Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 1. hét

2013. 09. 10. 06:00
Szerző: Caedus
Kategória: Meccsek, Interjú

A W a lényeg, nem?


Danny Amendola, WR

Jobban érezték egymást Bradyvel a második félidőben.

„Úgy érzem, elég sok játékot tudtunk megcsinálni. A liga teli van jó csapatokkal, minden mérkőzés szoros és az dönti el őket, hogy ki tud több játékot megcsinálni. Ma küzdöttünk és elvégeztük a munkánkat.”

Tudja, hogy kinek a pótlására hozták ide? Érzett emiatt extra terhet a vállán?

„Nem igazán gondolok ilyen dolgokra, csak a munkámat végzem. Szeretek itt lenni és ennek a csapatnak a részévé válni. Nem rég kerültem csak ide, de látom, hogy ezek a srácok igazán együtt vannak. Örülök, hogy itt lehetek.”

A második negyedben le kellett jönnie a pályáról, de a második félidőben ismét kint volt és nagyszerűen játszott. Először is mi történt és mit jelentett neked, hogy visszatérhetett a pályára?

„Nem éreztem jól a lábaimat, de utána sikerült változtatni a dolgokon és megpróbáltam annyi játékot megcsinálni, amennyit lehetett.

Mennyire voltál eltökélt az utolsó negyedben, hisz láthatólag nagy fájdalmaid voltak?

„Folytatni kell a küzdelmet, erről szól az egész. A mérkőzések hosszúak és küzdelmesek. Minden játék egy újabb csata. Ma a végsőkig küzdöttünk. Szép volt Gostkowski mezőnygólja.”

Milyen volt Tommal a pályán lenni az utolsó támadásnál?

„Tudjuk, hogy mire képes Tom. Ő volt a vezér, mi pedig felsorakoztunk mögé.”

Kyle Arrington, CB

Mesélne a labdaszerzésekről?

„Amikor lehetőséget nyílik rá, mindent megteszel érte. Jó helyen volt a kezem jó időben. Szerencsések voltunk, hogy elég játékot tudtunk megcsinálni a győzelemhez. Persze ez közel sem volt tökéletes.”

Egyensúly a biztonság és a kockázat között.

„Néha muszáj kockáztatni. Ha adódik egy lehetőség, meg kell próbálnod. Ki kell használni minden hibát.”

Julian Edelman, WR

Tudta, hogy Brady a bevált és öregebb játékosokat fogja keresni labdával? Hisz oly régóta játszanak egy csapatban.

„Nem járt ilyesmi a fejembe. Olyan dolgok lehetnek csak a fejben, mint hogy mit várnak el tőled az edzők, a játék terv és hogy amit a táblára felvittek az a pályán is megvalósuljon.”

Hogyan élte meg a touchdownjait?

„Megpróbáltam azt csinálni, amit kértek tőlem és a többiek pedig tették a dolgukat. Brady az én számomat kérte két alkalommal.”

Mi a csapat álláspontja? Vissza kellett jönniük a mérkőzésbe, mezőnygóllal nyerni. Vékony jégen táncolt a csapat, szinte biztos hogy nem erre számítottak.

„Ez az NFL, minden mérkőzés nehéz. Csúnya győzelem az jobb, mint amikor jól játszotok, de kikaptok. De biztos, hogy alaposan át kell nézni a videókat, hiszen rövid hetünk lesz.”

Milyen érzés volt visszatérni a pályára a lábsérülése után?

„Nagyszerű érzés volt, szeretem a focit. Együtt edzünk, játszunk és dolgozunk, imádom velük kimenni a pályára.”

Mi volt a fejekben az utolsó támadásnál?

„Az ilyen szituációkat sokat gyakoroljuk. A cél, hogy pörgessük le az órát és legalább három pontot szerezzünk. Bill Belichick alaposan beleverte a fejünkbe a dolgot, így mindenki tudta, hogy mit kell tennie és hol kell lennie.”

Stephen Gostkowski, K

Hogy készül fel egy mérkőzést eldöntő mezőnygólra?

