Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Super Bowl

2015. 02. 04. 07:00
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük mit mondtak a mérkőzés után a játékosok.

Tom Brady QB

(az alkalmazkodásról, amit a csapata mutatott egész évben)
Ez egy hosszú út volt. Csak egy hatalmas győzelem. Mindent kiadtunk magunkból a pályán.

(a győzelem kulcsa a mai meccsen)
Erősnek lenni fejben.

(gondolta volna, hogy ezen a meccsen ötvenszer fog passzolni)
Tudod, ami a győzelemhez kell. Egy nagyon jó védelem ellen játszottunk, egy nagyszerű csapat ellen. Mindent bele kellett adnunk az utolsó játékig. Büszke vagyok az erőfeszítéseinkre és határozottságunkra. Ami látszott rajtunk egész évben. Minden csapatnak van egy útja és sok ember már korán lemondott rólunk, de mi erősek maradtunk, kitartottunk egymás mellett és ez nagyon jó érzés.
 
(képes volt-e az érzelmeit irányítani attól a ponttól, hogy úgy látszott a Seattle pontokat szerez, de a New England végül interceptiont ért el az utolsó drive során)
Hihetetlen játék Malcolmtól (Butler). Nem kértünk időt, peregtek a másodpercek és rájöttünk, tudod, hogy most vagy soha. Láttam az interceptiont, de nem hittem el. Egy hihetetlen play volt. Tudod milyen. Egy világbajnok play. Az én társaim megcsinálták.  Sokan közülük nagyon szép dolgokat csináltak a pályán. Mindenki kellett hozzá. Tudtuk, hogy mindenki kell majd hozzá. 60 perc foci. Büszke vagyok mindenkire.

(gondolkozott-e már azon, hogy a karrierje milyen helyet foglal el az NFL történelmében)
Nem. Még nagyon sok foci maradt bennem. Nehéz ezt a játékot játszani, nagy elkötelezettséggel jár, sok áldozattal. Minden egykori és sok jelenkori játékosra felnézek és csodálom őket- ez egy nagy kihívás, hihetetlen megtapasztalni ezt az érzést egyszer és én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy négy nagyon jó csapatban játszhattam, szóval nagyon jó helyen vagyok.
 
(mit jelent számára, hogy nyert négy Super Bowlt és három Super Bowl MVP címet, mint a legendás San Francisco QB Joe Montana, akihez hasonlítják)
Hát, erre ezen még nem gondolkoztam… Sose helyeztem magam bele ezekbe az összehasonlításokba. Én nem így gondolkozok. Nagyon sok, nagyon jó játékos játszott nagyszerű csapatokban és nekünk is volt sok olyan csapatunk, ami jó volt mégse nyertünk és úgy gondolom ki kell élveznünk ezt a pillanatot. Élvezzük ki. Voltunk kétszer is a másik végén, nem volt időnk, nem tudtuk megcsinálni a playeket, hogy nyerjünk, de most megcsináltuk őket és nyertünk. Ez tökéletes. Micsoda érzés. Erősek voltunk fejben és testben egyaránt. Egy fenomenális védelem ellen képesek voltunk elég játékot csinálni. Volt pár béna játékunk, nekem is, de eleget tettünk a győzelemért.
 
(milyen érzés, hogy ilyen teljesítményeket hoz ki a társakból mint, Julian Edelman, Danny Amendola vagy Shane Vereen)
Szükségünk volt rájuk, mert nélkülük nem nyerünk. Felléptek. Megcsinálták. Ott voltak sokszor. Elég szoros volt. Hosszú meccs volt. Nem tudom hány óra van, de elég késő. De szükségünk volt egy nagy játékra a végén és meg is kaptuk. Támadó oldalról nagyon sok srác csinált meg nagyon-nagyon nagy játékokat. Védelem részéről sokan nagy játékokat csináltak. Egy egy hatalmas csapat. Nekik jó támadóik vannak, jól edzett, nagyszerű védelmük van - ezért vannak itt, és ezért jelent sokat nekünk, hogy legyőztük őket.
 
