Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 5. hét

2016. 10. 11. 15:10
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Végre visszatért Tom Brady! Lássuk hogyan látta a mérkőzést Brady, Gronk, Bennett és a többiek.

Tom Brady, Qb

Hogy érezte magát újra a pályán
Úgy gondolom, hogy a csapat jól játszott. Jó érzés volt ennek a részese lenni. Jó volt újra a csapattal együtt készülni és azt csinálni, amit nagyon szeretek. Büszke vagyok arra, ahogy a srácok játszottak. A támadófal nagyszerű volt. Megcsináltunk pár nagy játékot Martellusszal (Bennett), Julesszel (Edelman), Gronkkal, Dannyvel (Amendola). 4-1 -gyel állni jó.

Mennyire volt érzelmes számára a visszatérés?
Próbáltam a munkámra koncentrálni és ezt is kellett tennem. Csak vissza kellett rázódnom a szokásos dolgokba. Jó szórakozás volt kijönni, játszani és megszerezni a győzelmet.

Megfutott egy first down-t
Nem futok túl sokat, szóval elég izgatott voltam emiatt. Hálás voltam, hogy meglett a first down.

Rozsdásnak érezte-e magát
Azt hiszem, kifejetten. Sokkal jobb tudok lenni több dologban is. Ennek ellenére azt gondolom, hogy ez egy jó győzelem volt. Ez csak egy meccs volt és ahogy mondtam is korábban, 4-1-gyel állni jó dolog. De nagyon sok van még hátra és koncentrálnunk kell továbbra is.

Martellus Bennettről
Marty nagyszerűen játszott. 5 kiváló mérkőzése volt már nálunk. Nagyon produktívan teszi a feladatát, bármit is kérjünk tőle, legyen az a labda elkapása, vagy pontok szerzése. Ő és Gronk TE pozícióban azt hiszem, hogy kemény feladat elé állítja az ellenfeleket. Ezt kell továbbra is csinálnunk, nyomás alá helyezni az ellenfél védelmét. Azt hiszem, hogy ezen a téren jól végeztük a dolgunkat ma. Igaz kimaradt pár helyzetünk, amivel nagyobb előnyt is szerezhettünk volna, de ettől függetlenül ez egy jó győzelem volt.

A szurkolók támogatásáról
Elképesztő volt. Nagyszerű szurkolóink vannak, akik mindenben támogatnak minket. Milliók támogatnak minket világszerte, az edzőtáborba is naponta 27 ezren jönnek el. Azt hiszem, nekünk vannak a világon a legjobb szurkolóink. Eljöttek ma is és nagyszerű volt hallani őket. Reméljük, velünk is maradnak a szezon további részén is.

A személyes támogatás, amit a szurkolóktól kap
A legjobbamat akarom nyújtani a városér, New Englandért, a csapatomért és a családomért. Ezekkel a játékosokkal mindent beleadunk, és ez sokszor választás elé állít minket. Sok támogatásra van szükségünk a családunktól és a barátainktól. Szeretek 70 ezer hazai szurkoló előtt kirohanni a pályára. Azt is szeretem, amikor 20 ezren szurkolnak nekünk és 50 ezren ellenünk. Csak kiakarunk menni és játszani. Bármikor esélyt kapok erre, élni fogok vele.

Végre pályára lépni az eltiltás után
Gondolkodtam ma rajta és arra jutottam, hogy a munkámra kell koncentrálnom.

Az eltiltás jobban motiválta-e ma
Ez nem az az idő, amikor erre reagálnom kell. Csak boldog vagyok, hogy győztünk ma és örülök mindig, amikor győzünk. Van egy munkám, amit el kell végeznem és nem nézhetek visszafelé állandóan, se arra, hogy megnyertük a Super Bowlt, sem pedig arra, hogy kikaptunk az utolsó AFC döntőn. Az utolsó 4 hét nem igazán számít már. Elmúlt.

Mi hiányzott neki a legjobban
Minden. Ez egy nagyszerű játék. Szeretek a csapattársaimmal lenni, kinn lenni a pályán velük és együtt ünnepelni a győzelmet. Legutóbb, amikor itt játszottunk, nem ment valami jól, szóval csak örülök, hogy ma jobbak voltunk.