„A várakozás sokkal rosszabb, mint maga a végrehajtás. Ilyenkor kell megmutatni, hogy a csapat számíthat rád. Szerencsés vagyok, hogy a csapat ennyire bízik bennem. Sokan kint voltak a családomból is, mert sokan élnek itt Buffalóban. Ennél jobban nem is alakulhatott volna számomra a mérkőzés. Győzelemmel kezdeni jó. Úgy tűnt, hogy kicsúszik a kezünkből a mérkőzés, de sikerült visszaküzdeni magunkat.”

Vereen futásának hála kicsivel könnyebb dolga volt. Nagy terhet levett a válláról?

„Nem igazán foglalkoztatnak az ilyen dolgok. Nem érdekel a távolság, hanem az, hogy meg kell birkóznom vele. Mindig a következő feladatra koncentrálok. Ha messzebbről kellett volna lőnöm, akkor ugyan úgy mentem volna ki a pályára. Közepes távolságról kellett rúgnom, nem volt olyan könnyű, mint ahogy az emberek gondolják.”

Stevan Ridley, RB

Furcsán ment a földre a fumble előtt.

„Nem keresek kifogást. Két fumble az elfogadhatatlan, de nem fogok ezen rágódni. El kell fogadnom, hogy hibáztam és javítani azt. Attól nem leszel jobb, ha ezen gondolkodol. Nem szeretem, de ez része a játéknak. Mennem kell előre és tenni a dolgom. Még 15 hét áll előttünk, megyek és dolgozok tovább.”

Tudta a fumble után, hogy nem fog visszatérni a pályára?

„Egyértelmű volt, nem várhatod el hogy két fumble után visszatérj a pályára. Az edzők a legjobb döntést meg. Bemondták a játékokat, mentünk előre és egy kis szerencsével megnyertük a mérkőzést.”

Mit gondol Shane Vereen teljesítményéről?

„Nem veszek el semmit tőle. Volt pár szép elkapása és futása. Megpróbál élni az adott lehetőségekkel, mint mindenki. Boldog vagyok, hogy neki sikerült élnie vele. Szívás most nekem, de ő a csapattársam és emiatt megveregetem a vállát és gratulálok neki.”

Mit tanult tavaly és mit kell tennie, hogy visszanyerje az edzők bizalmát?

„Nem szabad se túl alacsonyan, se túl magasan lenni. Még csak az első mérkőzésen vagyunk túl az új szezonban. Tegnap még a tavalyról beszélgettünk, most már az idei szezonról. Ilyen hamar változnak a dolgok. Két labdát adtam az ellenfélnek, senkit sem hibázhattatok, csak magamat. Férfiként kell viselnem a dolgot és keményen dolgozni.”

Elvesztette az első futó szerepét?

„Igen, két labdavesztés egy mérkőzésen, megbocsáthatatlan. Nem panaszkodok hanem dolgozok tovább.”

Vince Wilfork, DL

Csütörtökön már Jets, nehéz felkészülni rá?

„Már utazunk haza, de legalább most hazai pályán játszunk majd. Biztos lesz egy-két óra pihenő, utána viszont már a Jetsből fogunk készülni.”

A védelem sok labdát szerez. Mennyire nehéz eldönteni, hogy biztosra menjen vagy kockáztasson.

„Amikor felkészülünk az ellenfélből, akkor megtudjuk, hogy mire képesek. Látjuk, hogy mit fordíthatunk az előnyükre, milyen sémában kell játszani. Minden változik ahogy a mérkőzés előre halad. Számít az eredmény, az idő és pályán elfoglalt pozíció, meg az ellenfél. Ezek alapján történik a játék hívás. Tudjuk, hogyan kell majd játszanunk, miután az edzők kiadták az utasításokat. Agresszívak legyünk-e vagy pedig a következő downra menjünk. Sok munka van vele, de többnyire sikerült kihasználni a lehetőségeket. Ez az egyik elsődleges feladatunk, labdát szerezni és a támadókat visszahozni a pályára. Tom Bradyvel vezetésével mindenre képesek. Csapatmunka az egész.”

