Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 3.hét

2012. 09. 25. 06:58
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú
No igen, igazából a védelem nem állt a helyzet magaslatán. Múlt héten Flacco alig tudott valamit csinálni, most pedig hős lett belőle ellenünk, mintha kicserélték volna a védelmünket.  De a lényeg Brandon Spikes twittere: GYERTEK VISSZA ZEBRÁK!

Tom Brady, QB

Mérkőzésről.

„Nem járattuk jól a labdát és nem tudtunk folyamatosan jól játszani. Kiváló csapat ellen játszottunk, akiknek a védelme a legjobbak között van. Nem használtuk ki a lehetőségeinket.”

Wes Welkerről.

„Sok játékot csinált ma meg nekünk. Fontos része a támadóknak. Az a lényeg, hogy valakit mindig megtaláljak a labdával.”

Büntetések befolyásolták a mérkőzést.

„Nem tudok mit csinálni velük.”

Bosszantó, hogy nem tudták befejezni a mérkőzést.

„Igen, ez most egy ilyen szituáció volt. Két perccel a vége előtt még jók voltunk, négy perccel a vége előtt megnyerhettük volna. Akkor kell jól játszanunk, amikor szükség van rá, ez azt jelenti, hogy hoznunk kell az ilyen szoros mérkőzéseket.”

Mennyire biztos a no huddleban?

„Nagyon, szerintem nagy nyomást helyezett az ellenfélre. Nem nagyon tudtak minket megtéveszteni a nézéseikkel, viszont jól játszottak, amikor számított a red zoneban.”

Rob Gronkowski, TE

A támadókról.

 „Nem mutattunk be elég játékot ahhoz, hogy nyerjünk. 60 percig kell focizni.”

A mérkőzésről.

Mindig nehéz a Ravens ellen. Ők egy jó és keményfejű csapat. Hatvan percig kell ellenük játszani, különben ez lesz a vége.”

Jobban figyeltek rád.

„Alkalmazkodni kell a védelemhez. Összességében több játékot csináltak meg, mint mi.”

Szerepe a mérkőzésen.

„Azt teszem, amit az edzők mondanak, azt teszem, amit hívnak. Jobban kell játszanom.”

Vince Wilfork, DL

Mérkőzés végéről.

„Ma nem tettük meg azt, amit kellett volna, hogy segítsük a támadókat. Ez pedig szívás, mert jól játszottunk a mérkőzés végéig. Az első félidőben meg is mutattuk, hogy tudunk játszani, utána viszont ha pályán se lettünk volna. A támadók a lelküket is kitették, mi pedig cserbenhagytuk őket. Tovább kell lépnünk. Javulnunk kell, sokat kell javulnunk. Kemény ez a vereség, mert tudtuk, hogy mit és hogyan kell csinálnunk. Végül kudarcot vallottunk.”

Büntetésekről.

„Nagyon bosszantó, de mit tehet az ember? Mi egy agresszív védelem vagyunk, de emiatt vissza kell vennünk magunkból. Emiatt habozunk és hibázunk. De a szabályok szerint kell játszanunk.”

A mezőnygólról.

„Nehéz megmondani. Onnan ahol én álltam, közel volt és ez bosszantott, bár abban a percben sok minden bosszantott engem.”

Vissza kellett volna nézni?

„Vissza kellett volna nézniük. Muszáj lett volna. Egy ilyen mérkőzésen, muszáj, ők pedig csak lefutottak a pályáról. De nem fogok itt ülni és harcot kezdeni ellenük. Nekik is meg van a saját dolgok és nekünk is. A legjobb, amit tehetünk, hogy jobban játszunk és elkerüljük az ilyen helyzeteket. Meglátjuk mi lesz ezután.”

Steve Gregory, S

A mérkőzésről.

„Kikaptunk. Jobban kell játszanunk. Ők megcsinálták a játékokat, mi nem. Ők győzelemmel távoztak a pályáról. A végén annyi volt a dolgunk, hogy ne engedjük őket mezőnygól közelébe. Nem sikerült.”

Fütty koncert és bekiabálások.

„Nem igazán foglalkoztat ez a dolog, majd kitisztul a helyzet. Nekünk ennél jobban kell játszani.”

