. Jó munkát végzett, és több pozíciót is megtanult. Joe és Bubba jó munkát végeztek, hogy megtanítsák neki mindkét játékstílust, így tudjuk Slaterrel párban játszatni, ezért ha az ellenfél duplázza Slatert – igazából egyszer három ember is volt rajta ma -, akkor az komoly lehetőségeket teremt a másik oldalon. Ezeket a lehetőségeket ő kihasználta és ezzel segített minket.

Tom Brady, QB

Kifejtenéd mi volt a „Rex Ryan” játék áthívás?
Hát igen… van néhány dolog a playbookunkban, és ez az egyik.

Az volt a cél, hogy összezavarjátok őket, vagy egy üzenet volt?
Nem, csupán kommunikáció a támadók részéről. Sok szófordulatot használunk.

Hogy élted meg a hibás sípszót és mennyire volt zavaró?
Az is csak egy játék volt. Nem tudom pontosan, hogy mi történt. Kifutottam oldalra, miközben Danny Amendola elszakadt a védőjétől és megcsinált egy nagy játékot. Egész este jól játszott és mutatta be sorozatban a nagy játékokat.

Mi volt az eredeti ítélet? Azt gondolták, hogy pályán kívülre kerültél?
Nem tudom.

Mennyire ritka Rob Gronkowskit üresen látni így, hogy fókuszban lévő játékosok lesérültek?
Hát igen, több srácot is veszítettünk és néhányan megsérültek az elmúlt három hétben is. Azt gondolom, hogy harcolnunk kell tovább és megtalálni az utat a győzelemhez. Jó dolog egy ilyen erős védelem ellen nyerni. Bárhogy éred el a győzelmet az csak pozitív lehet. Bárki is legyen kint a pályán meg kell bíznod benne, de természetesen Gronkban nagyon megbízom. Ha ketten vannak rajta, akkor valaki másnak kell előlépni és megcsinálnia a nagy játékot. Úgy láttam, hogy volt néhány hibánk amit filmezés után javítanunk kell. Egy jó csapat ellen játszunk jövő héten, meglátjuk, hogy tudunk-e jobbat nyújtani.

Jó érzés 10-0-val állni?
Igen, jó érzés nyerni. Meglehetősen nehéz eljutni idáig. Minden csapat nehéz dolgokon megy keresztül, szóval nekünk is küzdenünk kell tovább.

Malcolm Butler, CB

A saját teljesítményéről.
Azt gondolom jó volt, de mindig lehet jobb is. Volt egy büntetésem, ahol annyi volt a hibám, hogy nem fordultam a labda irányába. Azt az esetet leszámítva szerintem jó estém volt, de természetesen maradt még lehetőségem a fejlődésre.

A támadók és a védők mai teljesítményéről.
Egy csapat vagyunk. Néha a támadók nyerik meg nekünk a mérkőzést, néha a védelemnek kell kimennie és megnyerni nekünk. Együtt megyünk ki és csináljuk végig játékról játékra. Hatvan percet kell játszanunk és remélni a legjobbakat.

Arról, hogy a védelem első sora hogyan segítette a hátsó alakulatot.
A mérkőzés túlnyomó részében a védőfal jól tette a dolgát és megcsinálták amire képesek. Tényleg nem volt más dolgunk, mint futni az elkapókkal és befejezni a játékokat.

Rob Gronkowski, TE

Megnyerni egy kemény mérkőzést.
Az jó dolog. Nagyon kemény dolog minden héten nyerni az NFL világában. Természetesen sokat kell még dolgoznunk, de a győzelem az győzelem, amiért dicséret illeti a védelmünket. Hihetetlenül játszottak ma. Óriási munka amit beletettek, ahogy megállították a támadókat.

Hogy fogja folytatni a támadó egység, ha Danny Amendolának hosszabb időt kell kihagynia?
A srácok folyamatosan előlépnek. A csapatunk tagjai éhesek a sikerre. Chris Harpernek ez volt az első mérkőzése, pedig mindig keményen dolgozik. A csapatunk tagjai mindig keményen dolgoznak, függetlenül attól, hogy kezdőként vagy csereként számítanak rád. Mindannyiunk között jó kapcsolat alakul ki az edzések során.