Sok kulcsjátékos maradt a csapatnál.

„Könnyebb a pályán, amikor tudod, hogy azok vannak kint veled, mint tavaly. Tavalyi tapasztalatokkal a zsebünkben vágtunk neki az idénynek. Boldogak vagyunk, hogy a védelem többnyire együtt maradt, hisz tavaly 16 vagy 19 mérkőzést játszottunk együtt. Azt hiszem jó évünk lesz. Ma sikerült nyerni, de nem volt tökéletes produkció. A hibákat megkeressük és remélhetőleg csütörtökön már nem követjük el.”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 09. 10. 06:19
TÖRÖLT
minek is olvasom el? :) úgyis tudom mit mondanak! bár Ridley mintha kicsit "őszintébb" lenne.
2013. 09. 10. 06:35
cspeti98
Ahogy olvastam nekem is ez jutott eszembe :)
2013. 09. 10. 11:08
pat68
Én is azon gondolkodtam, honnan lettek átmásolva! :-)
Nekem még mindig hiányzik BJGE!
2013. 09. 10. 11:12
ÉN is így vagyok vele, idénre megvoltak a nyilatkozatok... :)
2013. 09. 10. 08:25
Firstdown
Én imádom ahogy "összezárnak",semmi felesleges duma csak a jól bevált sémák. Ridley jó lesz ha nem fecseg ennyit, mert még nagyobb bajba kerülhet. :)
2013. 09. 10. 09:34
DM
hehehe egy perverz ötlet :D :D

