Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - AFC döntő

2017. 01. 24. 21:33
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek
#OneMore

Bill Belichick, HC

Nagyszerű munkát végzett a csapat, hiszen elért 16 győzelmet, ami igazán nagyszerű. Nagyot játszottak ma a játékosaink, és az edzők is kitettek magukért. Jó volt az egész hetes felkészülésünk. Azt gondolom, hogy sok olyan dolgot megtettünk a mérkőzésen, amit meg kellett tenni ahhoz, hogy versenybe lehessünk a Steelersel, akik egy nagyon jó csapat. Sok tisztelet illeti őket azért, amit a szezon során elértek. Az a meglátásom, hogy a játékosaink megcsinálták azokat a játékokat, amiket meg kellett csinálniuk. A játék sok területén tették hozzá a magukét a srácok, kihasználtuk a lehetőségeinket, és nagy játékokat csináltunk belőlük. A héten az edzésbe fektetett munka kifizetődött a mai este folyamán. Büszke vagyok a csapatra, boldog vagyok attól, amit láttam. Megérdemlik a dicséretet. Ez egy jó, keményen dolgozó csapat.

Mit tudsz mondani arról, hogy Tom Bradyvel közösen ez a hetedik megnyert AFC döntőtök?
Azt gondolom, hogy mindenkinek jó hete volt. Tom jól játszott ma, de a többiek is ugyanígy tettek. Az egész csapat jól játszott. Jó csapatteljesítményt nyújtottunk mind a három egységben, a labda mindkét oldalán. Úgy értem, hogy szépek ezek a számok, de ez az egész a csapatról szól, erről az évről, ezekről a srácokról. Nagyon büszke vagyok az edzőkre, a játékosainkra, mindenkire, ide értve az edző csapat játékosokat is, akik egész héten támogattak minket.

Mennyire volt fontos, hogy a visszanézésnél elvették Jesse James pontszerzését, majd utána sikerült őket megállítani a gólvonalon.
Sokat. Sokszor láttuk, hogy gyakran mérkőzések vagy egész szezonok múlnak egyetlen yardon. Valentine másodszor is megcsinálta a harmadik harmad végén, vagy a negyedik elején. Ez a kettő pedig egyértelműen 11 bekapott ponttól mentett meg minket, ami hatalmas teljesítmény. A vörös zónás védekezésünk sokat fejlődött az év során. Sok munkát fektettünk bele az év során, és ez a fejlődés segített ki minket ma este is.

Beszélnél a Brady és Hogan között kialakult kémiáról és arról, hogy milyen játékos Hogan?
Igen, Chris nagyon jó munkát végzett egész évben. Egy jó játékos, sok dolgot csinál jól, nagyon gyors, jól fut elkapások után, és kemény. Volt néhány jó lehetősége, amit ki tudott használni. Tom is elismerésre méltó, hogy megtalálta a szabadon lévő játékosokat, ahogy a fal is jó védelmet nyújtott neki. Megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyújtsuk a pályát, és így középtávon is nyíltak lehetőségeink.

Mutatott valamit a Steelers ami miatt ma passz központú volt a játék és nem futás orientált, mint az előző találkozásotok során?
Nem, jó munkát végeztek. Nem kezeltük valami jól a belső részeket, és sajnos néhány linebacker középső kereszt mozgásnál is hibáztunk. A negyedik negyedre kicsit feljavultunk, de jobban szerettünk volna futni a labdával. Sok passz játékunk volt, és közülük volt, ami harmadik kísérletre sikerült, így segített nekünk a pályán maradni, illetve volt pár játék, ahol szerencsés hosszú játékokat tudtunk megcsinálni.

Miért választották a labdabirtoklást a kezdő rúgásnál, és mit gondol arról, hogy az Atlantával kell szembeszállniuk?
Nem is tudom, azt sem tudtam, hogy ők nyertek. Nem láttuk az első mérkőzést. Ők egy jó csapat, különben nem jutottak volna ide. Nagyszerű évük volt. Jah, és igen, a labda birtoklást választottuk, mert úgy gondoltuk, hogy ez volt a legjobb a csapat számára.

