Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 6. hét

2012. 10. 17. 15:27
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú
Megint volt minden a csapat mérkőzésén: győzelem, vereség, inentional grounding és a többi.


Deion Branch, WR

Ismét nem tudták befejezni a mérkőzést.

„Igen, ezen dolgoznunk kell. Minden az edzéseken kezdődik, szóval visszamegyünk oda és keményebben fogunk dolgozni.”

Nehézségek a redzoneban.

„Muszáj végrehajtani a játékokat. Amikor igazán számít, nem tudjuk megcsinálni a dolgokat. Nem egy vagy két játékról beszélek, hanem a rengeteg elhibázott lehetőségről.”

Hiányzik a gyilkos ösztön?

„Nem, szerintem meg van. Egyszerűen nem vagyunk elég pontosak. Hiába vittük végig a labdát a pályán, ha a végén nem tudjuk pontokra váltani. Nem győzhetsz, ha ennyi büntetésed és turnovered van.”

Wes Welker, WR

Miért nem tudják befejezni a mérkőzéseket?

„Nem tudom. Mindig hatvanpercnyi fociról beszélünk, de ma ez nem sikerült. Az ilyen szoros mérkőzéseken, főleg ha előnnyel megyünk az utolsó negyedre, be kell tudni fejezni a mérkőzést.”

Kikaptak, pedig végig vezettek.

„Nagyon bosszantó. Vissza kell mennünk és kijavítani a hibákat. A jövőben végig kell küzdeni a mérkőzéseket.”

Problémák a redzoneban.

„Egy jó védelem ellen játszottunk ma. Nagyszerű munkát végeztek a pályán, mi pedig nem tudtunk sikeresen futni és emiatt a támadásaink egysíkúvá váltak. Emiatt nem tudtunk olyan jól teljesíteni a redzoneban, mint ahogy kellett volna.”

Mennyire játszott fizikálisan a Seahawks secondery-je?

„A védelmük csupa nagy emberből áll és emellett keményen oda is teszik magukat.”

Visszatért a pályára a nagy ütése után.

„Ilyen a foci. Kimenni és megcsinálni a játékokat, segíteni a csapatodat. Sajnos ma ez nem volt elég.”

Hogy értékelné a Seahawks védelmét?

„A legjobbak közt vannak. Jó munkát végeztek, mi pedig nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket. Minden elismerésem az övék.”

Vince Wilfork, DT

Min múlott?

„Nem csináltunk elég játékot. Ilyen egyszerű az egész. Kikaptunk. Tovább kell lépnünk, nem rágódhatunk ezen. Nagyon mérges vagyok, nem fogok hazudni erről. Nem tudok mit mondani, azt hiszem, közel vagyok ahhoz, hogy elveszítsem a fejem. Nem csináltuk meg a játékokat, amikor kellett volna. Vereséggel fizettünk érte.”

Gondolta, hogy egy ilyen tehetséges csapat 3-3mal fog állni?

„Ki tudja? Így állunk és kész, nincs mit tenni. Oka van annak, hogy most így állunk. Amíg nem tudunk fejlődni, addig nem lesz jobb a helyzet. Nem tudunk elég játékot csinálni, emiatt kapunk ki.”

Russell Wilson mozgékonyabb volt, mint várták?

„Nem. Fel voltunk készülve belőle, tudtuk hogy mire számíthatunk. Nem mutatott semmi újat.”

Amiatt dühös, mert a csapat nem használta ki a lehetőségeket?

„Sok lehetőségünk volt, de nem tettünk velük semmit.”

Devin McCourty, DB

A secondary nem csinált semmit a mindent eldöntő touchdownnál?

„Most nem fogok arról beszélni. Majd megnézzük a filmet és kielemezzük.”

Túl sok nagy játékot engedett a védelem?

„Mi nem tudtunk elég playt megcsinálni. Őket hagytuk had csinálják azokat, mi pedig feladtuk a sajátjainkat.”
Kiengedték a Seahawks támadóit a korai szorításból.

„Bosszantó, jobban is játszhattunk volna. Az ellenfél végig küzdött és nem adta fel.”

Gondolta volna, hogy a csapat 3-3mal fog állni hat mérkőzés után?

„Nem számít, a mutatott játék érdekel.”

Tavon Wilson, S

Seattle utolsó touchdownjáról.

„Meg kell csinálni a játékot, én nem tudtam.”

Miért alakult úgy az a játék?

„Megvert, el kell fogadnom. Egyszerű emberfogás volt, de ő megcsinálta a játékot, én pedig nem. Ő megfutotta az útvonalát, én pedig nem tettem a dolgom.”

A kommunikáció a secondaryben.

