Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 13. hét

2016. 12. 14. 08:53
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük hogyan látták a játékosok a Ravens elleni mérkőzést.

Tom Brady, Qb

Tudnál beszélni az utolsó TD passzodról Chris Hogan felé és arról, hogy mit láttál ott?

Igen, ő megcsinált egy nagyszerű játékot. Egy fake futásból indult. Hogs (Chris Hogan) és én - nos, nem ő volt az első számú elkapó abban a játékban, de ő látta amit én is, megváltoztatta az útvonalát és én csak próbáltam megfelelő időben odadobni neki. Nagy játék volt. Szükségünk volt rá.

A Ravens utolsó mezőnygólja után, visszakaptátok a labdát 2.01 volt még az órán, következett a 2 perces figyelmeztetés. Eltudod mondani, hogy miért döntöttetek a passz mellett, mikor lefuttathattátok volna az órát?

Igen, Belichick edző hozott egy döntést, miszerint próbáljuk meg yardokat szerezni és szerintem Jules (Edelman) egy nagyszerű elkapást mutatott be és így második és 2 lett, szóval egy nagyszerű játék volt Juliestől. Ezek a srácok nagyszerűen játszottak ma este. Egy kemény védelem ellen kellett játszanunk, ők a legjobbak a ligában. Okoztunk néha fejfájosokat magunknak, de örülök, hogy a végén megtaláltuk az utat a győzelem felé.

Az első 8 passzodból 3 volt sikeres, majd egy nagy játék következett James White-tal, és úgy tűnt, hogy a támadók elkapták ezután a fonalat.

Igen, az elején nem igazán volt meg a ritmusunk, de ez megtörténik ebben a játékban, szóval örülök, hogy ezután sikerült jó útra lépni és megcsinálni a játékokat. Mindenki hozzájárult ehhez, a futók, a TE-. A támadófal nagyszerűen játszott, ahogy eddig a szezon folyamán is. LG (LeGarrette Blount) a belét is kifutotta, szóval ez egy nagyszerű győzelem volt a számunkra.

Mennyire volt fontos, hogy működjön a futójáték és a play action passzok, hiszen a Baltimore első a futás elleni védekezésben?

Igen, jó volt, hogy mindkettő működött. Nem adhatod fel a futást. Nagyszerű futóink vannak, csak meg kell találnod a helyet a számukra, hogy futhassanak és nem szabad egydimenziós csapatnak lennünk.

Hogy fejlődik Malcolm Mitchell a szezon során?

Nagyszerű munkát végez. Mindent elmond egy újoncról, mikor decemberben játsza a legjobbját. Ez sokat elmond róla, a felfogásáról, a karakteréről és az elhivatottságáról. Első pillanattól fogva keményen dolgozik és ezáltal jó helyzetbe teszi magát. Azzal, hogy Danny (Amendola) megsérült, ő többet lehetőséget kap és szükségünk van a jó játékára.

Úgy tűnt, hogy nagyon akartad ezt a mai győzelmet. Milyen volt, hogy sikerült a mérkőzés végén megcsinálni azt a negyedik és egyet?

Ez egy fontos mérkőzés volt a számunkra. Otthon játszottunk, decemberben, hétfő este, egy nagyszerű védelem ellen. Fontos volt számunkra, hogy kijöjjünk és jól játszunk. Tudtuk, hogy ez egy 60 perces meccs lesz. Nagyon kemény a védelmük. Ahogy mondtam is, volt pár játék, amit bárcsak ne csináltunk volna meg, de ők egy versengő csapat, ők elérik hogy hibázz, és jó volt, hogy úgy fejezhettük be a mérkőzést, hogy a mi kezünkben volt a labda. Szeretjük ezt.


Martellus Bennett, TE

Arról, hogy az övé volt-e a labda a TD-je során?
Enyém! Előfordult, hogy már csak 1 szelet pizza marad a dobozban és két kéz is nyúl érte. Mindig én szerzem meg. Kivéve ha a másik kéz a feleségemé. Akkor átadom neki.