(arról, hogy milyen volt a hozzáállás, mikor három pontos hátrányban pályára lépett az utolsó drive során)
10 pontos hátrányban azt mondtuk, csak egy jó drive kell, ami visszahoz minket a meccsbe. Megcsináltuk a játékokat. A büntetések ellenére megcsináltuk a játékokat, aztán visszakaptuk a labdát és megint TD-t értünk el. Jó támadásuk volt, néhány nagy játékkal, de a végén mi csináltuk meg a játékot. Ezek a meccsek, ezek kemények, a végéig tartanak. Boldog vagyok, hogy megcsináltuk.
 
(arról, hogy Edelman-t találta meg a győztes touchdownnal)
Láttam Jules-t. Lehetőségem volt feljebb mozogni a zsebben, Jules-nak pedig sikerült lefordulnia. Próbáltam hozzá passzolni és csinált egy nagy elkapást, kapott is egy ütést, de ez volt a megkoronázása az egész drivenak. Sok kulcsszituáció volt a meccs során, bármelyik játék végződhetett volna másképpen. Mint mondtam, nagyon sokra tartom őket. Egy nagyon jó csapat, de mi több játékot csináltunk meg mint ők.

(arról, hogy a Seattle mit csinált, hogy megakassza a támadásokat)
Csináltunk néhány jó játékot. Volt néhány nagyszerű támadásunk. A mérkőzés elején azt hittem belejöttünk. Saját magunkat állítottuk meg. Dobtam egy interceptiont az első TD utáni támadásban, aztán volt egy harmadik próbálkozásunk, ami egy jó játék lehetett volna, de a végrehajtás elég gyengére sikeredett. A második félidő elején azt hittem jók vagyunk, de Bobby (Wagner) csinált egy szép interceptiont a passzomból. Elég rosszul állt a szénánk, de vissza tudtunk jönni a meccsbe. Kemény nap volt, sok energia, sok erőfeszítés. Képesek voltunk elég játékot megcsinálni, hogy nyerjünk.
 
(arról, hogy nyolcból nyolc volt a mutatója az utolsó driveban és arról, hogy ez egy kiemelt játék volt a karrierjében)
Nem gondolok rá. Azok a srácok megcsinálták az elkapásokat. Csapatmunka volt. Soha csak egy játékosról szól, hanem az egész csapatról. Jól blokkoltunk egy nagyszerű front ellen, sok szép elkapást mutattunk be és sok kritikus játékot a red zoneban. Mindenki erős volt fejben, én csak büszke vagyok arra, ahogy véghezvittük.
 
(összehasonlítva a mai mérkőzés győztes támadását a new orleansi győztes támadással első Super Bowlján)
Nehéz visszaemlékezni. Kicsivel idősebb vagyok már. Egyszerűen meg kell csinálnod a játékokat, hogy nyerj. Az nagyon jó volt. Nem volt sok meccs ebben az évben, ami ennyire szoros volt. Boldog vagyok, hogy megcsináltuk a játékokat, amikor szükségünk volt rá.
 
(gondolta-e, hogy Marshawn Lynch meg fogja kapni a labdát az 1 yardos vonalon)
Sok lehetőségük volt, de mint tudod, nem azt választották. Russell-nek (Wilson) nagy meccse volt. Marshawn hihetetlenül játszott. 2-0-ra elvesztettük a turnover csatát (ami 2-1 valójában- a szerk.) és nyertünk, így elég nehá ugye. Örülök, hogy megcsináltuk.

(mit jelent számára a legtöbb Super Bowl touchdown passzal rendelkezni az NFL történetében)
Akárhogy is szereztem őket, a cél, hogy pontokat szerezzél, mindegy, hogy dobod vagy futod, nem számít. Ma is bármi áron, a lényeg, hogy pontokat szerezz. Nagyszerű védelem ellen játszottunk, sok játékot megcsináltak. Megtaláltuk a módját, hogy behúzzuk a meccset, büszke vagyok arra, ahogy a srácok játszottak.
 
(arról, hogy az elmúlt két hét szellemileg eléggé megterhelő volt és hogy érez-e elégtétel mindezek után)
Nem. Egyáltalán nem.

