Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 7. forduló

2014. 10. 19. 23:19
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Rövid hét, rövid felkészülés, csoportrivális. Nézzük mit mondtak a játékosok közvetlenül a lefújás után.

Danny Amendola (WR)

(A visszahordásról)
Számomra ez egy lehetőség, hogy részt vegyek a játékban, és mindezt a lehető legjobban végezni, hogy ezzel segítsem a támadókat. Jó móka volt."

(A győzelemről)
Ez egy jó este volt az egész csapat számára. Győzelemmel hagytuk el a pályát. Igaz majdnem szívrohamot kaptam a végén, de a védelmünk megállította őket, majd blokkoltuk a mezőnygólt. Szóval, összességében ez egy jó győzelem volt számunkra.

(A TD elkapásáról, amikor megfordult a saját tengelye körül)
Azt hiszem eleget forogtam, az biztos.

(Ha ez elég volt egy erős teljesítményhez)
Győztünk és ez az ami leginkább érdekel engem. Volt, hogy elkaptam sok labdát korábban és mégis vesztesen hagytuk el a pályát. Volt, hogy sok labdát kaptam el és győztünk. Volt, hogy egyáltalán nem kaptam el labdát és nyertünk, és olyan is hogy vesztettünk. Semmi nem számít, a lényeg a győzelem. Ez az, amikor mindenki boldog és ekkor érünk igazán össze csapatként is. Mindannyian izgatottak vagyunk. Ez egy jó győzelem volt számunkra.


Brandon Browner (CB)

(Arról, hogy mennyire tudta a védelem minimalizálni a Jets passzjátékát)
Nagyon jók vagyunk a passzjáték ellen, de a futás ellen bizony még van min dolgoznunk. Ennyi yardot engedni az ellenfélnek nem szerencsés dolog és később még visszaüthet. Meg kell néznünk a felvételeket és ki kell javítanunk a hibáinkat.

(Első mérkőzését játszotta Patriótaként és pont a nagy rivális ellen)
Jó volt. Igazából nagyon jó volt. Szerencsés vagyok, amiért esélyt kaptam erre. Múlt héten baj volt a bokámmal, szóval örülök hogy ezen a héten már játékra kész voltam.

(Hogyan érezte magát a pályán)
Rozsdásan. Úgy éreztem, hogy ennél jobban kell játszanom. Már az első félidőben éreztem a fáradtság jeleit. De ennél már csak jobb lehetek. Megnézzük a filmeket, levonjuk a tanulságokat és innen már csak felfelé vezet az út.

(A büntetések, amiket befújtak ellene)
Hogy őszinte legyek, meg kell néznem őket a felvételeken, mert én nem éreztem hogy az első alkalommal visszatartottam volna őt, vagy a másodiknál ellöktem volna. Szimplán elesett, de mondom, meg kell néznem a felvételeket. Valószínűleg pontosabb választ tudok adni nektek azután.

(Volt-e bármi meglepetés a játék menetében)
Nem volt, de eléggé elfáradtam. Tudjátok, dolgoznom kell még a kondimon.


Rob Gronkowski (TE)

(Rosszul érintett téged a Danny Amendolát ért kritikák)
Határozottan, de mindig azt mondtam neki, hogy legyen türelmes, dolgozzon keményen tovább, maradjon alázatos és ő ezt is csinálta minden héten. Nem szólt egy szót sem, csak keményen dolgozott és ezért is vagyok nagyon boldog, hogy sikerült azokat a játékokat megcsinálni, ez igazán nagyszerű.

(Tudott-e arról, hogy sikeres kickoff visszahordó volt Danny Amendola a St. Louis Ramsnál)
Nem igazán tudtam erről, de láttam őt ma este és igazán jó volt. Keményen átfutott a lyukakon, nagyszerű munkát végzett, pacsi neki ezért.

(Arról, hogy miért nem sikerült a Patriotsnak elszakadnia a Jetstől)
Győztünk és csak ez az, ami számít. Ők egy jó csapat, jó játékosokkal és keményen játszanak, és legyőztük őket, és ez mindig nagyon jó érzés, különösen a csoportrivalizálás miatt, úgyhogy a győzelem a lényeg, nem számít hogy hogyan szereztük azt meg, csak a W számít.

