Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 3. hét

2013. 09. 24. 15:36
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Sima győzelem, végre a körmeim megmaradtak a mérkőzés végére.

Vince Wilfork, DL

Milyen volt a mai nap?

„Ennél többet nem is kérhetnék. Csapatként játszottak együtt a támadók, védelem és a speciális csapategység. Sikerült megcsinálni azt, amit az edzésen.”

Ha nem számoljuk Ridley labdavesztéséből kapott pontokat, akkor csak 27 pontot kapott a csapat. Mit jelent ez a védelem számára?

„Mindig arról van szó, hogy mennyi pontot kap a csapat. Az elmúlt három héten azt hiszem, sikerült alacsony pontot tartani az ellenfeleket. A vörös zónán belüli védekezésen és a third downokon van még mit dolgozni. De azt hiszem jó munkát végeztünk Doug Martin ellen. Örülök, hogy az edzésbe fektett munka ma megtérült. Hétről-hétre javulunk, ennél többet nem is kérhetek.”

Jó volt látni, hogy a támadók egyre jobbak?

„Mindig jó pontokat szerezni. Nem izgultunk, mert biztosak voltunk benne, hogy a támadóknak előbb vagy utóbb megindul a szekér. Mi dolgunk az, hogy kevesebb pontot engedjünk az ellenfélnek, mint amennyi nekünk van. Ez sikerült az eddigi meccseken.”

Ugye most 3-0-val áll a csapat, de nem találkozott még igazi elit ellenféllel.

„Még sok mérkőzés van hátra a szezonból. A legfontosabb, hogy csapatként folyamatosan fejlődünk. Most az már az egyéneken van a hangsúly, hogy mindenki javuljon és napról napra készüljön. Ha minden héten így tudunk támadni, akkor nem lesznek gondjaink. A következő kihívás az Atlanta lesz. Minden héten más ellenféllel találkozunk, de a célunk nem változik. Azon vagyunk, hogy jobbak leszünk.”

Mennyit segít rajtatok, amikor ketten fognak téged?

„Nagyon fontos, hiszen nem lehet mindenkin két ember, nem tudnak kivonni mindenkit a játékból. Ha rám ketten jutnak, akkor valaki biztosan üres. Mindenki képes megverni az emberét egy az egyben. A srácok értik az egy az egy ellen lényegét, emiatt tudják megnyerni azokat a párharcokat. Minden elismerésem a srácoknak, hiszen a lelküket is kidolgozzák. Jó érzés bemenni az öltözőbe vagy ki a pályára, mert tudom, hogy mindenki felkészült és mindent bele fog adni. Nem tudom, hogy ki fogja megcsinálni a játékot, de valaki biztos meg fogja csinálni.”

Meddig tart az ünnep és mikortól fókuszálnak az Atlantára?

„Holnap valószínűleg. Erről szól az egész. Megyünk és videózunk, elemezünk. Hamar tovább kell lépni, ebben a ligában nem szabad leragadni egy győzelemnél vagy vereségnél. Messze van még a szezon vége. Sokat kell még fejlődnünk és a hibákat pedig orvosolni. Hétről-hétre egyre magasabbra tesszük a lécet és eddig mindig sikerült venni az akadályt. Remélem az edzés ismét remekül fog sikerülni és a végrehajtással se lesznek problémák.”

Brandon Bolden, RB

Mennyire volt biztató a játéka?

„Nagyon jó érzés volt újra kint lenni. Egész héten keményen dolgoztunk és jó volt látni, hogy megérte. Szeretek a csapattal kimenni és játszani.”

Mennyire jó érzés kapni és adni is ütéseket?

„Furcsa de jó érzés. Régen kaptam már ütéseket, de amikor nekem sikerült egy arra gondoltam: Na megy ez még, nem felejtettem el, hogy kell csinálni.”

Tudta, hogy mennyit fog játszani vagy az támadásról támadásra változik?

„Nem, de nem is érdekel a dolog. Ahogy nem érdekli Blountot vagy Ridley sem. Ha mondják a neved az jó, ha nem akkor is. Mindig biztatjuk azt, aki épp felmegy a pályára. Ma mind hárman jól játszottunk.”

Mennyit segít a három futó a csapaton?

„Három különböző stílusú futóval kell megbirkóznia az ellenfélnek. Ráadásul mi még kivesszük a részünket a passzjátékokból is. Feladjuk a leckét az ellenfél védelmének.”