Thompkins és Sudfeld IR helyettük Moss és Llyod vissza :D :D
2013. 09. 10. 09:59
Laci
:-D
2013. 09. 10. 10:02
DM
Gondoltam hozhatnánk egy kis tapasztalatot,mert bitang fosok voltunk ezen a részlegen kivétel Edelman,Amendola.
2013. 09. 10. 10:23
mascherano
nekem nem kell moss és lloyd! Nem írnám még le a két fiatalt!
2013. 09. 10. 10:27
DM
én sem írtam le,de idő kell nekik,mert még nem érettek be arra,hogy bevessék őket :),legyenek itt a csapatnál,de egyenlőre ez nagyon kevés remélem rám cáfolnak,és akkor befogom,de ami nagyon hiányzik ebből a szekcióból az a tapasztalat.Most is baromira rezgett a léc így nem lehet egyről a kettőre jutni legyenek itt fejlesszék őket majd ha készen állnak bevetjük :).
2013. 09. 10. 11:42
TMR
De ha nem játszanak meccset, hogyan legyen meccstapasztalatuk?
2013. 09. 10. 11:57
DM
nos nem feltétlenül kell ahhoz meccset játszani,hogy tapasztalt legyen az ember lásd erre ott van példának Malett,ő is itt van velük már jó pár éve és még fejlődik még mindig csiszolják nem azt mondom,hogy akkor a thompkins is csücsüljön 4 évet,de szerintem nem kellett volna még mélyvízbe dobni,a gyakorlóba elfért volna fejlesztették volna,addig meg hozhattunk volna valami tapasztalt csókát,vagy csókákat akivel kötünk egy évre veteránért majd miután megtanult rendesen a pályán melózni Thompkins visszatérhet
2013. 09. 10. 12:10
Thompkins szerintem úgy vitték volna el waiverröl mint a huzat. Jó ö ott ahol van, bele fog jönni.
2013. 09. 10. 13:23
lupus
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Meg egy nyomorusagos europai szinten se lehet merkozes nelkul,edzesekkel tapasztalatot gyujteni. Persze,tapasztalt lesz,de a meccsrutont nem veletlenul hivjak meccsrutinnak. Kulonben hivhatnak edzes rutinnak is.
2013. 09. 10. 13:36
DM
nos igen meccsrutin igen,de most szerencsével nyertünk,ha továbbra is folytatjuk ezekkel az elkapókkal akkor nem lesz SB győzelem,tapasztalatlanok és nekem csak az a szar,hogy nincsen igazán tapasztalt játékos akire lehet támaszkodni ire fogunk Amendola aki már az első meccsén,megsérült?,vagy Edelman akit szinte mindenhol látunk a pályán,szinte minden szerepkörben?cáfoljanak Rám,hogy van értelmük itt lenni,én régen nem ezzel az elkapó garnitúrával kezdtem volna
2013. 09. 10. 14:20
attnagy
érdekes,2007-ben eléggé rutinos,tapasztalt elkapógárdával rendelkeztünk,mégsem nyertük meg a SB-t sajnos.tavalyelőtt sem rookie elkapók voltak,SB győzelem megint nem jött.és osztom az előttem szólók véleményét,igenis a meccseken lehet rutint szerezni,ehhez játszani kell
2013. 09. 10. 14:44
DM
Tisztelt barátaim mi akkor különbözően látjuk a dolgokat én úgy vagyok vele,hogy tapasztalt öreg rókákkal hamarabb révbe érünk,mint a fiatal rutintalan Wr.-ekkel.Én még most is visszahoznám,Moss.-t,vagy akár futónak Michael Turner.-t,a fiatalitást pedig a gyakorló csaptban végzett melónak köszönhetően építeném be őket,mert a mostani szerintem túl hamar következett be egyből a mélybe,sehol egy gyakorló csapatban eltöltött év hanem egyből bele az egészbe.
2013. 09. 10. 15:07
kyobalu
Újoncot nem tudsz beépíteni csak edzésmenés alapján..Kellenek a meccsek a rutinhoz..A nyári edzőtáborok és előmeccsek alapján Thompkins volt a legjobb szélső WR, míg Sudfeld a legjobb TE a csapatban..Esélyt kell nekik adnunk, hogy működhessen..Amennyiben olvastad DoM cikkék Thompkins kapcsán, akkor pedig kiderül, hogy mégsem minden varrható a nyakába.. Két újonc hibája volt, ami messze orvosolható.. A nagyok, veteránok is droppolnak, hibáznak szinte minden meccsen.. Brady-nek ezzel az elkapógárdával kell összeszoknia, s megtenni amit lehet.. A képességek alapján, ha mindenki egészséges lesz, akkor olyan nagyon-nagy bajok nem lehetnek..Nem hiszem, hogy kimaradnánk a PO-ból..
2013. 09. 10. 10:51
DM
2013. 09. 10. 11:57
crucified
DoM:

Carter esetleges leszerződtetése -persze ha egészséges- mennyire reális?
2013. 09. 10. 14:31
Még a Pats játékosaként elég súlyos sérülése volt 2011-ben. A 2012-es Raiders meccsek alapján teljesen tönkrement a játéka. Beszédes, hogy ők kirakták most a keretszűkítéskor.
2013. 09. 10. 14:41
crucified
Köszönöm!

Nekem nagyon tetszett a játéka 2011-ben, de ugye az akkor volt. A tavalyi 2.5 sack nem valami meggyőző. Sajnálom, jó pass rusher pedig.
2013. 09. 10. 15:01
kyobalu
Volt..

Megdöntötte a Patriots egy meccsen történ ő sack-ek számát is. (4 db) Nálunk felszívta magát, bizonyítani akarta, de csúnya volt az a sérülés..Nem lesz fiatalabb, s nincs meg a robbanékony erő és lendület..Nem hiába küldte el a Raiders is..
2013. 09. 10. 15:31
crucified
Igaz, de akkor is rossz volt nézni, hogy megint nem volt pass rush. Utoljára 2011-ben volt, hála Carternek és ha jól rémlik Mark Andersonnak. Remélem idén látok előrelépést ezügyben.
2013. 09. 10. 15:45
tomi-tomi
DeMartino,

"a fiatalitást pedig a gyakorló csaptban végzett melónak köszönhetően építeném be őket,mert a mostani szerintem túl hamar következett be egyből a mélybe,sehol egy gyakorló csapatban eltöltött év hanem egyből bele az egészbe."