Mérgesen játszott-e ma
Csak megpróbáltam kimenni és a legjobbamat nyújtani. Ez az, amit minden héten próbálok megtenni. Ez az, amit mindig próbálok megtenni. Tudom, hogy a csapattársaim is ezt várják tőlem, és én is ezt várom el tőlük. Elvárom tőlük, hogy koncentráljanak és végezzék a dolgukat, arra figyeljenek, amit tenniük kell. És ők is ezt várják el tőlem.

A botrányról
Próbálok túlleni rajta. Csak próbáltam ma jól játszani.

Nem szereztek pontot a mérkőzés második felében a vörös zónában
Jól kezdtünk, de aztán kicsit lelassultunk. Nem jutottunk be. Be kell fejeznünk a támadásainkat pontokkal. Amikor eljutsz olyan közel a gólterülethez, akkor ezt ki kell használnunk.

Elhiszi-e, hogy ez változni fog
Remélem. Edző (Bill Belichick) mindig arról beszél, hogy fejlődnünk kell hétről hétre és erre is készülünk. Amikor jó lehetőségeid vannak, akkor ezeket ki kell használnunk. De erre készülnünk kell. Az edzőink jó munkát végeznek. Nekünk pedig végre kell hajtanunk az általuk kiadott feladatokat. Néha azt kapod, amit vártál, néha nem. Legutóbbi eset az, amikor rögtönöznünk kell és meghozni a jó döntéseket.

Voltak-e hibák
Abszolút. Határozottan volt pár. Ezek azok a dolgok, amikből tanulnunk kell és gyakorolnunk jövő hétre.


Rob Gronkowski, TE

Tom Brady visszatéréséről
Baromi jó volt. Ő a mi vezérünk. Ő a mi srácunk. Tűzben égett és nekünk azt kellett tennünk, amit egész héten gyakoroltunk. Szerdán kezdtünk edzeni. Ma pedig kijöttünk ide, végrehajtottuk a feladatunkat és megszereztük a győzelmet. Nagyszerű volt.

Brady érzéseiről
Nem vagyok Tom, az érzéseiről őt kell kérdeznetek. Ő mindig ezer fokkal ég. Mindig hevesen játszik. Nagyszerű munkát végzett ma. Az egész csapat jó volt.

Rozsdának látta-e Bradyt
Ti annak láttátok? Én sem. (nevet)

Hogy érezte magát a pályán
Sokkal jobban ezen a héten. A hetek során mindig vannak fejlődések, néha egyik napról a másikra, néha csak hétről hétre. Most, úgy érzem újra a régi vagyok, és ez nagyszerű érzés. Szeretek kimenni és focizni, amikor így érzem. Nagyszerű érzés kimenni a srácokkal és segíteni a csapatomat.

Martellus Bennettről
Nagyszerű játékos, nagyszerű srác és nagyszerű csapattárs. Sokat tanulsz egy olyan játékostól, aki már 9 éve a ligában van. Vártuk már azt a pillanatot, amikor mindketten egészségesek vagyunk és így játszhatunk. Jól tudunk együtt dolgozni, de továbbra is fejlődnünk kell hétről hétre és segíteni egymást a pályán.

A szurkolók támogatásáról
Sokan voltak ma itt. Kicsit olyan volt, mintha hazai meccs lett volna. Amikor jöttünk le a pályáról, a szurkolók kiabálták, hogy "Brady!", az valami elképesztő volt.

Brady feltüzelte-e a csapatot
Mindenki fel volt ma tüzelve. Tom mindig ezt váltja ki belőlünk. Mindenki izgatott volt és csak megakartuk szerezni ezt a győzelmet.

Mennyire jó tud lenni ez a támadóegység Brady visszatérésével
A támadóegységnek mindig az adott napra kell koncentrálnia. Ki kell mennünk és nagyon sokat gyakorolnunk, hogy meglegyen köztünk az összhang. Mindig csak 1 meccsre kell koncentrálni. A héten is az összhangon kell majd dolgoznunk.

Bennett teljesítményéről
Nagyszerű volt. Nagyszerű vele dolgozni. Három TD-t szerzett ma, azt hiszem ez volt a karrierje során az első, amikor ennyi TD-je volt 1 meccsen. Nagyszerű vele dolgozni és vele játszani.

Észrevette-e a lehetőséget Bennett pontszerzésére, amikor rá ketten figyeltek
Igen, nagyszerű volt, ezért csapatjáték ez. Két védő jött, hogy levédekezzen engem, így Marty egyedül maradt a vörös zónában. Ez lehetőséget adott a számunkra. Ezért olyan nagyszer ezt a játékot űzni, mert igazi csapatjáték.

