Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 2. hét

2013. 09. 14. 11:08
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

2-0.

Jerod Mayo, LB

Mesélne a mai győzelemről?

„Ez egy jó győzelem volt, megmutatta a csapat, hogy mennyire erős mentálisan. A srácok odatették magukat és fontos labdákat szereztünk.”

A védelem megmutatta, hogy mire is képes?

„Az elmúlt években a támadók vitték a hátukon a csapatot. Mindegy, hogy 43-42 vagy 3-0 az eredmény, csak a győzelem számít. Főleg egy divízió rivális ellen.”

2-0, mind a két győzelem divízión belüli együttes ellen.

„Fontos a csapatnak. Két győzelem, két erős csapat ellen. Most tíz napunk van javítani a hibákat. Rövid héten mindig nehéz felkészülni, pláne egy Jets ellen.”

Mennyi idő után lépnek túl ezen a mérkőzésen?

„Őszintén szólva, szerintem most visszamegyünk és megnézzük a Bills és a Jets ellen mérkőzésünket. Nem igazán volt időnk javítani a hibákat. Tehát videózunk és felkészülünk a következő ellenfélből.”

Kyle Arrington, CB

Ő belenyúlása segítette Talibot a labdaszerzéshez.

„Megcsináltam a játékot, bár igazából Talib csinálta meg. Nagyon fontos volt számunkra. Nem tudom eléggé dicsérni.”

A védelemről.

„Egyike volt azoknak a mérkőzéseknek, amikor a támadók nem tudnak igazán belelendülni és akadoztak a dolgok. A védelem, támadók és a special team kisegíti egymást, ettől vagyunk egy csapat. Jó munkát végeztünk, különösen a védelem a labdaszerzésekkel. Rövid hetünk volt és győztünk, ennél több most nem kell.”

Mindkét féltől hiányoztak játékosok sérülések miatt.

„Egyenlőnek érzem a dolgot, mind a két oldalon hiányoztak kulcsjátékosok. Ilyen a foci sajnos, a sérülés része az egésznek.”

Aaron Dobson, WR

Összhang Tom Bradyvel.

„Van hova fejlődnünk. Rövid hetünk volt, de ezután már tíz napunk lesz javítani a dolgokon.”

Az időjárás befolyásolta az elkapásokat?

„Megnehezítette a dolgunkat. Nehezebb volt elkapni a labdát, de ez nem lehet kifogás. Az a dolgom, hogy elkapjam a labdákat, szóval el kell kapnom őket.”

A Jets védelme volt ilyen jó, vagy a támadók nem voltak összhangban.

„Mind a kettő egy kicsit. Jó védelmük van, de rengetek játék bennünk maradt.”

Elfeledkeztek rólad a touchdownnál?

„Igen, én pedig kiléptem és előttem volt az egész pálya üresen. Tudtam, hogy meg tudom csinálni és örültem az első touchdownomnak.”

Julian Edelman, WR

Ma esti teljesítménye.

„Hazai pályán győztük le az egyik divízió ellenfelünket. Nem lehet okunk a panaszra.”

Tudta, hogy több labdát fog kapni Amendola kiesésével?

„Nem, úgy készültem, mint máskor. Megpróbáltam üresre játszani magam, hogy Tom oda tudja dobni nekem a labdát.”

Nehezebb volt elkapni a labdákat az időjárás miatt?

„Mindig egy kicsit nehezebb, amikor esik az eső. De mindig gyakoroljuk az ilyen szituációkat, így ilyen esetekben az edzésen szerzett tapasztalatokat próbáljuk hasznosítani.”

First down-ok úgy, hogy nem sikerült végül pontokat szerezni belőlük.

Azok mindig fontosak. A csapatrészek kiegészítették egymást. A védelem óriásit játszott, meg kell a kalapot emelni előttük. Most persze majd megnézzük a filmeket és megpróbáljuk javítani a hibákat.”

Meg volt a bizonyos kémia Brady és közted, míg a többi elkapó sok labdát elejtett.

„Nem igazán láttam őket, majd a filmeken látni fogjuk viszont. Elkapóként csak arra figyelek, hogy üresre játsszam magam és elkapjam a labdát.”

Tom bosszúsnak tűnt a meccsen?

„Ilyen amikor a játékosom küzdenek és mindent beleadnak. Ha nem úgy jön össze a dolog, ahogy tervezték, persze hogy elragadja őket a hév. De én nem érzékeltem ebből semmit, Ő – Brady – tartott a meccsben minket. Tom a mi vezetőnk.”

A védelem vitte hátán a csapatot, miután úgy tűnt, hogy a támadók feladták.

„A támadók nem adták fel, megpróbáltuk vinni előre a labdát. De ma este az ellenfél védelme előtt meg kell hajolni, szép dolgokat mutattak be a pályán. Szerencsére a védelmünk meg tudta csinálni a játékokat.”

Zavarta az új szerepköre?

„Nem igazán foglalkoztatott a dolog. Ahogy már mondtam, csak arra gondoltam, hogy miként játsszam üresre magam és kapjam a el labdát.”

