Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 9. forduló

2014. 11. 04. 15:55
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük mit mondtak a játékosok egy nagyszerű győzelem után

Kyle Arrington (CB)

(A Peyton Manning elleni tervek)
Nem tartott túl sokáig Peyton számára kitalálni azt, hogy mit próbálunk tenni ellene. Azt hiszem, a harmadik vagy negyedik támadásnál már tudta. Úgy éreztük, hogy nem szabad feladni, vissza kell adnunk a labdát a támadóknak a lehető legtöbb időre.

(A Denver támadóinak stratégiájáról)
Keresztbe futások és a hosszú futások. Próbáltak megzavarni minket sokszor. Mi is próbáltunk cserélni és váltottunk zónázásra. Ez egy sakkjátsza. Rájöttünk, hogy ha zónában vagyunk, akkor van esélyünk.

(Többször is megállították őket harmadik és negyedik próbálkozásnál)
Váltottunk párszor, de mentálisan végig élesek voltunk. Sokszor messzire eljutottak, de mi a végén mégis megállítottuk őket, akár negyediknél is. Ez olyan, mintha labdát szereznél. Ahogy mondtam is, minél többször kell visszaadni a labdát Bradynek és a többieknek, mert akkor nem veszíthetünk.


Malcolm Butler (CB)

(Karrierje során először játszani Peyton Manning ellen)
Készen kell állnod, bármikor is lehetőséget kapsz a játékra. Úgyhogy kimentem és a legjobbamat próbáltam nyújtani a csapattársaimért.

(Megfelelt-e a mérkőzés a Pats-Broncos okozta elvárásoknak?)
Én csak kimentem és játszottam. Csak haladtam az árral és élveztem minden pillanatát. Nagyon jó csapat ellen játszottunk, mi elkaptuk a fonalat, éltünk a lehetőséggel és végig harcoltunk.

(Emmanuel Sanders elleni védekezés)
Ő egy baromi gyors srác. Jó versenyző, de tudod, nekem a lehető legtöbbet kellett nyújtanom a csapattársaimért.

(Érzelmesen játszani)
Csak azt akartam mondani, hogy idejöttem és meg akartam mutatni a csapattársaimnak, hogy számíthatnak rám. Élveztem a játékot.

(Hazai közönség előtt ekkora mérkőzést játszani)
A közönség, a szurkolók hatalmas részei a játéknak. Ők is jó pillanatokat adhatnak nekünk, pozitív energiákat és ki kell ezt használnod.

(Tudni, hogy Peyton Manning sokat fog feléd dobni)
Tudtam, hogy ez lesz. Új szám, új arc - erre készen kell állnod. Tudnod kell, hogy sokat fog téged célozni, és erre nagyon sokat kell készülni.


Julian Edelman (WR)

(Mit tanult a csapatról a mai győzelem után)
Azt, hogy mi az a csapat vagyunk, akik keményen felkészülni, szellemileg is, fizikailag is, és ha ezt továbbra is folytatjuk, akkor jobbak és jobbak leszünk. Amíg így tudunk játszani, amíg fejlődni tudunk, addig rendben leszünk.

(A visszahordott TD-jéről)
A srác elejtette a labdát, én pedig "most elfogja rúgni a labdát?", és ő megtette, elégge alacsony volt, kaptam jópár jó blokkot, és megfordultam, láttam hogy Tim (Wright) megütött valakit, így tudtam hogy merre menjek, és a srácok előttem jól blokkoltak, szóval igen, beértem a végzónába vele. Nagyszerű csapatmunka volt.

(Győzelemmel menni a pihenőhétre)
Nem fogok itt ülni és fényezni magunkat. Amikor pihenőheted van, akkor kapsz egy hetet, amire nem akarsz vereség utáni keserű szájízzel menni, így azért sokkal jobb lesz.


Rob Gronkowski (TE)

(Mit tanult a csapat magáról ezen a héten)
Nagyon összekovácsolt minket. Csapatként játszunk, és a kémia is jól összejött már, szóval ezt kell tennünk továbbra is, keményen dolgozni továbbra is.