(arról, hogy fáradt)
Igen, ez egy hosszú nap. Sokat hozzátettünk ma. Igen, fáradt vagyok.
 
(arról, hogy békére lelt-e az ellentmondásos körülmények után, melyek körbevették a csapatot a Super Bowl előtt)
Hát, ez fejben dől el. Úgy gondolom, az egész csapat megoldotta. Az edző (Belichick) mindig mondja, hogy ne engedd be a zajt, kontrolláld azt amit tudsz kontrollálni. Két nagyszerű hetünk volt gyakorolni. Ez az ami számít, minden szituációban számított: minden harmadik próbálkozás során, amit megcsináltunk, minden rövid yardos szituációban, minden vörös zónás kísérlet során. Szóval ez az amire koncentráltunk, erre kellett koncentrálnunk, így lett miénk a győzelem.

Rob Gronkowski TE

(Mit érzett, hogy megnyerték a Super Bowl-t)
Hihetetlen érzés. Nagyon jó mérkőzést játszottunk. A világ legjobb érzése. Nagyszerű csapatgyőzelem volt. Hihetetlen. Leírhatatlan érzés.

(A csapat felállásairól)
Mindenfelé. Mindenhol ott kell lenned és csinálni, amit csinálnod kell. Mindenki jól játszott együtt és kiváló volt. Hihetetlen volt.

(hogy a Patriots annak ellenére képes volt nyerni, hogy kétszer eladta a labdát)
Csak tovább kellett mennünk, minden támadáskor arra törekedtünk, hogy pontokat szerezzük. Tovább kellett lépnünk és a következő támadásra koncentrálni. Csak egy játékra figyeltünk egyszerre.

(mit jelent a győzelem számára és a csapat számára)
Hihetetlen. Hihetetlen érzés. Mindent jelent. Egészen fantasztikus. De most mennem kell, mennem kell ünnepelni.

WR DANNY AMENDOLA

(az első reakciója arról, hogy megnyerték a Super Bowl-t)
Az összes elvégzett munka az idény folyamán az összes csapás, ami sújtott bennünket, az egész kifizetődik és ez egy remek érzés.

(arról, hogy touchdownt szerzett egy ilyen nagyszabású mérkőzésen)
Pontot értem el, de mindannyian jól játszottunk. Elrontottunk pár játékot, végig nyitott volt a mérkőzés, de most nagyon boldogok vagyunk.

(mit érez, hogy a New England legyőzte a Seattle-t az éjszaka)
A kemény munka kifizetődik. Minden munka kifizetődik.

RYAN ALLEN P

(arról, hogy milyen volt, hogy ennek, nagy meccsnek a részese volt, a puntjairól és a pozíciós harcról.)
Nagyon nagy áldás volt nekem, hogy játszhattam és, hogy képesek voltunk a speciális csapattal hatást gyakorolni a mérkőzés kimenetelére. A vége hihetetlen volt. Egy évben nyolc-kilenc hónapot dolgozunk, és az, hogy ez lett a végkimenetele, az csodálatos.

(mennyire volt meglepve, hogy a Seattle utolsó támadó játéka passz volt és nem futás és mi volt a reakciója a labdaszerzésre.)
Elképesztő volt. Hiszik vagy sem, én éppen gyakoroltam a rugó hálónál, mikor hallottuk a tömeg hangját, hát az hihetetlen érzés volt.
(Arról, ahogy a meccs véget ért.)
Nincsenek rá szavak, csodálatos volt. Belichick edző mindig azt mondja, hogy egy mérkőzés 60 percig tart és ez a mérkőzés ékes példája volt ennek az elvnek.

(meglepődött a Seattle utolsó támadó játékán?)
Nem kísértem figyelemmel. Arra fókuszáltam, hogy amikor nekem a pályára kell majd lépnem, akkor tudjam a munkámat végezni.

BRYAN STORK C

(milyen Tom Bradyvel Super Bowlt nyerni?)
Nem nagyon tudom leírni az érzést. Csodálatos. Keményen dolgoztunk, hogy eljussunk idáig és szerencsénk is volt. Szükség van egy kis szerencsére is.