Édesebb a győzelem és a Super Bowlba jutás annak fényében, hogy Tomnak ki kellett hagynia az első négy mérkőzést?
Nem, minden évnek megvannak a maga kihívásai. Mindegy, mik ezek a kihívások, minden csapat szembesül kihívásokkal, és meg kell ezekkel küzdeniük.

Mennyire befolyásolta a játékot az, hogy Le’Veon Bell megsérült?
Ő egy nagyon jó játékos, de van egy másik nagyon jó futójuk is DeAngelo Williams személyében. Folyamatosan átrobbant a scrimmage-en, nem igazán különbözik a stílusa Belltől.

Szándékosan nem nézte az Atlanta és a Green Bay mérkőzését?
Igen, erre a mérkőzésre koncentráltunk. Úgy értem, hogy ha nem nyerjük meg ezt a mérkőzést, akkor teljesen mindegy számunkra, hogy mi történik a másikon.

Mesélnél arról, hogy hogyan készültetek Antonio Brown levédekezésére?
Készültünk, de ennek ellenére problémát jelentett a számunkra ma is, ez kérdésen felül áll. Malcolm védekezett rajta majd egész este, és nagyszerű munkát végzett. Volt néhány kivédekezett passza. Brown egy nagyszerű játékos, és néhányszor hozzáfért a labdához. Ő nem egy olyan játékos, akit nullára ki tudsz venni a játékból. Túl jó játékos ahhoz, és túl jó irányító dobál neki. Megpróbáltuk limitálni, és nem engedni a hosszú, nagy játékokat.

Hogy sikerült Bradyt megvédeni egy ilyen erős Steelers védelemmel szemben?
Tudod, a Steelersnek jó játékosai vannak a védelemben, és általában három emberrel támadnak. A támadófalunk jó munkát végzett, kifejezetten Marcus Cannon és Nate Solder a széleken. Ahogy vártuk három emberrel támadtak, ami lehetőséget adott Tomnak, hogy megtalálja az üresen maradt elkapókat. A jó falmunka és a pontos útvonal futás segítette, hogy megtaláljuk a védelemben a réseket. A nehéz része az, amikor nem jó a QB védelme, és nincsenek szabadon az elkapók, na akkor mit csinálsz a labdával? A fal munkáját néhány extra blokkolással segítette James Develin, James White és LeGarrette Blount is.

Tom Brady, QB

Mit jelent számodra, hogy újra a Super Bowlba jutottál?
Ezt még nem igazán emésztettem meg. Mindvégig csak egy napra, a következő mérkőzésre koncentráltunk. A mérkőzés végéig meg sem említettem, egész héten nem került szóba. De ez hihetetlen érzés.

Elmondaná hogy hogyan alakult a Chris Hogannek adott két TD passza?
Az elsőnél szimplán üresen állt az end-zone végében, amikor még nálam volt a labda. Jól vettük fel a blitzet, kimozogtam és megtaláltam üresen. De mi volt a második?

A második a flea flicker volt.
Jah, igen a flea flicker. Hogy felejthettem el azt a játékot? Nagyszerű játékhívás volt. Visszakaptam a labdát Lewistól és láttam, hogy Chris felégeti a pályát a sebességével, én meg csak odahajítottam neki. Nagyszerű játék volt.

Mit jelent Chris Hogan ennek a támadó sornak?
Hihetetlen játékos. Vezeti a ligát az elkapott yardok átlagában. Egész évben nagy játékokat csinált meg, de a legnagyobbakat a mai nagy mérkőzésre tartogatta. Nem tudhatod, mikor lesz ilyen lehetőséged, de ha eljön, élned kell vele.

Mennyit tudott Chris Hoganről mielőtt leigazolta volna a Patriots?
Természetesen követtem, mert sok mérkőzésen láttam. Már náluk is jól játszott. Nem tarthatsz meg mindenkit, de örülök, hogy őt megszereztük. Kiemelkedő munkát végez a csapatért.

