Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 15. forduló

2014. 12. 25. 21:21
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Kicsit megkésve, de nézzük hogyan látták a játékosok a Jets elleni mérkőzést.

Rob Gronkowski (TE)

Aggódott-e a lassú kezdés miatt
Persze, de ki kellett mennünk és végrehajtanunk a feladatunkat. Jobban kell játszanunk a meccs első pillanatától fogva. Ez kétségtelen. Személy szrint, gyorsabban kell kezdenem nekem is és jobban is kell játszanom. De az egész támadóegységnek jobban kell játszania.

A Jets védelmének jó játékáról
Igen, meg kell hagyni, jól védekeztek. Kemény csapat. Nagyon jó a védelmük. A mi védelmünk elképesztően jól játszott és ezzel meccsben tartottak minket. Aminek köszönhetően betudtuk húzni a győzelmet. A Jetsnek tényleg nagyon jó a védelme. Ki kellett mennünk és készen kellett állnunk. Fel kellett készülnünk mindenre.

Mit tettek azért, hogy a védelmük visszaszerezze a ritmusát
Össze kellett tartanunk. Mint mindig. Győzelem, vagy vereség. Nem számít. Fel kell készülni a következő mérkőzésre és keményen edzeni. Minden itt kezdődik. Ahogy a többi héten is. Fel kell készülni rendesen és készen kell állni minden eshetőségre.

Ilyen típusú csapatok ellen játszani a szezon ezen szakaszában
Ez egy hatalmas győzelem. Ezért jöttünk ide. Ez határozottan egy jó csapatgyőzelem volt. De összességében az egész a védelemnek köszönhető. Ez egyértelmű. Köszönet nekik érte. Kiválóan játszottak. Nekünk támadóknak csak ki kellett mennünk és learatni a babérokat.

Továbbra is megcsinálni a nagy játékokat a mérkőzések hajrájában
Minden héten keményen kell edzenünk. Meghallgatni az edzőket. Ők aztán tényleg sokat tudnak a fociról. Ezért is ők a mi edzőink. Csak ki kell mennünk és hallgatnunk rájuk. Keményen dolgozni. És eredményeket elérni csapatként.

Mennyire volt fontos Vince Wilfork blokkolt mezőnygólja
Hatalmas volt. Ezért is hívjuk a footballt a centik játékának. Megérintette az ujjhegyével. Hatalmas játék volt Vince-től. Pacsi jár neki érte. Nagyszerű játékos. A védelmünk nagyon jól játszott.


Danny Amendola (WR)

Fontos-e számára, hogy jól kezdődjön a mérkőzés
Persze. Amikor már az elején elkapod a ritmust, az nagyszerű. De persze ezt 4 negyeden keresztül kell tartanod.

Elhitte-e, hogy a mérkőzés végénél, a 3&7-nél first down-t ért el
Nem tudom, közel volt. Azt hittem, hogy a hely az nagyon közel volt. Ez jött le a visszanézéskor. Elég volt a first down-hoz.

Várta-e azt, hogy Julian Edelman távolmaradása miatt több szerephez juthat
Abszolút. Ez egy kemény játék. Néhány játékos bekerül, néhány ki. Mindenkinek megvan a dolga, amit csinálnia kell. Ezt tettem én is.

Az önbizalmát csorbát ejt-e az, hogy nem kap túl sok szerepet minden héten
Van munkám. Van a csapathban egy szerepem. Mindig van valami, ami a játéktervben számodra van elkészítve. Végezni kell a dolgod. Bármi is legyen az. Sosem szabad kételkedni önmagadban.

A védelem játéka
Az egy nagy játék volt Jamie Collinstól. Nagyszerű elkapás. Nagyszerű védelmünk van. Azok a srácok nagyon keményen játszanak. Nagyon izgalmas őket nézni akció közben.

Annak a fontossága, hogy az ellenfél térfelén kezdődjön a támadás
Hatalmas a jelentőssége. Hatalmas momentum váltás. Hatalmas a támadók számára.

A kihívásról, amit a Jets ellen jelent játszani a szezon ezen szakaszában
Jelenleg az utolsó mérkőzésre koncentrálunk. Sokat kell még dolgoznunk. Keményen fogunk dolgozni, hogy jó pozícióba kerüljünk. Ez minden.


