Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 7. hét

2015. 10. 31. 23:40
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Nézzük, hogyan látták a játékosok a csütörtök éjszakai sikert.

Tom Brady, QB

Mit hozott Dion Lewis a támadóegységnek?

Nagyszerűen játszott. Nem sokan tudták szerelni. Dinamikus a futásokban és az elkapásokban is, nehéz levinni a földre. Nagyon jó, hogy visszatért. Sok jó futónk van. LG (LeGarrette Blount) is jól futott ma este. Bízunk Jamesben (White), Brandon Boldenben is, szóval jó kis futócsapatunk van. Dion jó munkát végzett.

Láttad, amikor megverte (Koa) Misit?

Igen, ő nagyon gyors ha üres helyet lát. Csoda lenne, ha bárki meg tudná érinteni, vagy szerelni. Robbanékony játékos. Mindig eléri, hogy ne, vagy csak nehezen tudják szerelni... Még csak 7 mérkőzés ment le, szóval még sok mindenen kell dolgoznunk.

Mit gondoltál amikor a gólterülethez közel sackeltek és aztán mérgedben a földhöz vágtad a labdát? Tudtad, hogy a következő játékban már TD-t fogtok elérni?

Azt hiszem, rosszul olvastam a védelmet, vagy valami ilyesmi, nem kellett volna ott engednem, hogy földre vigyenek. Jó esélyünk volt... 9 yard volt, vagy valami ilyesmi. Aztán ugyanazt a játékot hívtuk, és Julian jó játékot mutatott be. Megtaláltam üresen őt, ami a nagyszerű játékának köszönhető. Kiválóan játszik eddig a szezon alatt, elképesztően jó játékos, csapattárs. Minden pozitív jelzőt elmondhatnék róla.

Milyen érzés, hogy a védelem ilyen sokszor visszaadta nektek a labdát?

Nagyszerű munkát végeztek annak érdekében, hogy mi minél többször pályára kerüljünk és felvegyük a játék ritmusát. Sok mindent csináltunk. Előrementünk, majd vissza, előre, majd megint vissza. Nem voltunk annyira jók, mint kellett volna. A támadó fociban sok mindennek kell klappolni egyszerre. Sok jó dolgot csináltunk, majd jó pár olyat, amit nem nagyon szoktunk. Kemény volt összerakni mindent ahhoz, hogy pontot szerezzünk, de mindig mikor el kellett rúgnunk a labdát, a védelem előlépett és visszaadta nekünk azt. Labdát is szereztek, ami nagyon sokat segített, és a harmadik negyedben is. Nagyon jól játszottak, jó látni, hogy ilyen jó játékra képesek.

Amikor a támadóegység elkapja a ritmust, akkor minden egyszerűbb?

Nem gondolnám, hogy ez ilyen egyszerű lennne. Nagyon sok srác keményen dolgozik, hogy ugyanarra a szintre kerüljünk és ott is maradjunk, mindenki azonos irányba haladjon. Nagyon sok változás van például a támadófalban, de például az elkapók is változnak, mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a legjobb felállást. Azt kell mondjam, hogy ez a rövid héthez képest jól sikerült. Nagyon kemény 3 napos felkészülésen vagyunk túl és éreztük is, hogy készen állunk a ma estére. Ez be is bizonyosodott.

Volt olyan pillanat a Rob Gronkowski TD előtt, amikor már tudtad, hogy ebből pontszerzés lesz?

Nem lehetsz biztos, mert azért az ellenfél is a pályán van, egy safety közel is volt hozzá, csak Gronk annyira jó, hogy sikerült kivédenie. Úgy értem, csalóka a sebessége amikor végre szabad területe van. Nagyszerű blokkot kapott JoJotól (Brandon LaFell) az oldalvonalnál, és így csak be kellett sétálnia. Elképesztő játékos. Csodálos. Nagyszerű érzés, hogy vele játszhatok. Fenomenális.