A Buffalo Billsről.
Ők egy jó csapat és dicséret illeti őket. Nagyon jó a védelmük. Sok jó játékosuk van akiket megillet a dicséret. Sok dolgot csináltak jól, keményen.

Van-e olyan érzése, hogy a védelmek extra figyelmet fordítanak rád?
Folyton ezt látom. Ez egyforma minden héten. Van egy jó tervük a védekezésre, és nekünk csak annyit kell tennünk, hogy jobban hajtjuk végre a támadó játékainkat. Mindig jobban kell játszanom.

Brandon LaFell, WR

A támadó sor játékba lendülésének nehézségéről.
A Bills nagyon jól teljesített a védelemben. Nem voltunk képesek megcsinálni a harmadik kísérleteket, és komoly nyomást helyzetek az irányítóra. Folyton több srácot küldtek az irányítóra mint amennyit kezelni tudtunk. A tizenkét harmadik kísérletünkből vagy hármat ha meg tudtunk csinálni. Nem volt lehetőségünk felgyorsítani a támadásunkat, mer folyton megállítottak minket.

Mire gondolt, mikor látta Danny Amendola sérülését?
Reméltem, hogy ez csak valami olyasmi, amiből gyorsan felépül és vissza tud térni a pályára, de sajnos nem így történt. Remélem a következő napokban felépül, mert szükségünk lesz rá az év hátralévő részében, főleg úgy, hogy Julian Edelman is sérült.

Látni ahogy Chris Harper előlépett amikor kellett.
Minden nap a mi védelmünk ellen edz, így egyáltalán nem lepett meg, hogy ki tudott menni és megcsinálta azokat a nagy játékokat. Az kívánom bárcsak ne vonták volna vissza az elkapását, mert az egy szép megmozdulás volt.

Devin McCourty, S

A védelem erőfeszítéseiről
Mindig fel vagyunk készülve, hogy egy csoport mérkőzés az kemény lesz. A Billsnek jó védelme van, szóval nekünk is fel kellett javulnunk, hogy felvegyük velük a lépést. A mi munkánk, hogy lejöjjünk a pályáról és szerezzünk néhány labdát. Kind és Freeny nagyot játszott a punt során.

A kivédekezett passzról az end-zoneban
A csapatban azt mondják, hogy gyors vagyok, szóval amikor a labda a levegőben van, akkor megpróbálok odaérni. Amikor egy olyan játékos min LeSean McCoy a szélen helyezkedik el, akkor nagyon oda kell figyelned, hogy mi fog történni. Neki próbálták eljuttatni a labdát, szóval futottam és megpróbáltam megcsinálni a játékot. Azt gondolom az egész formáció arra volt kijátszva, hogy ő szabadon tudjon maradni, szóval ennek kivédekezése sokat segített rajtunk, mert nem hagytuk őket pontokat feltenni a táblára a félidő vége előtt.

A Bills futójátékának limitálásáról
Az mindig az elsődleges feladat – a futást meg kell állítani. Ha egy csapat fut, akkor onnan minden nyitottá válik, szóval a futás megállítása a legfontosabb. Ez egy csapatmunka volt.

Jabaal Sheard, DE

Mennyire volt fontos, hogy megállítsák Tyrod Taylor (QB) futásait
Nagyon fontos volt. Mindenkinek megvan a feladata, és a miénk az volt, hogy ezt megakadályozzuk. Nagyszerű játékos, nagyon atletikus, de ennek ellenére megcsinálta a maga játékait.

Milyen érzés vereség nélkül állni?
Csak az a fontos, hogy megnyerd a mérkőzést. Volt egy játéktervünk, kimentünk és megnyertük a mérkőzést, most meg már a folytatásra figyelünk.

