Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - AFC elődöntő

2013. 01. 16. 23:24
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Győzelem, de nagy áldozattal. Tavaly a Patriots nyert a Baltimore ellen, az idei alapszakaszban (egy szoros mérkőzésen érdekes bírói ítéletekkel) viszont a Ravens bizonyult jobbnak. De most foglalkozzunk a nyilatkozatokkal.

 Wes Welker, WR

Hogy állnak a támadók?

 „Ott vagyunk, ahol vagyunk. Sikerült megcsinálni jó pár játékot és támadást, ugyanakkor voltak rosszak is. Egyszer fenn, egyszer lenn. Nem játszottunk rosszul, de nem sikerült a jó formánkat állandósítani.”

 Ismét az AFC döntőjében a csapat.

 „Egy lépéssel közelebb a kitűzött célhoz. A következő lépés az AFC döntője, arra kell készülnünk.”

 Rob Gronkowski elvesztése.

 „Sajnálatos, de ugyanakkor a többiek előtt adódik a lehetőség, hogy pótolják őt.”

Sikerült Gronkowskit pótolni az alapszakaszban?

„Igen, az egész csapat odatette magát és sikerült őt pótolni. Mindenki nagyon jól tudja, hogy most kell megmutatni és megtenni mindent.”

Mire számít a Baltimore Ravenstől?

„Kemény, fizikai foci lesz. Ők egy nagyon jó csapat. Küzdelmes mérkőzésen győzték le a Denvert, ahol megmutatták, hogy mennyire is erősek. Fel kell készülnünk rájuk.”

Rob Ninkovich, DL

A labdaszerzéséről.

„Jól végrehajtott játék volt. Jerod Mayo jó játék hívott és mondta meg, hogy hova menjek. Sikerült jól olvasnom az irányítót és meg lett az eredménye.”

Változtatások a félidőben.

„Kimentünk és láttuk, hogy mit csinál jól a Texans. Félidőben lehiggadtunk és átgondoltuk a dolgokat, volt még két negyedünk, hogy javítsunk a teljesítményünkön. Kimentünk és keményen játszottunk tovább.”

Felkészülés a jövő heti mérkőzésre.

„Máris neki kezdünk szinte. Holnap bejövünk és edzünk majd megnézzük, hogy mit csináltunk rosszul. Hazai pályán fogadjuk majd őket, ennyi előnyünk már van.”

Shane Vereen, RB

Számított rá, hogy ennyit fog játszani?

„Úgy készülök a mérkőzésekre, hogy bármikor a pályára kerülhetek. Amikor a számomat mondják, kimegyek és a legjobbamat adom.”

Danny Woodhead elvesztése.

„Rossz volt látni. Ő fontos láncszem a támadók gépezetében. Ugyanakkor, nekünk -a többi futónak- jobban oda kell tennünk magunkat, és pótolni őt.”

Izgatott lesz, amikor egy linebackerrel kerül szembe?

„Igen is, meg nem is. Tudtam, hogy ez a felállás nekem kedvez, de az ellenfélnél nagyszerű védők vannak és nem volt egyszerű tisztára játszani magam.”

A Baltimore Ravens lesz a csapat ellenfele az AFC döntőben.

„Nagyon jó mérkőzésre számítok. Ismét mi és a Ravens. Alaposan fel kell készülnünk belőlük.”

Matthew Slater, WR

A Texansnak sikerült visszajönnie a mérkőzésbe.

„Majd megnézzük a felvételeket és kielemezzük, hogy mit rontottunk el. A támadók és védők megmentették a special teamet. Ha így folytatjuk, akkor nem fogunk messzire jutni. Nem adhatunk az ellenfélnek ilyen jó mezőnypozíciót. Szóval megnézzük a felvételeket és javítjuk a hibákat.”

Danieal Manningnek jó napja volt.

„Igen persze, de nekünk meg jó évünk. Sok jó visszahordóval kerültünk már szembe -és persze Manning is az-, de ennél jobban kell játszanunk.”

Jerod Mayo, LB

Jókor sikerült labdákat szerezni.

„Nagyon fontos volt. Amikor sikerül a labdát visszaadni a támadóinknak, azzal időt is nyernünk nekik. A támadóink nagyon jók és Tom vezetésével sok pontot tesznek fel a táblára.”

Ismét a Baltimore Ravens lesz a csapat ellenfele az AFC döntőben.

„Nagyszerű csapat. Mindkét együttes megérdemli, hogy az AFC bajnoki címéért játsszon. Náluk és nálunk is kiváló játékosok vannak. Nehéz mérkőzés lesz.”

A csapatnak túl kell lépnie a sérüléseken.