Mennyire örömteli Super Bowlba jutni úgy, hogy nem tudtál szerepelni az első négy mérkőzésen?
Ezt az edzők és a csapattársak kemény munkája, és a családom támogatása tette lehetővé. Ez nagyon sok emberen múlik, nagyon sokuknak kellett kemény munkát végezni az elmúlt hónapok során. Ez nem ma este kezdődött, ez már áprilisban indult. Vagy talán annál is korábban a szabadügynök piac nyitásakor, amikor meg tudtunk szerezni olyan játékosokat, mint Chris Hogan, vagy olyanokat draftoltunk mint Malcom Mitchell. Már csak két csapat maradt állva, és büszke vagyok, hogy mi vagyuk az egyik. Ez a célunk és örülünk, hogy elértük.

Az első Chris Hogannek adott TD során kimozdítottad a safetyt?
Igen, egy kicsit balra mozdultam, mert középről nyomás érkezett, és a zseb kezdett összeomlani, szóval kicsit balra léptem, hogy jobban láthassak. Keményen támadták Juliant és így Chrisen nem maradtak, és láttam, hogy az end zoneban áll teljesen üresen, így csak odadobtam neki.

Mennyit gyakoroljátok az olyan játékokat mint amit Dionnal csináltatok meg Chris második TD-je előtt?
Ha benne van az adott heti játéktervbe, akkor gyakoroljuk, néha többet, néha kevesebbet. Év közben egyszer már használtuk, ha jól emlékszem a Baltimore ellen, és akkor is Christ találtam meg a labdával. Jó, ha előnyt tudsz kovácsolni ilyen játékokból.

Mennyiben segítette a játkotokat a no-huddle és milyen kihívások elé állított titeket a Steelers futás elleni védelme?
Jól játszottak. A linebackereik jól játszottak, megmutatták, hogy milyen keményen tudnak védekezni a futás ellen. Évek óta jól védekeznek a futás ellen, és szerintem nem tudtunk annyi játékot megcsinálni ellenük, mint amennyit szerettünk volna.

Volt valami különös oka, hogy a pénzfeldobás megnyerése után miért a birtoklást választottátok és nem a védekezést, ahogy általában szoktátok?
Nem tudom pontosan, engem is meglepett. Ott ültem és arra gondoltam, hogy nagyszerű, megnyertük a feldobást, elindultam, hogy leülök, de erre szóltak, hogy mienk a labda. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy „Micsoda? Azt hittem megnyertük a feldobást.” Nem tudom pontosan, hogy miért történt.

Hallottad ahogy a szurkolók Roger Goodell nevék kántálják?
Nem hallottam, csak azt, hogy egy Bon Jovi számot énekelnek, az nagyon menő volt.

Devin McCourty, DB

Játszottál Chris Hogan ellen, és a leigazolása óta az edzéseken is játszol ellene. Mi az, ami különlegessé teszi, mitől illik ennyire ebbe a csapatba?
A kemény munkája teszi alkalmassá. Az is segít, hogy a középiskolában New Jerseyben focizott, ahogy én is, az ilyenek a segítségünkre vannak. Márciusban kezdtük a közös edzéseket, és ahogy elkeztük, már akkor éreztem, hogy ő egy nagyon jó elkapó lesz nálunk. Az is segít, ha csak körülötte vagy és tanulsz tőle, a munka morálja hihetetlen, nagyon boldog vagyok, hogy nálunk játszik.

Mennyire volt fontos momentum, hogy visszafújták jesse James pontszerzését, és utána meg tudtátok állítani őket a gólvonalon?
Nagy játék volt. Csapatmunka volt a szerelés, és az, hogy megakadályoztuk, hogy James elérhesse a célterületet. Ez feltüzelt minket, ez az, ahogy mi védekezünk. Mindig a következő játékról szól az egész. Arról szól, hogy mindenki keményen küzd, hogy meglegyen a játék, és ez volt, amit véghez tudtunk vinni. Ez a védelem rendelkezik azzal a képességgel, hogy alkalmazkodik az ellenfél játékához. Ilyen alkalmazkodás kellett akkor is, mikor Bell kiesett és a passzokra kellett támaszkodniuk. Mind a 11 játékos képes arra, hogy váltson és úgy alkalmazkodjon az adott szituációhoz.

