Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 7. hét

2016. 10. 25. 22:29
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük hogyan látták a játékosok a Steelers elleni mérkőzést.

Tom Brady, Qb

Az első félidőről

Kimentünk és megharcoltunk ezért. Jó mérkőzés volt. Amikor jól hajtottuk végre a feladatainkat, akkor jól ment minden. Azt gondolom, volt azonban jónéhány saját magunk által okozott hiba, ami igazán ártott nekünk. Az viszont jó, hogy idejöttünk és győzelemmel mehetünk haza. Jó itt játszani. Nagyszerű csapatuk van, ahogy mindig is. Jó, hogy nyertünk.

Amikor a harmadik negyedben 14-13-ra vezettetek, volt egy támadás.. hogy emlékszel, mi segített akkor nektek?

Az egy jó végrehajtás volt. Azt hiszem, nagyon jól futottunk abban a támadásban. A fal jól dolgozott, emiatt LeGarrette Blountnak sok helye volt a futásokra. Ő gyors, annak ellenére, hogy nagy teste van. Szerelés után is szerez még pár yardot. Jó munkát végzett ma. Jól játszott. Ezután végre harmadikra odadobtam Gronkowskinak, aki a védelem közepén szépen futott. Úgy tűnt, hogy kicsit elváltották ott magukat a védelemben. Nagyszerű elkapás volt. Fontos volt, hogy akkor pontot szerezzünk. A következő támadásban szintén sikerült pontot elérni, ami szintén jól jött. Azonban a végrehajtásunknak sokat kell még fejlődni, hogy még ennél is több pontot szerezzünk.

Rob Gronkowskiról

Ők határozottan tartottak tőle és Martellus Bennett-től. Éppen emiatt Julian Edelman sok lehetőséghez jutott ma. Igaz, nem szerzett pontot az elmúlt hetekben, de sok lehetőséghez jutott ma a labdával. Jól futottunk a labdával, ami segítette a passzjátékunkat is. Volt pár olyan harmadik próbálkozásunk, amiket megcsinálhattunk volna az első félidőben. Valahogy nem sikerült jól megcsinálni a feladatunkat. Továbbra is nyomást kellett helyeznünk a védelemre. Ha ezt megtudod csinálni, akkor esélyed lesz megcsinálni a játékokat. Gronkowski egyszer középen jutott lehetőséghez, máskor pedig épp ellenkezőleg. Blount nagyon jól dolgozott. Sikerült pontot is szereznie, illetve a második félidőben fontos játékokat megcsinálni. Határozottan kemény mérkőzés volt.


Rob Gronkowski, TE

A TD-je nagyon jó időben jött. Szoros volt a mérkőzés. Talán 14-13-ra vezettek csak. Hogy emlékszel, mi történt pontosan?

A safety elváltotta magát, szóval volt terem elfutni középen. És Tom tökéletesen odadobta nekem a labdát, tökéletes időzítéssel, szóval csak gyorsan futnom kellett egy kicsit a pontszerzéshez. Összességében egy jó kivitelezés volt.

Mi volt a 4. negyedben az, ami a korábbiakban hiányzott?

Minden mérkőzés más. Minden védekezés más. Minden játékterv más. Jól futottunk a labdával. Sok rövid passzokkal is operáltunk, szóval bevetettünk mindent. Ez az, ami ezt a játékot nagyszerűvé teszi. Ez egy csapatjáték és mindenkinek el kell végeznie a munkáját ahhoz, hogy a csapat megnyerhesse a mérkőzést. Szóval összességében, azt gondolom, hogy mindenki jól végezte a feladatát az támadóknál, a védők is nagyszerűek voltak és segítettek abban, hogy meglegyen a győzelem.

Mit jelentett ma Blount a támadók számára? És mit jelent nekik azt látni, hogy a támadófal ilyen jól végezte a dolgát és teret adott neki a futáshoz?

Mindig nagyszerű, amikor a futójáték működik. Ez összességében mindenen segít. Ha a támadók jól tudnak futni a labdával és a passzjáték is működik, az mindig kiemelkedő. Látni őt, ahogy hosszú futásokat csinál, az mindig jó. Nagyszerű védelmük van, hiszen ők a Steelers. Nagyszerű az atmoszféra itt mindig és ő készen állt a kihívásra. Jól futott az egész mérkőzés alatt.


Chris Hogan, WR

A kemény légkörről

Amikor eljön az időd, egy nagyon kemény és hangos helyen kell játszani, mert ők nagyon jók otthon. Büszke vagyok a csapatomra és arra, ahogyan ma játszottunk.

A momentumok cseréje

Tudtuk, hogy keményen kell mindenért megdolgoznunk. LeGarrette Blount és a támadófal nagyon jól futtatta ma a labdát. Eléggé aggodtunk emiatt a hét során és jó volt látni, hogy jól ment. Jó védelmük van, el kell ismerni és emiatt képesek is voltak arra, hogy megállítsanak minket. Összességében azt lehet mondani, hogy azt tettük, amit tennünk kellett és megszereztük a győzelmet egy kemény csapat ellen.

A labdavesztéséről

Az én hibám volt. El kell fogadnom, hogy fognak játékosok szaladni utánam csak azért, hogy kiüssék a labdát a kezemből. Egy picit nem figyeltem eléggé és máris megtörtént. Tovább kellett lépnem, de természetesen keményen dolgozni fogok ezen a következő hetek folyamán.


Jabaal Sheard, DL

A harmadik próbálkozások sikeressége ma

Ez az, amin dolgoznunk kellett. Mindenki csinálta a dolgát és megpróbáltuk leküldeni őket a harmadik próbálkozás után.

Sikerült momentumot szerezniük a harmadik próbálkozások megállításával?

Azt gondolom, hogy a harmadik próbálkozások megállítása nagy dolog, mivel ezzel eléred, hogy az ellenfél elrúgja a labdát és esélyt adunk a támadóinknak arra, hogy pontot szerezzenek. 4 negyeden keresztül játszottunk és mindent kiadtunk magunkból. Ez az, amiről a foci szól.

Mi a véleménye Le'Veon Bellről

Elképesztően jó játékos egy nagyon jó támadófallal maga előtt. Jól keverték a futást és a passzjátékot. Nagyszerűen játszott. Nagyszerű munkát végzett. Néha úgy éreztük, hogy megállítottuk őt és valahogy mégis kitudott menekülni. Meg kell néznünk a filmet, hogy hogyan tehette meg ezt, de igen, ő egy Pro Bowl futó.


Malcolm Butler, CB

A harmadik próbálkozás elleni védekezésen volt-e hangsúly?

A harmadik próbálkozás elleni védelem a legnagyobb kulcs ebben a játékban. Úgy vélem, hogy jó munkát végeztünk.

Hova helyeznéd Antonio Brownt a WR-ek között, akikkel eddig szembenéztél?

Ő egy a legjobbak között, ha nem a legjobb. Az első, vagy második. Nincs gyengesége.

A védelem mai játékáról

Csináltunk néhány jó dolgot. Természetesen vannak dolgok, amiket jobban kell csinálnunk és amiben fejlődnünk kell. Mi csak megpróbálunk kimenni oda és a legjobb csapatként játszani, ami tőlünk telik. Sosem lesz tökéletes, sosem fogunk mindent megállítani. A legfontosabb, hogy győztesként hagyjuk el a pályát.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 10. 26. 07:31
komzoz65
Jó ezeket olvasni, ha nem is izgalmas. Az ellenfél tisztelete, a respect az különösen büszkévé tesz. Magabiztos, de nem elszállt senki a nyilatkozók közül.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 7. hét bejegyzéshez