Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 11. forduló

2014. 11. 25. 09:20
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
A Detroit ellen is sikerült a csapatnak győzelemmel befejeznie a mérkőzést, lássuk mit mondtak a játékosok.


Ray Allen, Punter

Ez volt-e a legjobb punt pályafutása során
Jól összejött minden. Ami engem illet, örültem ahogy a helyzetet kezeltem, és ahogy ők reagáltak. Kiemelkedő munka volt mindenkitől.

Edzésen szokott-e 70 yardosnál nagyobb puntokat rúgni
Aha, előszokott fordulni. Amikor az időjárás elromlik, akkor már nem lesz sok esélyes ilyesmikre.

Az, hogy egy ilyen punt hasonló ünneplést érdemel-e mint egy TD
Azt ünnepeltük, hogy milyen jó helyzetbe kerültünk ezáltal.


LeGarrette Blount, Running Back

Könnyebb volt-e csatlakoznia a csapathoz amiatt, mert már tavaly itt a Patriots játékosa volt
Eléggé bonyolult volt, tekintve hogy csak néhány napja érkeztem. Úgy értem, teljesen más rendszerben játszottam az elmúlt időszakban. De ahogy telt az idő, úgy szoktam vissza ebbe. Szóval nem volt annyira rossz.

A TD ünneplése a korábbi csapattársának, Antonito Brownnak szólt-e
Igen, ő a barátom. Ő egy nagyon jó barátom. Ez egy kis megemlékezés volt neki. Mintha csak azt üzentem volna neki, hogy örökké a barátom marad.

Számított-e arra, hogy ennyit fog játszani
Mindenre fel voltam készülve. Ahogy megérkeztem azt mondták: "Készülj fel, bármire is használjunk téged". Úgyhogy ennyi dolgom volt, készen állni.

Hogyan volt képes ennyire hatékonynak lenni
A támadófal nagyon jó munkát végzett. Tényleg nagyon jók voltak. Nagyon szépen nyitották meg nekem az utakat, csak ki kellett ezeket használnom. Amikor túljutsz ezen, akkor ki kell kerülnöd az ellenfél játékosait, ez a titka a hosszú futásoknak. A Lions jól játszott, mi csak jobban mint ők.


Brandon Browner, CB

3 nagyon jó irányító ellen kellett játszaniuk az elmúlt mérkőzések alatt
Ez a játéktervnek köszönhető. Az edzőknek bíznak bennünk CB-kben, és tökéletes párosításokat találnak ki nekünk. Tudjátok, általában én kapom a nagydarab játékost.

Mennyire volt nehéz két ekkora elkapót, mint Calvin Johnsont és Golden Tate-et levédekezni
Határozottan, de hétről hétre nekünk volt Calvin és Alshon (Jeffery), vagy éppen T.Y. (Hilton) és Reggie Wayne a múlt héten, és az irányítjuk se mondható rossznak, szóval nekünk bíznunk kell a képességeinkben, a játéktervben amit az edzők dolgoznak ki nekünk.

Mennyivel könnyebb úgy játszani, hogy a védőfal nyomást tud gyakorolni az irányítóra
Ahogy mondtam, ez kéz a kézben jár egymással. Az edzők megbíznak bennünk és mi nem okozunk nekik csalódást. Ki kell kényszerítenünk, hogy az irányítónak tovább kelljen tartania a labdát, és ennek köszönhetően ők pedig oda tudnak érni az irányítóhoz.


James Develin, RB

A futó poszton lévő játékosokról
Amikor ennyi jó játékosod van, az mindig jó. Örülök, hogy LG (LeGarrette Blount) visszatért. Ő egy kemény, erőteljes futó, szeretek az ilyen futóknak blokkolni.


Julian Edelman, WR

Fejlődik-e a csapat hétről hétre
Igen, erre törekszünk hétről hétre. Kimennek és tanulni a mérkőzésekből, edzésekről, és jobban csinálni legközelebb. Mindenki fejlődni akar hétfől hétre, és emiatt elég szórakoztató a dolog.

Sokoldalúnak és jobbnak lenni
Nem tudom hogy hogyan csináljuk, de határozottan egyre nehezebb felkészülni ellenünk. Nem láttam még a videókat, de biztos vagyok benne, hogy sok mindent csinálhattunk volna jobbakat, elkapni a nehezebb vagy éppen a könnyebb labdákat, üresre játszani magunkat, stb. Sok mindent jobban kell csinálnunk és ezen a héten biztosan így is fogunk tenni.