Danny Amendola, WR

(Pihentnek érezte-e magát)
Igen, úgy éreztem. Felkészültek voltunk. Úgy éreztük, hogy készen állunk a játékra.

(A meghosszabbított pihenőidőről a következő mérkőzésig)
A következő napok, napokban megpróbáljuk pihentetni a testünket, majd visszatérünk és felkészülünk a jövő hétre.

(Hogy érzi, hogyan játszott a csapat így, hogy rövid volt a felkészülési idő)
Még mindig úgy gondolom, hogy ennél jobban is tudunk játszani. Van még lehetőségünk fejlődni, de azért jó, hogy sok pontot tudtunk szerezni. A védelem lehúzta a rolót, mi pedig elég jól játszottunk, hogy meglegyen a győzelem.

(A büntetésekről)
Nem lehetnek kifogások a büntetésekkel kapcsolatban. Az egy rossz foci. Ebben sokat kell fejlődnünk, és okosabban játszanunk.


Julian Edelman, WR

(Csoporton belül győzni egymás után)
Igen, az ilyen mindig speciális és most egymás után voltak ezek a meccsek. Nagyon kemény ellenfelek mind a ketten és nagyon határozottan játszottak. Miami két nagy győzelem után jött ide és tudtuk, hogy ez kemény hét lesz, úgyhogy úgy álltunk hozzá, hogy menjünk ki, készüljünk fel jobban és tegyünk meg mindent azért, hogy ezen a rövid héten is megverjük őket. Azt gondolom, hogy sikerült jól felkészülnünk.

(A csapat taktikájáról)
Gyorsan akartunk kezdeni és szerezni pár labdát. És nem is akartuk eladni azt. Jól akartunk a vörös zónában is szerepelni és a harmadik kísérleteknél. Megnyertük a labdaszerzési csatát. A vörös zónában, nem tudom, azt gondolom hogy olyan 3-ból kettő jó volt. A harmadik próbálkozás... nos azt egyértelműen jobban kell csinálnunk. Ez egy azok közül a dolgok közül, amikor azt gondolom, hogy csinálunk jó dolgokat, de összességében még nagyon sokat kell ezen dolgoznunk. A szezon ezen szakaszában ez mindig így szokott lenni.

(Érzi-e a csapat a nyomást, hogy veretlenek maradjanak)
Nem, ez pusztán arról szól, hogy kimenjünk oda és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk. Ez az, amit az edző (Bill Belichick) is mindig mond. ??????????
Szóval kimentünk és megpróbáltuk mindent, figyeltünk az apró dolgokra is, az alapokra, az étkezésre és az edzőteremre. A szokásos rutinodra is figyelned kell. Nagyon jó edzőink vannak, akik nagyon sokat segíteni nekünk.


Rob Gronkowski, TE

(A győzelemről)
Igen, határozottan összeálltunk. Hihetetlenül játszott a védelem ma este. Hány sacket is szereztek? Labdákat is szereztek. Nagyon jó helyzetbe hozták a támadóegységet. Nekünk voltak gondjaink, de néha előfordult az ilyesmi is. Azt tettük, amit kellett és ez egy nagyszerű csapatgyőzelem volt.

(A TD-jéről)
Egy jó utat futottam meg. Jól futottunk a labdával, ez sokat segített a passzjátékunknak. Jó dobás is volt, jó játék összességében. Jó játékot csináltunk meg és az TD-t ért.

(Dion Lewisról)
Ő egy erőteljes játékos. Az a srác elképesztő, hogy tud mozogni. Nem vagyok biztos benne, hogy bárki más képes erre. Ahogy irányt tud váltani... Nagyszerű, hogy a mi csapatunkban van. Jó srác és csodálatos, hogy velünk van.


Brandon LaFell, WR

(A mai teljesítményéről)
Egy kicsit jobban éreztem ma már magam, de még mindig nem vagyok a régi önmagam. Úgy érzem, hogy több edzésre van szükségem. Jövő héten egy kicsivel már több időnk lesz edzeni, több idő hogy újra felvegyem a ritmust Tommal, és remélhetőleg még jobban játszani jövő héten.

