Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 14. forduló

2014. 12. 18. 04:07
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
A csapat a hétvégén megszerezte az újabb csoportgyőzelmet, nézzük hogyan élték ezt meg a játékosok.

Julian Edelman, WR

(A csapat játékáról)
Az első félidőben nem igazán sikerült végrehajtani azt, amit elterveztünk. Az első támadásban viszonylag jól mozgattuk a labdát, de aztán az egész valahogy megakadt. A szünetben azt mondtuk hogy menjünk ki, csináljuk meg a játékokat, végezze el mindenki a feladatát és próbáljunk meg haladni", és szerencsére ezt sikerült is végrehajtani a második félidőben.

(A mérkőzés érzelmi kötődése)
Nagy vezetésről kaptunk ki amikor legutóbb játszottunk ezekkel a srácokkal, úgyhogy azt mondtuk, hogy menjünk vissza az alapokhoz. Ez nem az X-ekről és az O-król szól, hanem a végrehajtásról, arról hogy kimenjünk, elvégezzük a feladatunkat és megcsináljuk a játékokat. Úgy tűnt, ezt a második félidőben sikerült jobban valóra váltani. Természetesen még van jópár olyan dolog, amin dolgoznunk kell, és ezt meg is fogjuk tenni a következő héten, de jó volt ma itt lenni és megszerezni a 6. divizógyőzelmet 6 év alatt, amióta itt vagyok.

(Az érzés, hogy minden évben megnyerik a diviziójukat)
Egészen elképesztő. Minden időt és energiát abba fektetsz a holtszezon, az edzőtábor, az OTA-k alatt, hhogy aztán az alapszakasz végén ilyen szituációba találd magad. Szerencsés vagyok, hogy már a hatodikat szerezhetem meg, de azt hiszem itt az ideje hogy elkezdődjön az igazi foci.


Rob Gronkowski, TE

(A TD elkapásáról)
Jó dobás volt Tomtól, jó védelmet kapott, bemutatott egy kis "play actiont", szóval nekem csak meg kellett futnom az útvonalamat, Tomtól szép passzt kaptam, befejeztük a játékost és ez 6 pontot ért. Ez egy jó végrehajtása volt a játéknak az egész támadóegységtől.

(A csapat félidei érzései)
Tudtuk, hogy ennél jobban is tudunk játszani. Borzalmasak voltunk az egész első félidőben, én is. De ki kellett mennünk, végrehajtani a játékokat, együtt megcsinálni azokat. A védelem nagyon jó munkát végzett, a támadóknak viszont nagyon sokat kellett javulni, és szerencsére ez meg is történt a 2. félidőben. Megcsináltunk jónéhány játékot mint csapat, mint támadóegység.

(Látta-e Tom Brady 17 yardos futását?)
Sikerült elkapnomn igen. Szép futás volt, jár a pacsi érte, mivel annak a támadásnak a végén pontot szereztünk, de nagyon fontos volt hogy ő akkor megfussa az első próbálkozást. Pacsi jár érte mindenképpen, nagy futás volt.

(Tom Brady szokta-e a futásokat gyakorolni edzésen)
Nem igazán, de bármit is kell tennie a győzelemért, biztosak lehettek benne hogy ő megfogja tenni. Meglátta az üres területet, futott 17 yardot és first downt ért. Ez hatalmas volt. Mindent megtesz a győzelemért.

(Az első elkapása a második félidőben segített-e felvenni a ritmust a támadóknak)
Igen, úgy jöttünk ki, hogy egyik játékot csináljuk meg a másik után, csak erre koncentráljunk. Csak egy játék számított, megcsináltuk amit kellett és így haladtunk tovább.


Chandler Jones, DE

(Visszatérni a pályára hosszú kihagyás után)
Nagyszerű érzés. Az edzők jó munkát végeztek abban, hogy a pályára kerüljek, illetve hogy a srácokkal cserélgessük egymást. Nagyon jó érzés volt végre kint lenni újra a csapattársaimmal a pályán.

(Mennyire volt nehéz kivárni az idejét, hogy visszatérhessen a pályára)
Csak arra figyeltem, amit Belichick edző mondott, illetve a doktorok és a terapeuták, csak 1 napra terveztem mindig. Tudom, hogy sokszor hallottátok már Billtől, hogy napról napra haladunk, de ez tényleg így van. Ahogy mondtam is, nagyon jó volt újra a pályán lenni. Néhány hónapja még mankóval közlekedtem. Szóval az, hogy kifuthattam a csapattársaimmal, nem kicsit voltam érzelmes, de a jó értelemben.

(A nap nagy játékairól)
Akeem (Ayers) nagyszerű játékos. Ahogy korábban is mondam, nagy rajongója vagyok. Nagyszerű dolgokat csinál, amivel sokat segít nekünk és remélem, hogy ez a jövőben is így lesz. Kyle Arringtonnak szintén volt nagy játéka, de a támadóknak is, az egész csapatnak. Jamie Collins a mérkőzés elején blokkolt egy mezőnygólt. Kyle pedig felkapta a labdát és visszahordta, nagy momentum volt és korán 7-0-s előnyhöz juttatott minket.


Brandon LaFell, WR

(Jonas Gray szerepe a harmadik negyedben)
Úgy futott, mint aki megbolondult. A srácnak már volt nagy mérkőzése, ami után aztán a padra kerül, de amikor megkapja az esélyt - ahogyan ma is - mindig bizonyítja, hogy az nem volt véletlen.