(Kapom majd, hogy nagyképűen, magas lóról beszélek, utolsó csepp volt a poharamban. Ettől függetlenül No Offense, csak kérés, észrevétel.)

Nem az a gond, hogy ötleteid vannak, hogy kik hiányoznak a csapatból, hogy csapatépítési stratégiád van. Mindegyikünk ebben a betegségben szenved.

Azért elfogadhatatlan számomra, amit írsz, mert
A) totálisan légbőlkapottak (blődek)
ÉS
B) az oldal szerkesztői mindent elkövetnek, hogy minden olvasó képben legyen.

Te ezekkel az ötleteiddel akarva-akaratlanul megakadályozod a valódi beszélgetéseket.

Ezen a konkrét példán bemutatva.
Thompkins nem az utcáról esett be, hanem az egész (tavaszi-nyári) edzőtáborban és az előszezonban nyújtott teljesítménye alapján 6 WR közül megnyerte a nagyjából egy kiadó helyet a rosteren.
Hogy a bánatba tudtuk volna PS-ba csempészni, amikor teljesen nyilvánvaló volt az egész Liga számára, hogy nagyjából 2.-3. WR a depth chart-on?

Ezek az információk nem lehetnek újak számodra, hiszen ezen az oldalon fáradságot/fásultságot nem ismerve a szerkesztők folyamatosan beszámolnak az edzőtábor minden fontos eseményéről, leírják, hogyan (milyen szabályokra odafigyelve) kell kialakítani az 53-as roster-t.

Szóval, azt kérném Tőled, hogy ötletelj nyugodtan, csak az ötleteidnek legyen egy minimális (valóság)alapja. Így számomra csak azt jelenti, hogy azért írsz, hogy írjál valamit.
2013. 09. 10. 16:27
TMR
Nem írt ő akkora blődséget, csak a tapasztalatot hiányolja a csapatból. Ehhez megvan minden joga, meg ahhoz is, hogy ki is fejezze véleményét. Ameddig ész érvekkel meggyőzhetően, kulturáltan megy a vita nincs gond szerintem.
2013. 09. 10. 16:42
A Patriots passzjátékában tapasztalatot rutint annak egyedisége miatt nem lehet máshol szerezni. A játékos vagy itt megszerzi menetközben a meccsrutint, elsajátítja a rendszert, amit majd éles meccsen tovább tud finomítani vagy nem és lehet megint visszanyúlni Branchhez, aki a tapasztalata mellett már semmit nem tud nyújtani vagy olyan csapatból kidobott, kiöregedett primadonnákhoz mint Lloyd és Moss, akik nem kívánatos elemek lettek az öltözőben hozzáállásuk, viselkedésük miatt és a csapategység érdekében meg kellett tőlük szabadulni. A veterán játékosokra való túlzott támaszkodás az egyik oka, hogy most ilyen radikálisan kellett újítani az elkapó poszton. Az irány jó, az eddig látott játék bizakodásra adhat okot. Korai értékeléssel én biztosan megvárom október elejét, hogy pár meccs tükrében már legalább trendről, tendenciáról lehessen beszélni.
2013. 09. 10. 19:04
tomi-tomi
(Az is egy vélemény, hogy a Föld lapos és négy teknős hordja a hátán?)
Konkrétan idéztem azt a mondatot, amely írásra késztetett. Az a fiatalítás módjáról szólt.

Nézzük hogyan fiatalított a Pats az utóbbi években, legyenek a WR-ek terítéken.
Edelman, 7. kör, egy percet nem volt gyakorló csapatban.
Price, 3. kör, egy évig volt úgy az 53-as keret tagja, hogy nem játszott. PS-ba nem merték tenni, mert 3. körben draftolták; biztos elvitték volna waiver listáról. Két év után kivágva, Jags felszedte, idén kirakta, jelenleg csapat nélkül.
Tate, 3. kör, soha nem volt PS-ban. Első évét NFI listán kezdte és IR-en végezte. 2. évében végig játszott. 3. évet már nem élte meg nálunk, Bengals felszedte, KR/PR szerepben használja, idén egy éves szerződést kapott.
Salas, trade a Rams-től 6.(?) vagy 7.(?) körért. PS-ba csempészve, onnan az Eagles szerződtette, jelenleg náluk van PS-ban. (A Pats-nek most már nem kellett, nem claimelte.)