(Az időzítés fontosságáról)
Nagyon fontos, mondhatni a legfontosabb. Igazából csak 3 igazi edzésen vagyok túl és néhány átmozgatón. De tudjátok, a jövő hét hosszabb, több időt tudok majd Tommal tölteni. Tényleg szökségünk van arra, hogy dobáljon nekem, nem csak az átmozgatókon, amikor tartalékoltunk mint ezen a héten. Remélhetőleg a jövő hét már jobb lesz nekem.


Dion Lewis, RB

(Mennyire segítette őt az, hogy ennyi jó játékos van mellette, aki elvonhatja a védelem figyelmét)
Ez nagyszerű. Azok a srácok jó játékosok, különösen Gronkowski. Mindenki látja a TD-it és a többi dolgokat, de azt nem látják, hogy mennyire leköti a védelem figyelmét, ezzel segítve mindenki más dolgát. Szóval ha ilyen játékosok vannak a csapatodban, az mindig segíti az egész támadóegységet.

(Mennyire volt izgatott, hogy visszatérhetett a pályára)
Nagyon izgatott voltam. Tudjátok, kihagyni egy hetet... Alig vártam, hogy kimehessek a pályára a srácokkal, és segíteni nekik ahogy csak tudok. Mindenki jól fel volt készítve a rövid hét ellenére.


Devin McCourty, DB

Mennyire magabiztos a védelem most? Úgy tűnik, hogy nagyon gyorsan játszotok.

Azt gondolom, hogy egy jó társaság van most együtt, akik jól passzolnak a játéktervbe is. A vasárnapi mérkőzés után arra figyeltünk, hogy megcsináljuk a harmadik kísérleteket és visszaadjuk a támadóknak a labdát, mert abból nagy baj nem lehet.

Múlt héten Dont'a Hightower azt mondta, hogy ez a védelem már megtalálta az egyéniségét és ez egyre jobban látszik hétről hétre. Mit gondolsz erről?

Azt gondolom, hogy az egész csapat tudja, hogy hétről hétre jobbnak kell lenned és ebben nincs különbség, hogy a támadókról, a védelemről vagy éppen a speciális csapategységről beszélünk. Ez ugyanaz. Csak jobbnak kell lennünk minden héten és fejlődni a szezon folyamán. És nekem ez az, ami meglátszik. Minden héten egyre jobbak vagyunk. Különböző támadók, különböző sémák ellen, de mi készülünk és minden héten próbálunk egyre jobbak lenni.

Első sackedet érte el hosszú idő óta.

Igen. Nem sok esélyem volt korábban. De egyértelműen ha én szerzek egy sacket, akkor az azt jelenti, hogy Matty P (Matt Patricia) felkészített engem erre és mindenki mást is, mert igazából én nem vagyok jó egy pass rusher.


Alan Branch, DL

(A futás megállítása az utolsó 2 mérkőzésen)
Én megakarok minden futást állítani. Ez a célom és azt gondolom, hogy a védelem is erre koncentrált, és ez ki is fizetődött. Sikerült elérnünk, hogy harmadik és hosszú próbálkozásaik legyenek, és megnehezítettük a dolgukat.

(Lamar Miller lelassítása volt-e a fő cél ma este)
Igen, csak megállítani az futásukat. Jonas (Gray) is náluk játszik már. Korábban itt volt velünk és ő egy nagyon kemény futó. De akárki is volt a futójuk, mi készen álltunk, hogy megállítsuk.


Duron Harmon, DB

(7 ponton tartani a Dolphinst)
Úgy érkeztek ide, hogy előző mérkőzésen nagyon sok pontot szereztek, szóval a fő célunk az volt, hogy lelassítsuk őket. Megakartuk állítani a futójátékukat és elérni, hogy passzoljanak inkább, és azt hiszem, ezt sikerült is elérnünk.