Hogyan reagált a csapat a Ravens sikeres harmadik negyedére?
Egész héten úgy készültünk, hogy ez egy 60 perces mérkőzés lesz. Ők egy nagyon jó csapat és tudtuk, hogy sosem fogják feladni. Ők mind mentálisan, mind pedig fizikailag egy kemény csapat, szóval tudtuk, hogy a mérkőzés végéig harcolnunk kell. Nem tudtuk, hogy pontosan mi fog történni, de tudtuk, hogy 60 percig ki kell tartanunk, ha győzni szeretnénk és ez így is történt.

Arról, hogy miért volt ilyen sikeres a futójáték a Baltimore jó védelme ellen
LeGarrette Blount egy nagyon jó futó és a támadófalunk nagyszerű munkát végzett. David Andrews, Nate (Solder), Marcus Cannon is legalább olyan jó munkát végez, mint Shaq (Mason). És ott van még Cameron Fleming, aki néha beállt TE-nek is és nagyszerűen blokkolt, és James Develin is nagyszerű munkát végzett fullbackként. Mindenki hozzátette a magáét. Jó futóink vannak. Mindenki kell ahhoz, hogy yardokat szerezzünk és harcoltunk is érte.


Julian Edelman, WR

Mit jelent a győzelem egy Baltimore típusú csapat ellen?
Mindig jó dolog a Ravens ellen győzni. Kemény csapat. Tudod, hogy 60 percig játszanod kell. Az év ezen szakaszában a mérkőzések mindig keményebbek már.

Milyen érzés volt a pálya szélén nézni a speciális csapategység hibáit?
Mi csak megpróbálunk mentálisan felkészülni arra, hogy visszakerüljünk a pályára. A meccsek már csak ilyenek és én is voltam már hasonló szituációban. Minden héten ezen a srácok keményen dolgoznak. Néha ezek a szerencsétlen dolgok megtörténnek és nekünk jobbnak kell lennünk, tanulnunk kell belőle. De bár kaptunk egy ütés az arcunkba, de mégis kimentünk és megszereztük a győzelmet.

Milyen érzés, hogy kevesebb idejük van felkészülni a Denver ellen?
Azonnal el kell kezdenünk dolgozni. Ismerjük őket. Nagyon jó védelmük van. Vannak olyan játékosaik, akik tudnak védekezni a labdás emberen, elkapón. Ez egy kemény hét lesz a felkészülésben, amilyen gyorsan csak lehet, el kell kezdenünk készülni.


Chris Hogan, WR

A TD elkapásáról
Én és Tom (Brady) nagyon megértjük egymást. El kellett döntenem, hogy elindulok a sarok felé, vagy maradok középen és mi ugyanazt láttuk. Tom nagyszerű labdát adott. Azt gondolom, hogy a mérkőzésnek azon a pontján, abban a pillanatban szükségünk volt arra, hogy valaki előlépjen és megcsináljon egy nagy játékot. Csak boldog vagyok, amiért én lehettem az aki ezt megtette.

Jól megérteni magát Tom Bradyvel
Ez az, amint minden egyes héten dolgozunk. Edzünk és filmeket nézünk együtt. Képesek voltunk együtt dolgozni egy fontos pillanatban, ami nagyszerű volt, mert szükségünk volt rá.


Malcolm Mitchell, WR

A kihívások leküzdéséről
Azt gondolom, hogy a legfontosabb ma este az volt, hogy csapatként játszottunk és csapatként álltunk a kihívásokat is. Összetartottunk, koncentráltak maradtunk és megtettünk mindent a győzelemért.

Tom Bradyben extra tűz volt ma
Ő általában mindig ilyen. Természetesen, amikor jobban akarjuk csinálni, akkor ő a csapat vezére, szóval ezt kell tennie, hogy minket is feltüzeljen.