„Nincsenek kifogásaink. Jobban fel kell készülnünk. Nem tudtunk elég játékot megcsinálni.”

Russell Wilsonról.

„Ő egy jó játékos. Több játékos csinált meg, mint mi.”

A mérkőzés nagy részében nem engedtek teret a Seahawks támadóinak.

„De a nap végén ők nyertek, mi pedig kikaptunk. Nincsenek kifogások. Jobban kell teljesítenem a pályán.”

A Seattle nagy hangsúlyt fektet a passzjátékba.

„Azt tették, amit vártunk tőlük.”

Mi a közös a New England vereségeiben?

„Mindenkinek tennie kell a dolgát. Nem engedhetjük, hogy az ellenfél elmenjen melletted és megcsinálja a játékot. Jobban kell végeznünk a dolgunkat.”

Tapasztalatlansága okozta a vesztét?

„Ugyan úgy kell játszanom, mint mindenkinek. Nem lehet az a kifogásom, hogy újonc vagyok. Meg kell csinálnom a playjeket. A csapat bízott bennem és a pályára küldött, mert elvárták tőlem, hogy megcsináljam a játékot.”

Logan Mankins, LG

A végeredmény.

„Meg voltak a lehetőségeink, de nem szereztünk elég pontot. Harminc pont környékén kellett volna lennünk. Amikor meg kellett volna csinálni a játékot, kudarcot vallottunk. Nem úgy futottunk, ahogy kellett volna. Nagyobb nyomást is helyezhettünk volna rájuk a félidő végén, de elszalasztottuk azt a lehetőséget. Jó mezőnypozícióba kaptuk meg a labdát, de pontokat nem tettünk fel a táblára. Utána ismét jó pozícióba kerültünk, de három pont helyett odaadtuk a labdát az ellenfélnek. Ez jelenti a különbséget ebben a ligában, ha odakerülsz muszáj pontokat szerezned. A csapat teli van jó játékosokkal, akik ez a családjuk. Meg kell csinálni a játékokat, amikor lehetőségünk van rá. Nem hibázhatunk az ilyen éles helyzetekben.”

Tom Brady, QB

Az első félidő utolsó perceiről…

„Azt hittük, hogy sikerül egy touchdownnal lezárni a félidőt. Kicsit közelebb kellett volna dobnom a labdát az egyik elkapóhoz. Jó helyzetben megkaptuk a labdát, mi pedig elszerencsétlenkedtük az ölünkbe hullott pontokat. Ha győzni szeretnél, ezt nem engedheted meg magadnak.”

Az első félidő utolsó játékánál valakinek a vonal mellett kellett volna lennie?

„Az elkapók különböző útvonalakat futottak, én pedig túldobtam középre. A szélre kellett volna mennie a passznak.”

Meglepő hibák a New England Patriotstól.

„Jobban kell tenni a dolgunkat, főleg amikor ennyi múlik rajta. Végig vittük a labdát az egész pályán, a játékok sorra sikerültek, de valamiért nem tudtunk pontokat feltenni a táblára. Wesnek szánt passz interception lett, majd a következő labdaeladásom. Az első félidő végén elherdáltam három pontot, mi pedig egy ponttal kikaptunk. Jobb munkát kell végeznünk, jobb munkát kell végeznem.”

Mezőnygól megfordult az első félidő végén a fejekben?

„Persze, az én dolgom, hogy kezembe vegyem az irányítást és valami jót hozzak ki belőle. Amikor kidolgozzuk a terveket, intentional grounding nem szerepel a tervben. Bíztak benne, hogy sikerül megcsinálni a játék, ehelyett egy borzalmas playt csináltam.”
Seattle védelme.

„Kétségkívül egy jó védelem. Nagy nyomást tudnak helyezni az irányítóra. Az elején úgy mentünk fel-alá a pályán, ahogy akartunk, de nem éltünk a lehetőségekkel. Ezen múlik egy mérkőzés, hogy ki tudja feltenni a pontokat a táblára. Ki tudja kihasználni az ellenfele hibáit és megcsinálni a playt a redzoneban.”

A gyilkos ösztön hiánya.

„Múlt héten az épp ellenkezőjét mutattuk. Néhány megmozdulásunk emlékeztetett a múlt heti produkciónkra. Most három hárommal állunk, ami persze nem a legjobb eredmény. Túl vagyunk pár nehéz idegenbeli mérkőzésen, ahol megmutattuk, hogy mennyire vagyunk erősek. Azokon a mérkőzéseken nem volt szerencsénk és nem tudtuk megcsinálni a játékokat.”

Mentális problémák és hibák.