(A labdaszerzéséről)
Csak láttam a labdát. Szem előtt tartottam a labdát és az irányítót is végig. Amikor láttam, hogy eldobja, próbáltam az útjába állni és megcsinálni a játékot.


Dont'a Hightower, LB

(A védelemről)
Ez nem mindig a statisztikákról és a szerelésekről szól. Az a feladatunk, hogy megakadályozzuk az ellenfél pontszerzését és visszaadjuk a támadóknak a labdát. Néha ez jól mutat, néha nem.

(Mennyire volt tökéletes az elmúlt 5 nap, amikor két csoportriválist vertek meg)
Volt néhány rossz játékunk, de összességében, azt hiszem hogy jó munkát végeztünk egy olyan támadóegység ellen, akik az elmúlt két mérkőzésen kiemelkedően játszottak.

(Mennyire gyorsan áll össze idén a védelem)
Még építkezünk. Még nem vagyunk ott, ahol szeretnénk lenni, de határozottan fejlődünk és sokat segít olyan játékosok mellett játszani, mint Malcom (Brown) és Dominique (Easley).


Chandler Jones, DL

(A védelem teljesítményéről)
Megemelem a kalapom az edzők előtt, komolyan. Kevés időnk volt felkészülni, csak néhány napos edzés, és a srácok csak kimentek és végrehajtották azt, amit az edzők kértek tőlünk. Belichick edző, a védelmi koordinátor és az összes többi edző csak azt mondta, hogy "Tedd a dolgod" és mi ezt csináltuk.

(A mérkőzés ideje alatt végig magas hőfokon játszani)
Az energia bennünk van. Tudjuk mivel tudjuk egymást ösztönözni. A speciális csapategység táplálja a védelmet, a védelem a támadókat és vice verza. Akárki is van éppen a pályán, az számít csak, hogy 110 százalékot adjon és ezt tettük ma.

(Limitálni a Dolphins támadóegységét, akiknek az elmúlt két hétben szerzett pontja a legtöbb volt ez időszak alatt a ligában)
Gratulálok a védelemnek és az egész csapatnak. Az ellenfél egy jó csapat, igazából egy kiváló csapat. Láttuk a filmen, hogy milyen jó dolgokra képesek, félelmetes játékosaik vannak. Láttuk őket ma a pályán és még egyszer találkozunk idén velük, akkor is készen kell majd állnunk.

(Arról, hogy a védelem képes volt nyomást helyezni az irányítójukra)
Ezt mind levideóztuk. Ahogy korábban is mondtam, ez mind az edzők érdeme. Belichick edző hívott pár nagyon jó játékot és nekünk készen kellett állnunk rájuk.


Stephen Gostkowski, K

(Megdöntötte a franchise rekordot a 26 zsinórban berúgott FG-jével)
Jó dolog olyan csapatban lenni, akik győznek és sokszor szereznek pontot. Tudod, hogy sok lehetőséget lesz extra pontot, vagy mezőnygólt szerezni, mivel a csapatot jól mozgatja a labdát. Majdnem olyan, mint egy olyan baseball csapatban lenni, akik jól tudnak ütni. Amikor mindenki üt, akkor te is ütni akarsz. Megteszek minden azért, hogy jó formában maradjak és segítsem a csapatomat a pontszerzésben.

(Az 52 yardos mezőnygóljáról)
Nagyon szeles volt az idő, sokszor csak imádkozni tudsz ilyenkor, hogy a szél befújja. Én valószínűleg egy kicsit rosszul céloztam, mint ahogy akartam, de bíznod kell abban, hogy ismered a szelet eléggé ahhoz, hogy az majd visszafújja neked. Amikor elrúgtam a labdát, akkor éreztem, hogy nem is olyan rossz. Az egyik Miami játékosok mondta, hogy "Kihagyta, kihagyta", de az egyik csapattársam felvilágosította, hogy "Nem, nem hagyta". Király érzés volt.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2015. 10. 31. 23:55
slack
" .."Kihagyta, kihagyta", de az egyik csapattársam felvilágosította, hogy "Nem, nem hagyta". Király érzés volt."
Nekünk is. :-)