Bosszantó mérkőzés.

„Egész héten azon dolgozol, hogy megnyerd a mérkőzésed. Ha kikapsz, az pocsék érzés. Vissza kell mennünk és keményebben edzeni, megnézni a filmet és javítani a hibákat. Még sok mérkőzésünk lesz, nem érünk rá arra, hogy egy meccsen elakadjunk. Tanulunk a hibáinkból és továbblépünk.

Devin McCourty, CB

Zászlók.

„Nincs befolyásunk a zászlókra. Ha dobnak egyet, nem tudunk mit tenni. Ez egy nagy mérkőzés volt és mindenáron győzni szerettünk volna. Egyszerű a képlet, jobban kell végrehajtanunk a játékokat, többet gyakorolni és nyerni.”

Teljesítménye az utolsó támadásnál.

„Meg kell csinálni a játékokat, ilyen egyszerű. Nekem ez ma nem sikerült, nem csak az utolsó támadásnál. Sokat nem sikerült ma megcsinálnom. Egyszerű a dolog, jobban kell játszanom.”

Miért nem sikerültek a játékok?

„Bár tudnám. Keményebben kell dolgoznom és javulnom. Sokszor közel voltam, hogy megcsináljam a playjeket, de nem sikerültek.

Nem volt elég magabiztos?

„Nem, nem erről van szó. Szimplán meg kellett volna csinálnom a játékokat. Kétszer is ott volt a labda a kezemben, de nem tudtam megszerezni. Ez az NFL, ha nincs önbizalmad, akkor még nálam is rosszabbul fogsz játszani. Egyszerű a képlet, meg kell csinálni a playjeket.”

Utolsó negyedben majdnem sikerült elkapnia a labdát.

 „Ott volt a kezemben a labda, de nem tudtam megszerezni.”

Győztes mezőnygólról.

„Nem igazán láttam onnan, ahol álltam. Közel volt, ennyit tudok csak mondani.”

Deion Branch, WR

Visszatért.

„Nem használtuk ki a lehetőségeinket. A Baltimore egy jó csapat, nagyszerű a védelmük. Nem adhatsz nekik extra esélyt.”

 A Patriots támadásai sikeresek voltak az elején.

Elkaptuk a ritmust és megcsináltuk a játékokat. De ennyi csupán.  Túl sokat hibáztunk, nem sikerültek a blokkok és rengeteg büntetést szedtünk össze.”

A Ravens utolsó támadása.

„Kint álltunk a partvonal mellett és csak reméltük, hogy a védelmünk meg tudja őket állítani. Titkon reméltük, hogy visszaszerzik a labdát és mi tudjuk majd az utolsó támadást vezetni. A saját támadásunknál csak a félpályáig jutottunk, jobban kell végrehajtani a dolgokat.”

Kétséges bírói döntések.

„Nem ez az első mérkőzés, ahol érdekes döntések születtek. Mindkét fél részére történnek tévedések. Ők is bosszankodtak néhány dolgon, az biztos. Úgy kell játszanunk, hogy a bírók ne tudjanak beleszólni a mérkőzésbe.”

forrás: http://www.patriots.com
Hozzászólások

2012. 09. 25. 07:10
TÖRÖLT
Félelmetesek ezek a semmitmondó nyilatkozatok!
Mindig ugyanaz a duma...
Komolyan ennyire hülyének néznek mindenkit?
2012. 09. 25. 08:02
lipi
Nem semmit mondóak, csak olvass a sorok között...
2012. 09. 25. 08:19
Burkus
Megtennéd, hogy kiolvasod nekem a mondanivalót? :) Mert egy-két, a bírókra vonatkozó óvatos beszóláson kívül semmi mást nem látok, csak a BB-egyenszöveget.... :))))
2012. 09. 25. 09:15
lipi
Tom: Sok játékot csinált ma meg nekünk... Jó hogy itt van, de ha Edelman a pályán marad, edzői hívások miatt nem felé ment volna a passzok túlnyomó része.
Gronk: Azt teszem, amit az edzők mondanak... A fasza tele van, hogy nem küldik elkapásokra, de teszi a dolgát. Reméli, hogy nőni fog a szerepe és nem csak blokkolni fog a közeljövőben
Vince: Büntetésekről. Egy kalap ... volt a bíráskodás, elvették a kedvük a játéktól, de ez többet nem fog előfordulni. elismeri, hogy gyenge volt a védelem a meccsen.
DMC: Elismeri, hogy kegyetlen gyenge volt,de szerinte nem ő volt a legrosszabb a meccsen.
2012. 09. 25. 09:44
MatCauthon
Köszönjük Lipi az összefoglalást ;)
2012. 09. 25. 07:33
Gordon
OFF
nézzétek meg a GB meccs összefoglalóját az NFL.com-on.
jól megverték a bírók a packers-t..
2012. 09. 25. 08:26
Stephan
Gondoljatok bele.