Devin McCourty, DB

Az INT-jéről
Nem vártam, hogy meg fog történni. Csak próbáltam elkerülni a pass interference hívást, hiszen ismerjük Mike Wallace-t és a sebességét. Próbáltam visszafutni és besegíteni egy kettős védelembe Chungnak, és képes voltam megcsinálni a játékot. Bárcsak ne vették volna el tőlem utána a visszafutást.

Mint kapitány, hogyan tud segíteni Cyrus Jonesnak?
Rajta tartom a szemem és továbbra is azt mondom neki, hogy gyere ki és játsz. Nekem ez nem új dolog. Nekem is sokszor voltak gondjaim amióta itt vagyok, és csak játszottam tovább. Ez a foci. Nekünk egy kemény csapatunk van. Sok srác próbál segíteni a másiknak az öltözőben, jó vezetők. Ez az ami nekem is segíteni, amikor a karrierem során gondjaim voltak. Ő egy nagyon tehetséges játékos. Fiatal. Újonc. Elfog még követni hibákat a pályán, de akkor is tovább kell játszania. Mi továbbra is számítunk rá, és magasan fogjuk tartani az önbizalmát. Egy percig sem kételkedem abban, hogy átgondolja a dolgokat, továbbra is velünk játszik és jól játszik!


Patrick Chung, S

A csapat mentális erejéről
A mentális erő az első. Lesznek olyan dolgok, amik nem úgy fognak történni, ahogy szeretnéd. Neked akkor is ki kell menned és a legjobbadat hoznod.

Cyrus Jonesról
Kimegyünk továbbra is és építkezünk. Még van 3 mérkőzésünk és megpróbáljuk mindet megnyerni.


Chris Long, DE

A mérkőzésről
Összességben eleget tettünk a győzelemért. Ez egy csapatgyőzelem volt, a támadók visszajöttek és válaszoltak, mi blokkoltunk egy mezőnygólt. Mind a három területen csináltunk jó dolgokat, a rosszakat meg ki kell javítanunk.

A védelem agresszivitásáról
Nézzétek, Matt (Patricia) nagyszerűen keveri a lapokat. Néha csak hárman támadjuk az irányítót, néha visszalépünk, nagyon jól tudja ezeket keverni úgy, hogy agresszívak legyünk. Matt nagyszerű munkát végez, és mi képesek voltunk jónéhány dolgot megcsinálni ma este, ettől függetlenül Joe (Flacco) jól játszott és sikerül eldobnia a labdát a meccs nagy részében.

A védelem teljesítményéről
Bárcsak az első félidő játékát tudnánk a másodikban is hozni! Ettől még jó munkát végeztünk a másodikban is, de ki kellett volna védekeznünk azt a két hibát. Ha nagyszerű védelmet akarsz, akkor ilyen helyzetben is kiválónak kell lenned, ez a következő lépés. Ez csak csapatgyőzelem volt, nagyszerű munkát végeztünk az első félidőben. Jobban kell dolgoznunk a második félidőben és ezért mindent megteszünk.


Shea McClellin, LB

A blokkolt mezőnygólról
Ezt sokat gyakoroltam az elmúlt hetekben és sokat néztem filmeket a speciális csapat koordinátorával, Joe Judge-val és Bubbával (Ray Ventore), szóval innen jött az egész, felkészülésből és a filmekből való tanulásból.

A sikeres mezőnygól blokkolásának legfontosabb eleméről
Az az időzítés. Ezt kell tenned, elkapni a megfelelő pillanatot. Szerencsére sikerült, de ez nem csak az én érdemem. A nagy fiúk előttem, Aaln Branch és Malcom Browns nagyszerűen tartotta a Ravens játékosait lent.