Egész héten Bellről és Brownról beszéltek. Mennyire volt fontos, hogy limitáljátok őket?
Nagyon fontos volt. Egész héten róluk beszéltünk, de nem csak Bellről és Brownról, de Benről is, aki képes mélységi passzokat adni. Képes rá, hogy megtartsa a labdát, elvonja a védelmet az egyik oldalra, majd a másikra passzoljon. Fontos volt, hogy figyeljünk, hogy kik vannak a pályán, tudni, hogy ki a gyors játékos, emlékezni mindenre, amit kiderítettünk róluk.

Martellus Bennett, TE

(Az érzéseiről az AFC megnyerése után)
Őszintén, az évek során soha nem gondoltam volna, hogy a Super Bowl valaha egy lehetőség lesz számomra. Ez volt az egyik célunk. A feleségemmel is erről beszétem reggel. Nem tudtam, hogy milyen érzés egy ilyen mérkőzésen játszani. Mindig a Super Bowlról álmodtam, de soha nem éreztem úgy, hogy ez egy elérhető cél lenne a számomra, mivel mindig sok mérkőzés veszítettünk, és soha nem voltunk ilyen pozícióban. Csak abban bízhattál, hogy bejutsz a rájátszásba. Ez nagyon speciális számomra, egy álom vált valóra.

(Mi a különbség abban, ha valaki New Englandben játszik)
Nem tudom pontosan megválaszolni ezt a kérdést. Mindig vannak személyes céljaid, de itt valahogy soha nem egyéni célokat tűztem ki magam elé. Az első pillanattól, hogy találkoztam a csapattársaimmal, azóta az a kérdés, hogy MI mit tudunk elérni és MI hova tudunk eljutni. Itt mindenkinek megvan a hite. Soha nem volt egyetlen hitetlen sem ebben a csapatban. A győzni akarás és a győztes szellem az ragályos. Én tuti, hogy elkaptam, amióta itt vagyok. Megfertőzött a győzelem és köszönöm jól érzem így magam, nincs szükségem ellenszerre.

(Arról, hogy mit fog mondani a testvérének)
Fel fogom hívni FaceTimeon és annyit mondok neki, hogy ’Megyek a Super Bowlba, találkozunk Houstonban.’ Ő jelenleg Hawaiin van, így gondolom élvezi az életet. Ott még elég korai az idő, így ráérek később felhívni, hogy az orra alá dörgöljem, hogy én a Super Bowlba megyek. Biztos vagyok benne, hogy ott lesz Houstonban, az otthonunkban. Az a város az, ahol minden elkezdődött, ahol felnőttem. Ahol az első mérkőzéseimet játszottam, minden ott történt. Jó visszamenni és megmutatni az otthoniaknak, hogy mi mindent lehet elérni kemény munkával.

LeGarrette Blount, RB

(Tom Bradyről)
Ő a legjobb irányító, aki valaha ezt a játékot játszotta. Meggyőződésem, hogy ő minden idők legjobbja.

(Mit csinál Brady, ami megkülönbözteti a többi irányítótól)
Több mérkőzést nyer mint a többiek. [Nevet]

(A felkészülésről és a kivitelezésről)
Nem sokat tudok a védelmi taktikáról, de a támadásban az volt a lényeg, hogy tartsuk magunkat a tervhez és biztosak legyünk benne, hogy nem követük el olyan hibákat, amikkel magunknak ártunk. Nagy volt az esélye, hogy megnyerjük a mérkőzést, ha nem adjuk el a labdát.

(Mitől ilyen jó ez a szervezet, hogy ilyen sokáig a csúcson tud lenni)
Tradíciója van a győzelemnek. Minden évben megteremtjük magunknak a lehetőséget, hogy ebben a pozícióban legyünk, de ehhez konzisztensnek kell maradnunk, és jól kell kiviteleznünk a dolgokat.

Alan Branch, DL

(Arról, hogy volt-e valami, amit a védelemnek bizonyítani kellett)
Nem kellett bizonyítani. Őszintén megmondva, mi csak be akartunk jutni a Super Bowlba. Ha ennél bármi többre van szükséged mint motiváció, akkor rossz sportot űzöl.