„Mindenki készen áll arra, hogy pótolja az épp kiesett játékost. A rookie évemben Tom Brady esett ki, de így is 11 győzelmet szereztünk. Mindegy ki esik ki, a másik ott fog állni, hogy átvegye a helyét.”

Gronkowski ismét megsérült.

„Nem a legjobb összeállításban a pályára lépni, az bosszantó persze. Ugyanakkor, -ahogy már mondtam- a többiek alig várják, hogy lehetőséghez jussanak és megmutassák mit is tudnak. Remélem, sikerül őt pótolnunk.”

Sebastian Vollmer, T

Meglepődött a csapat J.J. Watton?

„Nem hiszem, hogy meglepett minket. Tudtuk nagyon jól, hogy ő egy nagyszerű játékos. Sikerült ma neki megcsinálni pár játékot, nem egyszerű dolog őt kordában tartani. Minden elismerés az övé.”

Touchdownnal nyitni a második félidőt.

„Nagyon fontos volt. Nem szabadott engedni nekik, hogy kiegyenlítsenek. Nem mindig jön össze így a dolog, de örülök, hogy most sikerült.”

Shane Vereen és Stevan Ridley teljesítménye.

„Nagyon jó volt. Mind a ketten jól futottak a labdával. Nem kellett csalódnunk bennük. Más stílusú játékosok, de mind a ketten jól teszik a dolgukat.”

Meglepődött Vereen teljesítményén?

„Nem igazán, az edzéseken látjuk, hogy mire is képes. Örülök a sikerének”

Logan Mankins, G

Izgatott volt, hogy a Texans ellen kell játszani?

„Mindenkire készen állunk. Ha egy csapat kihív minket, mi felvesszük a kesztyűt.”

Változott a játékterv miután Woodhead és Gronkowski megsérült?

„Szükség volt némi változtatásra, de nem egy tucat ember esett ki. Hoomanawanuinak sikerült pótolni Robot és mi nélküle is 41 pontot tettünk fel a táblára.”

Shane Vereen és Stevan Ridley teljesítménye és a csapat bizalma feléjük.

„Hiszünk bennük, ők pedig meghálálják a bizalmat. Vereen jól futott és nagyszerű elkapásokat mutatott be. Ridley meg igazi erőfutásokat mutatott be középen, mindent megtett a first downokért.”

A Texans védelméről és J.J. Wattról.

„Watt mindenhol megfordult. Játszott endet, tacklet, volt jobb és bal oldalon is. Bárki is került szembe vele, odatette magát és a legjobbját adta. Nem tudom a számát, de azt hiszem összességében jól ment ellene.”

Aaron Hernandez, TE

A ma esti győzelemről és bejutás az AFC döntőbe.

„Megtisztelő, de a főműsor még egy meccsnyire van.”

Rob Gronkowski elvesztése.

„Nehéz pótolni Gronkot, mert ő egy elképesztő játékos. Jobban oda kell tenni magunkat és többet tenni a játékokért. Talán úgy már tudjuk pótolni őt.”

Rob Gronkowski jelenléte a pályán.

„Sokat segít amikor ő is ott van, mert az ellenfél védelme nagyobb figyelmet szentel neki. De mint mondtam, mindenkinek jobban kell játszania most. Őt nem lehet pótolni.”

Shane Vereenről.

„Keményen dolgozik az edzéseken és mindig teszi a dolgát. Amikor bemondták a számát kiment, és megmutatta mire is képes.”

Nate Solder, T

Két éve van itt és ez már a második AFC döntője.

„Mivel csak két éve vagyok a ligában, olyan érzés, mintha minden napos dolog lenne. Persze ez nem igaz. Szerencsének érzem magam.”

Csapatjáték Patriots módra.

„Minden a csapatjátékon múlik. A falban egymásért küzdünk. Tudom, hogy nem mindig sikerül jól játszanom, de akkor a többiek kisegítenek.”

Baltimore Ravens a következő ellenfél.

„A Ravens egy kiváló csapat. Két nagyon erős együttest győztek le az idevezető úton.”

Steve Gregory, S

A Texans megnehezítette az életüket.

„Kemény volt. A Texans támadói nagyon hasonlítanak a mieinkre. Jó tight endjeik és elkapóik vannak. Akkor még persze ott van Arian Foster is, aki a liga egyik legjobb futója. Sok fegyver van a támadóik tarsolyában.”

Aqib Talib végig egyedül volt Andre Johnsonon.

„Nagyon-nagyon jó munkát végzett. Szerencsések vagyunk, hogy a mi csapatunkban játszik, hiszen egyedül fogta az ellenfél első számú elkapóját.”

Az első támadásnál mezőnygólon tartották az ellenfelet.

„A Texans nagyszerű visszahordással kezdett, mi pedig tartottuk magunkat a mottónkhoz: csak három pontot engedhetsz. Örülök, hogy sikerült.”