Aaron Drobson, WR

Kiment és végre ment a játék.

„Jó érzés volt. Úgy érzem, hogy ma jól ment a támadóknak. Ahogy már a múlt héten is mondtam, megpróbálok fejlődni. A mai napra nem lehet panaszom, de folytatom az edzést, hogy fejlődjek.”

A hosszú szünet segített a támadóknak megtalálni az összhangot?

„Igen, sokat segített. Végre sikerült mindenkinek egy lapon lennie. Meg is látszott ma.”

Mennyire nagy a nyomás az újoncokon, hiszen tudják, hogy kiket kellene pótolniuk?

„Nem rágódhatsz ezen. Ki kell menni és élvezni a játékot. Már gyerek korunktól fogva ezt játsszuk, nem számít, hogy ki játszott tavaly a posztodon, ki kell menned és tenni a dolgod.”

Mi a véleménye Kenbrell Thompkins teljesítményéről?

„Nagyon jó napja volt és büszke vagyok rá.”

A csapat fejlődik.

„Megpróbálunk hétről-hétre fejlődni is kijavítani a hibákat. Nem hátra felé nézünk, hanem előre.”

Hogyan fogadták Tom Brady múlt heti kitöréseit az elkapók?

„Tanulni kell a hibákból. Nem lehet semmi se tökéletes, hibák mindig is lesznek. De tanulni kell belőlük és lehetőleg korrigálni a következő alkalomra.”

Julian Edelman, WR

Kizárni a külsős véleményeket és bízni az újoncokban.

„Azért vagyunk itt, hogy csináljuk a dolgunkat. Mindenki azt teszi a támadóknál, védőknél és a speciális csapategységben. Van még hova fejlődni, ma sem sikerült mindent tökéletesen végrehajtani. De fejlődtünk és ez a célunk hétről-hétre.”

A sikerről.

„Kimentünk és keményen küzdöttünk. Az edzések jók voltak és sikerült átmenteni a teljesítményt az éles mérkőzésre.”

Steven Gregory, S

A védelem teljesítménye.

„Jó volt. Le tudtuk anélkül, hogy touchdownt szerzet volna az ellenfél. Amikor ezt meg tudod csinálni, elég nagy rá az esély, hogy nyerjen a csapatod.”

Sikerült többször is negyedikre megállítani a Tampa Bayt.

„Óriási volt, az felér egy labdaszerzéssel.”

Aqib Talib Vincent Jackson ellen.

„Nagy terhet levett a védelem válláról, mert tudtuk, hogy rajta lesz és nem hagyja megcsinálni a játékokat neki.”

Nehezen indult a mérkőzés.

„Igen persze, nem mindig úgy jönnek össze a dolgok a mérkőzés folyamán, mint ahogy szeretnéd. Az a legfontosabb, hogy olyankor jól tudj korrigálni. Ma ez sikerült.”

A védelem és a támadók kiegészítik egymást?

„Amikor látjuk, hogy elkapják a fonalat akkor megpróbáljuk minél hamarabb visszaadni a labdát a kezükbe. Jó volt nézni ma őket és persze, ha nekik jól megy, mi is többet pihenhetünk.”

Chandler Jones, DE

Mennyire volt fontos, hogy a védelem megállított négy 4th downos szituációt?

„Nagyon nagy volt. Ha vissza tudod adni a labdát a támadóknak, az mindig fontos. Az a célunk, hogy minél több labdát adjunk Tom Brady kezébe, mert tudjuk, hogy ő pontokra fogja váltani őket.”

Milyen érzés a 3-0?

„Nagyszerű érzés, de nem ragadhatunk le. Nem szabad se a múlttal, se a jövővel foglalkozni. Egyszerre csak egy mérkőzés.”

Úgy tűnik, hogy idén könnyebben tudnak nyomást helyezni az irányítóra.

„Az egész védelem jól teljesít. Minden sack egy csapatmunka eredménye. A secondary jó munkát végez az elkapókkal, így az irányító nem talál üres célpontot. Szóval a sackek csapatmunka eredménye, minden elismerésem a secondarynak.”

Mennyire büszke arra, hogy nem engedik touchdownt?

„Jó érzés és remélem, hogy folytatni tudjuk ezt a nagyszerű teljesítményt.”

Tommy Kelly, DL

Mi a védelem célja.