A jelenlegi bírók nem professzionalisták. Kvázi átlagemberek. Egy Average Joe-nak az USA-ban elege van belőlünk, elege van a Packers-ből. Rossz esetben tudatosan, jó esetben tudat alatt ellenünk fog fújni.
Egy átlagos személy (aki tegyük fel nem elkötelezett egyik pályán lévő csapat mellett sem) nagy százalékban az esélytelenebb mellé áll.
Ezért rossz számunkra kifejezetten ez a bírós helyzet, mert mi vagyunk a big bad monster, aki ellen végre felléphet az átlagember, akiket most bánatunkra csíkosba öltöztettek.
2012. 09. 25. 08:47
sting
ez baromság
2012. 09. 25. 10:07
Montesclan-pats
Sajnos nem baromság, Stephannak igaza van, bennem is megfogalmazódott ez tegnap, de mára Stephan meg is fogalmazta.
Gondoljátok az átlagemberek szeretik Bradyt?, mert jóképű, gazdag, felesége még gazdagabb, 3szoros SB győztes, és keményen dolgozik példamutató a munkamorálja és még nem is nagyképű, amiért utálni lehessen. "Egy szörnyű nem utálható alak, akit irigylek, ezért utálok, mert én undok vagyok, rosszindulatú , kisszerű és hiába akarok benne hibát találni nem tudok, és akkor legalább gázolják le, vagy veszítsenek, elegem van má, hogy mindig a Dzsájenc meg a Pétrioc van a döntőben, miért nincs az én kis (pl.)Clevelendem. Én nem vagyok profi, csak egy középiskolai zebra, mert nem vettek fel metróellenőrnek, ja nem mentem át a pszichológiai teszten, (túlzott és kiszámíthatatlan agresszió és bosszúvágy- ezt írták a tesztlapomra, jaj hogy ez mit jelenthet? "
2012. 09. 25. 10:08
Stephan
Mindig tudtam, hogy ritka nagy baromságokat vagyok képes írni, kösz, hogy megerősítettél.

Az elmúlt 11 évben 5-ször Super Bowl-ba jutó csapatnak pedig biztosan szívvel-lélekkel szurkol minden NFL szimpatizáns. :)
Úgyis olyan gyakori. (Tudom, a Cowboys megcsinálta ugyanezt kilencből.)

Félreértések elkerülése végett, minden vágyam, hogy Brady megszerezze a negyediket, nem magunkról beszélek.
2012. 09. 25. 10:53
sting
Elnézést ha megbántottalak volna...
Nem akartam, nem volt szándékos.
Szerintem kár a végletekig feszülni a történteken.
Az utolsó büntetésnél akkorát rúgtam a fiam földön fekvő boksz-zsákjába, hogy a lábfejemben a csont megrepedt.

Tény, hogy a zebrák sokat bénáznak...
De az is tény, hogy ez mindkét csapatot sújtotta.

A pats jól játszott. Profin. Szerintem a védelem sem volt rossz.

A hollóknak viszont most hatalmas volt a szívük.
Fantasztikus hangorkánnal hajtották őket a szurkolók, és minden sikeres snap után mentek megpaskolni a testvérét elvesztő csapattársat. Gondolom érte is játszottak.

Nem azt mondom, hogy TB vagy Wilfork nem tette oda magát ... Sőtt.

Semleges pályán, semleges körülmények között ez 10-ből 10-szer elég lett volna.