Aqib Talib, CB

Mennyire élvezte az Andre Johnson elleni párharcot?

„Nagyon élveztem. Életem legélvezetesebb mérkőzése volt.”

Büszke arra, hogy levette a pályáról az ellenfél sztár elkapóját?

„Egyértelmű. Ha cornerback vagy és nem akarsz az ellenfél legjobbjára menni, akkor rossz posztot választottál.”

Mennyire élvezi, hogy a rájátszásban szerepelhet?

„Ember, erről szól a foci. Nem azért játszol, hogy 16 mérkőzés utána nyaralás. Ide akarsz kerülni és címekért harcolni. Hétről hétre készülünk és most már a Baltimore-ra figyelünk.”

Megpróbálja kiharcolni, hogy az ellenfél első számú elkapóját foghassa, mint Ty Law tette?

„Nem, még csak két hónapja vagyok itt. Egyértelműen nem vagyok Ty Law cipőjében. Bármit kér Bill Belichick, én azt fogom tenni a legjobb tudásom szerint.”

Michael Hoomanawanui, TE

Texans védelme ellen játszani.

„Az egész faluk teli volt olyan játékosokkal, akik képesek arra, hogy nagy játékokat csináljanak. Nekünk pedig sikerült őket semlegesíteni. J.J. Watt persze megcsinált pár játékot, de összességében jó munkát végeztünk.”

Ideges volt?

„Ha idegeskedsz, akkor már egy lépés hátrányba vagy. Úgy kell kezelni, mint az összes többi mérkőzést. Persze ettől egy egész más szinten van az egész, de ezt ki kell verned a fejedből. Úgy kell kezelni, mint az előző tizenhatot. Mind a három csapatrésznek oda kell tennie magát.”

Ön és Shane Vereen és sikereresen pótolta a sérült játékosokat.

„Csapatmunka volt. Ha valaki kiesik, a másik átveszi a helyét és megpróbálja pótolni.”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 01. 17. 02:28
OFF, de úgy éreztem ezt muszáj belinkelnem:
http://deadspin.com/5976517/manti-teos-dead-girlfriend-the-most-heartbreaking-and-inspirational-story-of-the-college-football-season-is-a-hoax?popular=true
2013. 01. 17. 07:37
Croaker
Ezt azért osztottad meg, mert kiderült hogy mekkora kamu volt az egész ?
2013. 01. 17. 02:33
Dega
„Megtisztelő, de a főműsor még egy meccsnyire van.”-hm!!
2013. 01. 17. 07:43
lipi
Mankins odaszúrása Wattnak kemény :) " Nem tudom a számát, de azt hiszem összességében jól ment ellene.”
Illetve Talib nyilatkozata tetszik. "Ha cornerback vagy és nem akarsz az ellenfél legjobbjára menni, akkor rossz posztot választottál.” Na, ilyen hozzáállás kell :)
2013. 01. 17. 09:30
Tboj
Ez a Talib gyerek nagyon jó húzás volt a vezetőségtől. Remélem sokáig nálunk fog maradni. Nagyon elszánt és nagyon akar bizonyítani. Csak így tovább!
2013. 01. 17. 10:24
azimut
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000127457/Sound-FX-Texans-vs-Patriots

mindenkinek ajánlom :))
2013. 01. 17. 11:23
steward
Ez nagyon nagy! "Championship game" és erre jött az 1 passzos drive! Óriási!
2013. 01. 17. 12:50
Whitealert
A végén amikor az öltözőben kérdezi Brady, hogy érzik magukat egy újabb rájátszás győzelem után, akkor mit mondanak rá a többiek?
2013. 01. 17. 14:27
Zarathorn
Amikor Hörni felborította Quint... utána Quin hisztijén bexartam :D
2013. 01. 17. 20:16
Manitu
Simán végig tudnék nézni egy közvetítést úgy, hogy csak őket hallgatom :)
2013. 01. 17. 10:55
Neo
Tudom hogy volt már link róla, de nem tudnátok kitenni megint, hogy hol lehet követni a foxborói időjárást? Érdekelne, hogy lesz-e hó szombaton!
2013. 01. 17. 11:24
Laci
2013. 01. 17. 14:58
daelaci3
Mire készülsz szombaton? Hóembert akarsz építeni a pálya közepére? Engem mondjuk jobban érdekel mi lesz vasárnap(nálunk már hétfőn), mert akkor lesz a meccsünk. :)
2013. 01. 17. 23:45
Neo
Jaja közben leesett, hogy most már mindkét meccs vasárnap lesz...Kár hogy nem ígérnek havat..nekünk biztos kedvezne :)
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - AFC elődöntő bejegyzéshez