Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 13. forduló

2014. 12. 10. 21:54
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Kínkeserves győzelem egy jó csapat ellen. Nézzük, hogy látták a mérkőzést a Patriots játékosai.

Tom Brady QB

Mi a véleményed arról, hogy képesek voltatok csapatként nyerni?

Küzdöttünk, és tudtam, hogy ez a mérkőzés 60 percig fog tartani. Ez a csapat több szoros mérkőzést játszott, mint bárki más a ligában. Nagyon fizikális mérkőzés volt és nagyszerű, hogy a végén megtudtuk nyerni. Mindig nehéz idegenben nyerni, főleg egy olyan csapat ellen, amelyik 8-4-gyel áll. Nagy győzelem.

Mit gondoltál, amikor eldobtad a labdát Julian Edelmannak és mennyire voltál boldog, mikor láttad hogy 69 yardos TD-t szerzett
Nagyszerű játék volt. Jó lehetőség volt számunkra, mivel látszott, hogy a futásra koncentráltak. Megtaláltuk azt a pici részt, ahova bedobtam a labdát Juliannak, aki pedig elkapta és futott vele. Szükségünk volt ilyen játékra a mérkőzésnek abban a szakaszában és a védelem pedig utána is hozta magát.

Mennyire fontos a play-action passz kritikus szituációban?
Nagyon fontos, mivel eltudod választani a védelmet különösen akkor, amikor úgy ment a futás, ahogy. LaGarrette (Blount), Jonas (Gray) és Shane (Vareen) is keményen próbálkozott ma. Szükségünk volt erre, mivel jövő héten is kemény mérkőzés vár ránk.

A védelem és a speciális csapategység játéka
Fenomenálisak voltak, nagyszerű munkát végeztek. Az egész mérkőzés kulcsa volt a védelem játéka. Mi eladtuk a labdát párszor és mindig utáljuk ha ez történik, de a blokkolt punt hatalmas volt, a labdaszerzés is, ami után megszereztük a momentumot és berúgtuk a mezőnygólt. Utána egy nagyszerű kirugás következett, majd pedig Julian (Edelman) pontszerzése, ami után már igazán összeálltunk és mindenki hozzátette a magáét, nagyon örülök hogy így sikerült.

A Chargers védelme frusztráltá tette-e a támadókat
Ők egy nagyon jó csapat. Nagyon jól játszanak otthon, kihívások elé helyeztek minket, fizikálisak voltak, jól futottak és jól védekeztek is. Mi nem játszottunk olyan jól, ahogy szerettünk volna támadóoldalon, de ez az NFL, úgyhogy reméljük jövő héten jobbak leszünk.


Brandon Bolden RB

Gondoltad-e előtte, hogy blokkolni fog egy puntot?
Úgy kezdesz minden mérkőzést, hogy minden egyes alkalommal blokkolni fogod a rúgót.

Volt bármi is ami segített neked ebben?
Nem, szerintem csak nagyon jó helyre ugrottam, jó időben. Nem gondolom, hogy volt ebben bármi extra. Minden nagyon gyorsan történt.

A játék után a Chargers puntere Mike Schifres megsérült
Nem tudtam, hogy megsérült egészen addig, míg vissza nem mentem az oldalvonalhoz és minden lenyugodott. Visszamentem, megnéztem hogy hogy van és mondta, hogy minden oké lesz.

Hogy a momentum megfordult-e a blokkolt rúgás után?
A speciális csapategység mindig képes megfordítani a momentumot. Ma ez volt az a löket, amire szükségünk volt. Ezután már a támadók és a védők is felvették a kellő ritmust.

Arról, hogy a csapat miért nyer mindig egy vereség után
A vereség utáni érzést mindenki utálja. Mi különösen utáljuk azt, mert ott marad a válladon, és ki kellett mennünk és jobban végezni a feladatunkon.


Vince Wilfork DT

A védelem erőfeszítéseiről
Nagyon jól játszottunk. A mérkőzés előtt is tudtuk, hogy kiemelkedően jól kell játszanunk Philip Rivers és bandája ellen. Nagyon jó a támadóegységük. Elfogadtuk a kihívást. Az edzők és mi is megtettük mindent, hogy készen álljunk erre. Jó munkát végeztünk. Nagyon keményen dolgoztunk ezen a héten. San Diegoban voltunk egész héten, ez összehozta még jobban a csapatot, extra filmeket néztünk a hotelben, és sokat is beszéltünk arról, hogyan lehetnénk jobbak. Sokszor ettünk és bandáztunk együtt. Sokat beszéltünk arról, hogyan nyerhetünk minél több mérkőzést. Mindenki jól felkészült. 3 nagyon jó edzésünk volt a héten és a koncentrációnk hihetetlen volt. Meg kell emelnem a kalapom a csapattársaim előtt. Mindenki készen állt a kemény munkára. Ahogy ideértünk San Diegoba, mindenki megértette a szituációt, leszegezte a fejét és keményen dolgozott. Ez látszot ma este és ez egy hatalmas győzelem vot a csapat számára.


Brandon Browner CB

Beszélj arról a büntetésről, amit Ladarius Green ellen kaptál
Harmadiknál voltunk. Az emberem rövid utat futott, ami időt adott nekem arra, hogy fellépjek a keresztbe futó játékoshoz. Ugyanabban a pillanatban értem oda, amikor a labda.

A LB Jamie Collins játékáról
Nagyon keményen játszik minden héten. Ő az egyik legalulértékeltebb játékos ebben a csapatban. Nagyon gyors és atletikus játékos. Jól tud védekezni a TE-k ellen. Nagyszerű játékos.