Brandon Browner (CB)

A védelem játéka
Összeraktak minket a holtszezon során, és most már kezdünk tényleg összeérni. A srácok elől nyomást helyeznek az irányítóra, mi pedig elvégezzük a feladatunkat hátul. Képesek vagyunk emberfogásban és zónában is védekezni, ez mindig összezavarja az irányítókat.

A Jets ellen játszani
Ez a Jets és a Patriots. A Jets, a szezonja alapján, kívülről nézve egy könnyen verhető csapat. De mi pontosan tudtuk, hogy ez egy nagyon kemény csata lesz. És pontosan így is alakult, nagyon kemény mérkőzés volt.

Nagy játékokat megcsinálni kulcsfontosságú pillanatokban
Le a kalappal a csapattársaim előtt. Nagyon jól felkészítettek minket az edzők is. Szituációs focit játszunk. Az edzők különböző szituációkba helyeznek minket a hét folyamán, és ezekkel rendszerint találkozunk a mérkőzéseken is.


Darrelle Revis (CB)

Elérni, hogy a rájátszás első körében ne kelljen játszani
Nagyszerű. Mi csak próbáljuk elérni a céljainkat. Kemény volt a mai nap. Keményen harcoltunk, előnybe kerültünk és próbáltuk ezt megtartani a győzelemért.

Beszélt-e Rex Ryan-nel
Sok szerencsét kívántam neki, jó volt látni újra és ennyi. Tiszteletet mutattam az irányába, mivel a múltban ő volt az edzőm.

Mit gondol arról, hogy várhatóan elküldik Rex Ryant
Ez nem az én dolgom. Arra kell koncentrálnom, amit a New England-del el kell végeznünk.

Megcsinálni játékokat kulcsszituációkban
Ahogy korábban is mondtam, előnyt szereztünk akkor, amikor nagyon kellett.

Arról, hogy Nick Mangold megsérült
Nagyon kemény volt. Láthattátok a játékosok tömegét körülötte, mindkét csapatból. Ez annak köszönhető, hogy mindenki nagyon tiszteli őt és azt, amit a ligáért tesz. Korábban csapattársak voltunk, nagyon rossz volt látni őt megsérülni. Fogta a lábát és felkiáltott, egyből tudtuk, hogy komoly a dolog. Nem akarsz ilyen állapotban látni egy olyan srácot, mint ő. Nagyszerű ember, ismerem őt személyesen. Együtt érzek a családjával.

A Patriots mentális szívósságáról
A szezon során néha fenn vagy, néha lenn. Amikor először játszottunk a Jets ellen, az is kemény volt. Amikor szükség volt arra, hogy a mentális erőnket megmutassuk, akkor mindig megtettük. A legkeményebb ilyen szempontból a Green Bay elleni mérkőzés volt, amikor iszonyat keményen harcoltunk és kitartottunk, csak a végén mégse sikerült annyi játékot megcsinálni, mint kellett volna. Néha kemény ezen túljutni, de nagyszerű csapat nyert akkor ellenünk.

Megnyerni egy mérkőzést csoportellenfél ellen
A csoportmérkőzések mindig keményebbek, nem számít mi a csapatok aktuális állása. Nem számít, hogy az ellenfeled győztes, vagy vesztes szériában van. Ezek a mérkőzések amikre szükséged van, és ezek mindig a legkeményebbek.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 12. 25. 23:53
dartib83
Köszönet a cikkért. Óriási, hogy még Karácsonykor is lehet olvasni a Pats-ről :)
2014. 12. 26. 01:21
sanach
2014. 12. 26. 08:36
wolandrules
"A srácok elöl nyomást helyeznek az irányítóra". Hát ez az, hogy nem. Ebben kell fejlődni a rájátszásra és reális lehet a SB győzelem.
2014. 12. 26. 12:25
winston86
ha több időm lesz, lehet írok egy pats nyilatkozat generátort, nem kéne kéne túl bonyolultra írnom. egy aláírt mezért nekik is adnám :))
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 15. forduló bejegyzéshez