Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 17. hét

2013. 01. 01. 16:13
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Azért még ha egy Miami ellen is, de összehozni kapott pont nélküli meccset azért nagy jó. A Texans botlásának köszönhetően a csapat pedig rá tud pihenni a rájátszásra.

 Matthew Slater, WR

 Szerinte a csapat megérdemli a bye weeket?

 „Azért játszanak a csapatok 16 mérkőzést, hogy ezt eldöntsék. Ahhoz, hogy a bye weeket kiérdemeljék, jó ellenfeleket és meg kell tudni verni idegenben és hazai pályán is. A mai nap csak a Dolphins elleni mérkőzésre koncentráltunk, mert tudtuk, hogy nem a saját kezünkbe van a sorsunk.”

 Miből fog állni a következő hét a csapatnak?

 „Néhány nagy dolog jut csak hirtelen az eszembe. A legfontosabb dolog, hogy mindenki egészséges legyen. Mindenkire szükségünk van, nem szabad túlzásba vinni a dolgokat és kifárasztani az embereket. Második legfontosabb dolog pedig, hogy használjuk ki a pihenőt és nézzünk magunkba, találjuk meg és javítsuk ki a hibáinkat és úgy vágjunk bele a rájátszásba.”

 Kapott pont nélkül zárni az alapszakaszt és az évet.

 „Nagyon nagy dolog, meg kell a kalapot emelni a védelem előtt. A védőfal emberei épp azt beszélték, hogy hét sacket csináltak, elképesztő teljesítmény. Kiemelten készültünk erre a mérkőzésre. Múlt hét után meg akarta az egész csapat mutatni, hogy igazából mire vagyunk képesek.”

 Wes Welker, WR

 Mennyit segít a pihenő hét a csapatnak?

 „Segít hogy felkészüljünk, egészségesek legyünk, megcsináljunk jó pár dolgot. Van egy hetünk, ami idő alatt fejlődhetünk és javíthatjuk a hibáinkat.”

 Mit jelent Rob Gronkowski visszatérése?

 „Volt pár szép elkapása és nagy és fontos játéka, szerzett egy touchdownt is. Blokkolásokból is kiveszi a részét, szóval mindenhol ott van.”

 Nézte a Houston – Colts mérkőzést?

 „Néha bele néztem, nekem a saját mérkőzésünkre kellett koncentrálnom és felkészülnöm.”

 Tudta, hogy a Texans kikapott amikor a pályára léptek?

 „Nem tudtam, de volt egy olyan érzés, hogy kikaptak. De nem izgattam magam rajta, a saját feladatomra koncentráltam.”

 Mennyire volt fontos -az elmúlt két hét tükrében- hogy jól játszanak?

 „Minden héten jól akarunk játszani. Ma jól sikerült végrehajtani a játékokat és bemutattunk pár szép dolgot. A védelem nagyszerű munkát végzet és lenullázták a Miamit, nekünk pedig sikerült pár pontot feltenni a táblára.”

 Rob Gronkowski, TE

 Visszatért a sérüléséből.

 „Az edzők döntötték el, hogy ha játszok is, mennyi időt tölthetek el a pályán. Övék volt a döntés, de örülök, hogy sikerült meggyőző játékkal legyőzni egy jó csapatot.”

 Mennyire volt fontos, hogy még a rájátszás előtt pályára lépjen?

 „Nagyon, bár tudtam készülni, de az mégsem ugyanaz. Szóval szükség volt rá így a rájátszás előtt, újra felvenni a játék ritmusát. Az edzéseken hiába gyakorolsz, nem ugyanaz, mint élesben kimenni a pályára. Jó volt újra kint lenni és újra összeszokni a többiekkel.”

 Mennyire fontos a bye week?

 „Mindig jó dolog a pihenő. A csapat kap egy extra hetet, hogy gyakoroljon, gyógyuljon és felkészüljön, így amikor eljön a mérkőzés napja, teljes erővel és sebességgel tudunk kimenni a pályára. Remélhetőleg minden zúzódás, betegség el fog múlni a pihenő alatt és ki fogjuk használni a pihenő minden előnyét.”

 Milyen volt az első ütést bekapni a sérülése után?

 „Jó volt, rég kaptam egyet is. Ilyen a foci, ütések, leterítések. De fel kell állni belőle és visszamenni és készen állni a következő játékra. Jó érzés volt újra kint lenni.”