(Arról, hogy ez a győzelem mennyire fokmérő a többi csapathoz képest)
Nem, mi egyik hétről a másikra megyünk, olyan keményen játszunk ahogy csak tudunk, felkészülünk olyan jól, amennyire csak lehetséges. Nem méregetjük magunkat másokhoz, csak magunkhoz, hogy mint csapat jól dolgozzunk együtt, maradjunk együtt és bármi is történik, kitartsunk és továbbra is keményen edzünk és játszunk.

(Emlékszik-e az egykezes elkapására?)
Aha, eléggé rendben volt az az elkapás. Tom jó helyre dobta, szóval megtörtént. Ez csak a reakció, a labda elindul, te nézed hogy hol tart, akarsz érte menni, ez csak egy ösztönös reakció volt, és hát így sikerült.

(Osztályozza-e az elkapásait)
Jóféle volt, de srácok, ti osztályozzátok le. Én csak próbáltam megcsinálni a játékot, ahogy a többit is, amikor rám hívták a játékot.

(Mennyire jó játszani Tom Brady-vel, amikor ilyen magas szinten játszik)
Baromira, hihetetlenül jól játszik most, ahogy a csapat is. A védelmünk is nagyszerű, a támadók is jók, az elkapók, a támadófal, futók, mindenki. Akkor játszol ilyen jól, amikor a kémia jól működik csapaton belül.
 

Darrelle Revis (CB)

(A védelem terveiről)
Mindig keménynek kell lenned, főleg ha a védelemben játszol. Agresszívak akartunk lenni és kemények. Ez az, ahogy mi játszunk. Ma váltogattuk a védekezési sémát, és tudtuk hogy keménynek kell lennünk velük. Végrehajtottuk a feladatainkat.

(A Denver támadóegysége)
Ők egy nagyon hatékony támadóegység. Mindig sok pontot szereznek, nagyon hatékonyak. Emmanuel (Sanders) nagyon gyors. Demaryius Thomas nagy és gyors. Julius Thomas szintén. Nagyszerű munkát végeztünk. Megértettük, hogy mit kell tennünk ellenük, mit várhatunk tőlük, majd kijöttünk és keményen harcoltunk végig. 60 percig kellett játszani, tudtuk ezt előre.

(Tom Brady játéka)
Tomnak nagy szíve van. Ő valószínűleg az elsőszámú vezetőnk, látni őt így játszani, versenyezni... Félelem nélkül játszott. Ahogy a karrierje során sokszor. Azt akarod, hogy a nagy játékosaid a nagy mérkőzések alatt jól játszanak, és amikor rákerül a sor, ő azt teszi, amit tennie kell.


Matthew Slater (WR)

(Julian Edelman visszahordásáról)
Mi adtunk neki teret, nem hagytuk hogy elérjék az ellenfél játékosai. A srácok jó munkát végeztek, Julian pedig a dolgát végezte.

(A speciális csapategység szerepe az ilyen időjárási viszonyok között)
Határozottan számít. És ne feledkezzünk el a specialistákról. Ezek között a körülmények között, ez nagyon bonyolult. Danny (Aiken) jó munkát végzett. Steve (Gostkowski) még mindig a legjobb rúgó a ligában. És persze Ryan (Allen) is megcsinált jónéhány hosszú rúgást, volt 65 yardos is. Ők sosem kapnak elég nyilvánosságto, pedig nagyon jól végzik a munkájukat, le a kalappal előttük.

(Arról, hogy a Patriots speciális csapategysége mennyire konzisztens)
Nagyon sok munkánk van ebben. Mi sok büszkeséget teszünk a dolgunkba. Mindenki megérti a dolgát és el is végzi. Scott (O'Brien) és Joe (Judge) nagyon sokat dolgozik velünk, és ezáltal sok önbizalmat érzünk. Jól érezzük magunkat együtt, szeretünk együtt játszani és szerencsére, ez vasárnaponként meg is látszik.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 11. 04. 16:02
Tibi Twelve
Nagyon nagy győzelem volt, azért ilyen meccsek után, meg ilyen oct után érdekes ujraolvasni a szeptemberi kommenteket az oldalon :-)
2014. 11. 04. 16:58
podorpeter
Én is pont erre gondoltam. Ahogy akkor sokan leírták a csapatot azért most sem teljesen happy minden. Van még mit javítani de azért szépen alakul a CSAPAT. Bízni kell továbbra is. GO PATS
2014. 11. 04. 22:13
Tibi Twelve
Most lehet làtni h mekkora vicc h Brady csőlátásu meg h Gronk nem a régi xD
Akàrmekkora közhely, in Bill We Trust
2014. 11. 05. 11:26
komzoz65
Bizony. Én is nagyon aggódtam a csapatért, és fel is készültem egy nagyon gyenge szezonra. Egyszerűen pocsék volt a játék. Még az Oakland elleni győzelemnél is. Az elkapó sor lukas, az O fal lukas, a védelem dadog, Brady szenved.