Az USA-ban legendákat gyártanak. Olyanokat mint Tom Brady, Ray Lewis ...
A magyarokra jellemző "ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is" mentalitás nem jellemző.

A helyettesítő játékvezetők a karrierjüket (az életüket) tették fel erre a vállalkozásra. Sajnos ennyi csak a tudásuk. Nem őket kellene talán szidni, hanem azokat akik miatt odakerültek.

A meccs már nem fáj, ilyen játékkal bárkit megtudunk verni.
Sajnos ugyanez a lábamra már nem érvényes. Helyenként kékes-zöldes színben játszik és ha hozzáérek falra tudnák mászni mint pókember.

:)
Bárcsak a lábam se fájna
2012. 09. 25. 13:33
pat68
Egyetértek veled.
A lábadárt kár, de énsem tudok jobb stresszoldást. :-D
2012. 09. 25. 17:21
Stephan
No probs, szép is lenne, ha mindenben egyetértenénk. :)
Hétvégén bölényverés!
2012. 09. 25. 07:57
crucified
Pont ezt akartam én is írni az összefoglalót látva. Azért ilyeneken elmenni meccseknek, szörnyű. Az utolsó Seahawks TD-t nem az elkapó kapta el, az tuti.
2012. 09. 25. 08:46
tamaskerepesi aka DM
Istenem ezek hol vezetnek mérkőzéseket,de most komolyan??? vissza kell hozni azokat a bírókat akik tisztában vannak a szabályokkal ezeket meg elzavarni a fenébe!!!Vezessenek kisiskolásoknak amerikai focimeccset ott nincsen tétje a mérkőzéseknek nem úgy,mint itt az NFL.-ben!!!Tényleg szerintetek BB fog kapni büntetést szerintem nem kéne,mert az a bounty ügy is el lett felejtve a játékosok büntetése fel lett függesztve ezért is szemet kell hunyni BB büntetése felett
2012. 09. 25. 09:10
lipi
Pénzbüntetés lesz. Meg a következő meccsen pár kétes ítélet ellenünk :)
2012. 09. 25. 09:07
Manitu
Tényleg "semmit mondóak" a nyilatkozatok, de szerintem meg is van szabva a játékosoknak, hogy mit mondhatnak, és mit nem, így nekik is vigyázniuk kell, nehogy kirohanjanak, és nyilvánosan bírálják a játékvezetőket. Szerintem is szörnyű volt a játékvezetés, de én inkább Brady véleményét osztom, ezt nem tudjuk befolyásolni, a játékot igen. 2 interceptiont nem kaptunk el, ami már kézben volt stb. stb. Majd ha hibátlanul játszunk, és tényleg csak a játékvezetésen múlik, akkor lehet reklamálni. Sajnos engem jobban bosszant a rossz teljesítménye a védelemnek, mint a játékvezetés. Inkább most botladozzunk mint később! GO PATS!
2012. 09. 25. 10:33
Patriots NEB
Szép napot mindenkinek!
A Baltimore utolsó TD-je elött valóban pass interference volt,csak az a baj,hogy elotte viszont holding volt(talán face mask is)!
Egyébként 2 holding kivételével semmit nem fújtak be,pedig volt vagy 10,hogy Edelmen "pofozásáról" ne is beszéljünk a bíró szeme elött.