(a meccs végi bunyóról.)
Mi csak magunkért bunyóztunk. Ez a Super Bowl. Fel vagy spanolva. Én csak arra törekedtem, hogy ne kapjak büntetést. Csak a meccset akartam megnyerni.

(a meccs végi Interceptionről)
Én csak a következő játékkal foglalkoztam.

(azzal foglalkoztak, hogy hogyan szerezzenek pontokat utána?)
Játékról játékra haladtunk, azt csináltuk, amit éppen kellett, ezt is megoldottuk volna.

(mit csinál a holtszezonban?)
Megyek horgászni.

(mikor tudta meg, hogy játszani fog ma este)
Mikor tudtam meg, hogy játszok? Tudtam végig. Minden nap keményen dolgoztam. Nem utasíthattak el.

(arról, ahogy visszajöttek a mérkőzésbe a negyedik negyedben.)
Forgatókönyvbe illő vége volt. Hatalmas! Bocsánatot kérek azoktól a szurkolóktól, akiknek a szék szélén kellett ülniük a meccs végéig. Én is azon ültem. Ez egy jó győzelem volt.

Forrás: Patriots.com

Fordította: Wolverine89 & MemphisM

Hozzászólások

2015. 02. 04. 07:54
dravait
Pici off a nyilatkozatokhoz - bár Bradyéhez passzol: Egy nagyszerű elemzés arról, hogy Brady hogyan tesztelte a védelem stratégiáját játékról játékra és hogyan alkalmazkodtak ehhez. Ezt látva százszorosan elhiszem, hogy fáradt, mert ezt kellett nyomnia fejben végig, ráadásul úgy, hogy a 3 interceptiont kizárja magából. Ő a legnagyobb, na!!!!
http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000467953/article/tom-brady-patriots-beat-seahawks-vaunted-d-with-savvy-plan?campaign=Facebook_writers_brooks
2015. 02. 04. 07:55
dravait
Hoppá, akartam mondani 2 (KETTŐ)intercepriont. Bocs Tommy fiú! :-)
2015. 02. 04. 08:01
tottingetosz
(azzal foglalkoztak, hogy hogyan szerezzenek pontokat utána?)
Játékról játékra haladtunk, azt csináltuk, amit éppen kellett, ezt is megoldottuk volna.

Ez nagyon nagy!
2015. 02. 04. 08:02
lesliemus
Bryan, szívesen elmegyek veled pecázni, ha senki nem akar veled menni... :-)
2015. 02. 04. 08:19
takirob69
2015. 02. 04. 09:12
dravait
Off: kíváncsiságból ránéztem, hogy a SeaHawks szurklói hogy vannak, hát a következőket tapasztaltam:
Van egy honlapjuk (www.seahawks.hu), de kb. tavaly május óta nincs frissítve. ????
Van egy Facebook oldaluk, ott a SB után van kb. 25 komment, amúgy a többsége normális, szerintük ők vesztették el, és bíztatják a csapatukat. A bunyóról csak egy hülye írt, hogy Gronknak nagyobbat kellett volna ütni.
Összességében nemigen van a neten magyar SeaHawks élet, ezt csodálom, mert akkor itthon hol a 12-es játékos?
2015. 02. 04. 09:54
MemphisM
Nálam a tizenegy Sb nézőből 2 volt Seattle szurkoló és azok közül is egy tavaly óta. A másik meg 2004-5 óta Alexander miatt.
2015. 02. 04. 11:21
Akkor az a haverod, aki tavaly óta szurkol, ö most divatdrukker? :)
2015. 02. 04. 13:03
MemphisM
Bandwagon e nem tudom ő csak ugy oda került egy haveromon keresztül de a másikról biztosan tudom hogy ő vérmes szurkoló...
2015. 02. 04. 10:24
patriota
Nekem megakadt a szemem egy Brady mondaton aminek nagyon orulok : Meg nagyon sok foci maradt bennem!
Hat orulok neki!
Akkor meg sokaig legyen velunk!
2015. 02. 04. 13:55
Bulow
így-így :) nekem is azonnal ez tünt fel :)
2015. 02. 04. 10:32
crucified
Lane-nek gyógyulást kívánok, de megverte a sors a beszólásáért. Sherman beveheti, mert beszólt Revis-nek a TD-jük után a kamerába. Szintén megbüntette a sors.