Amúgy mi történt? Felvettek egy kommunikációs szakembert is? Itt is változott a stratégia ?
2015. 11. 01. 01:19
ArsnL
amit twitteren is kérdeztél Edelman válaszában:

"Just hammer away,because if you don't, you're going to be stubbing your toe on the floor with the nail coming out"

ezzel a kifejezéssel nem találkoztam még így, de szerintem itt arra akar utalni, hogy nem szabad foglalkozniuk a 16-0-val mert csak eltereli a figyelmet, amik mentálisan komoly gondot okoznak

a kifejezést meg így fordítanám: be kell ütni a szögeket(vagyis nem foglalkozni a veretlenséggel), mert ha nem akkor bizony fájdalmas lesz ezekbe bele lépni (azaz elkényelmesedsz 1-2 meccsen és ekkor az NFL-ben csúnyán megbüntetnek)
2015. 11. 01. 02:15
mindenféle variáció eszembe jutott, de egyiket se éreztem annyira biztosnak, hogy beleírjam.

Valami ilyesmire gondoltam én is, h csak menni kell tovább, mert ha leállnak, akkor abból baj lehet. De nyilván ezt így nem rakhattam bele, úgyhogy inkább azt kihagytam. :)
2015. 11. 01. 01:42
hopi46
..."Azt hiszem, rosszul olvastam a védelmet"...
Hát talán ezért is Brady a legnagyobb!
2015. 11. 01. 09:49
lupus
Es az egyetlen ember,aki Gronk td-jenel kiemelte LaFell blokkjat.
2015. 11. 01. 11:09
dravait
Én nem tudok ezekkel a nyilatkozatokkal betelni. :-)
Rettenetesen imponál az a tisztelet és alázat, ahogyan a TÖBBIEK munkájáról beszél mindenki vs a gurulós focinál elhagzó ostoba és öntelt megnyilvánulásokkal. Hihetetlenül jó érzés ilyet olvasni egy ennyire állat jó csapattól, 7:0-os kezdés után, rommá verve mindenkit még javulnunk kell, többet kell dolgoznunk. Óriási respect mindenkinek ezért az alázatért és azt gondolom, hogy ezzel minket szurkolókat és a leendő/volt ellenfeleiket is megtisztelik. GOOOO PATS!!
2015. 11. 01. 12:45
simiimi
Nekem Devin dumája is tetszett, hogy minél hamarabb vissza akarják adni a támadóknak a labdát, mert abból nagy baj nem lehet! :):):)
2015. 11. 01. 19:04
joeflame
Egy kis OFF: a Cleveland el akarja cserélni LT Joe Thomas-t

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000569518/article/browns-looking-to-trade-alex-mack-and-joe-thomas

és a kommentekben elég sokan odaadnák Mayo-t érte..vélemény a szakiktól? :)
2015. 11. 01. 19:42
Gordon
Minek? Most hosszabítottunk Solder-el.
2015. 11. 01. 20:10
ArsnL
azért Solder is eléggé hektikus teljesítményt tudott hozni...
2015. 11. 01. 20:12
nszgergo
és most sérült meg...
2015. 11. 01. 22:32
daelaci
Ráadásul Thomas fizetése Mayo fizetésének majdnem a duplája. Arról már nem is beszélve, hogy a Cleveland szakemberei is látják mennyire gyenge Mayo. Miért kéne nekik?
2015. 11. 01. 21:59
loop80
Lehet, hogy az O-fal rogyadozik, de Brady miatt így sem kell aggódnunk! :D

https://www.youtube.com/watch?v=4hScgyXu_9c
2015. 11. 02. 09:47
csak azt mondja meg nekem valaki, miért 99-es szám virít a mellkasán? :D
2015. 11. 02. 09:57
cspeti98
Az 199, gondolom így már érthető :D

https://www.underarmour.com/en-us/mens-tb12-draft-199-t-shirt/pid1288185
2015. 11. 02. 13:07
akkor az egyest nem láttam :)
2015. 11. 01. 22:45
loop80
OFF