Nem csoda,hogy egyetlen sack-ünk sem volt!
Az ESPN kommentátorai csak "nevetségesként"kommentálták bíráskodást.
2012. 09. 25. 17:31
infidelitas
Nincs olyan meccs ahol tökéletesen játszik egy csapat... Ennyi hiba máskor is elő szokott fordulni, de ennek bőven elégnek kellett volna lennie a győzelemhez, és ez itt a probléma, mert ezt a bírók elvették tőlünk... Az pedig szerintem egyértelműen nem igaz, hogy hollókat is ugyanúgy sújtották volna...Tudjuk, hogy ezzel lehet játszani... (pl.: vízilabda mérkőzésen kiállítási statisztika kozmetikázása stb.)
2012. 09. 25. 09:17
Gordon
Srácok !
szerintem fejezzük be a bírózást (tudom én is szídtam őket) ..
gondoljatok bele : a csapatok tulajdonosai nem tudnak megegyezni a bírókkal és ezzel gyakorlatilag a saját csapatukat veretik meg a kétes itéletekkel.
Szerintem Kraft úr is elgondolkodhatna a két vereség után azon a zsebpénzen...
2012. 09. 25. 09:48
tamaskerepesi aka DM
Gordon most először foglalkozom a bírókkal olvass vissza egyetlen hszben sem olvashatsz tőlem bírószapuló megnyílvánulást,de megnéztem több összefoglalást és tény,hogy ezek ellen tenni kell valamit,mert sokan kiszeretnek ebből az amúgy gyönyörű sportágból
2012. 09. 25. 09:38
Tzimisce
Emlékszem tavaly mennyit anyáztam a téves ítéletek miatt. Az ehhez képest semmi...
Remélem ha meglesz a szerződés, főleg a ha a bírók megkapják a pénzüket, utána nagyítóval figyelik majd a ténykedésük.
2012. 09. 25. 10:08
Arsenal
Csak egy gyenge észrevétel! Az elmúlt két meccs után az NFL.comon az ellenfél irányítója a legjobb irányítok között szerepelt ...!
2012. 09. 25. 11:13
lipi
ahogy ezt tavaly már megszokhattuk. Nyugi, nem is lesz másként, hacsak nem lesz érzékelhető pass rushunk és/vagy normális CB-nk.
2012. 09. 25. 10:09
Montesclan-pats
Gondoljátok az átlagemberek szeretik Bradyt?, mert jóképű, gazdag, felesége még gazdagabb, 3szoros SB győztes, és keményen dolgozik példamutató a munkamorálja és még nem is nagyképű, amiért utálni lehessen. "Egy szörnyű nem utálható alak, akit irigylek, ezért utálok, mert én undok vagyok, rosszindulatú , kisszerű és hiába akarok benne hibát találni nem tudok, és akkor legalább gázolják le, vagy veszítsenek, elegem van má, hogy mindig a Dzsájenc meg a Pétrioc van a döntőben, miért nincs az én kis (pl.)Clevelendem. Én nem vagyok profi, csak egy középiskolai zebra, mert nem vettek fel metróellenőrnek, ja nem mentem át a pszichológiai teszten, (túlzott és kiszámíthatatlan agresszió és bosszúvágy- ezt írták a tesztlapomra, jaj hogy ez mit jelenthet? "
2012. 09. 25. 11:16
lipi
Nettó baromság.