Darrelle Revis CB

Ez volt az egyik legjobb mérkőzése?
Nem. Majd akkor rangsorom őket, ha visszavonultam. És nem is engem illet csak az elismerés. A védőfal nagyszerűen helyezte a nyomást Riversre. Az egész mérkőzés alatt a nyakán lógtak. Nagyszerű volt.

Arról, hogy az egész hetet San Diegoban töltötték
Ahogy korábban is mondtam nektek srácok, ez volt az első alkalom, hogy ilyenben volt részem. Idejönni egy hétre és felkészülni mindenre. Azt gondolom, hogy Bill Belichick pontosan tudja, hogy mit csinál. Ő régóta dolgozik vezetőedzőként. Azt hiszem, ez egy kiváló csapatépítés volt. Egész héten együtt lógtunk a srácokkal, igazán jól összehozott minket. Főleg, hogy a Green Bay elleni vereség után volt.

Bill Belichick azt tanítja a defensive back-eknek, hogy legyenek agresszívek
Ki kell menned és játszanod kell. A játék nagyon gyors, mindig próbálod úgy csinálni a dolgodat, hogy megszerezd a labdát. Megcsinálni a játékokat az NFL-ben, ez a legfontosabb. Büszkék vagyunk erre. Az a szerelés Ladarius Green-en a végződhetett másképpen is. Ez mindkét csapat számára fordulópont lehetett volna. Megpróbáltunk fizikálisan és agresszívan játszani. Brandon Browner nagy játékot mutatott be, csak nem úgy végződött, ahogy szerettük volna. De ugyanakkor, nem hagytuk, hogy ez nyomott hagyjon a játékunkon. Továbbra is agresszívan fogunk játszani.


Devin McCourty S

A Chargersnek fejfájást okozni
Ott kell lenned azoknak a játékosoknak a nyomában, akik többnyire megcsinálják náluk a játékokat. Keenan Allen és Antonio Gates például ilyen. Ha ők megcsinálják a nagy játékokat ellened, valószínűleg esélyed sem lesz a győzelemre. Ezt mi megértettük, mint csapat. Darrelle Revis nagyszerű munkát végzett. Antonio Gates ellen mindig más védekezett, de mindig jó munkát végeztünk.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 12. 10. 22:01
Whitealert
Az első szövegrésznél kivel készült az interjú?
2014. 12. 10. 22:01
Whitealert
oké, végigolvasva kiderül, hogy Brady... :D
2014. 12. 10. 23:37
Igen, bocsánat.. lemaradt. :)
2014. 12. 10. 22:13
mammut
Baby Vince megmondta a frankót (a védelemről):
"Nagyon jól játszottunk." :)
2014. 12. 10. 23:01
dartib83
Revis nyilatkozata nagyon tetszik. Pláne az a része, mikor azt említette, hogy olyanban még nem volt része, hogy az idegenbeli meccs előtti egész héten már ott vannak. Ez a profizmus.

Ebből én kiérzek egy enyhe kritikát Rex Ryan felé - bár nem gondolom, hogy Revisnek ez járt a fejében.
Pl. Rex Ryan mint tudjuk nem azért ment a Jets-hez, hogy Belichick gyűrűit csókolgassa. Bár lehet, hogy inkább kellene azokat csókolgatni, vagy beállni vizesfiúnak BB mögé, hogy tanuljon valamit.
LOL
2014. 12. 11. 10:08
crucified
Rob Ryan is egy nagy kalap krumpli a Saints-nél. Csak maradjon még sokáig Rex a Jets-nél. Nekünk annál jobb... :)
2014. 12. 11. 08:01
dravait
Én nagyon fontosnak tartom, hogy Brady most is elismerte nyilvánosan, hogy az O nem volt a csúcson, eladtak pár labdát és a védelem fantasztikus volt. Ez az elismerés egész biztosan erőt ad a védelemnek és plusz motivációt a támadóegységnek a nagyobb koncentrációra. Igazi kapitányként nyilatkozik megint. Plusz a bullshit, dehát azt már megszoktuk. :-)
2014. 12. 11. 10:38
Az a jó, hogy Revisnek nem kell lakatot tenni a szájára és nem a kliséket pattogtatja. Ezek szerint egy sokszoros Pro Bowlernek ezt már szabad :)
2014. 12. 11. 13:24
Lacus
+1, bár azért én érzek némi bullshit-et, de határozottan hétről hétre szimpatikusabb a srác, mondjuk gondolom nem azért játszik egyre jobban, hogy lerombolja az ellenérzéseimet, bármennyire is hízelgő lenne... :)
2014. 12. 11. 20:35
hopi46
A büntetéseink: 105 db, 936 yard. (A BB éra alatt 111 volt a maximum egy idényben)
Browner 12 büntivel vezet, de az mind legalább 10 yardos. Egy meccsre számítva viszont nem olyan sok, 1,33
A False start sajnos a legtöbb: 18!
2014. 12. 11. 20:50
Lalika
Büntetések, csodálkozunk? Még a felcserélt zoknijainkra is zászlót dobnak néha... :)
2014. 12. 12. 02:48
respectvv4laciindahouse
Hőőőő , hőőőőő mekkora derby volt !!! Kegyetlen izgalmak , nagyon nagy volt megélni a chaten!! Most vasárnap nem leszek mert c8on izgulom végig!!! Jó szurkolást a chaten , és sok sikert a csapatnak!Visszakell vágni ezeknek az édesvizi fogatlan delfineknek !!
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 13. forduló bejegyzéshez