Bármikor is csinált-e már hasonlót
Nem, még soha. Sosem sikerült, de ahogy mondtam is, nem csak az én érdemem. A srácok előttem sokat segítettek.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 12. 14. 09:27
gcsaba
Bennett mekkora arc!
2016. 12. 14. 11:41
dartib83
Benett, meg a pizzaszelet :)))
2016. 12. 14. 12:57
InfiniteLoop
Az ellenfélnek le kell igazolnia az asszonyt, ha akar valamit. :)
2016. 12. 15. 14:20
mammut
2016. 12. 14. 13:05
azimut
Azért arra kíváncsi lennék mi történik amikor a tesó nyúl a másik szeletért :)
2016. 12. 14. 20:01
Barb
2016. 12. 14. 13:18
anikom
Az éjszakai meccseket nem tudom élőben nézni, de rákészültem a másnapi ismétlésre. A Brady-Hogan TD-nél örültem, h megint nálunk a labda, de mire inni adtam a gyereknek már le is vonultak :) Nem bánom, mert nagyon jó játék volt, de közöltem itthon, h legközelebb egyedül nézek meccset, mert itt minden perc számít.
Én ezért szeretem ezt a focit, mert bármi lehet. A két hiba után persze tiszta ideg voltam (nem néztem meg előre az eredményt), de a lényeg a vége.
A nyilatkozatokhoz meg Bennett :)
2016. 12. 14. 19:59
Barb
+1
Ha jól emlékszem nálatok egész pici babó van?
2016. 12. 14. 22:34
anikom
Igen, egy 10 meg egy 28 hónapos :)
2016. 12. 15. 00:43
Barb
Óóó kettő pici is... hát úgy tényleg nem egyszerű NFL-t nézni. Kitartás!:)
2016. 12. 14. 13:27
Burkus
Tetszik, hogy kiállnak Cyrus Jonesért, a nyilatkozatok jó csapategységet sugallnak. (Vagy csak jól megnevelte őket a Főnök :) )

Nem gondoltam, hogy a Hogan TD nem design eredménye, meg voltam róla győződve. Ha így van, az még jobb, mert komoly összhangot mutat és azt is, hogy engedett a csapaton belül az egyéni meglátások érvényülése.

Örülök, hogy van önkritika is, mert ez valóban egy nagyon szép teljesítmény volt a védelem részéről, de Long utalt rá, hogy Flacco sokat passzolt. 324 yard tényleg nem kevés, akkor is, ha ezen a meccsen a Ravens O teljesítménye amúgy gyenge és ezáltal a 324 passzolt yard céltalan volt.

Amennyire a korábbi két meccsen fásultnak tűnt a társaság, most annyira a mentális összeszedettség jön le nekem. Tartson ki a PO-ra!
2016. 12. 14. 14:08
Hughie Thomasson
On a conference call this morning, Bill Belichick reiterated that he hadn't lost confidence in Jones.

"We have confidence in all of our players," Belichick said. "We've seen (Matthew) Slater fumble before. We've seen (Tom) Brady throw an INT before, too," Belichick said.

The coach did acknowledge that last night's fumble was a result of poor fundamentals.

"Of course once the ball hits the ground, we don't want to be near the ball, have it hit us," Belichick said.
2016. 12. 14. 15:38
Yosti77
Bennett nélkül egysíkú lenne ez a rovat...jó,hogy leigazoltuk!!!!
2016. 12. 14. 15:39
sanach
McCourty nyilatkozatára felhívnám a figyelmet C. Jones kapcsolatban!!! Egy újonc, vét hibákat (mint mindenki még a legnagyobbak is lsd.: Brady INT). A fontos hogy tanuljon belőle és legközelebb jobban csinálja! Persze meccsközben én is elküldtem melegebb éghajlatra :D
2016. 12. 14. 15:49
azimut
Cyrusnak megnéztem az egyetemi összefoglalóját!Mintha nem az a 2 ember lenne! A videókon egy önbizalomtól duzzadó magabiztos játékost látok! Sanszos hogy ezt vesztette el ,és ezért vannak ez a hibák rossz döntések! Ezen kell dolgoznia a stábnak és akkor jövőre nagy nyeresége lehet a csapatnak,mert CB-t sem tűnik rossznak!
2016. 12. 14. 20:08
Barb
A vezér gáláns, a csapat összetartó, Bennett pályán kívül is imádnivaló, a szurkolók szinte kivétel nélkül inkább elégedettek, mint nem... az élet szép!!!:)
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 13. hét bejegyzéshez