„Nem tudom, az első félidei játék az biztos olyan hiba volt. De ilyen a foci, hibázol néha. Erről szól az egész, ha hibázol, akkor ki kell javítanod azt. Mindent meg kell tenned a sikerért, de mi nem tettünk meg mindent ma. Nagyon bosszantó dolog, mert néha egész szép focit mutattunk be, de nem folyamatosan.”

Első mérkőzése     Seattle-ben.

„Nem a nézők, az időjárás vagy a bírók voltak az ellenfeleink. A Seahawks ellen játszottunk, és kikaptunk egy jó csapattól. Ők jól játszottak, mi pedig nem használtuk ki a lehetőségeinket.”

Mennyire értékelné a Seahawks védelmét?

„Nagyszerű védelmük van, akik ellen csak megfelelő koncentrációval tudsz nyerni. Jó a secondary-jük és tudják sietetni az ellenfél irányítóját. Jó védelem egy jó csapatnak.”
forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2012. 10. 17. 16:43
Lacus
2 dolog fogalmazódott meg bennem, miközben olvastam a nyilatkozatokat:

- Wilfork "dühe" számomra nem meglepő, kicsit félek attól, hogy a D működő része elveszti a lelkesedését. Gondolok itt arra, hogy igyekeznek megtenni mindent, TO-kat harcolnak ki, labdát szereznek, az O meg többször is elbénázza a dolgokat, ez elég elkeserítő lehet...

- Brady nem tipikusan "BB-s" nyilatkozata némi önkritikát sejtet, ami nem baj, mert van alapja véleményem szerint...

Félre ne értsetek, nem károgok, és a vasárnapi meccs nagy részét piszkosul élveztem - többek között elkezdett nagyon tetszeni a védekező része is a futballnak. De olyan bagatell és bosszantó hibákat is látni, meg azt, hogy Isten adta tehetségek nem használják ki a megdöbbentő képességeiket... Remélem, hogy sikerül helyrerázódni a csapatnak, szeretnék idén is PO-t nézni, és jó lenne a szezon utolsó meccsén is a csapatunknak szurkolni :)
2012. 10. 17. 17:26
cspeti98
Szerintem inkább most játsszunk rosszul mint a PO-ban.Addigra ki kell javítani a hibákat ott pedig úgy játszani mint tavaly a Giants vagy azelőtt a Packers.
2012. 10. 17. 17:47
mhatrix
tipikus " nem csináltuk meg a játékot" mizéria,unom már ezt a sok hülye szöveget,edzéseken gyakorolni kell ki kell javitani a hibákat,hát eddig nem hogy javitottak sec-be még azt sem közelítették meg,minden mérkőzés utáni nyilatkozatba benne van ez a szar szöveg,istenem,ahelyet hogy változtatnának a sémán...bárcsak ezeket a hozzászólásokat látná a patriots...fogalmam sincs mit mondanak az edzők a tréning alatt,vagy hogy mit gyakorolnak,de ez a sec egy fos,pedig megvan a képességük,de mégsem,nem először volt róla szó hogy a redzonba nem használtuk ki a lehetőséget szar szöveg...mind1 ha ez így jó nekik nekem aztán mind1,de SB-ről ne is álmodjanak!
tudom hogy erős volt ez meg minden,de bazki nem igaz már hogy mindig a secondary,redzone meg az 1-2 pontos vereség a probléma,én ezt nem értem...bezzeg a front 7 nem hibázik
2012. 10. 17. 18:36
Gordon
hali. Wilson azt mondja "azt tették amit vártunk tőlük". " egyszerű emberfogás volt"....tehát a terv megvolt csak nem tudták végrehajtani...mentális problémákat érzek a csapatnál, nehezen hihető az egy család vagyunk duma... Jets ellen kiderül tudunk-e csapatként működni
2012. 10. 17. 18:56
lipi
Nem kell izgulni, a vereség következménye az épp főnixet játszó Jets porba alázása lesz. Lehet Rex Ryan okos vagy szép, a srácok úgy fel lesznek tüzelve, hogy a 45-3 egy szép emlék lesz hozzá képest...
2012. 10. 17. 19:52
Alexander
Sziasztok.Jelenlegi csapatok közül legalább 10 csapatnak van reális esélye SB nyerni.A mi csapatunk ezek közül 1.A mi dolgunk ,hogy szurkoljunk nekik.Ők azért vannak,hogy kijavítsák a hibákat.Néha sikerül néha nem.Velük örülünk és velük bánkódunk.Én biztos vagyok benne,hogy hétről hétre javulni fog a csapat játéka és amikor kell,akkor leszünk a legjobb formába.Ha idén sem sikerül SB nyerni?Akkor mi van?A többi csapat is azon dolgozik,hogy Ők legyenek a legjobbak,de akkor is az ÉN CSAPATOM!Örülnünk kellene neki,hogy hány éve szereznek nekünk örömet a játékukkal és évről évre a PO-ba jutnak,amíg sok csapat csak álmodozik róla ,hogy oda jusson.HAJRÁ PATS!!!
2012. 10. 17. 19:53
timep76
Szerintem ne várja senki, hogy az előre betanult sablon helyett nagyon mást fognak mondani. Nagyon jó, hogy a srácoknak nem kell azzal foglalkozniuk, hogy a média melyikük nyilatkozatát fordítja ki, vagy nem kell folyton azt magyarázni, hogy "én ezt nem úgy értettem..." stb. Egy-egy "kiszólás" és annak visszhangjai bizony nagyon-nagyon meg tudják rontani a csapategységet. Erről ennyit.
Jóslat következik (tavaly kb. a szezon ezen szakaszában is ezt mondtam, és bejött :) -EZOPATS- )
Az angry birds-ök kifogtak rajtunk, de a szezon további részében az összes emlőst megverjük és a második 8 meccset (mint az elmúlt két évben) hiba nélkül hozzuk.
Voodoo...
2012. 10. 17. 20:10
huntelaar25
Lacus
Ez most komoly?Szerinted az O veszi el a kedvét a védelemnek?Szerinted nem az a 4 ember veszi el a kedvüket akik ellen minden nagy játékot megcsinálnak?Ők 7en pedig kiteszik a lelküket és 4 barom miatt a liga hátuljában vannak számon tartva...
2012. 10. 17. 20:23
Lacus
@huntelaar, ezért írtam, hogy a védelem MŰKÖDŐ részének, és igen, ha belegondolsz elég frusztráló lehet szerintem, hogy példát hozzak az, hogy a félidő vége előtt megszerzik a labdát egy igen igen jó helyen, erre a jó pozíció és a megfeszített munka eredménye egy intentional grounding lett nem pedig 7, vagy rosszabb esetben 3 pont... és ez csak egy a több bosszantó játékból. Ezen felül igen, az is ott van a pakliban amit Te is mondasz, a nemlétező sec-ünk... Tehát ha jól veszem ki akkor mindkettőnk mondandójából az jön ki, hogy jogos Vince "dühe", csak másképpen látjuk.