(Mit mondtak a játékosok egymásnak, mielőtt bemutatták a gólvonalas védekezést az első félidőben)
Nem gondolom, hogy bárki bármit mondott volna. Amikor ilyen helyzetbe kerülünk, akkor oda kell állnunk, és meg kell akadályoznunk, hogy bejussanak a végzónába. Jól végeztük a munkánkat, mert nem sikerült nekik. Nem gondolom, hogy kellene bármiféle motivációs beszéd vagy ilyesmi. Csak odaálltunk és megcsináltuk.

Malcolm Butler, CB

(Antonio Brownon való védekezésről)
Kimész és követned kell az intenzitását. Felkészülten megy ki a pályára és a legjobbját adja. Ki kell menned és meg kell küzdened vele, és nem szabad túlgondolkodnod.

(Mennyire érzi magát felkészültnek, hogy a második Super Bowljában játszon)
Rá kell jönnöm, hogy része leszek a játéktervnek, és játszani fogok. Nem leszek ideges vagy bármi ilyesmi, amikor elhagyom a kispadot. Készen fogok állni. Ez mind az edzésnél kezdődik.

Julian Edelman, WR

(Visszatérni a Super Bowlba)
Megtiszteltetés azon a mérkőzésen játszani. Ez az, amiért harcolunk. Ez az, amiért edzünk. Ez az, amiért a sérüléseket elszenvedjük. Ez egy lehetőség, amit nem vehetsz félvállról.

(A Steelers játékáról)
Tették, amit tettek, de mi is meg tudtuk csinálni a magunk játékait. Egy kemény csapattal álltunk szemben. Megcsináltuk a játékokat, de közben tiszteltük az ellenfelet. Keményen küzdöttek, de a mai a mi napunk volt.

(Chris Hoganről)
Egy jó felkészülési héten vagyunk túl, de ő egész évben jól játszott. Minden felkészülés meghozta a gyümölcsét, és ez tette a mait az ő napjává. Hihetetlen nap volt a számára. Bármikor, amikor ilyen játékokat csinálnak meg, akkor az jó az egész támadósornak. Megérdemelte, mert kidolgozta a belét is, hogy így legyen.

(A „Még egy mérkőzésről”)
Igen, még egy. Nem fogom félvállról venni. Természetesen az Atlanta…. mi lett a végeredmény azon a meccsen?

Chris Hogan, WR

(Mennyire volt speciális számára ez a mai mérkőzés)
Örülök, hogy tudtam élni a lehetőséggel, hogy ebben a csapatban játszhatom. Az egész csapat keményen dolgozott április óta és végig küzdötte az egész évet. Ez egy speciális élmény minden srácnak az öltözöben. Kiélvezzük a pillanatot, és visszatérünk a munkához, mert vár még ránk egy mérkőzés.

(Arról, hogy számított-e rá a gameplan alapján, hogy ez az ő estéje lehet)
Nem gondoltam, hogy én személyesen, de látszott, hogy az elkapóknak nagy napjuk lehet, ha sok zóna védekezést játszanak. Josh jó játékokat hívott, a támadó fal blokkolt, Tom megtalálta az üres embereket, ezen felül nem kellett mást tenni, mint nem eladni a labdát, és élni a lehetőségekkel. Ez minden, amit tenni próbáltam.

(Arról, hogy milyen érzés megdönteni a franchise rekordot elkapott yardokban a rájátszásban)
Ez valami olyan, amire egész karrierem során emlékezni fogok, de talán egész életemben. Valaki azt mondta nekem, hogy ez egy olyan mérkőzés lesz, amire harminc év múlva is vissza fogsz tekinteni, és pontosan emlékezni fogsz minden mozzanatra. Büszke vagyok mindenkire az öltözőben, az edzőkre és boldog vagyok, hogy hozzá tudtam járulni a csapat ma esti győzelméhez.

(Része lenni annak, hogy Tom Brady új rekordot állít fel passzolt yardok tekintetében)
Mindig különös érzés, ha a tizenkettessel vagy a pályán. Soha nem veheted garantáltnak. Ő a legnagyobb és nagyban az ő érdeme, hogy ilyen sikeresek vagyunk.