Ezért is örülök, hogy Brady kinőtte a hülye "i hate the Jets" mondatait a nyilvánosság előtt. Nem kell a sorsot kihívni magunk ellen. És annak is örülök, hogy Gisele-el megtalálták a tökeit. Nem zuhant össze a hibák után, mint évekkel ezelőtt. Mondjuk az látszott, hogy hihetetlenül megbízott az Amendola, Edelman, LaFell, Gronk, Vereen ötösben. Évekkel ezelőtt meg volt Gronk, Welker, néha Hernandez. De ha ezt a három embert levédekezték, megállt a tudomány. Idén plusz 2 emberrel több volt, ami meg is látszott.

Más. Szerintem Revis elmegy sajnos, bár ne legyen igazam. A rosszabb érzés az, hogy vagy a Colts-hoz megy (+33M cap space), vagy Denverben (+26M cap space) szorítanak Neki helyet. Bár ez utóbbinál nagyobb az FA miatt a baj. Az érzésem az, hogy elviszi a Colts. Nem tudom miért, de ne legyen tényleg igazam. Tényleg a védelem nyeri a bajnokságot. Láttuk mi volt Arringtonnal ha nem slotban játszik. Kell egy közepesnél sokkal erősebb védelem.
2015. 02. 04. 10:33
patriota
Meg mindig alig tudom elhinni! Egy brutal jo vedelmet gyoztek le Bradyek! Letoltotten a tobbi Superbowl-t amiben benne voltunk. Voltak csodak es kevesbe jo dolgok de ilyet... Nagyon orulok h nyertunk egy negyediket....
Mar most azon porgok lehet e ezt fokozni egy otodikkel...?
Bazi messze van a szeptember!!!!! De ha hianyzik a jatek,megnezem ezt a meccset...

A Seahawks divatdrukkerei meg most csendben vannak... Mi nem csak most szoritunk. Volt par elveszitett dontonk... Akkoris itt voltunk. Es jovore is itt leszunk.... Akarmi lesz....
2015. 02. 04. 10:40
patriota
Revis szerintem nem megy...
A legjobb csapatban jovore meg mindig nagyobb a sansza egy gyurure mint a bena denverbe. Ott osszevettek mindenkit Manningnek de o meg osszetojja magat minden rajatszasban. Nincs jobb hely Revisnek. Jovore Mayoval meg jobb lesz. Vhogy egyben kell tartani oket.vagy erosodni.. BB megoldja Kraft papaval!
Nem fogjak engedni h visszaessunk....
2015. 02. 04. 11:01
crucified
Nem tudom. Megvan amiért jött, mostantól szerintem a zsé dominál az életében. 29 éves, 2-3 év még max. Ez alatt kell megszednie Magát. Nem törnék pálcát felette, ha így döntene. Csak köszönettel tartozunk Neki. Mondjuk a Bills sem áll rosszul, de nem hinném, hogy Ryan után megy olyan QB állománnyal. A Colts-nál nagyobb az esélye egy másik gyűrűre, mint a Denvernél. Meglátjuk. Örülnék, ha maradna.
2015. 02. 04. 11:54
nszgergo
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen"...elérte, de!! azok után, ahogy örült (sírt) a győzelem után, nem tudom én sem elképzelni, h beéri ennyivel és a pénzt választja :)
2015. 02. 04. 12:37
crucified
Én igen. És megérteném.
2015. 02. 04. 12:48
nszgergo
akkor meg csak magára vethet majd :)
2015. 02. 04. 12:55
crucified
Szerintem Te sem engednél el 5-10M USD-t csak úgy, egy lehetséges második bajnoki címért. Vagy igen?
2015. 02. 04. 13:00
nszgergo
én igen, mert 1: ilyen vagyok,
2: soha nem volt és nem is lesz ennyi pénzem :)
ez ember függő, és mindkettőre tudunk példát a csapatból, meglátjuk, hogy fog dönteni...(azért nehogy már olyan rossz legyen egy évi 10-12 milliós szerződés, a 16 irreális és kész)
2015. 02. 04. 13:49
LPT
csakhogy azt nem szabad elfelejteni, hogy ez kőkemény üzlet, ahol el kell feljteni a pátosszal teli lojalitást! én nem tudok elitélni egy játékost sem amiért első sorban a saját és a családja érdekeit tartja szem elött.
2015. 02. 04. 14:01
crucified
Pontosan. Szóról szóra. Én is a legnagyobb összeget választanám már Revis helyében. Ez üzlet, nincs helye az érzelmeknek.
2015. 02. 04. 14:35
nszgergo
nem is ítéltem el, csak kinézem belőle a másik verziót, ennyi
2015. 02. 04. 19:30
magooc
Ez pontosan nem csak egy üzlet, Ha az lenne. akkor gondolom sokunkat nem érdekelne. És pontosan Tom Brady az, aki dollár milliókat áldoz,a csapat egyre jobbá tételéért,,,
2015. 02. 04. 14:00
crucified
A kereslet / kínálat fv. határozza meg az árat. Meglátjuk ki-mit ad Revisért.