De bármelyik posztot tekintve, melyik az a Pats játékos, aki újonc évét a PS-ban töltötte, majd az 53-as keret biztos tagjává vált? Szóval, nekem ez a felvetés továbbra is "légbőlkapott", minden (érdemi) alapot nélkülöz.

Rendben, nézhetjük a tapasztalat hiányát. Idén a Pats szerződtetett tapasztalt WR-eket, a szinte biztosan Pats-fitt Amendolán kívül Thompkins mindenkit megvert.
Az elmúlt évek tapasztalt WR szerzeményei: Lloyd, Ocho, Galloway. A viszonylag(!) elfogadható teljesítményt hozó Lloyd sem kellett egy év után. Ocho végigszenvedett egy évet, Galloway a roster-re sem fért fel, mint idén D. Jones vagy M. Jankins. Ha Ocho és/vagy Lloyd helyett beépítünk egy/két WR-t a csapatba, akkor most (talán) nem kéne egyszerre három tök újonc WR-rel kiállnunk.

Természetesen az is előfordulhat, hogy én tévedek, s itt az a helyes, ha véleménynek fogadunk el bármilyen leírt mondatot. Nem látom, hogy ennek a felfogásnak, elfogadásnak milyen hozzáadott értéke van. Elkönyvelem saját hibának.
2013. 09. 10. 16:46
DM
Tisztelt születési rendellenességgel megáldott Barátom köszönöm szépen semmitmondó leveled majd ha kedvem lesz majd ahhoz tartom magam
Üdv béke :DDDDDD
2013. 09. 10. 20:28
Lucius
Na, nem balhézni, mert DoM szétcsap köztetek.:)
2013. 09. 10. 17:48
Trotter
A rutin hiányáról néhány szóban:
- Brady elég rutintalan volt, amikor az első gyűrűjét nyerte.
- Volt egy videó (most a linket nem fogom megkeresni) ami vicces formában ugyan, de arra célzott, hogy milyen elkapókkal nyertünk gyűrűket, és milyenekkel nem voltunk képesek.
- Én már elfogadtam, hogy ez a csapat nem idénre épül. Mindenki reméli, hogy Tom még kihúzza két-három évig, de én a magam részéről kíváncsi vagyok mire lenne elég Mallett? Ha Tom még húzza pár évig, nem vagyok biztos, hogy Mallett megvárja a nyugdíjazását. Félek attól, hogy utána nehogy valami Sanchez vagy Gabbert kaliberű irányítót tudjunk csak markolni.
2013. 09. 10. 20:04
Lacus
Kaepernick? :) Na jó csak viccelek :) De sokmindenben egyetértek veled, ugyanakkor mindenki tudja, hogy a dinasztiáknak előbb utóbb vége, hogy aztán főnix madárként újjászülessenek :) Persze ezt nem ebből a meccsből vonom le, és remélem, hogy a hanyatlás nem most jön, és ha mégis nem tart sokáig :) Bár tudom, most kapni fogom az ívet, de aki reálisan nézi tudja miről beszélek.
2013. 09. 10. 20:29
Lucius
Amendola is kidőlt valószínűleg. Rookie-k most, vagy soha!
2013. 09. 10. 20:34
A héten csak átmozgató edzések vannak. Tegnap edzett Amendola, ma nem. Ebből még nem következik, hogy nem játszik a Jets ellen.
2013. 09. 10. 20:39
Lucius
2013. 09. 10. 21:09
Lucius
Egyébként Boldin szóba se került nálunk, mint lehetséges WR? Ha jól emlékszem neki köszönhettük a tavalyi búcsút, illett volna bosszúból megszerezni.:) Vagy nem lett volna jó nekünk?
2013. 09. 10. 21:16
Boldint elcserélte a Ravens a 49ershez. AFC riválishoz nem biztos, hogy olyan könnyen elengedték volna.