(Arról, hogy mennyire volt számára meglepő, hogy az elkapók egész este nagyon üresen tudtak maradni)
Volt egy jó játéktervünk, és ők zóna védekezéssel álltak fel. És amikor tudtuk, hogy mit fognak csinálni, akkor Josh jó játékokat hívott, és Tom megtalálta a szabadon maradó elkapókat.

Dion Lewis, RB

(A csapattársakért játszani)
Mindenki közel áll a másikhoz, olyan ez mint egy család. Mindenki keményen dolgozik, és odafigyel a másikra. Jól akarunk játszani a másikért, és ez, az ami jó csapattá tesz minket.

(Visszatérés a sérülésből)
Egy áldás, hogy visszatérhettem erre az évre azután, hogy sokat ki kellett hagynom az előző évben, tehát nem veszem ezt az egészet garantáltnak. Főleg úgy nem, hogy eddig az évig még soha nem játszottam rájátszásban. Folytatnunk kell a munkát, és kell még egy győzelem.

(Tom Bradyről)
Egy nagyszerű vezető. Minden nap ugyanaz a személy. Itt van minden nap, extra keményen dolgozik, és nagyon fókuszált. Ez az, amit egy vezetőtől elvársz, és ez átragad mindenkire.

(A győzelemről)
Ez egy jó érzés. Természetesen van még egy, amit meg kell nyerni, de biztos vagyok benne, hogy az az érzés még jobb lesz. Ez egy nagyszerű csapat. Boldog vagyok, és büszke vagyok a csapattársaimra.


Chris Long, DE

(A csapat érzései arról, hogy ismét Super Bowlt játszanak)
Ez kicsit mást jelent mindenkinek. Együtt értük el azt, hogy még 1 mérkőzést játszunk. Különböző helyről jöttünk, sokszor különböző csapatoktól.

(Mit jelentett a csapatnak az, hogy megállították a Steelerst egy goal line pozícióban)
Az jelentős volt. Maradt a két pontszerzésnyi különbség, átkerült hozzánk a momentum, és nem is néztünk utána vissza.

(Ő személy szerint hogy éli meg, hogy Super Bowlt játszhat)
Természetesen sokat jelent a számomra. Egész évben keményen dolgoztunk. Mindannyian sok munkát tettünk bele, és ez kifizetődött. De a legfontosabb az, hogy hogyan hajtod végre a feladatodat. Mindenki keményen dolgozik az NFL-ben, a feladatok végrehajtása különböztet meg minket.


Eric Rowe, DB

(Bejutni a Super Bowlba volt a gondolata akkor, amikor idecserélték)
Nem igazán, hiszen sok minden történt azóta, hogy idekerültem szeptemberben. Egy új védelmet kellett megtanulni, és kitalálni abban a helyem. Megérte.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2017. 01. 25. 04:05
Dega

"Mit csinál Brady, ami megkülönbözteti a többi irányítótól?
Több mérkőzést nyer mint a többiek!"
Hát ez nagy!!!!
2017. 01. 25. 04:09
Lalika
Kérjük a felvételt ahogy Bennett közli a tesóval :) (figyelj tesó mit csinálsz 2 hét múlva? Mert én megyek haza! )
2017. 01. 25. 07:51
1976gabi
azért benett nem lehet semmi,gronkkal együtt egy "csapás"lehet az öltözői rossz légkörnek.remélem ezért is maradni fog,ha már így megszokta
2017. 01. 25. 08:14
dravait
BB semmitmondó-világbajnok, az biztos.

Viszont az elismerésre méltó, hogy a Brady nagyságát firtató kérdésre még ő is a csapatot emelte ki, bármekkora sztár is a tizenkettes. És az egész nyilatkozattömegből a csapatmunka és a másik munkájának a tisztelete sugárzik, ez megszokhatatlan és rendkívül felemelő.
Brady meg egy állat: Hogan ott állt szabadon én meg csak odadobtam neki. Visszanézve azt a célpontkeresést, zsebből kimozgást, halálpontos dobást - na, az minden volt, csak nem "csak úgy odadobtam". :-) :-)
2017. 01. 25. 15:21
Kollega
Jah, mint a pódiumon: Nagyon jól játszottunk... 50 percig :)
2017. 01. 25. 09:54
pats4ever
"Elmondaná hogy hogyan alakult a Chris Hogannek adott két TD passza?
Az elsőnél szimplán üresen állt az end-zone végében, amikor még nálam volt a labda. Jól vettük fel a blitzet, kimozogtam és megtaláltam üresen. De mi volt a második?
A második a flea flicker volt.
Jah igen a flea flicker."
:) ez milyen már? :)
2017. 01. 25. 10:02
nszgergo
kicsit szenilis az öreg na :P
2017. 01. 25. 16:42
Bulow
BB tényleg megtáltosodott, 2 érdemi információt is adott :)
2017. 01. 25. 17:08
ua
2017. 01. 25. 17:31
pippu
Nem lehet arcoskodás, az biztos...