Azért megnézném melyik választanád. 520 milliót HUF vagy 260 millió HUF úgy, hogy elérted az álmaidat és bármikor elúszhat az a másik 260 millió HUF egy sérülés miatt.. :)

De Te tudod, csak innen könnyű kijelenteni bármit.
2015. 02. 04. 14:18
darth king
De Te is ferdítesz kicsit! :-)
Azért nem a fizetése feléről kellene lemondania, hanem reálisan nézve kb. 20-25%-ról...
Persze én is megérteném Revis-t, gyűrű megvan, jöhet még a pénz.
De azért még 3-4-5 évet játszani akar biztos, egy sikeres csapatban szerintem jobb ezt eltölteni. Azért mi se veteránminimumot dobnánk hozzá...
2015. 02. 04. 14:28
nszgergo
már leírtam egyszer, teljesen mindegy, hogy mi hogyan döntenénk, mert nem vagyunk ebben a helyzetben, majd meglátjuk, hogy akkorm ost hazafi, vagy a liga legjobb cb-je, aki felért a csúcsra, és elvárja h meg/túlfizessék. De jól mondja darth king, szó sics róla, h mi csak évi 8 milliót adnánk neki 16 helyett, annyiért biztos h nem is marad...
2015. 02. 04. 14:32
nszgergo
és azt is leirtam, már, hogy mindkettőre láttunk idén példát a csapatunkban, tehát a Te verziód is épp annyira "könnyű innen kijelenteni" :) Egy szó mint száz, a mi véleményünk semmit nem fog számítani abban, h hogyan dönt :)
2015. 02. 04. 13:56
Bulow
Sajna aszem egy igazán logikus destination van számára: a Bills...
2015. 02. 04. 14:33
OFenoMeno
Amúgy pontosan mikor is nyit a free agent piac ? Március...hanyadika ?
2015. 02. 04. 15:00
athlai
Shermannek milyen szerződése van, évi hány milliót kap? Kb ahhoz közel lesz Revis is, max talán az újabb gyűrű miatt 1-2 misivel kevesebb. Illetve, szerintem legrosszabb esetben le lesz hívva a csapatopció és ha nem megy bele a fizetésátstrukturálásba, akkor elcserélik, így mi sem maradunk "ellenérték" nélkül.
2015. 02. 04. 15:29
nszgergo
4 év, 57,4 millió, 40 garantált
ez 14,35/év
2015. 02. 04. 16:58
athlai
Szerintem Revist ez alapján megtarthatjuk, kb évi 10 millió körül, egy relatíve magas garantált összeggel. Onnantól az lesz a kérdés, hogy a többi Free Agentre mennyi keret marad.
2015. 02. 04. 10:59
takirob69
Ha Revis el is megy biztosan nem Denverbe - most hosszabbítottak Harris-el és ott van Talib is. Colts vagy a Bills lehetnek a kérők.
2015. 02. 04. 12:58
timep76
Jövőre Manning nem játszik Denverben. :)
Vadlovak - Macik -> Cutler - Manning csere.
(belső info - én találtam ki)
2015. 02. 04. 11:02
crucified
Én két nyilatkozatra lennék kíváncsi. Wes Welker és Logan Mankins gondolataira.