Az edzések mennyire hatékonyak a csapat számára
Mi egy magabiztos csapat vagyunk, és a magabiztosságunk az edzéseknek köszönhető, úgyhogy továbbra is keményen oda kell tennünk magunkat. Ezekből tudsz erőt meríteni. És ha mindent beleadsz, akkor jobban is tudsz aludni. Ha valamit megcsinálsz az edzésen, amikor a mérkőzésen hasonló szituációba kerülsz, akkor sokat tud segíteni a tapasztalat. De határozottan fejlődnünk kell még.


Rob Gronkowski (TE)

Tim Wright és LeGarrette Blount játéka
Ez mindig jó. Ezért is jó tagja lenni ennek a csapatnak. Mindenki hozzá tudja tenni a magáét. Bárki megtudja csinálni a játékokat, el kell osztanunk a labdákat, mindenkit be kell vonni és együtt dolgoznunk az egész mérkőzés alatt.

A támadócsapat játékáról összességében
Nagyon jó munkát végzünk. Tom megtalálta az üresen lévő játékosokat, és oda is dobta nekik a labdákat. Jól mozgattuk a labdát. Természetesen voltak olyan szituációk, amikor jobbak is lehettünk volna, de összességében jól játszottunk. A védelem nagyon, nagyon jól játszott. Az egész védelemnek jár az elismerés. Hihetetlenül jól játszottak és mi, a támadók is bele adtunk mindent.

Tim Wright nagy napja
Ő egy nagyszerű játékos. Keményen dolgozik, az edzésen is, és jó volt látni hogy ma 2 TD-t is elkapott. Nagyon megérdemelte és jó látni, hogy sikeres.


Brandon LaFell (WR)

Része a csapatjátékban
Nagyszerű volt, de azért az egyértelmű, hogy sok játékot a pályán hagytunk. Nem indult jól és a harmadik negyedben nagyon sok büntetést szedtünk össze. Amikor szükségünk volt egy nagy játékra a mérkőzés végén, és megcsináltuk.

Hogy érzi magát fizikálisan
Jól vagyunk. Ha ma este még egy mérkőzésünk, készen állnék a játékra. Nem fogok kihagyni időt. A testem jól van.


Darrelle Revis (CB)

Három győzelmet benyűjteni a liga legjobb irányítói ellen
Nem tudom a statisztikát. Csak azt tudom, hogy kijöttünk, keményen és határozottan játszottunk. Ez a csapat nagyon jól játszik és végrehajtja a feladatait.

Mennyivel könnyebb a secondary-nek ha a védőfal jól játszik és nyomást helyez az irányítókra
A DL az egész szezon során jól játszik és nyomást gyakorol az irányítókra. Továbbra is tartanunk kell ezt. Azt mondják, hogy a DL és a secondary összetartozik. Mi jól játszottunk a védőfal tekintetében, és a secondary-ben is. Jól játszottunk. Még a linebackerek is (Hightower és Collins) is nagyon jók voltak. Következetesnek kell lennünk, és ki kell tartanunk. A srácok mondják, hogy le kell őket szednünk a pályáról a harmadik próbálkozásnál, és nagyon oda koncentráltunk, hogy megcsináljuk.

A bizalma abban, hogy a csapat hétről hétre fejlődik
Mindenki vezető. Emlékszem, hogy amikor Kyle (Arrington) lent maradt a pályán, Logan (Ryan) bejött és mondta, hogy "Gyerünk srácok, le kell őket szednünk a pályáról". A vezetői szerep mindenkiből előjön és mindenki hallgat a másikra. Nincsenek egok, és csak a győzelemre koncentrálunk. Ez a legjobb secondary, amiben eddig játszottam.


Tim Wright (TE)

Együtt dolgozni Rob Gronkowski-val
Mind a ketten keményen dolgozunk és ezzel ösztönözzük egymást.

A játéktervről összességében
A Lionsnak nagyon jó a védelme. Tudtuk, hogy bármi is történjék, nekünk össze kell tartanunk és elvégezni a feladatainkat. Jól végeztük a dolgunkat. A támadófal jól kitartott, aminek köszönhetően Tom tudta a dolgát végezni. Tudtuk, hogy fontos lesz az időzítés, elég időt hagyni Tomnak hogy a labdát eljuttassa az üresen lévő játékosnak.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 11. 25. 10:24
azimut
A vezetői szerep mindenkiből előjön és mindenki hallgat a másikra. Nincsenek egok, és csak a győzelemre koncentrálunk. Ez a legjobb secondary, amiben eddig játszottam.