De hozzáteszem: én nem értek a futballhoz, csak mint laikus és elfogult szurkoló követem figyelemmel a csapat életét immár lassan 8 éve :)
2012. 10. 17. 20:39
huntelaar25
értem amit mondassz csak nem sokszor van olyan hogy nem megy Bradynek, de akkor egyből jön az hogy már nem a régi meg a többi hülyeség de ezzel nem a te hozzászolásodra gondolok.de az O jó,és Wilforknak nem miattuk kell idegesnek lenni.Nem lehet elvárni tőlük,hogy egész szezonban ne legyen olyan meccs amikor ők is néha néha hibáznak.
2012. 10. 17. 21:09
Lacus
Elbeszélünk egymás mellett, de "riszpekt", értem mit mondasz, és tiszteletben tartom, hogy Te másképpen látod :) vasárnap Jets és szurkolás, más nem számít :)
2012. 10. 17. 22:24
huntelaar25
Így van!Hajré Pats!
2012. 10. 18. 19:11
patriota
Sziasztok!
Szerintem nem kell aggódni! Biztos sokan nem így gondolják,de aki egy picit belegondol,hány olyan csapat van a ligában akik ennyi éven át szinte mindig PO-ban van?Tökre nem tudom a helyes választ de,h nem sok az tuti.Kellemetlenek az ilyen vereségek,pár pontos zacskó olyan meccsen amit simán nyerhetnenk.Én azóta tag vagyok ezen az oldalon szinte amióta működik,el sem tudnám képzelni h másik csapatnak tudnék szurkolni!!!Inkább játszunk a szezon ezen felében néhány ilyen bosszantó meccset,aztán amikor kell,odacsapunk.Mentünk mi már végig egy szezont vereség nélkül,aztán a végén nem sikerült a SB!Azt mondom,ez is belefér most.inkább kapjunk most pár pofont,aztán nyerjünk SB-t.Egy dolog biztos,ha minden meccset veszítünk ezután,az igazi Pats szerelmesek akkoris itt lesznek és szeretik ezt a csapatot!Persze ez lehetetlen,mert pl hétvégén megzabaljuk a jets-et!Jönnek a W-k!!!! Csak nyugi!
GO PATRIOTS!!!!
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 6. hét bejegyzéshez