 Tudta, hogy ma már játszani fog?

 „Úgy készültem minden héten, mintha kezdő lennék. Nem arra vártam, hogy azt mondják, hogy mehetek. A doktorok azt mondták teljesen felépültem, szóval minden rendben volt, de minden héten úgy álltam hozzá a dolgokhoz, hogy már azon a játéknapon a pályán leszek.”

 Brandon Deaderick, DL

 Lenullázni a Dolphinst.

 „Teli vannak jó játékosokkal, robbanékony futókkal és jó edzőkkel. Nekünk sikerült nullán tartani őket. Ez nagy lendületet adhat a védelemnek.”

 Hét sack egy meccsen.

 „Üldöztük őket és meg is lett az eredménye.”

 A Patriots védelmi mutatója számít valamit a rájátszásban?

 „A rájátszás egy teljesen más világ, egy vereség és vége van mindennek.”

 Sebastian Vollmer, T

 Milyen volt Rob Gronkowskit újra a pályán látni?

 „Jó, hiszen ő egy kiváló játékos. Sokat hozzá tesz a futó és a passzjátékhoz is. Egyértelműen jó újra a pályán látni őt.”

 Mit tesz hozzá a futójátékhoz Rob Gronkowski?

 „Ő blokkol. Jó testalkatú, erős ember aki nagyszerűen teszi a dolgát.”

 Ryan Wendell, OL

Milyen érzés volt, hogy a védelem ennyire jól játszott?

 „Mindig felemelő érzés látni, hogy a védelem ilyen jól játszik. Ellenük naponta gyakorlunk, igazán jó érzés látni, amikor kint a pályán sikeresek.”

 A támadók jobban összetartottak, mint az elmúlt két mérkőzésen.

 „Nem tudom, majd megnézzük a filmeket. Tom most kapott ütéseket, talán sokat is, ezen dolgoznunk kell majd. Van rá egy hetünk, mármint két hetünk, hogy kijavítsuk a hibákat.”

 4.down touchdown amivel 14-0 lett.

 „Óriási volt, mint támadó falember mindig neki akarsz menni. Persze, ez nem rajtunk múlik, de ha már egyszer azt hívják, akkor mindent beleadsz. Örülök, hogy Ridleynek sikerült bevinnie.”

 A bye week mentális hatásai.

 „Szerintem már sokan mondták a legfontosabb részét, mindenki gyógyuljon meg és legyen egészséges. Ez a sport nagyon fizikális, mindenkinek szüksége van egy kis időre, hogy helyrejöjjön és felkészüljön.”

 Aaron Hernandez, TE

 Sikerről.

 „A támadóknak szüksége volt erre. Szerintem sikerült visszatérni a régi önmagunkhoz. Mivel meg van a pihenő hét, így fel tudunk készülni a rájátszásra is.”

 Gronkowski visszatéréséről.

 „Örülök, hogy Gronk visszatért. A jelenlétével is már segíti a csapatot, de az a legfontosabb, hogy újra egészséges. A bye week alatt remélhetőleg mindenki rendbe jön és sikerül jól szerepelni a rájátszásban.”

 A pihenő fontosságáról.

 „Mi frissek leszünk, míg az ellenfél egy meccsről fog érkezni. Remélem tényleg frissek és pihentek leszünk és meg tudjuk majd oldani a problémákat.”

 A Texans mérkőzés kimenetele.

 „Tudtam a mérkőzés alakulását, néztem az edzőteremből. Ugyanakkor tudtam, hogy ha el akarunk érni bármit is, ahhoz nekünk is győznünk kell.”

 Trevor Scott, DE

 Jól sikerült az alapszakasz befejezése.

 „Óriási volt, főleg az elmúlt mérkőzések tükrében.”

 Rob Ninkovich elvesztése.

 „Fájó, remélhetőleg nem fog sokba kerülni mert a hiányát meg fogjuk érezni. Mindent megtesz a csapatért. Nem tudom, hogy mennyire súlyos, nem beszéltem még vele.”

 Chandler Jones helyén játszott.

 „Készen állok, hogy ha a számomat mondják, akkor ott legyek és tegyem a dolgom.”

 Nate Solder, T

 Gyorsabban kezdett a csapat, mint előtte.