Az még ész-szerű magyarázat is lehetne, hogy a bíró Jets/Ravens/Bill szurkoló, de azt is igyekeznek kiszűrni játékvezető küldésnél, mert az első forduló környékén beleszaladtak a késbe :).
2012. 09. 25. 14:02
Montesclan-pats
Mindig tudtam, hogy ritka nagy baromságokat vagyok képes írni, kösz, hogy megerősítettél.- (csak azt tudom írni, mint Stephan.)

Valószínűleg elfelejtettem beleírni az előbb, hogy viccesnek szántam, elnézést legközelebb majd jobban kiemelem, hogy groteszk írásom csupán görbe tükörben láttatja és sztereotipizálja a bírókat, úgy, hogy csupán szerény a hasonlóság a valóság és a szösszenet között.

2012. 09. 25. 12:10
Neo
https://pbs.twimg.com/media/A3nDr-sCEAE-gll.jpg

A tegnapi meccs mindent eldöntő találatát így látta a 2 bíró! :D
2012. 09. 25. 13:56
timep76
Én a Field Goal-lal kapcsolatban azt nem értem, hogy miért nem lehet sehol sem találni, olyan számítógépes elemzést, amiből kiderülne, hogy végül érvényes volt-e. Ez azért lássuk be, a mai technika mellett nem lehetetlen (sőt), és legalább megnyugodnának a kedélyek (legfeljebb kiderülne, hogy a bírók tényleg f@szok, de nyilván az eredményen nem változtatnának, a bírói tévedés itt is benne van a játékban).
Személyes "elemzésem" és az NFL.com-on rendelkezésre álló lassítás alapján csak nem volt érvényes a field goal.
Bár ugye nincs egyértelmű bizonyíték semmire, mivel a 2D-s képen a mélységet csak nagyon kicsit lehet érzékelni (vagy egyáltalán nem).
Alapkiindulások: 27 yardos field goal és még max. 10 yard a "labdafogó" hálóig (ez összesen 37 yard). A labda az elrúgásától számítva (a lassított képen) min. 5,5 max. 6 másodpercet haladt a levegőben a hálóig.
Az NFL-com os videón 0:25-nél van a labdaelrúgás és 0:30 végén, 0:31-nél a hálóba érkezés. A lényeg: A labda már 0:28 legvégén olyan helyzetben látszik, hogy az már nem érvényes találat. Ekkora távolságnál és a rúgás erejét figyelembe véve a labda sebessége nagyjából egyenletes és a labda forgásából ítélve a felvétel lassításának mértéke is egyenletes.
Az 5.5 másodperces időt figyelembe véve a labda épp a 0:28 végén, de inkább 0:29 elején ért pont a kapufa fölé (akkor már nem érvényes). Ha a 6 mp-et nézem, akkor 0:28 végén még csak 24,6 yardot tett meg (így pláne nem érvényes).
Ha esetleg a háló nincs is 10 yardra a kaputól, akkor még egyértelműbb a helyzet.
Na, jól elszórakozgattam ezzel a hülyeséggel.

Go Pats
2012. 09. 25. 16:01
timep76
Csak nem bírtam magammal: a ferde hajítás (fizika) szabályai szerint az nfl.com-os video alapján is kiszámoltam, hogy abban a pillanatban amikor még érvényesnek látszik a game winning field goal, nem lehetett még a labda a kapu síkjában.
2012. 09. 25. 16:02
timep76
Sokra megyünk vele :)
2012. 09. 25. 18:07
csori71
nagyon zsír ahogy levezetted:-)

köszi:-)
2012. 09. 25. 22:35
sting
"a ferde hajítás (fizika) szabályai szerint" itt nem alkalmazható, mivel nem vízszintes síkban elemzed a labda mozgását.
Egy olyan kameraállást kellene találnod, amelyben a labda mozgása egy függőleges síkban leképezhető. Azt össze tudod vetni a jobb kapufa helyzetével.
Ja és kalkulálnod kellene a labda vízszintes irányú elmozdulásával is amit a labda tojás alakja és a szél generál ...
Amúgy ezt mind ki lehet számítani a képek alapján is, akár más-más szögből kapott képek összevetésével.
Viszont amit nem lehet - a labda pörgő mozgása miatt a virtuálisan meghosszabbított kapufáról (ha ahhoz hozzáérne)akármerre pattanhatna ...
Pöpec kis kurzusmunkát lehetne a témában csinálni valamelyik egyetem fizika-informatika tanszékén ....
2012. 09. 25. 23:04
timep76
Megvan a számítás. A ferde hajítással pont a pálya síkjában lévő elmozdulást lehet számolni (szerintem az oldal irányú elmozdulás nem változtat jelentősen az értékeken). És amúgy is értékhatárokon belül számoltam. A labda kezdő sebességét is egy nfl-es technikai leírásból becsültem. Végül is az jött ki, hogy 4 mp-cel a labda elrúgását követően (lassított kép) a labda nem volt még a kapufa fölött, akkor viszont már egyértelműen oldalt látszik a labda. Nyilván ezeket még lehet más tényezőkkel korrigálni (légellenállás, pörgés, stb.), de ne legyünk már ekkora farizeusok. Ha van rá lehetőség és fórum "publikálom" a számításokat és akkor lehet velük vitatkozni, vagy netán pontosítani, javítani. (Biztos én vagyok korlátolt, de nem kell ehhez azért egy egész egyetemi tanszék)
2012. 09. 25. 14:12
Bandi
A héten az utolsó 2 meccsen (főműsoridős SNF NE-BAL, és MNF GB-SEA) DÖNTŐ bírói hibák miatt alakult ki a végeredmény, ergo ez lesz a vezető topic a mainstream médiában. Vagyis az NFL veszteni fog a népszerűségéből. Jóval kevesebb embert érdekel a vitatkozás a bírókról egy (talán) kihagyott FG és egy egyértelműen rosszul megítélt hail mary.