És akkor megint egyszer Brady visszaüt. (Ebben azért reménykedtem.) De hogy ekkorát? Nemhogy biztató, hanem káprázatos. Korántsem tökéletes játékkal simán mossuk le a Broncost? Ok not so fast, de akkor is, SB-t érdemelnénk. Csak sérülések ne legyenek!
2014. 11. 04. 16:12
vhs-box
helyre allt a vilag rendje.:-)
FK PR 1. Patriots :-D
2014. 11. 04. 16:57
fatman
hát, az átlagos sablonoknál szerintem jobb nyilatkozatok... :)
2014. 11. 04. 17:44
dzsymm
Sziasztok!

Totál nem értek az amerikai focihoz, bár már anno a DSF-en néztem a game day összefoglalókat, akkor lettem Pats drukker. Sport1 közvetítései óta is ha tehetem, főleg a New England meccseket végig nézem, a többit ameddig bírom. :-)
Hozzá nem értésem miatt nem is szoktam itt okoskodni, de most azt kell hogy mondjam, TÖKÉLETES volt a játékunk. (Nekem, tudom nem az. :D )
Én az a ritka fajta vagyok, aki nem szerette Welkert. Nagy játékos, de nyomás alatt nem tud 100%-ot hozni, pedig akkor kellene még +10%. Ez vasárnap is bebizonyosodott.
Ha nincs igazam, mondjátok nyugodtan, nem sértődök meg, mint mondtam, nem értek a tojás focihoz, csak nagyon szeretem.
A nyilatkozatok meg annyira sablonosak, hogy előre meg lehetne írni. Kötelező ezeket mondaniuk? Tanítják őket?
Go Pats!!!
2014. 11. 04. 18:15
Lucius
Igen, betanítják őket, hogy mit mondhatnak. Legendák szólnak arról, milyen szigorúan veszi BB a nyilatkozatokat. Welker (ha már felhoztad) már rég a Denvernél volt, mikor nyilatkozta, hogy néha még mindig az jár a fejében mikor nyilatkozatot ad, hogy BB mit szól majd hozzájuk.
Egyébként igazad van, Welkernek a sok drop (főleg fontos helyzetekben) volt az egyetlen hibája az őt nem kedvelők szerint. Viszont a jelenlegi formahanyatlása nagyon kemény szegénynek. Idén még árnyéka sem önmagának.
2014. 11. 04. 18:34
azimut
Én sajnáltam amikor kapta a nagy ütést! Valamiért számomra szimpatikus maradt :D :D Megérdemelt volna 1 gyűrűt :D :D De ha Ő nem megy el akkor Supeman már nem játszik nálunk,mindennek oka van :D
2014. 11. 04. 17:50
max350
Szokásos nyilatkozatok! A srácok mindig 2 lábbal a földön maradnak és ez jó!
Más:
Néztem hajnalban a Colts meccset és nem tudom, hogy mit gondoljak! Ennyit tudnak, vagy csak ennyit adtak ki magukból a Giants ellen? Ha ennyit tudnak akkor nem hiszem, hogy gondunk lehet ellenük!!!!
2014. 11. 04. 18:08
Lucius
Szerintem jelen pillanatban nincs olyan meccse a Patsnek, ahol nem ők lennének a favoritok. Ennek ellenére persze az összeset elveszíthetik. :)
2014. 11. 04. 18:14
azimut
Lucknak kb 3 intet kellet volna dobnia ha nincs ekkora szerencséje! Persze majd ellenünk megdob belőle 3 at aztán kész! :D :D
2014. 11. 04. 18:17
Lucius
Reméljük a legjobbakat. Komolyra fordítva, a Coltstól éppen ezért nem féltem a csapatot. Talán a legjobb a TO mutatója a Patsnek, a Coltsé meg az egyik legrosszabb. Ez elég jól hangzik.
2014. 11. 04. 19:49
Gordon
A miénk a legjobb a colts a 18.
http://www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=2&season=2014&seasonType=REG&offensiveStatisticCategory=GAME_STATS&role=TM&d-447263-n=1&d-447263-o=2&d-447263-p=1&conference=ALL&d-447263-s=TURNOVER_RATIO
Viszont az offense ük vezeti a ligát yardokban..Nincs mese a steelers megmutatta, hogy lehet megverni őket.
2014. 11. 04. 20:04
Whitealert
büntető yardokban is vezetünk...
2014. 11. 04. 18:55
MemphisM
Slater nyilatkozatában csak én érzem hogy mellőzöttnek érzi magát? Vagy ez csak a fordításból adódik?
2014. 11. 04. 19:14
cspeti98
Én nem érzek benne ilyesmit, szerintem csak arra hívta fel a figyelmet, hogy az emberek mennyire hajlamosak megfeledkezni arról hogy mennyire fontos az ő szerepük egy meccsen és milyen jó ha elit ST-je van egy csapatnak, mert valljuk be nem nagyon beszélünk róluk.
2014. 11. 04. 19:14
Szerintem csak akart egy kis figyelmet a "névtelen hősöknek" is...
2014. 11. 04. 19:30
MemphisM
Nekem azzal kezdődött a Goodellball hanyatlása amikor az speciális csapat játékát elkezdték faragni. Emlékszem amikor még nem volt pass interference szabálytalanság. Rams sb-n még szétverhettük az elkapókat...
2014. 11. 05. 08:38
fatman
ha vki még nem látta volna, jó összeállítás a TD magazinnál:

http://tdmagazin.hu/hirek/minden-fontos-statisztika-a-broncospatriots-utan
2014. 11. 05. 13:21
DeXTeR
"Ami pedig a legfontosabb: összesítésben Tom Brady 11-5-tel áll Peyton Manninggel szemben."
2014. 11. 05. 10:18
Croaker
Valakinek van ötlete, hogy miért hoztunk ide 7 játékost próbára akikből 6 vagy long snapper vagy kicker vagy punter ?
2014. 11. 05. 11:48
levente971
"Adatbázis frissítés". Ha valaki kiesik, kik azok akiket választhatnak. Szerintem..
2014. 11. 05. 12:53
vhs-box
mit gondoltok.mikor lesz ujra Pats meccs a sport tv-n.jo esellyel a green bay?
2014. 11. 05. 13:34
dexxy 2.0
Mivel idén pár meccset közvetìtenek vasárnap éjjel is,nem tartom kizártnak a Colts elleni meccsközvetìtést sem,sőt akár zsinórban 4mérőzésünket is közvetìthetik.
2014. 11. 05. 15:30
takirob69
Így elsőre 3 mérkőzést közvetíthet a SportTV:
NE @ IND MNF (hétfő éjszaka)
NE @ GB (vasárnap este)
NE @ SD MNF (hétfő éjszaka)
2014. 11. 05. 15:33
takirob69
Bocsi valamit elnéztem a COLTS és a San Diego nem MNF hanem SNF és valszeg nem lesz közvetítés.
2014. 11. 05. 18:20
vhs-box
sebaj a super bowl-t tuti kozvetitik. mi pedig ott leszunk.es farkasszemet nezunk a packets-el.a ket legzsenialisabb iranyito(mert nem manning a masik Brady mellett hanem Rodgers) nagy utkozete lesz:-)
2014. 11. 05. 13:39
Na most fértem internet közelbe.
Röviden: a stadionban végignézni ezt a meccset hihetetlen érzés volt.
Írom a helyszíni beszámolót már, csak sajnos képeket nem tudok hozzá csatolni, így csúszni fog az írás amíg hazaérek valószínű.