 „Azt hiszem, sikerült pár szép dolgot bemutatnunk. Néha jól ment a játék, párszor nagyszerűen. A saját teljesítményemmel elégedett vagyok.”

 A csapat tudta, hogy a Colts legyőzte a Texanst?

 „Nem foglalkoztunk vele, a saját dolgunkkal foglalkoztunk csak.”

 Kis extra pihenő a következő mérkőzés előtt.

 „Jó dolog, mert ki tudjuk javítani a hibákat.”

 Steve Gregory, S

 Bye week.

 „Nagyszerű dolog kihagyni az első kört a rájátszásból. Jobban rákészülhetünk, megcsinálhatunk dolgokat. Pihenhetünk is és a sérültek visszatérhetnek. Jó páran eléggé lestrapáltak, jót fog tenni nekik ez a kis pihenő.”

 Nagyszerű teljesítmény a védelem részéről.

 „Nagyszerű volt, bármikor amikor felpillantasz a kijelzőre és az ellenfél mellett nulla áll, az kiváló. Büszkék vagyunk magunkra, de abban is biztos vagyok, hogy a filmen majd találunk hibákat és azokat korrigálnunk kell.”

 Egészséges a csapat?

 „Kinek nincs sérülése az év ezen szakaszába már? Mindenkinek van mit kipihennie, szerencsére van egy extra hetünk kipihenni.”

 A secondary kommunikációja.

 „Nagyon jó volt. A srácok egyre jobbak benne. Egész évben azon voltunk, hogy mindenki egy oldalon legyen. Ma ez megmutatkozott és remélhetőleg ezen az úton maradunk.”

 Justin Francis, DL

 Nagy napja volt.

 „Azzal kezdeném, hogy köszönetet mondok Jézusnak, mert nélküle ma nem lennék itt. Köszönöm a csapattársaknak, mert nélkülük nem ment volna így a játék. Ma sikerült megtenni, amit meg kellett. Ezért szeretnék köszönetet mondani Istennek.”

 Védelem játékhívásai.

 „Bill Belichick és Matt Patricia mindent előkészített. Nekünk csak ki kellett menni és tenni a dolgunkat. Egész héten keményen edzettünk, hogy elérjük a kitűzött célokat, az sikerült is.”

 Előtörtek az érzelmei.

 „Jó volt. Jó volt kint lenni és kergetni az ellenfél irányítóját. Mi egy csapat voltunk és együtt éreztük jól magunkat.”

 Odatette magát a mérkőzésen.

 „Áldás volt az Úrtól. Hosszú utat tettem meg eddig, és a kaland csak most kezdődik. Továbblépünk és már a következőre koncentrálunk.”

 Aqib Talib, CB

 Egy hét pihenő.

 „Kulcsfontosságú, az volt a célunk, hogy elérjük azt. Remélhetőleg ki fogjuk tudni használni teljesen.”

 Személy szerint mennyire fontos a pihenő hét?

 „Mindenki számára fontos. Hosszú a szezon és ezt a sportot keményen játsszák.”

 Mikor tudta meg, hogy a Colts megverte a Texanst?

 „Amikor kitették a kijelzőre a végeredményeket. Nem tudom, hogy mérkőzés előtt volt-e vagy, hogy konkrétan mikor.”

 Úgy kezdték a mérkőzést, ahogy szerették volna?

 „Igen, kimentünk és gyorsan kezdtünk. Fontos volt, hogy úgy tegyünk.”

 forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 01. 02. 10:03
depo01
Nocsak, Hörni a bemelegítés alatt a tévét nézte? Büntetésszagot érzek a levegőben. :)
2013. 01. 02. 10:04
Croaker
2013. 01. 02. 11:14
TMR
BB miatt.
Urban legend, hogy egy újonc anno hazatelefonâlt edzés előyt picivel (talán épp bemelegítéskor) mamának, hogy benne van a csapatban... aznap az volt az utolsó megmozdulása. Hazaküldték. Mondván aki telefonálgat, az nincs ott fejben teljesen.
Legalábbis nekem így rémlik a story.
2013. 01. 02. 16:59
azimut
Justin Francis hol volt eddig? Miert nem jatszott? Vagy jatszott es csak nekem volt láthatatlan? :)
2013. 01. 02. 19:58
Tzimisce
Cserejátékos DE rookie, most néztem meg. Ninko és Jones mögött kell érvényesülnie, ne feledd.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 17. hét bejegyzéshez