Csúnya győzelem egy divízió ellenfél ellen.

„Nagyon fontos volt a siker, főleg hogy rövid hetünk volt. A Bills elleni mérkőzés sokat kivett belőlünk, de így is sikerült nyernünk. Amikor kellett, megcsináltuk a játékokat, ezzel 2-0 a divízió mérlegünk.”

Csúnya győzelem.

„A győzelem az győzelem. Ez az NFL, minden játékos azért kapja a bérét, hogy jól játsszon. Itt mindenki meg tud verni mindenkit. A Jets ma jött és keményen küzdött, de mi tudtuk megcsinálni a játékokat és nyerni.”

Hogy nyerhetik el az újoncok Tom Brady bizalmát?

„Minden nap azon vagyunk. Ha az edzéseken folyamatosan jól teljesítünk és a mérkőzéseken azt be is tudjuk mutatni. Napról napra fejlődünk.”

Chandler Jones, DE

Sackelni Geno Smiths.

„Sikerült odaérünk az irányítóhoz. Remélem jövő héten is oda tudunk majd érni.”

Defensive tackle szerep.

„Új pozíció volt számomra. Edző Belichick odajött hozzám és megkért, hogy játsszak abban a szerepkörben. Én megteszek mindent a csapatért.”

Védelem teljesítménye a Jets ellen.

„Nem szabad kiengedni és megállni a fejlődéssel. Jól játszottunk, de nem elég jól. Mindig van hova fejlődni. Amikor kellett, akkor minden úgy ment, ahogy szerettük volna. Ezt szeretnénk átmenteni az összes negyedre.”

Nehéz volt megállítani az ellenfelet az utolsó negyedben?

„Szeretjük a kihívásokat és megbirkózunk velük.”

Nyomás Geno Smith-szen.

„Voltak hibáink, azokat próbáljuk majd meg javítani. Bár nem néztük meg a filmet, néhányszor sikerült kijutnia a zsebből, mi pedig nem szeretnék azt.”

A védelemre nehezedő nyomás, amikor a támadók botladoznak.

„A legjobbunkat adjuk, mást nem tudunk tenni.”

Tommy Kelly, DT

Sackjéről.

„Örülök, hogy a nevem mellé került egy sack. Remélem, ez a szám folyamatosan növekedni fog.”

Chandler Jonesnak két sackje volt.

„Chandler nap mint nap keményen dolgozik. Örülök, hogy mindjárt két sack is került a neve mellé.”

Geno Smith játékáról.

„Az újoncok hibáznak. Volt pár jó dobása, de mi megpróbáltunk nyomás alatt tartani, -tudja- hogy mindig legyen valaki az arcában. Ez elbizonytalanította, és hibázott.”

Védelem futás ellen.

„Mindig készen kell állni a futásra. Belül próbáltak futni, de igazából nem sikeresen. Van hova javulnunk, de azt hiszem erre a teljesítményre lehet építeni.”

Kemény lesz az edzőkkel megnézni a filmet?

„Valószínűleg, bár minden videózás az Bill Belichickkel. De el kell viselni a kritikát és a saját dolgoddal törődni.”

Logan Mankins, G

Hogyan tudnának a támadók előre haladni?

„Voltak büntetések, elejtett labdák, rossz futások. Pocsék esténk volt. Jobban kell végrehajtani a dolgokat. Múlt héten labdákat adtunk el, most pedig elejtettük őket és büntetéseket kaptunk. Muszáj lesz kijavítani ezeket, különben csúnya dolgok várnak ránk.”

A Jets védelme volt ennyire jó?

„Ők elég jók. De többnyire saját magunkat vertük meg. Rossz blokkok futásoknál, amikre zászlót kaptunk. A passz védelem viszont jó volt, de nem sikerült megcsinálni a játékokat. Ha jó volt a passz, az elkapó elejtette vagy nem volt üres ember és nem tudtuk tartani az ellenfelet az irányító passzáig.”

Devin McCourty, DB

Mivel zökkentette ki a védelem Geno Smith az utolsó negyedben?

„Megcsináltuk a játékokat. Megpróbáltunk minél nagyobb nyomást gyakorolni rá és sikerült labdákat szereznünk.”

Geno Smith játékáról.

„Összességében jól játszott. De nem egyszerű dolog ez. Mi jól csináltunk dolgokat, ahogy ő is. Szoros volt, de mi csináltunk meg több játékot.”

A támadók nem ment a játék. Ez extra teher a védelem számára?

„Nem igazán. Mi egy csapat vagyunk, javítjuk a másik hibáit, kiegészítjük egymást. Biztos lesznek olyan mérkőzések az évben, amikor nekünk nem fog menni a játék és ők fognak minket a hátukon vinni. Megpróbáljuk megcsinálni a játékokat, odaadni a labdát a támadóinknak.”

Játékok jó időben.