Mindenképpen nézzétek meg a Saints-Giants meccset!!! Szerintem minimum 50 különböző NFL-rekordot megdöntött a két offense... :)

ON
2015. 11. 02. 19:00
hopi46
Passzvédekezésben az legrosszabb és az 5. legrosszabb találkozott, így átlag kb. 4 percenként volt egy TD, győzött az 5. legrosszabb (papírforma!).
Egyébként csak 2 csúcs volt, és az egyik csak beállítás. :D
2015. 11. 01. 23:59
Barb
Elég furi, de nagyon tetszik, hogy ilyen kis szófo.ók lettek a srácok:)
2015. 11. 02. 09:30
ua
A Broncos szépen lenyomta a Packerst, nem sok 100%-os csapat van már....
2015. 11. 02. 09:51
Tzimisce
Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért van előbb a Broncos? Mondjuk mindegy, mert úgyis játszunk egymás ellen, csak nem értem.
A highlightot néztem csak meg, de mintha a mi régi védelmünket látnám. Üres területek, sima elkapások, misstackle hegyek. Hogy volt a Packers eddig veretlen?
Azt kell, hogy mondjam, ha PM így összeszedi magát, kemény meccsünk lesz.
2015. 11. 02. 10:03
azimut
Sztem most volt érezhető amikor elit védelemmel találkozott a gb-hogy nincs sztár elkapójuk! amikor Rodgers majdnem 10 másodpercig ugrált a zsebbe és nézte a célpontokat senki nem tudott elszakadni! Bradynak ennyi ideje lenne egy snap során akkor a 4 kiemelkedő célpont közül 1 biztos szabadjára tudná játszania magát! GBnek azért volt elit az Offense mert Rodgers irányít
2015. 11. 02. 12:13
OFenoMeno
Strength of victory miatt, mivel legyőzték a most már csak 6-1-el álló GB-t, ez picit megnyomta az erre vonatkozó átlagukat :)
2015. 11. 02. 12:45
Tzimisce
Ohh, azt hittem a Strength of Victory a gólkülönbség. Ezek szerint nem. Gondolom az ellenfelek összeredménye számít, és igen, akkor a 6-1-es GB sokat dob rajta :)
2015. 11. 02. 18:46
komzoz65
Ez a meccs tanulságos volt. A GB edzői nagyszerű csapatépítők, gameplanben max. közepesek, az igazításban, a hívásban pedig 0-ák. Ha a klasszisaik nem nyerik meg a meccset, hát ők biztos nem. A Denver mind támadásban, mind védelemben nagyszerű tervvel állt elő, és elég jól meg is tudták valósítani. Manning minden ellenkező híresztelés ellenére sem volt zseniális, jól játszott de messze nem kiemelkedően, viszont a Denver minden egyes megmozdulásában komoly, felkészült csapat benyomását keltette. Eddig nem nagyon tartottam tőlük, de bizony a denveri kirándulást nagyon is komolyan kell venni.
2015. 11. 02. 10:59
FunHun
Azért az sem semmi, ahogy a Raiders elintézte a Jetset...
2015. 11. 02. 11:01
FunHun
Mondjuk amennyi mistackle-t csinált a Jets D az kis túlzással egy szezonra is sok, nemhogy egy meccsre.
2015. 11. 02. 12:41
sanach
Na igen, Crabtree Td-je... Ha mi kapunk olyat én mentem agybajt kapok.
2015. 11. 02. 13:04
orrrion
Azért amit a Denver védelem művelt Rogersékkal az tekintélyt parancsoló. A nagy vizsga azt hiszem a Denver meccs lesz, ott szépen le lehet majd mérni, hogy hol tart a csapat.
2015. 11. 02. 14:11
Tzimisce
Addigra túl leszünk 10 meccsen, ott már tényleg látszani fog, hogy mennyire álltunk össze. Az nagyon kemény meccs lesz, szerintem sok pont se lesz, szumma 35-40-re saccolok.
2015. 11. 02. 14:42
FunHun
35-40 nekünk az ok, és mennyit a Broncosnak??? :)
2015. 11. 02. 18:38
hopi46
A Denver jó csapat, de nagy mázlista is! Mindössze 3(!) fő van sérült listán. Ilyen nincs több az NFL-ben idén! Ha végig kibírják, nagyon erősek lesznek.
Kubiak jó edző és okosan menedzseli a játékokat, Manningra egyre kevesebb terhet kényszerít. Eldobálgat átlag 250 yardot 63%-al, 1 TD-t és 1-2 INT-et meccsenként és lehet, hogy ez lesz a sikeres "Broncos út", nem a nagy korábbi PM hype. Persze nekünk sajnos ez nem lenne jó.
2015. 11. 02. 19:12
iceman
Engem a Denver Offense is meglepett. Kiválóan futottak és Manning papa is 300 yard felett dobált össze, megmondom őszintén a sok nyögvenyelős győzelem után nem néztem ki belőlük, hogy ilyen simán lehozzák a GB elleni meccset. :O
2015. 11. 02. 14:50
FunHun
2015. 11. 02. 19:42
takirob69
PATRIOTS Defense is 2nd in sacks (26), 3rd in TO Margin (7), and have only allowed 2 plays of over 40 yards.