(Shane Vereen játékáról)
Hatalmas volt. Nagyszerű játékos, aki mindig keményen dolgozik és a jó dolgokat teszi, szóval mindigis tudtuk hogy nagy játékokra képes, ma is elkapott pár nagy labdát, két TD-t szerzett, ő mindig egy veszélyes fegyverünk.


Shane Vereen (RB)

(Mit gondol a mérkőzésről)
New York egy jó csapat és ezért volt szoros. Meg kellett harcolnunk a győzelemért. Tudtuk, hogy 60 percig kell majd játszanunk és szerencsére ezt meg is tettük.

(Az első TD-t ért elkapásáról)
Nem akartam hagyni azt a lehetőséget elveszíteni. Tipikusan azok a lehetőségek, amikre mindigis hajtuk a támadócsapattal. Szerencsére sikerült megcsinálni.

(Stevan Ridley sérüléséről)
Amikor egy játékostársad megsérül, az mindig megüt mindenkit egy kicsit, különösen a futóknál, mi tényleg közel állunk egymáshoz, úgyhogy próbáltam érte is játszani. Azt gondolom, hogy az egész támadóegységnek feljebb kell kapcsolnia. Nem tudjuk őt helyettesíteni. Ő egy nagyszerű játékos, nagyszerű futó. Sokat tanultam tőle.

(Rövid hetük volt a felkészülésre)
Mentálisan ez annyira nem rossz. Volt egy pár napunk. Fizikálisan muszáj volt pihennünk kicsit és aztán felkészülni a mai mérkőzésre. Nekik is ugyanez volt.


Chris Jones (DT)

(Mit gondol a mérkőzésről)
Őszintén szólva, csak a győzelem számít. Természetesen mindig jó érzés megverni egy csoportriválist. A Jets mindig jól játszik ellenünk, szóval hálásak lehetünk ezért a győzelemért.

(A mai mérkőzés végéről, különösen azután ami legutóbb történt)
Jónéhány ember megemlítette ezt nekem, úgyhogy eszembe jutott nekem is. Jó érzés. De ahogy mondtam is, az egy tavalyi történet, és örülök hogy idén sikerült győzelemmel zárnunk.

(A blokkolásáról)
Én csak megpróbáltam olyan mélyen bemenni a zsebbe, amennyire lehetséges és felemeltem a kezem. Az Isten is így akarta, blokkoltam és megnyertük. Folknak 50 yardosat kellett rúgnia, tehát tudtam hogy ez másmilyen rugás lesz. Szóval ahogy mondtam, megpróbáltam minél mélyebbre és magasabbra kerülni.


Devin McCourty (CB)

(A Jets jó futójátéka Jerod Mayo kiesésének volt-e köszönhető)
Majd meg kell néznünk a filmeket és biztos vagyok benne, hogy minden mérkőzés után lesz majd olyan  amikor azt mondhatjuk, hogy "Ez jobb lenne ha Mayo is velünk lenne". Úgy értem, ő az egyik legjobb játékosunk. Szóval meg kell néznünk a filmeket, kijavítani a hibákat és utána azokra a srácokra koncentrálni, akik játszani tudnak és biztos vagyok benne, ahogy ti is mondtátok, ez nem csak 1 játékos hiánya okozhatja azt, hogy ennyire nem ment ma a futás ellen. Meglátjuk mit kell csinálnunk, hogy ezt kijavítsuk.

(Sűrű program az elmúlt néhány hétben)
Készen állunk egy picit hosszabb szünetre. Vasárnap nyertünk a Bills ellen, majd ma ismét. Egyik sem volt szép, egyik sem volt könnyű, de jó érzés ezzel a két győzelemmel ráfordulni erre a hosszú hétvégére.


Darrelle Revis (CB)

(A másik oldalán lenni ennek a rivalizálásnak)
Az egyetlen dolog amire fókuszáltam az volt, hogy megszerezzük ezt a győzelmet. Kemény mérkőzés volt a számunkra, végig kellett figyelnünk. Jó megnyerni az ilyen kemény mérkőzéseket. Harcoltunk és kitartottunk végig.