3 ponttal mi vagyunk a favoritok :)
GO PATS!
2017. 01. 25. 18:21
Tzimisce
Az nem mindig jó jel. Én a tetoválásban, a legjobb védelemben és a Gatorade fürdőben bízom.
2017. 01. 25. 19:31
pippu
No igen. Végignéztem, hogy az elmúlt 10 évben hányszor tudott a favorit nyerni... szerintem se tulajdonítsunk neki semmit.

Egyébként meg az NFC két legjobb csapatát ütötték ki, így nagyon nehéz meccset várok. Mindennek a helyén kell lennie. És a D-re nagyon nagy rész fog hárulni
2017. 01. 25. 18:34
Pat Patriot
Köszönjük a fordítást! Nagy meló lehetett!
3 pontos favorit a New England? Maradhat!
2017. 01. 25. 22:56
Szívesen! :) Örülünk, hogy olvassátok.
2017. 01. 25. 21:14
Pats for the Win
Egy hosszabb saját vélemény a nyilatkozatoktól eltekintve.
Hihetetlen dolog, hogy zsinórban 6 konferenciadöntőt vívhatott meg a csapatunk, illetve az elmúlt 3 SB-ból kettőn ott vagyunk.
Minden év elején már boldog vagyok, ha elérjük a konferenciadöntőt, akkor már egyáltalán nem zártunk rossz idényt. Számomra vhol itt van a mérce. Persze mindig jó nyerni, de lássuk be nagyon elvagyunk kényeztetve BB-TB12 érában.

Szavakat nem lehet arra a sportteljesítményre találni, amit a New England Patriots elért az évezredben. TB12 miatt szerettem meg 2005-ben a csapatot, amikor fiatalon a Madden NFL 04-el játszottam. Csak annyit tudtam a sportról, hogy kell egy jó QB. TB12 99-es rating-gel bírt akkoriban. Így lettem Patrióta, a többi történelem.
Bármi is történjen a Super Bowl-on nagyon megfogom becsülni ezeket a perceket. Természetesen felejthetetlen lenne ugyanazt az örömöt átélni, amikor 2 éve megnyertük a 4.-et. Mindig is szerettem volna megérezni ezt az érzést. Amikor átjár a libabőr, könnycsepp kicsordul a szemből. Hiszen mi szurkolók is "grind"-olunk a szezonban, ami tőlünk kitelik. Mi is készülünk az ellenfélből, és szinte ott vagyunk minden egyes play során. Mert mi ennyit tehetünk. Hálás vagyok, hogy itt van ez a fan klub, ez a zseniális közösség, aki pontosan érti, hogy miről beszélek. Ez a csapat sokkal több nekem annál, mint egy kedvenc csapat. Megtestesíti az életfilozófiámat a szorgalomról és a kitartásról. Mindennap ilyen módon próbálok sikereket elérni a szakmámban, mindig ezzel húzok párhuzamot, amikor jó csapatban kell gondolkodni.
Ami a Falconst illeti: zseniális csapat, zseniális statokkal. Szinte túl szép, hogy igaz legyen. Rengeteg elemzést elolvastam már, mely szerint piszok nehéz dolgunk lesz. Nem akarok matchupokba belemenni, ami viszont szerintem döntő tényező lehet az a leadership. Az bizony nálunk van. Hátha nagy falatnak bizonyul ez a nagyszínpad az újoncokkal teli Falcons csapatának. És ha hibáznak, mi ott leszünk, akár a keselyűk, hogy lecsapjunk a zsíros falatokra.
Továbbá bízom benne, hogy a gonosz birodalom (azaz mi) csúnyán visszavág, mint a filmben, és tele lesz Tom egyik keze gyűrűkkel. Mert olyan szép is lenne Goodellt látni, amint "megtisztelve" adja át a Vince Lombardi trófeát.
Bitang kemény éjszaka lesz, de azt gondolom, hogy kiszurkoljuk, mert mi is igazi Patriótákká váltunk az évek alatt.
2017. 01. 25. 21:48
Arnold Patsenegger
Az biztos hogy kiszurkoljuk!!!!!!! GO PATS! OnE MoRe
2017. 01. 25. 22:04