TD-t szerezni az első támadásból
Ez az, ahogy mindig kezdeni akarod a mérkőzést. Mindig te akarod az első TD-t szerezni, hogy előnybe kerülj. Jó kezdés volt a támadóktól.


Martellus Bennett, TE

Tom Bradyvel játszani
Nagyszerű volt kimenni oda és együtt versenyezni a társakkal. Jó volt, hogy újra velünk volt. Fel volt tüzelve. Fel voltunk mi is tüzelve és megakartuk csinálni a játékokat miatta.

Visszatért a pályára a sérülése után
Lent maradsz egy pillanatig, sajnálod magad, de utána eszedbe jut, hogy egy csomó ember számít rád, szóval össze kell szedned magad, vissza kell menni a pályára és játszani a többiekért. Nem akartam a csapattársaimat cserben hagyni. Sok mindent begyakoroltunk a hét során, szóval összeszedtem magam és visszamentem a pályára.

A kommunikáció Bradyvel
A kommunikáció nagyon fontos. Tudni, hogy mit vár el tőled, mit akar, és neked pontosan azt kell csinálnod. Ez az, amiről igazából ez az egész szól. Sok mindent mondott Tom a nyári edzőtábor során és ebből egy például a 2. TD alatt megvalósult.

Rob Gronkowskival együtt játszani
Szeretek Gronkkal játszani. Izgatott vagyok miatta. Nagyon dinamikusak voltunk együtt kint és nagyszerűen játszott. Elvárom, hogy továbbra is így játszon. És szerintem Gronk is magától. Ez az, amit Gronk csinál. Ez az, amiért ő a "Gronkinator".


Julian Edelman, WR

A mérkőzésről
Jó móka volt. Kiakartunk oda menni és egy jó csapatgyőzelmet szerezni, amit meg is tettünk egy konferencián belüli csapat ellen idegenben. Jó győzelem volt.

Tom Bradyvel játszani
Ugyanazzal a sráccal játszol sokáig és kialakul köztetek egy barátság. Mindig izgatott leszel azok miatt, akik egy ideig nem voltak velünk.

Az első negyedben történtekről
Ismeri a rendszert. Mármint, ő Tom Brady, nem várhatsz tőle kevesebbet.

Sok Patriots szurkoló előtt játszani Clevelandben
Nagyszerű volt. Játszottam már itt korábban, a Northeast Ohioban, és ők nagyon szenvedélyesek voltak a csapatuk iránt. Ezt a sok Patriots szurkolót itt látni sok mindent elmond.


Chris Hogan, WR

A hosszú elkapásairól
Tudtuk, hogy sok szoros emberfogás lesz a szélén, és én mindig nagyon keményen megfutom az utamat. Megtalált párszor a labdával, nekünk pedig élni kellett a lehetőségeinkkel és megcsinálni a játékokat.

A különbség azáltal, hogy Tom Bradyvel készült
Nem hiszem, hogy volt bármi különbség ezen a héten. Mi mindig a saját csapatunkkal foglalkozunk a felkészülés során. Az edzők nagyszerű munkát végeznek, hogy felkészítsenek minket minden héten és ez most sem volt másképp.


Rob Ninkovich, DE

A visszatéréséről
Jó érzés volt. Nem szereltem senkit úgy igazán az AFC döntő óta, szóval jó volt végre újra megtenni és a karom is jól viselkedett. Nagyon keményen dolgoztam ezen a héten, és megpróbáltam annyit a pályán lenni, amennyi lehetséges volt, még a gyakorlócsapattal is gyakoroltam, hogy visszajöjjön az érzés.

Megállítani a Browns futásait
El kell őket ismerni. Nagyon jól futnak idén a labdával. Keményen futnak és jól támadnak ezzell.