Az elmúlt hetekben legalább 5-7 olyan meccs volt amin szintén igencsak megkérdőjelezhető döntések születtek.
Nem igaz hogy csak 7 perccel hosszabbak a közvetítések, én a 3 hét alatt kb 8-10 meccset néztem végig és mind legalább 15-20 perc felesleges üresjáratot tartalmazott. Bármilyen meglepő ez egyelőre JÓ az NFL-nek, mert JÓ a TV társaságoknak! Szerintem az volt a terv, hogy majd a csere játékvezetők belejönnek pár forduló alatt. Eddig ez nem jött össze és egyre több pénz folyik ki a kaszából. Ne legyünk naivak az NFL-t az amerikai 100 millió néző és 20 milló sportfogadó tartja el (saccoltam). Ha az NFL tovább tűri ezt a sok bénázást akkor a nézők és a fogadók fognak elfordulni a játéktól.
2012. 09. 25. 16:36
tamaskerepesi aka DM
2012. 09. 25. 17:19
Stephan
Szerintem mindenki egyetért abban, hogy számunkra (is) pozitív változás lenne, ha a professzionális NFL bíróink újra felvennék a lapátot.
Abban is egyetértünk, hogy valahogy le kell győznünk hétvégén a Bills-t.
Induljunk ki ezekből, és hajrá Pats! :)
2012. 09. 25. 18:11
A jövő heti Denver elleni meccsünket adja a SportTv.
2012. 09. 25. 18:31
Medve12
Ez már biztos? Téged nem akarnak meghívni szakértő-kommentátornak?
2012. 09. 25. 20:10
Biztos. :) nem, és nem is vállalnám. :) nem tartok én még ott. :)
2012. 09. 25. 21:22
Burkus
Ebben elég biztos voltam. A Brady-Manning csata mindig delikát. Ezen kívül végre lesz megint módja a kommentátoroknak a kritikátlan Manning-imádatra. :(
2012. 09. 25. 18:54
magooc
Az biztos, hogy a november első játéknapján nem kell majd a bírókkal foglalkoznunk :)
Egyébként is a Green Bay - Seattle játékvezetőihez képest a Pats - Ravens meccs játékvezetői kezdő pancserek voltak.
2012. 09. 25. 19:13
Gordon
úgy érzem, hogy a bills-t csúnyán megverjük.
volt már jó meccse a védőknek és a támadóknak is, most összejön mindkettőnek:-)
Spiller gyerek játszhat ellenünk? hétvégén megsérült
2012. 09. 25. 19:32
lipi
úgy néz ki, hogy mind Spiller, mind Fred játékra képes lesz, de egyik sem lesz 100%-os.
2012. 09. 25. 20:39
codyfiu
Most nézem a Seahawks - Packers meccset, ej de jó lesz a Seahawks ellen játszani, szétszedik a Packers falát Rodgers párszor már harapdálta a füvet :) de remélem BB mester kitalál ott is valamit és mi jól elverjük őket, legalább 1 ponttal :)
2012. 09. 25. 22:45
sting
Ugye-ugye ...
Senki nem osztotta a véleményem a Cardinals meccs után.

A "könnyűnek" tartott sorsolásunk vérszagú lesz ...

A Pintyeket mindenesetre megvertük volna, ha nem olyan nagy a mellény.

A maradék három meccs az NFC West-ben nem lesz sétagalopp.
2012. 09. 25. 23:08
timep76
Na, úgy látom te mindenhez értesz, sőt előre látod a jövőt. Nagyon "konstruktívak" a hozzászólásaid.
2012. 09. 26. 00:33
ratkaim
Amikor néztem a meccset rájöttem miért Flakon a kányák QB-j, úgy károg mint egy varjú...
2012. 09. 26. 14:47
lipi
A bírókhoz
http://twitpic.com/ayhlz3/full
2012. 09. 26. 16:19
timep76
:) :(

Hát ezen most sírjak vagy nevessek? (Találó)
2012. 09. 26. 18:24
Szellemkutya
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 3.hét bejegyzéshez