rég nem szóltam hozzá, pedig korábban még írtam is, de ez:
"Ez a csapat sokkal több nekem annál, mint egy kedvenc csapat. Megtestesíti az életfilozófiámat a szorgalomról és a kitartásról. Mindennap ilyen módon próbálok sikereket elérni a szakmámban, mindig ezzel húzok párhuzamot, amikor jó csapatban kell gondolkodni." +1000 :-)
2017. 01. 26. 01:11
Barb
Ha lehetne térdenállósmeghajlós bizgentyűt beilleszteni ide, megtenném.
Ennek hiányában csak +100 000:).
2017. 01. 26. 10:33
pats4ever
Nagyon jó volt ezt olvasni! :)))
2017. 01. 25. 22:34
Szvsz, ami igazán a Belichick féle Patriots way lényege: sztárallűröktől mentes CSAPAT legyen a Pats. Persze, sztárok lehetnek (legyenek is), de mindenki 100%-ban a csapatra, s a győzelemre fókuszáljon, s ezért tegyen meg mindent, dögöljön meg a pályán a meccsen, s az edzéseken is. Ezért férnek bele Gronk bulijai, s nem férnek bele az sztár-fizetési elvárások. S, ami miatt a 2016-os Pats tényleg "special", még Bill mester is így említette: az az alázat, ami mindenki nyilatkozatán átjön, hogy a CSAPAT-ért, a Másikért való küzdelem jellemez mindenkit. Ezt valami hátborzongatóan jó dolog olvasni. S ez fogja félelmetesen jóvá tenni a Patset a SB-on is, amellett hogy az edzői karunk jelent sztem egy plusz tényezőt. A Falcons is félelmetesen jó (őket is szeretem Julio és Matt Ryan miatt), igazi high octane offense, , s Quinn kurta jó munkát végzett Dimitroff mellett (Pats gyökerek)....messze nem biztos, hogy mi nyerünk....benne van a pakliban....s nem is lenne szégyen kikapni.....de, hogy ez a CSAPAT kiteszi a belét majd a SB-on, mindenki megtesz mindent majd a pályán a győzelemért, az tuti....:-) Brady tuti, hogy 2015. feb. után élete legnagyobb meccsét akarja játszani, s képes is rá.....és amúgy is, a labda mindhárom oldalán sztem jobbak vagyunk, vagy jobbak tudunk lenni.....amúgy meg: in Bill we trust! :-)
2017. 01. 26. 19:07
Brady_12_
2017. 01. 26. 10:48
azimut
https://www.youtube.com/watch?v=QzUOskaVGVk
Minitron hogy hajtja folyamatosan a csapatot és ezzel magát is :D
2017. 01. 26. 20:40
Arnold Patsenegger
A Mitchellel folytatott eszmefuttatáson majdnem beszartam ! ! ! :D
2017. 01. 28. 13:28
petyus33
Kicsit kifejtenéd? Nem túl jó az angolom :)
2017. 01. 29. 23:35
TMR
"My dad used to always tell me... when you got em down, you break their f*cking neck...That's what he used to tell me....I was 12...I was like dad, that's kinda a lot..." :-D
2017. 01. 29. 23:24
TMR
Burns (PIT #25) Edelman szövegelés:
Burns to Edelman: "I'm here baby! I'm here!"
Edelman: "Yeah, the fact that you gotta talk about it means you're not!"
Óriási
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - AFC döntő bejegyzéshez