James White, RB

Az első touchdownjáról
Egy az egyben maradtam egy safety ellenében. A Bills blitzelte Tomot, aki gyorsan felém dobta a labdát, ami után kivédtem egy szerelési kísérletet és bejutottam a végzónába.

Milyen érzés volt megszerezni az első hatpontost?
Jó érzés volt. Bármi amit megtehetek, hogy győzelemhez segítse a csapatot azt meg fogom tenni és jó érzés pontokat feltenni a táblára.

Ez valami olyan teljesítmény volt amit elvárt?
Ezt nem mondhatnám. Amikor nálam a labda, akkor megpróbálom megcsinálni a játékot, ha blokkolnom kell, akkor azt próbálom megcsinálni bármi történjen is.

www.patriots.com

Hozzászólások

2015. 11. 26. 12:08
nszgergo
szószátyár :) :)
2015. 11. 26. 22:55
Ez a kifejezés ismert a teljes kishazánkban vagy ezzel megleptelek?! ;)
2015. 11. 26. 23:37
nszgergo
ismerem persze, csak jópofa nagyon :)
2015. 11. 26. 12:29
attnagy
"Jó érzés 10-0-val állni?"
Nem b.meg,ez egy nagyon rossz érzés.Komolyan,mennyi esze van ennek a riporternek? :)
2015. 11. 26. 17:36
Patri Jóska
2015. 11. 26. 13:28
1976gabi
most ez kicsit visszafogott volt,a múlt heti özön után.
2015. 11. 26. 17:11
lesliemus
ha már hálaadás: http://www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-nfl/0ap3000000588313/Top-10-Thanksgiving-moments

a 3. szerintem a legjobb, de elfogult vagyok... :-))))
2015. 11. 26. 21:36
boarder20
Le van mentve a gépemre az a meccs :D
2015. 11. 26. 21:05
danmajerle
Dola ma már korlátozottan edzett.
2015. 11. 26. 22:25
azimut
Keshawn Martin is limitáltan edzett! szóval még a végén lesz kinek passzolni... :)
2015. 11. 26. 22:47
takirob69
Közben Dobson IR
2015. 11. 26. 23:15
Whitealert
Sajnos ez várható volt, csúnyán nézett ki az a sérülés. :S
2015. 11. 26. 23:16
narbony78
Sajnos Dobson lapát a szezon után! Ez tuti!
2015. 11. 26. 23:22
Kennystyle
Mar csak egy SB gyoztes elkapas mentheti meg. :-)
2015. 11. 27. 00:07
hopi46
Dewey McDonald SS az 53-as rooster-en a PS-ből.
2015. 11. 27. 08:57
lupus
Aki tud angolul az nfl.com-on van egy baromi jo kis cikk Brady es Manning osszeveteserol. Pl en nem tudtam,hogy a Colts figyelte Bradyt a drafton es majdnem behuztak. Minden korben ott volt a neve.
Itt jon a mi lett volna,ha...
2015. 11. 27. 13:03
Boby33
Hát ha behuzzák valószínűleg Manning mögött padozott volna es egy átlagos cassel szintű iranyitó lenne most!
2015. 11. 27. 15:00
loop80
Véletlenül kimaradt a "Brady", közvetlenül a "Manning" után, haver! ;)
2015. 11. 27. 15:19
mammut
:)
+1
2015. 11. 27. 17:26
Boby33
Sajna nem így lett volna mert Manning 2 évvel korábban került a ligába
2015. 11. 27. 18:47
loop80
Az nem számít, hiszen Brady a "kecske". Peyton mehetett volna egyből a cserepadra! ;)
2015. 11. 27. 15:02
loop80
OFF:

https://www.youtube.com/watch?v=A-TtVX4Zce0

Az imént néztem meg. A vége felé már "belement valami a szemembe"...

Minden idők legjobb TE-je, már most!
2015. 11. 27. 15:46
fatman
mostanában már el sem olvastam ezeket a nyilatkozatokat... most elkezdtem, de úgy látom, kár volt... :)
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 10. hét bejegyzéshez