Lúzerek.
2015. 02. 04. 11:18
MemphisM
Mankins nem akart elmenni őt mi cseréltük el.
2015. 02. 04. 11:22
kyobalu
Mankins nem ment bele a paycut-ba..Mások megtették, ő nem..Nem is maradt a csapatban, ezért cseréltük el.. Ma már nem így tenné, azt mondta..
2015. 02. 04. 12:36
crucified
Ahogy kyobalu írta. Az időrendiség fontos. Nem vágjuk ki, ha enged a fizuból. De lehet nem is érdekli annyira, a zsé mindenek felett sok játékosnál igaz.
2015. 02. 04. 13:57
Bulow
Mankinst nagyon sajnálom, a kedvencem volt, de tény: 30 felett lemondani 10 misiről, mikor egy életet gályáztál érte, na az nagyon nehéz lehet...
2015. 02. 04. 14:02
crucified
Ez igaz, de 4 hónapon múlt, hogy teljes legyen a sportpályafutása. Nem török pálcát felette, csak ritka lúzerségnek tűnik. Persze tudom, hogy a háttérben kőkemény üzletkötések zajlanak.
2015. 02. 04. 14:15
MemphisM
Én egy kicsit úgy éreztem mintha megállapodás közben jött volna a tampától a megkeresés. Ő dolgozott rajta.
2015. 02. 04. 15:39
ArsnL
kicsit jobban kell kellett volna dolgozni, mert a rajt előtt lett elcserélve, ergo a vezetők húzták ameddig lehetett(szerintem tovább is mint kellett volna, borzasztó volt az Ofal a szezon elején)

aki BB-vel dolgozik, az az első évtől megtanulja:

NINCS PÓTOLHATATLAN JÁTÉKOS!


senkinek nem fogunk könyörögni, ez a franchise azt kínálja, hogy aki itt van tagja lehet egy folyamatosan magas szinten teljesítő csapatnak (ami nem jelent automatikusan SB-t főleg nem gyűrűt)


akinek ez nem ér meg évi 3-4M-ról való lemondásról, azt nem tudom sajnálni egy percig semhalkan jegyzem meg, kevés olyan játékos volt, aki innen kikerült és máshol legalább azt a szintet tudta hozni, mint itt
2015. 02. 04. 17:20
lupus
Anno (talan) Blounttal kapcsolatban olvastam,hogy valaki kerdezte tole,mikor a Patriotshoz kerult,hogy felgota mar olyan csapatba kerult,amely minden evben rajatszas eselyes.
Szoval,szep dolog ez a business az elso,de van masik vetulete is ennek. Ty Law mondta az SB elott,hogy Revisnek mar nem a penzert kell jatszania. Azert igazolt New Englanbe,hogy gyurut nyerjen. Kerdes,hogy a tobb (Colts)penz melle parosulo playoff eselyek erosebbek-e a new englandi erveknel? Nem lepodok meg,ha igen.
2015. 02. 04. 11:13
windyp
A négy gyűrű, az négy gyűrű!!!
Tom a legnagyobb!!
2015. 02. 04. 15:28
anulu82
bízom benne, hogy jövő ilyenkor azt olvashatjuk, hogy "Az öt gyűrű az bizony öt gyűrű!" :D

Go Pats!
2015. 02. 04. 17:00
nosbiglem
2015. 02. 05. 08:48
Kókusz8
Sztem Revis menni fog, ha kap extra ajánlatot relatíve jó csapattól. Esztelen összeget nem adnék neki, ha meg akar egyezni, akkor persze maradjon. Sztem is fog kapni 20-30%-kal jobb ajánlatot.
ÉN érzem Gray-ben az xfaktort, Ridleyt elengedném, Blount, Vereen, Gray megoldja plusz draft. Falakat erősíteném, plusz lb, passrush, esetleg Amendolat cserélném.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Super Bowl bejegyzéshez