Nagyon fontos mondatok!
BB ebben nagyon jó,hogy mindenkit a földön tart és nem engedi hogy egóvá váló játékosok rohangáljanak a pályán!
2014. 11. 25. 10:26
nszgergo
2014. 11. 25. 11:48
Lacus
2014. 11. 25. 20:15
ptblanco
2014. 11. 25. 11:48
Lacus
Többször szóvá tettem, hogy Ravis nekem még nem az igazi. Nos ezen a meccsen és ezzel a nyilatkozattal teljesen meggyőzött! :)

Szegény Gray-t azért picit sajnáltam, szerintem annyit tudott volna futni, mint LG, de ha ketten együtt egyszer beindulnak... Na akkor kő kövön nem marad :)
2014. 11. 25. 20:16
ptblanco
Gray szerintem pedagógiai okokból maradt ki, gondolom a késés miatt. Fut még ő eleget! Ja, késni meg nyilván soha többé nem fog. :-)
2014. 11. 25. 13:21
crucified
"Nagyon szépen nyitották meg nekem az utakat, csak ki kellett ezeket használnom. Amikor túljutsz ezen, akkor ki kell kerülnöd az ellenfél játékosait, ez a titka a hosszú futásoknak."

Sosem gondoltam volna..... :)
2014. 11. 25. 14:35
ArsnL
Ma is tanultunk valamit, mint a sáuszparkban :D
2014. 11. 25. 16:32
crucified
Blount-nak kinéz egy akadémiai jelölés.

Nem is ezért szeretjük, de lehet Lynch beelőzi.

http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap3000000433934/Marshawn-Lynch-Yeah-meter
2014. 11. 26. 17:46
MemphisM
Azért Lynch Darvin díjjal távozott az öltözőből!
2014. 11. 25. 17:46
simita14
Urak ! Nézem az nfl.com-on a liga sorrendet. h ttp://www.nfl.com/standings?category=league&season=2014-REG&split=Overall
Miért van előttünk az Arizona, hiszen minden mutatóban jobbak vagyunk !
2014. 11. 25. 18:08
Mindkét csapat 9-2-vel az első, viszont míg a Pats ellenfelei összesen 0.5-ös mutató al rendelkeznek, addig az Arizona 0,521-es csapatok ellen szedte össze az állást. Valószínü ezért.
2014. 11. 26. 20:47
simita14
Aha! Tényleg ez lehet! Sebaj, legyenek csak liga elsők a pintyek! A legvégén úgy is bezárjuk őket a kalitkájukba !
2014. 11. 25. 20:24
ratkaim
2014. 11. 25. 21:36
max350
Nem tartott sokáig

A Houston Texansból Ryan Mallett irányító dőlt ki, aki mindössze néhány hete verekedte be magát a kezdőcsapatba. Mallett a hétvégén szenvedett izomszakadást, ebben a szezonban már nem játszhat.
2014. 11. 25. 21:48
mhatrix
2014. 11. 26. 13:56
Croaker
OFF:
Azért durva, hogy Talib megint lesérült már ellenünk. Úgy tűnik megint nem játssza így végig a szezont.
2014. 11. 26. 15:05
levente971
OFF:
Slater-rel 2016-ig hosszabított a csapat. (M. Reiss)
Jó hír, kedvelem, szimpatikus fickó.
2014. 11. 26. 15:36
hopi46
A ST kapitánya 4 millió dollárt kap, ebből garantált 3
2014. 11. 26. 17:13
hopi46
BB-t kérdezték a sajtótájékoztató végén:
Van-e valamilyen közös hasonlóság Bradynél és Rogersnél?
Igen, mindketten 12-es számmal játszanak.
2014. 11. 27. 00:07
ugyanezt megkérdezték McCarthytól is,
a válasza:
"They're both from California,"
xDDD zseniálisak
2014. 11. 27. 09:31
azimut
LIMITED PARTICIPATION
LS Danny Aiken - Concussion
OL Marcus Cannon -Hip
OL Dan Connolly - Ankle
DL Dominique Easley - Knee
DB Nate Ebner - Finger
OL Cameron Fleming - Ankle/Finger
DE Chandler Jones - Hip
WR Brandon LaFell - Shoulder
RB Shane Vereen - Ankle

Remélem mindenkinek feltűnik egy új Név a listán aki eddig Out volt :D :D
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 11. forduló bejegyzéshez