(A rivalizálás a legjobbakat hozza ki mindkét csapatból)
Igen, ez a rivalizálások legfőbb jellemzői. Sosem az számít, hogy éppen melyik csapat hogyan áll. Ez egy történelmi rivalizálás. Évek óta fennáll és valószínűleg ez a közeljövőben sem fog változni. Sosem tudhatod igazán, hogy mire számíts az ilyen típusú mérkőzéseken, annyi biztos, hogy kemény lesz.

(Milyen érzés állni már mindkét oldalon)
Ez csak egy játék nekem. Nincs különbség a kettő között. Idegenben játszani is más és otthon lenni is más egy ilyen rivalizálás esetén. Nem igazán számít, hogy hol játszol.

(Személyesebb volt-e neki ez a mérkőzés)
Nem. A győzelem az győzelem. 5-2-vel állunk. A fő célunk az volt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést és elsők legyünk a csoportunkban, és ezt el is értük mint csapat.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 10. 20. 00:10
lukacstamas
...csak a Jets-et oda-vissza! :-)
2014. 10. 20. 00:26
szeszmoi
2014. 10. 21. 00:21
holt
2014. 10. 20. 00:25
szeszmoi
2014. 10. 20. 07:37
azimut
Le fogjuk tudni védekezni ezt a Thomas gyereket az Afc döntőben? Browner talán? Méreteiből adódóan gondoltam rá és akkor még ott a másik Thomas a Te.....
2014. 10. 20. 11:53
zozo692
El fogunk jutni az AFC döntőig?
Ha igen, akkor fogad(nék)ok rá, hogy meg fogjuk oldani.
2014. 10. 20. 12:27
1976gabi
persze hogy eljutunk,de ott nem a denver lesz az ellenfél.manning idén lesérül
2014. 10. 20. 11:59
zozo692
Ja, és még egy. Először védekezzük le őket a nov. 2-i meccsen.
2014. 10. 20. 12:53
azimut
A nov.2-i meccs nem érdekel a tavalyi Po vereség miatt! Na meg persze azért sem mert az alapszakaszbeli ÓRIÁSI győzelmet úgysem lehet űberelni,engem ami most érdekel,hogy legyen meg a rájátszás csoport győztesként és a tavalyi denveri meccset nem akarom átélni még egyszer
2014. 10. 20. 15:26
nszgergo
+1
a rájátszásban nyerjünk, ne most
2014. 10. 21. 08:21
pat68
+1, és az SB-n :-)
2014. 10. 20. 14:01
én ezeket a párokat alakítanám ki:
Revis - D.Thomas
Browner - J.Thomas
Dennard/Ryan - Sanders
Arrington - Welker