Nem rossz számok :)
2015. 11. 02. 21:16
dravait
Megnéztem a Denver-Green Bay meccset, hát siralmas volt, ahogy a GB játszott. Rodgers-t még nem láttam ilyen tanácstalannak, hogy sok másodpercig nem tudott kinek dobni. Mintha Jordi Nelson kiesésével a támadójátékuknak is befellegzett volna. Lacy sehol se volt, a védősoruk is olyan lukas volt, hogy a Debver futói kedvük szerint járkáltak át a falon. A GB kifejezetten gyenge, lélektelen játékot mutatott, miközben a "gyenge karúnak" tartott Manning szétdobálta őket 15-30 yardos bombákkal. Igen tanulságos meccs volt, egy ilyen Green Baytől nincs mit tartanunk. Viszont a Denver most nem szerencsével győzött, hanem ténylegesen jobb volt mind a védelem, mind a támadóegység terén.
2015. 11. 02. 23:30
komzoz65
Mit gondoltok az AFC play offról? Lehet, hogy idén 16-0 kell majd az 1. kiemelésért? Most már ez sem kizárható, sőt abszurdum, de papíron még az is előfordulhat, hogy 16-0 kevés lenne. Ha a Cincinnek is sikerülne ez a bravúr lehet, hogy megelőznének bennünket. Persze van még jó sok meccs, de elég combosak eddig. A Denvert sem szabad félvállról venni most már.

A rájátszásban pedig idén óriási előnyt jelenthet ki játszhat otthon. Mi szerintem otthon megállíthatatlanok lennénk konkrétan, míg egy denveri, vagy cincinnati-i kirándulás azért már más kávéház lenne.

A wild cardba a mi csoportunkból 1 minimum ott lehet, de ha sikerül nem körbeverniük egymást, vagy tőlünk lopni (pfúj) 1 győzelmet, akkor akár kettő is. Az Oakland és a Pittsburgh sorsolása is nagyon nehéz. A Jets volt eddig a favoritom, de ez a legutolsó meccsük azért már a tavalyi formát idézte. Szerintem ezen az 5 csapaton kívül a wild cardba szerintem más már nem nagyon érhet oda.
2015. 11. 03. 02:14
loop80
Szerintem 8 forduló után még nem lehet/szabad ilyesféle kijelentéseket tenni.

Majd a 13-14. játéknap UTÁN, esetleg. :)
2015. 11. 03. 02:14
loop80
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 7. hét bejegyzéshez