Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 8. forduló

2014. 10. 30. 03:17
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Kicsit megkésve, de nézzük mit mondtak a játékosok a Chicago elleni mérkőzés után.

Akeem Ayers (LB)

(A pályán töltött játékidejéről)
Nem tudtam igazából, hogy mennyi lehetőséget fogok kapni, hiszen nemrég érkeztem. Próbáltam a lehető legjobban felkészülni és ha bármikor is pályára kerülök, akkor a legjobbamat nyújtani.

(A sackjéről)
Megkerültem őt, és találtam egy nyitott rést és elkaptam.

(New Englandbe érkezéséről)
Sok minden történt. Miután megérkeztem találkoztam a srácokkal, tanulgattam a playbookot, eltöltöttem az időt a csapattársaimmal és próbáltam ráállni az itteni szokásokra. Ez mindig bonyolult az elején, de mindenki segítőkész, dolgoznak velem és ez megkönnyíti a dolgomat.


Brandon  Browner (CB)

(Az első néhány védekezéskor megszerzett momentumról)
Ez az amit mindig is akarsz, gyorsan kezdeni. Ez történt, "szájba vágtuk" a Bearst az elején. Ez volt a tervünk: megütni őket az elején és aztán megadni a kegyelemdöfést. A támadóegység is pontokat szerzett az elején, mi pedig megállítottuk őket.

(Mennyire volt fontos szerelni Matt Forte-t)
Ha nem tévedek, ő vezeti elkapásokban a Bearst. Kiemelten figyeltünk rá, ahogy Bennettre, Marshallra és Jeffery-re is.

(A fizikálisan erős elkapók elleni védekezésről, ami miatt talán ő és Revis is a csapathoz érkezett?)
Határozottan. A következő hét még fontosabb lesz. Továbbra is keményen kell dolgoznunk.


Rob Gronkowski (TE)

(Általánosságban a mérkőzésről)
Alapvetően egy jó napja volt az egész csapatnak. Mindenki tökéletesen hajtotta végre a feladatait. A támadók jól dolgoztak együtt. A védelem is nagyon jól játszott. Összességében egy nagyon jó nap volt, nagyszerű győzelem, és továbbra is nagyon jó érzés otthon nyerni.

(A jó kezdésről)
Mindig nagyon fontos, hogy a támadóegység felvegye a ritmust, különösen az elején. Amikor először megszerezzük a "first down"-t onnantól mindig érzem, hogy menni fog most már. Akkor mindenki beindul. Kiváló munkát végzett a támadóegység összességében, megcsináltuk a játékokat. Mindenki együtt dolgozott, első próbálkozásokat szereztünk, yardokat, TD-ket, nagyszerű győzelem volt.

(A harmadik próbálkozáskori elkapásairól)
Tudjuk, hogy mennyi esély van onnan első próbálkozásokat szerezni, elég alacsony, de ki kell menned és harcolnod kell, meg kell futnod az útvonaladat, stb. Szabadra kell játszanod magad és Tom is dobott néhány kiváló passzt.  Nekem csak el kellett kapnom a labdákat és máris első próbálkozás volt.


Brandon LaFell (WR)

(Élvezte-e a mai napot)
Nagyon jó nap volt, mindenki elkapta a labdákat, megcsinálta a játékokat. Néha mikor látod Gronk-ot játszani, és ahogy megcsinálja azokat a játékokat, amiket ma is, képtelen vagy nem rajongójává válni pillanatok alatt. Szóval igen, ez egy nagyon jó nap volt.

(Hogy érezte magát a mérkőzés előtt)
Jól. Tudtuk, hogy sokat fognak zónázni, szóval mi csak kimentünk, helyet csináltunk magunkat, elkaptuk a labdát és persze vigyáztunk is rá, főleg mivel az ellenfél mindig is nagyon jó volt a labdaszerzésekben. Mi tudtuk, hogy mire számítsunk. Szóval csak ki kellett mennünk és végrehajtani a feladatunkat.

(Látta-e valaha is Brady-t ennyire pontosnak)
Aha, minden nap edzésen. Ő mindig ilyen az edzéseken.

(Használta a méreteinek előnyeit)
Ezt jelenti ha nagy darab vagy. Nyilvánvalóan nem vagy olyan gyors mint a DB-k, vagy a safety-k, és néhány LB is gyors. De már megtanultam a testem által nyújtott előnyeimet kihagynálni.


Darrelle Revis (CB)

(Eredményesen védekezni az elkapó Brandon Marshall ellen)
Azt hiszem az, hogy felváltva zónáztunk és embereztünk, nagyon sokat segített. Ahogy korábban a héten mondtam nektek, az ő támadóegységük nagyon robbanékony. Nagyon jó játékosaik vannak. Összességében ez nem arról szól, hogy én mit tettem. Az egész védelem nagyon jól játszott és elvégeztük a feladatainkat. Rob (Ninkovich) is nagyszerű játékokat csinált meg. A futás egy kicsit necces volt (nevet). Labdát is szereztünk ma, és ez fontos, hogy labdákat szerezzünk.

(A Denver Broncos elleni mérkőzésről)
Ma este még élvezhetjük a győzelmet, és biztos vagyok benne, hogy a jövő hét nagyon izgalmas lesz. Ez 100 %. Ez emlékeztet engem arra, mint mikor még New York-ban játszottam és készültünk a Patriots ellen. Tudjuk, hogy mi a tét. A Denver egy nagyszerű csapat. Nagyon tiszteljük őket, de ugyanakkor természetesen le is akarjuk őket győzni. Ez az AFC-ről szól és mi ezt pontosan tudjuk. Tökéltesen megértjük, két nagyszerű irányító játszik egymás ellen, és meglátjuk hogy mi lesz a végén.