A fiúk nagyon nagyot játszottak. Browner volt nekem az egyik legnagyobb meglepetés, volt rajta bünti, de jól játszott.
Az első Denver TD meg gondos bírói segítséggel lett meg.
2014. 11. 05. 14:25
crucified
Tisztelt Paul43!

Vagy csatolsz képeket is, vagy meghívod a pats.hu összes látogatóját egy sörre.

Nos? :)))))
2014. 11. 05. 21:00
MemphisM
2014. 11. 05. 20:09
max350
Tom Brady megállíthatatlan:

http://tdmagazin.hu/hirek/tom-brady-megallithatatlan
2014. 11. 05. 21:04
MemphisM
2014. 11. 05. 20:10
mhatrix
pat chung is jó volt,malcolm butler az újonc pass deflectionjei sanders ellen,nem semmi
2014. 11. 05. 20:16
hopi46
Ez sem semmi:
In footage revealed Tuesday night on “Inside the NFL,” a miked-up Brady approached Gronkowski after the catch and asked him, point-blank, “How the f--- did you catch that?”
2014. 11. 06. 07:58
BaP
:))
Szerintem ott egy csúnya int-től is megmentette Tomot, azzal, hogy azt a hihetetlen elkapást bemutatta.
2014. 11. 05. 21:08
nosbiglem
http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000423288/article/bill-obrien-tabs-ryan-mallett-as-texans-starting-qb?campaign=Twitter_atn_rosenthal
Mallet fog kezdeni!
Na erre kiváncsi leszek!
2014. 11. 05. 21:26
azimut
Nem fitzpatrikon múlott hogy így állnak,sztem
2014. 11. 06. 00:26
nosbiglem
2014. 11. 05. 22:01
azimut
Dennardal mi van? sérült ?
2014. 11. 06. 00:05
hopi46
Revis mondta: (A hogyan lehet Gronk ellen védekezni? kérdésre)
Találja ki az ellenfél, hogy miként lehet védekezni Gronk ellen, én örülök, hogy ezzel már nem kell foglalkoznom. :-)
2014. 11. 06. 20:32
hopi46
Ez Brady:
A kérdésre: Miért ment a célterületre JE punt ret. TD-je után?
"Meg kellett néznem az emberemet!

PM TD passz Thomasnak: "Nagy dobás volt!"
2014. 11. 07. 11:48
bence.szel
húú, magyarul nagyon nem jön át az egész mondat és a kettőjük közt lévő viszony.
2014. 11. 07. 17:19
azimut
Az NFLShop.com mezeladási toplistája 2014.04.01-2014.10.31.

1. Peyton Manning, QB, Denver Broncos
2. Russell Wilson, QB, Seattle Seahawks
3. Johnny Manziel, QB, Cleveland Browns
4. Colin Kaepernick, QB, San Francisco 49ers
5. Tom Brady, QB, New England Patriots
6. Dez Bryant, WR, Dallas Cowboys
7. LeSean McCoy, RB, Philadelphia Eagles
8. J.J. Watt, DE, Houston Texans
9. Richard Sherman, CB, Seattle Seahawks
10. Aaron Rodgers, QB, Green Bay Packers
11. Devon Still, DT, Cincinnati Bengals
12. Drew Brees, QB, New Orleans Saints
13. 12th Fan, Seattle Seahawks
14. Jason Witten, TE, Dallas Cowboys
15. Marshawn Lynch, RB, Seattle Seahawks
16. Andrew Luck, QB, Indianapolis Colts
17. Nick Foles, QB, Philadelphia Eagles
18. DeMarco Murray, RB, Dallas Cowboys
19. Eli Manning, QB, New York Giants
20. Calvin Johnson, WR, Detroit Lions
21. Luke Kuechly, LB, Carolina Panthers
22. Kam Chancellor, S, Seattle Seahawks
23. Jordy Nelson, WR, Green Bay Packers
24. Teddy Bridgewater, QB, Minnesota Vikings
25. Troy Polamalu, S, Pittsburgh Steelers


Wilson mit keres a 2. helyen? :D
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 9. forduló bejegyzéshez