Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 3.hét

2012. 09. 24. 13:24
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 3. hét

No igen, igazából a védelem nem állt a helyzet magaslatán. Múlt héten Flacco alig tudott valamit csinálni, most pedig hős lett belőle ellenünk, mintha kicserélték volna a védelmünket.  De a lényeg Brandon Spikes twittere: GYERTEK VISSZA ZEBRÁK!


Tom Brady, QB


Mérkőzésről.


„ Nem járattuk jól a labdát és nem tudtunk folyamatosan jól játszani. Kiváló csapat ellen játszottunk, akiknek a védelme a legjobbak között van. Nem használtuk ki a lehetőségeinket.”


Wes Welkerről.


„ Sok játékot csinált ma meg nekünk. Fontos része a támadóknak. Az a lényeg, hogy valakit mindig megtaláljak a labdával.”


Büntetések befolyásolták a mérkőzést.


„ Nem tudok mit csinálni velük.”


Bosszantó, hogy nem tudták befejezni a mérkőzést.


„ Igen, ez most egy ilyen szituáció volt. Két perccel a vége előtt még jók voltunk, négy perccel a vége előtt megnyerhettük volna. Akkor kell jól játszanunk, amikor szükség van rá, ez azt jelenti, hogy hoznunk kell az ilyen szoros mérkőzéseket.”


Mennyire biztos a no huddleban?


„ Nagyon, szerintem nagy nyomást helyezett az ellenfélre. Nem nagyon tudtak minket megtéveszteni a nézéseikkel, viszont jól játszottak, amikor számított a red zoneban.”


Rob Gronkowski, TE


A támadókról.

 

„ Nem mutattunk be elég játékot ahhoz, hogy nyerjünk. 60 percig kell focizni.”


A mérkőzésről.


„ Mindig nehéz a Ravens ellen. Ők egy jó és keményfejű csapat. Hatvan percig kell ellenük játszani, különben ez lesz a vége.”

Jobban figyeltek rád.


„ Alkalmazkodni kell a védelemhez. Összességében több játékot csináltak meg, mint mi.”


Szerepe a mérkőzésen.


„ Azt teszem, amit az edzők mondanak, azt teszem, amit hívnak. Jobban kell játszanom.”


Vince Wilfork, DL


Mérkőzés végéről.


„ Ma nem tettük meg azt, amit kellett volna, hogy segítsük a támadókat. Ez pedig szívás, mert jól játszottunk a mérkőzés végéig. Az első félidőben meg is mutattuk, hogy tudunk játszani, utána viszont ha pályán se lettünk volna. A támadók a lelküket is kitették, mi pedig cserbenhagytuk őket. Tovább kell lépnünk. Javulnunk kell, sokat kell javulnunk. Kemény ez a vereség, mert tudtuk, hogy mit és hogyan kell csinálnunk. Végül kudarcot vallottunk.”


Büntetésekről.


„ Nagyon bosszantó, de mit tehet az ember? Mi egy agresszív védelem vagyunk, de emiatt vissza kell vennünk magunkból. Emiatt habozunk és hibázunk. De a szabályok szerint kell játszanunk.”


A mezőnygólról.


„ Nehéz megmondani. Onnan ahol én álltam, közel volt és ez bosszantott, bár abban a percben sok minden bosszantott engem.”


Vissza kellett volna nézni?


„ Vissza kellett volna nézniük. Muszáj lett volna. Egy ilyen mérkőzésen, muszáj, ők pedig csak lefutottak a pályáról. De nem fogok itt ülni és harcot kezdeni ellenük. Nekik is meg van a saját dolgok és nekünk is. A legjobb, amit tehetünk, hogy jobban játszunk és elkerüljük az ilyen helyzeteket. Meglátjuk mi lesz ezután.”


Steve Gregory, S


A mérkőzésről.


„ Kikaptunk. Jobban kell játszanunk. Ők megcsinálták a játékokat, mi nem. Ők győzelemmel távoztak a pályáról. A végén annyi volt a dolgunk, hogy ne engedjük őket mezőnygól közelébe. Nem sikerült.”


Fütty koncert és bekiabálások.


„ Nem igazán foglalkoztat ez a dolog, majd kitisztul a helyzet. Nekünk ennél jobban kell játszani.”


Bosszantó mérkőzés.


„ Egész héten azon dolgozol, hogy megnyerd a mérkőzésed. Ha kikapsz, az pocsék érzés. Vissza kell mennünk és keményebben edzeni, megnézni a filmet és javítani a hibákat. Még sok mérkőzésünk lesz, nem érünk rá arra, hogy egy meccsen elakadjunk. Tanulunk a hibáinkból és továbblépünk.


Devin McCourty, CB


Zászlók.


„ Nincs befolyásunk a zászlókra. Ha dobnak egyet, nem tudunk mit tenni. Ez egy nagy mérkőzés volt és mindenáron győzni szerettünk volna. Egyszerű a képlet, jobban kell végrehajtanunk a játékokat, többet gyakorolni és nyerni.”


Teljesítménye az utolsó támadásnál.


„ Meg kell csinálni a játékokat, ilyen egyszerű. Nekem ez ma nem sikerült, nem csak az utolsó támadásnál. Sokat nem sikerült ma megcsinálnom. Egyszerű a dolog, jobban kell játszanom.”


Miért nem sikerültek a játékok?


„ Bár tudnám. Keményebben kell dolgoznom és javulnom. Sokszor közel voltam, hogy megcsináljam a playjeket, de nem sikerültek.


Nem volt elég magabiztos?


„ Nem, nem erről van szó. Szimplán meg kellett volna csinálnom a játékokat. Kétszer is ott volt a labda a kezemben, de nem tudtam megszerezni. Ez az NFL, ha nincs önbizalmad, akkor még nálam is rosszabbul fogsz játszani. Egyszerű a képlet, meg kell csinálni a playjeket.”


Utolsó negyedben majdnem sikerült elkapnia a labdát.

 

„ Ott volt a kezemben a labda, de nem tudtam megszerezni.”


Győztes mezőnygólról.


„ Nem igazán láttam onnan, ahol álltam. Közel volt, ennyit tudok csak mondani.”


Deion Branch, WR


Visszatért.


„ Nem használtuk ki a lehetőségeinket. A Baltimore egy jó csapat, nagyszerű a védelmük. Nem adhatsz nekik extra esélyt.”

 

A Patriots támadásai sikeresek voltak az elején.


„ Elkaptuk a ritmust és megcsináltuk a játékokat. De ennyi csupán.  Túl sokat hibáztunk, nem sikerültek a blokkok és rengeteg büntetést szedtünk össze.”


A Ravens utolsó támadása.


„ Kint álltunk a partvonal mellett és csak reméltük, hogy a védelmünk meg tudja őket állítani. Titkon reméltük, hogy visszaszerzik a labdát és mi tudjuk majd az utolsó támadást vezetni. A saját támadásunknál csak a félpályáig jutottunk, jobban kell végrehajtani a dolgokat.”


Kétséges bírói döntések.


„ Nem ez az első mérkőzés, ahol érdekes döntések születtek. Mindkét fél részére történnek tévedések. Ők is bosszankodtak néhány dolgon, az biztos. Úgy kell játszanunk, hogy a bírók ne tudjanak beleszólni a mérkőzésbe.”


forrás: http://www.patriots.com/news/article-1/Patriots-Postgame-Quotes---9232012/96ea746a-0af8-4892-91d7-664b63f5c07a
HozzászólásokHozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 3.hét bejegyzéshez