(Gray esete jó példa-e a "Patriot Way'-re)
Legyél kész. Legyél kész. Ez az, ahogy mi hozzáállunk a dolgokhoz. Legyél kész, mert sohasem tudhatod, hogy mikor mondják ki a nevedet, és amikor ez megtörténik, akkor bizonyítanod kell.

(Brady 17 yardos futása a harmadik negyedben)
Őrület, éppen mondtam neki, hogy "Ha ma megpróbálsz futni, össze fognak törni", ő pedig azt válaszolta hogy "Nem, megfogom próbálni és lefogom hagyni őket". Szokott ezzel viccelődni, és most tényleg megcsinálta. Jó volt, kicsit lassított felvétel hangulata volt a dolognak, de attól még jó volt.


Darrelle Revis, CB

(A Dolphinst teljesen levenni a pályáról a második félidőben)
Kijavítottuk a hibáinkat a félidőben és sokkal jobban kezdtünk utána. Úgy éreztük, hogy kicsit lassúak voltunk az első félidőben, úgyhogy a másodikra már rákapcsoltunk.

(Dont'a Hightower és Chandler Jones visszatérése)
Nagyszerű volt. Minél többen vagyunk, annál jobb. Tudtuk, hogy megsérültek, de jó őket újra egészségesnek látni és a pályán lenni velük, együtt fejlődni tovább.

(Mit hozott Hightower és Jones a védelemnek)
Először is, tapasztalatot. Másodjára pedig ők nagyszerű játékosai a védelmünknek, a csapatunknak, szóval a jelenlétük kulcsfontosságú a védelmünkben.

(Felhasználták-e azokat a nyilatkozatokat a motivációhoz, amit a Dolphinst játékosok tettek az első találkozó után)
Oh igen... Ez alapvetően egy fontos hét volt a számunkra, hiszen esélyünk volt, hogy megnyerjük a csoportunkat, de ugyanakkor ott van a rivalizálás. A Pats-Miami Dolphins rivalizálás. Nagyon fontos volt, hogy megszerezzük ezt a győzelmet.

(Megnyerni az AFC East-et)
Nekem ez az első, úgyhogy nagyon izgatott vagyok. Nagyon sok kemény munka van benne és nagyon izgatott vagyok. Ez nekem az első, úgyhogy boldogan viselem a sapkát és a pólót is. Igazán nagyszerű érzés.

(Ezért szerződött-e ide, hogy megnyerje az AFC East bajnoki címet)
Azért, hogy győzzek. Ennyi, egyszerűen csak győzni akarok!


Drew Bledsoe, korábbi Patriots irányító

(A Patriots támadóegységéről)
Nagyszerűek. Nagyon régóta végzik már kiemelkedően a munkájukat és ahogy a félidőben átbeszélték a dolgokat, majd kijöttek és nagyon sok pontot tettek fel a táblára válasz nélkül. Szóval ez egy elképesztően jól edzett csapat, és még sokáig ilyen sikeresek lesznek.

(Meglepte-e a támadóegység első félidei döcögése, majd pedig a nagy javulás a második félidőre)
Nem igazán, ez elő szokott fordulni. A srácok nagyszerűek voltak a második félidőben. Nem könnyű játszani ez ellen a védelem ellen, az első félidőben ez tisztán látszódott, de a második félidőre már rájöttek, hogyan kell játszani ellenük és ez a fontos.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 12. 18. 06:14
agent47
Elképzelem ahogy valamelyik játékost elhívják valahová szakértőnek.
K: Julian, mi a véleményed az új Dodgeról?
V: Ez egy új Dodge... kimész vele az útra és megpróbálsz minél több mérföldet megtenni vele. Igen. Minél több mérföldet kell tenni vele.

Viszont a lassított felvétel tetszett. 3 labda mínusz felé a köv meccsen :D
2014. 12. 18. 07:09
Croaker
Minitron agyrázkódás ? :(
2014. 12. 18. 08:26
vizi8
Így van, megvan az év válasza a tájékoztatón "Jó volt, kicsit lassított felvétel hangulata volt a dolognak, de attól még jó volt."
2014. 12. 18. 08:44
dajkatom
a szokásos,annyit fűznék hozzá, hogy Gronk TE, nem pedig QB :D
2014. 12. 18. 15:00
Javítottam, köszi. "Kicsit" későn volt már. :)
2014. 12. 18. 08:49
nszgergo
Lafell és Edelman is viccesen szúrt oda Bradynek, ez jó, visszaadja az öltözői hangulatot.
Revis nyilatkozatait pedig hétről hétre megkönnyezem :)
"boldogan viselem a sapkát és a pólót is. Igazán nagyszerű érzés." Igazi patrióta, szval akármi is lesz az év vége ( SB hát mi más?? :) ), remélem marad.
2014. 12. 18. 09:10
Willie
Bocs a kotozkodesert, de szerintem a Lafell nyilatkozatot egy kicsit felreertettek. O azt mondta Bradynek, hogy ha lesz lehetosege futasra, akkor a vegen fekudjon le, hogy ne szerelhessek. Mire Brady "Nem, inkabb megprobalok elutni valakit"
2014. 12. 18. 15:02
Hát lehet így is értelmezni. Nehéz néha elkapni hogy mit is akarnak.
2014. 12. 18. 09:21
anulu82
Revis hétről hétre szimpatikusan nyilatkozik. nagyon félek, h a fizuja miatt nem lesz megtartva. :(

2-2-nél a PO miatt is némileg aggódtam, most pedig azért megy a harc a Denverrel, hogy hazai pálya. örülök, hogy a Packers elleni meccs csak a tapasztalatok miatt fontos, és nem befolyásolta a kiemelést.
2014. 12. 18. 15:10
tottingetosz
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 14. forduló bejegyzéshez