Egy forduló után nem kell túlreagálni sem a jó, sem a rosszabb produkciókat.
2013. 09. 10. 21:17
takirob69
Boldin trade keretén belül került a 49rs-hez. Nem hiszem, hogy a Ravens csak úgy simán átengedte volna nekünk.
2013. 09. 10. 21:18
Lucius
2013. 09. 11. 08:19
crucified
Nem is értek sokakat. Egy forduló zajott le, VÉGRE volt egy GWD, amit erőből a D ajándékozott az O-nak azzal, hogy 2 perc alatt leszedte a pályáról a Bills támadóit. Mi ez, ha nem siker? Nagyon jó a Bills D ahogy elnéztem, bár a szakértők ezt jobban tudják szerintem.

A WR szekció nagyon jó lesz az idén.
2013. 09. 11. 12:19
tamssss
Azért egy kicsit finomítanék azon a megjegyzésen, hogy a "D ajándékozott". Ha emlékeim nem csalnak a 3rd down során a Bills elkapó tisztán kapta a labdát és csak rajta múlt, hogy nem lett belőle elkapás. A legközelebbi védő (Arrington) jó pár méterre volt. Ha elkapja akkor megvan a 1st down és ki tudja, hogy mikor kapjuk vissza a labdát, ha egyáltalán visszakapjuk. Ettől persze a tény még tény: kivédekeztük a támadást. De sajnos ez nem tisztán a D érdeme volt.
2013. 09. 11. 12:47
tomi-tomi
Csalnak az emlékeid. :-)
Egyrészt 3rd&10 volt, tehát az első két játékban is jó volt a védelem.
Erős nyomás volt az irányítón, aki így csak egy check down passzt dobott 4 yard-ért TE Chandler-nek. Őt azonnal levitte Hightower és Gregory.
(Btw volt olyan helyzet is, amilyet leírtál.)
2013. 09. 11. 15:33
tamssss
Már majdnem visszaírtam, hogy kizárt, de előbb kikerestem a kérdés szituációt. :) És tényleg az az eggyel korábbi Bills drive-nál volt. 9 perccel a vége előtt, Johnson volt a lyukaskezű :)
Az tavaly sem volt ritka, hogy az első 2 játékban jó a védelem, de aztán a 3. kísérletek szívtuk rendesen. És ezért jegyeztem meg ezt a szitut, de akkor úgy néz ki a végső drive-t tényleg megállíotta a D. Ezáltal fejet hajtok előttük. Remélem megtartják ezt a jó szokást! :)

Már csak abban reménykedek, hogy a legvégén lévő Vereen futásra is rosszul emlékszek. Amikor kivágott oldalra, már biztos voltam a negatív yardokban és JMD elküldtem melegebb éghajlatokra. Mondjuk ez azóta sem változott, véleményem szerint indokolatlanul kockázatos húzás volt és csak Vereen-nek hála, hogy végül sikeresen jöttünk ki belőle.
2013. 09. 11. 18:42
tomi-tomi
Vereen futására jól emlékszel és csatlakozhatsz DoM-hoz, ő már fogalmazza az ezzel kapcsolatos jó kívánságait JMD-nek.
Btw szerintem nem volt annyira necces a hívás, 1st&10-re (éppen hogy) belefért. Vagy -2-0 yard, vagy nagy haladás és biztos FG táv.
2013. 09. 11. 19:43
tamssss
Akkor DoM nyugodtan írja alá az én nevemet is a "jókívánságokhoz". :)
Az nem -2-0 yard lett volna, hanem -5 v. -4. 29 yard helyett 33 v. 34. Ami már nagyon nem mindegy. Gost előéletét figyelembe véve lehet, hogy pont ez döntött volna.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 1. hét bejegyzéshez