(Tudni, hogy olyan mérkőzések miatt szerezték meg, mint a jövő heti Denver elleni)
Az ilyen mérkőzésekért játszol. Ezt mindenki nevében kijelenthetem. Mi az ilyen mérkőzésekért élünk. Nagyon várjuk már, nagyszerű mérkőzés lesz.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 10. 30. 07:26
dravait
Revis utolsó 4 mondata árulkodik igazán arról, mennyire tele vannak önbizalommal és győzniakarással. Nagyon jó ilyet olvasni. Remélem jó meccs lesz és hasonlóan pompás játékot mutatunk, mint a múlt héten. GO PATS!!!!!!
2014. 10. 30. 08:15
DM
uuuuuuuuuuuuuu de kemény meccs lesz az egyszer biztos sok-sok melója lesz mindenkinek,főleg a sec.-nek remélem jól fognak védekezni :))
2014. 10. 30. 08:16
DM
Basszus most nézem a tippjáték javítása után elért pontszám 8 jézus ereje :D :D egyéni tsúts :D :D
2014. 10. 30. 12:09
boarder20
Nekem a 3.-ik 7-es mióta tippjátékozom, 8 még nem volt :) de a 10 a cél :D most összesítésben 34.-ik vagyok csak még ott van ugye a tavalyi.. kíváncsi leszek azok nélkül mennyi :) Sajna volt idén egy 2 pontos is :( Szal első tuti nem :/
2014. 10. 30. 12:13
MemphisM
B@szki! Én 517. Vagyok 50 ponttal! Vagy te tavaly is tippeltél!
2014. 10. 30. 12:14
MemphisM
2014. 10. 31. 00:14
boarder20
aham, meg ugye még a tavalyi tippek is bent vannak szal az majd még változik ha lesz vki akinek van ideje vele foglalkozni és törölni a tavalyi adatokat csak kérdés milyen irányba változik ezáltal :) :D
2014. 10. 31. 00:30
holt
2014. 10. 30. 11:31
dartib83
Browner nyilatkozata nem semmi: "szájba vágtuk a Bears-t".
:)
2014. 10. 30. 15:17
max350
Azt mondom, hogy az elmúlt hetekben a momentum átkerült a mi oldalunkra! Nagyon összekapta magát a csapat a Kansas utáni meccseken, azt gondolta a Bengals, hogy ide jönnek és összegurigáznak 30-40 pontot ellenünk és simán nyernek! Ehelyett kaptak egy akkora maflást, hogy még mindig keresik magukat! És, szerintem a Denver is kapkodta a fejét az utolsó hetekben, mert ők is azt gondolták, hogy sima útjuk lesz az AFC-ben a SB-ig! Hát nem lesz "kedves" pici pacikácskák! Teszünk róla!!!!! A momentum már nálunk!
BRADY! BRADY! BRADY!!!!!
2014. 10. 30. 15:46
mammut
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a (passz ellen) kiváló védelmünk mit fog tudni kezdeni PM-el és az "elitcsapatával"! Remélem Revis és Browner most (is) megmutatják, hogy miért jöttek ide - persze előre azt is aláírnám, ha idén fordítva lenne az alapszakasz/PO W/L felállás, mint tavaly...
2014. 10. 30. 16:57
TMR
Sajnos - nagyon nem szeretek ilyeneket mondani, de - a bírókat is figyelembe kell venni. A Pats hazai pálya- hogy is mondjam - nincs. Amivel nem is lenne nagy gond, mert nem kell, hogy lejtsen semerre sem a pálya. Csakhogy a Denver legutóbbi meccse a SD ellen...uhhj...egy INT-et és egy Fumblit vettek el a Chargers-től kritikus helyzetben. Nehogy ez - a bírói tevékenykedés - döntsön.
2014. 10. 30. 18:05
sanach
+1 én is sokkal inkább tartok a bírói tevékenységtől, mint a Denver "elit" csapatától!
2014. 10. 30. 20:25
max350
Én erről már a múlt héten elmélkedtem, még a Medvék elleni meccs előtt:

2014. 10. 24. 18:03 max350
Ha már a cikkben is szóba került a Denver, akkor a jövő heti meccsel kapcsolatban a bírókat illetően ne legyenek illúzióink, mert a mi hazai pályánk nem lesz úgy fújva, mint a Denver hazai pályája hajnalban!
Úgy látom, hogy az NFL vezetőstől, bíróstul, szőröstől-bőröstől Peyton elé térdelt és.....
2014. 10. 30. 21:01
hulith
Szerintem nem kell már a meccs előtt bírózni es kifogast keresni
2014. 10. 30. 21:43
max350
Barátom! EZ nem kifogáskeresés, ezek a tények!!!!!!
2014. 10. 30. 22:25
hulith
Minden sportban vannak biroi tevedesek szerintem itt viszonylag keves van
sok labdajátékhoz képest minden forduloban lehetne 10 ilyen esetet nemcsak a Broncos meccseken.
2014. 10. 30. 23:08
TMR
Kevés meccset néztél eddig akkor.
2014. 10. 31. 21:48
max350
Ja,ja! Nézz Denver meccset és a fejed fogod, hogy miket ítélnek a zebrák....és nem ellenük!!!!!
2014. 10. 30. 21:04
hulith
Jo a csapat es a jelenleg legjobb formaban levovel talalkozunk
2 korszakos zseni ujabb talalkozoja amit minden amerikai foci
rajongo vár.
2014. 10. 30. 21:10
Pat Patriot
Én mindenesetre kivettem hétfőre a szabimat. Ha ezek után nem nyerünk az "Összevásároltak" ellen, akkor... Akkor majd az AFC döntőjében.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 8. forduló bejegyzéshez