A gyors kezdésről a védelemtől
Gyorsan kell kezdeni a mérkőzést. Nagyon sok nagyszerű focista van a pályán, tudtuk hogy jó csapatuk van, szóval jól fel kellett készülnünk és végrehajtani a feladatainkat.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 10. 11. 21:23
Pats78
OFF.
A póló ügylet dugába dőlt, vagy csak pihentetve van a projekt?
Bocs az off-ért.
2016. 10. 11. 23:45
picit mind a kettő. nem volt akkora kreatív lelkesedés, mint gondoltam. de inkább a pihentetés a realitás. Nem kis projekt és jelenleg erősen időhiányos vagyok. de rajta vagyok.
2016. 10. 12. 06:15
Pats78
Köszi a választ, ha esetleg tudunk segíten az ügyben szólj.
2016. 10. 11. 23:02
hopi46
Kicsit ez is OFF a snap számokról:
Támadó (80)
12-T.Brady QB 71
10-J.Garoppolo QB 9
71-C.Fleming OL 80
69-S.Mason OL 80
60-D.Andrews OL 80
62-J.Thuney OL 80
77-N.Solder OL 80
68-L.Waddle OL 1
87-R.Gronkowski TE 65
88-M.Bennett TE 55
86-A.Derby TE 11
29-L.Blount RB 31
28-J.White RB 38
27-D.Foster RB 12
46-J.Develin FB 22
11-J.Edelman WR 59
15-C.Hogan WR 49
18-M.Slater WR 11
19-M.Mitchell WR 25
80-D.Amendola WR 21

Dola 4. számú WR-é vált!? Vagy kíméljük?
Slater hétről-hétre viszonylag sokszor vesz részt a támadásokban WR-ként, kicsit veszélyesnek tartom a ST miatt. Sérülés nem indokolja a részvételét.

Védekező (63):
98-T.Flowers DL 33
97-A.Branch DL 41
95-C.Long DL 47
93-J.Sheard DL 48
74-W.Hamilton DL 22
90-M.Brown DL 42
50-R.Ninkovich DL 24
91-J.Collins LB 52
54-D.Hightower LB 29
51-B.Mingo LB 7
52-E.Roberts LB 31
32-D.McCourty DB 63
23-P.Chung DB 63
21-M.Butler DB 55
26-L.Ryan DB 63
24-C.Jones DB 18
31-J.Jones DB 32
30-D.Harmon DB 22
43-N.Ebner DB 1

A roster újonc Hamilton és Ninkó "még" kímélve, Mingó és Ebner "beszállt", de valószínúleg az utolsó snap-eknél.

ST (kick off, punt, field gól):
6-R.Allen P 11
3-S.Gostkowski K 12
49-J.Cardona LS 11
71-C.Fleming OL 6
69-S.Mason OL 6
62-J.Thuney OL 6
77-N.Solder OL 6
75-T.Karras OL 6
68-L.Waddle OL 6
88-M.Bennett TE 4
86-A.Derby TE 8
87-R.Gronkowski TE 1
18-M.Slater WR 18
80-D.Amendola WR 4
11-J.Edelman WR 7
15-C.Hogan WR 3
27-D.Foster RB 2
46-J.Develin FB 11
97-A.Branch DL 13
93-J.Sheard DL 2
74-W.Hamilton DL 2
90-M.Brown DL 2
50-R.Ninkovich DL 2
91-J.Collins LB 3
54-D.Hightower LB 1
51-B.Mingo LB 21
55-J.Freeny LB 13
52-E.Roberts LB 6
43-N.Ebner DB 21
37-J.Richards DB 20
36-B.King DB 19
31-J.Jones DB 20
30-D.Harmon DB 5
32-D.McCourty DB 14
23-P.Chung DB 14
24-C.Jones DB 1

Újabb részvételi csúcs: 35 fő
2016. 10. 12. 08:40
nszgergo
hopi-t szerkesztőnek!
köszi :)
2016. 10. 12. 14:30
hopi46
Ha egy embert is érdekel, már megérte közölnöm. :)
2016. 10. 12. 16:13
piszkosfred
Engem is érdekel. Szóval hála és köszönet :)
2016. 10. 12. 19:35
komzoz65
2016. 10. 12. 21:49
ha tudod vállalni minden hétre, akkor igazán csatlakozhatnál hozzánk. :) írj egy e-mailt nekem és megbeszéljük. ;) danna76kukacgmailpontcom
2016. 10. 14. 01:06
anikom
A hozzászólásod informatívabb volt, mint a sablonduma, amit minden meccs után lenyomnak: sok jó játékot megcsináltunk, fejlődnünk kell, mindenki teszi a dolgát... :) Csatlakozom a többiekhez, szívesen olvasnálak jövő héten is! ;)
2016. 10. 12. 21:41
karuly
Hopi! Megírhatnád a régenvolt "Meccs számokban" cikket...
2016. 10. 12. 20:28
tommasi
nem kell rákeresnem,köszi :-)
2016. 10. 13. 06:53
kolok
Koszonom én is,hasznosak ezek.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 5. hét bejegyzéshez