(Brownert D.Thomas sztem megenné, Sanders és Welker meg nagyon mozgékony, így maradna neki a TE akivel felvehetné a versenyt fizikálisan)
2014. 10. 20. 15:23
hopi46
Sokaknak kicsit "bilibe lóg a keze" (elnézést!), az ismert viszonyok miatt jó ha 10-6-al zárunk, ami vagy elég lesz valamire vagy nem. Azt nem várhatjuk, hogy majd lesérül Rogers, Rivers, Manning, Luck stb.
A Broncos elit TE/WR embereit nem lehet levédekezni (öten vannak! Tamme is jó!), Manning siettetésén múlik minden, ha már nyugodtan dobott vége.
A következő héten fontos lesz legyőzni a Bearst nomeg hajrá Jets és Jaguars.
Csak további sérülésünk ne legyen!
2014. 10. 20. 20:01
a Broncos elit TE/WR embereit is le lehet védekezni!
bárkit le lehet védekezni, jó tervvel és játékosokkal, tavaly sem volt rosszabb az állományuk mégis alapszakaszban a 2. félidőben nem sok közük volt a játékhoz, míg a POban sem múlt sokon a meccs
Tamme meg középszerű legjobb esetben (minket mindig a TEk szopatnak, ha nem ők az elsőszámú veszéjforrás (Saints...) ja és nem hiszem hogy sokszor állna fel bármelyik csapat RB nélkül szóval akkor már csak valamelyik másik ELIT helyett állhat be....
és az ismert viszonyokat nézve szerintem nagyon nem jó ha 10-6tal zárunk, a csoportmeccseket már behúzzuk a többiek szinte mindig szétesnek az alapszakasz végére és nem hiszem hogy mindenki más elverne minket, én azért ennél többre tartom a csapatomat!!
2014. 10. 20. 20:04
mellesleg Welker elit számait is érdemes megnézni: 17 elkapás 176 yard
2014. 10. 20. 20:34
zozo692
Passz ellen jók vagyunk, bárki bármit is mond -eddig!- de most jönnek az elit irányítók, szóval elválik a sz.r a májtól, ahogy mondani szokás.
Ha a futás ellen ilyen szarok leszünk, akkor viszont a passzvédekezés szart sem fog érni. A Jets is viszonylag jól passzolt egy ergya irányítóval.
Ettől függetlenül megint hihetetlen eredmények születtek a hétvégén, itt előre megmondani, hogy az adott nap ki milyen formában lesz, ki mit fog kitalálni az ellenfél taktikáját megölve... szóval, meglátjuk majd akkor.
2014. 10. 20. 23:22
komzoz65
Szerintem 10-6-al ezt a csoportot biztosan meg lehet nyerni. Sőt 9-7-el sem kizárt. Csak hol az a 10-6, mert az bizony nem lesz könnyű. A következő 6 meccs borzasztóan nehéz. Chicago idegenben harap, aztán DFenver és mindenki aki számít szinte. Az elmúlt 3 hét sikerei után is erősebbenk érzem a Denvert, a Coltsot és Chargerst is. Baltimore velünk kb egy szinten. Nem gondolnám, hogy a SB, vagy AFC döntő taktikán aktuális rágódnunk jelenleg. De éljenek az optimisták, legyen igazuk!
2014. 10. 21. 08:27
pat68
És ugyan ezek a hangok mondták, hogy a 7.-ik forduló után örülhetünk ha 4-3-al állunk. Minek temetni a szezont már az első meccs után? Mint az egyik szpíker, aki már nem vezet F1-s futamot, már az első kanyar után kijelentette mindig, hogy ki nyeri a vb-t.
2014. 10. 20. 11:58
zozo692
Ezeket a meccs utáni nyilatkozatokat már csak olyan zombiszerűen olvasom, az agyam már nem is fogja fel minimális ingerként.
Elég lenne egyszer csinálni mindenki játékossal egy nyilatkozatot egy random meccs után, ezt elérhetővé tenni az oldalon, majd hétfőnként a szerkesztő írna egy posztot, hogy melyik játékos nyilatkozatot vegyük elő és olvassuk nyugodtan.
2014. 10. 20. 13:50
Lucius
Ezt valaki mindig elmondja itt. De ha már ennyire megszoktad, miért lepődsz meg rajta újra és újra. :)
2014. 10. 20. 20:21
zozo692
Igazad van, beugrottam a csapdába, ha a Chiefs meccs utáni nyilatkozatok is sablonszerűek voltak, akkor felesleges reklamálnom itt és most...
Éljenek a meccs utáni nyilatkozatok :-))))
Várom a jövő hét hétfőőőt!
Azt viszont merem állítani, hogy olvasottság és komment generálás tekintetében ez a legunalmasabb szakasz a heti olvasnivalók közt. Nem lehetne valami mást vagy máshogy?
2014. 10. 20. 20:35
nszgergo
ott a twitteres újítás, az nem eléggé más?
2014. 10. 20. 22:11
zozo692
A twitteren is elolvashatom ugyanezt?
2014. 10. 21. 09:49
nszgergo
2014. 10. 21. 12:18
Ropsz
OFF: Nagyon emlegetik Austin Pettis-t a Pats-el, nem tudom mennyire lenne jó a csapatnak, ha hozzánk kerülne?
http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000414488/article/st-louis-rams-waive-wide-receiver-austin-pettis
2014. 10. 21. 12:27
nszgergo
most itt van 190 cm-el Lafell, Tyms meg Dobson, nem hinném h kell ő nekünk.
2014. 10. 21. 20:46
DM
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 7. forduló bejegyzéshez