„Fontos és nagy dolgok. Játék nyerő dolgok. Remélem tudjuk folytatni ezeket. A végén amikor kimentünk a pályára azt mondtuk, mindegy, hogy mit csináltunk eddig a mérkőzésen, most ezen áll vagy bukik az egész. Talib megcsinálta a játékot és sikerült nyernünk.”

Rob Ninkovich, DL

Sackek a második félidőben.

„Nagyon jó mérkőzésünk volt. Voltak hibáink, amiket ki kell küszöbölnünk. A videózáson muszáj kielemezni a mérkőzést és javítani a hibákat. Nem voltunk a helyzet magaslatán a futásoknál. De ez egy kemény mérkőzés volt, mint mindig a Jets ellen.”

A rövid hét miatt nem ment úgy a játék?

„Nincsenek kifogások. Egy NFL mérkőzésen játszottunk, ahol nehezen nyertünk. Voltak hibáink? Biztos. De a nap végén mondhatjuk, hogy nyertünk. A védelem odatette magát és nyertünk. Örülök a sikernek.”

Vince Wilfork, DL

Volt már rá példa előtte, hogy a védelem vitte a hátán a csapatot?

„Én csak úgy gondolok a dologra, hogy az a feladatunk, hogy megállítsuk az ellenfelet. Ez a védelem feladata. Két játékhétből, kettőn a védelem csinálta meg a játékokat és ez nagyon fontos nekünk. De mi csapatként nyerünk vagy vesztünk.”

Sikerült sackelni az irányítót.

„Ez az egyik célunk, hogy nyomást gyakoroljunk az irányítóra, ott legyünk az arcába és ne engedjük ki a zsebből. Jó munkát végeztünk, de volt alkalom, amikor sikerült kikerülnie a nyomás alól és megcsinálni a játékot. Úgy hiszem, sikerült végrehajtanunk a játéktervet. Erre van szükségünk ahhoz, hogy előre haladjunk.”

Tud tanácsot adni Tom Bradynek az újoncokkal kapcsolatban?

„Tom már az NFL-ben van egy ideje, biztos tudja, hogy mi a teendő. De tisztázzunk egy dolgot, mind a fiatalok és öregek a lelküket is ki dolgozzák. Ha nem úgy jönnek össze a dolgok, azok nem amiatt vannak, mert lazsálnak. Önbizalom és tapasztalat kérdése az egész, mert a tehetségük megvan. A szezon csak most kezdődött, persze hogy semmi se lesz tökéletes. Újra meg újra át kell venni a dolgokat és javítani a hibákat. Legalább most lesz egy kis időnk pihenni. Az újakon igazán meglátszott a rövid hét. Nagyon-nagyon jól sikerültek a filmezések és a felkészülés. Ennek az eredménye a védelem teljesítménye.”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 09. 15. 16:43
Whitealert
Nekem Wilfork nyilatkozata tetszett a legjobban, viszont azt érdekesnek találom, hogy minden védőjátékos szerint jó estét produkáltak, kivéve Mankinst. "Pocsék esténk volt"...
2013. 09. 15. 17:52
tamssss
talán mert Ő támadó? :)
2013. 09. 15. 19:18
loop80
Igen, szerintem is ezzel függhet össze mindaz, amit mondott. ;)
2013. 09. 15. 22:08
Whitealert
De azt várná az ember, hogy elmondja, hogy milyen nagyszerű teljesítményt nyújtott a defense
2013. 09. 15. 17:31
Dega
2013. 09. 15. 18:29
dravait
Én agyfaszt kapok ezektől a süketelésektől - gondolom egy kommunikátor rengeteget dolgozik azon, hogy ennyi semmitmondó nyilatkozat legyen. És Mankins meg BigVince hiányzott az órákról vagy egyszerűen van agyuk értelmesen nyilatkozni - én nem tudom, de sz övékén kívül kínszenvedés végigolvasni ezt a sok levegő dumát. Ettől függetlenül köszönet a cikkért!!!!
2013. 09. 15. 21:50
lupus
Nem ertem a csodalkozast(felhaborodast). Ilyen impotens kerdesekre mit kene mondani? Orult a sackjenek?","Nehezebb esoben elkapni a labdat?"...
Mas:Akkor jol lattam,hogy Jones tobbszor is DT-ben allt fel. (igaz jo keso volt mar) Kicsit furcsaltam is,hogy miert tud csupan masfel negyednyi idoben jol jatszani,aztan eltunni. De igy mar vilagos. Jo lett volna parszor visszanezni.
2013. 09. 15. 18:33
max350
Wes Welker, már Denver játékosként, azt fejtegette még a napokban is, hogy mit fog szólni a nyilatkozatához BB, ennyire beleégett az agyába!!! Szóval, ezeknek a játékosoknak nagyon oda kell figyelniük, hogy mit mondanak...ennek fényében én nem csodálkozom ezeken a semmitmondó nyilatkozatokon!
2013. 09. 16. 16:12
Montesclan-pats
Kelly is újonc még nálunk, mert meg merte engedni azt a mondatot, hogy " minden videózás kemény BB-vel " ez azért őszinte volt.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 2. hét bejegyzéshez