„Az a célunk, hogy minél hamarabb lejöjjünk a pályáról. Az edzők egész héten azt hajtogatták: third&out, third&out.”

Doug Martin.

„Ő egy kicsi gyors játékos. Megpróbáltunk minél több embert odaküldeni, hogy kizökkentsük. Ő többnyire középen fut és nem a széleken.”

Tartani tudják ezt a szintet?

„Nem akarunk előre rohanni. Sose játszol annyira jól, mint hiszed és sose játszol annyira rosszul, mint gondolod. Mindig csak a következő feladatra szabad koncentrálni.”

Logan Mankins, G

Elkapták a fonalat és hétről-hétre fejlődnek.

„Folyamatosan fejlődünk, nem ott tartunk ahol szeretnénk, de javulunk. A szezon ezen szakaszába az a legfontosabb, hogy fejlődjön a csapat.”

A futók sikeresek voltak.

„Nagyon jól futottak ma egy kemény csapat ellen. Nagyszerűen találták meg a réseket a futásokhoz. Csapatmunka volt a javából.”

Futni egy jó futás védelem ellen.

„Néha összejön, néha nem. Ma egész jók voltunk. Sikerült az órát lepörgetni az utolsó negyedben a futásokkal.”

Megkönnyebbülés az utolsó negyedbe futáshoz blokkolni?

„Igen, mert az azt jelenti, hogy vezetünk. A passz védekezés nem annyira szórakoztató, mint a futás. Mindig jó a futás blokkolás, mert az pergeti az órát és hamarabb mehetünk haza.”

Devin McCourty, DB

Mi volt a kulcsa annak, hogy megállították többször is a Tampa Bay 4th downját.

„Hozzáállás kérdése. Muszáj lejönni a pályáról. Az ellenfél megpróbál valami váratlant húzni, olyat amit nem csinált az egész mérkőzésen. Ilyenkor az adott emberen múlik, hogy megtudj-e csinálni a játékot.”

Mennyire fontos a labdát visszaadni a támadóknak?

„Minden mérkőzésen azt akarjuk. Amikor sok pontot tesznek fel a táblára, az megkönnyíti az egész csapat dolgát. Mi jó mezőnypozíciót adunk nekik, ők pedig kihasználják ezeket.”

Mi a véleménye a mai csapatmunkáról?

„A támadók nagyszerűek voltak és Gostkowski rúgott egy hosszú mezőnygólt a félidő vége előtt. Az ellenfél többnyire a saját 20-asáról indult. Megkönnyíti a dolgot ha nem kell arra figyelned, hogy merre fogják visszahozni a labdát. Igazi csapatmunka volt a mai, ezt kell folytatnunk.”

Milyen 3-0-val állni?

„Ennél jobb nem is lehetne. Továbbra is folytatni fogjuk a hibák elemzését és javítását. Három mérkőzés után, nem is állhatnánk jobban. A mérkőzések egyre nehezebbek és nehezebbek lesznek, emiatt kell folyamatosan fejlődnünk.”

Aqib Talib, CB

A labdaszerzése.

„Meg voltak az elképzeléseink, hogy mi fog történni és Matt Patricia tökéletesen hívta a játékot hozzá.”

Az előszezonba már találkoztak. Fel tudtak készülni az alapján?

„Az csak az előszezon volt, azóta már két mérkőzés lement. Sokat videóztunk.”

Mennyire voltak ismerősök az elkapók a Tampa Baynél?

„Csupán négy hétig voltam náluk tavaly, szóval többnyire csak a felvételekről tudtam felkészülni.”

Védelemről?

„Jól játszottunk, de a szerelések lehettek volna jobbak. Nem tudom, hogy hány futott yardot engedtünk, de túl sokat szerintem. Viszont sikerült nyomást gyakorolni Josh Freemanre, szóval azzal nem volt probléma.”

A 4th downok megállítása pontokat hozott a konyhára.

„Nagyon fontosak voltak. Ahogy mondta, pontokat tettünk fel belőle a táblára. Megállítani egy 4th downt olyat, mint labdát szerezni.”

Ma csak egy mezőnygólt engedtek az ellenfélnek.

„Minden nap keményen dolgozunk. Önök eldönthetik, hogy fejlődtünk-e. Mindig jövünk, edzünk és videózunk, hogy felkészüljünk az ellenfélből.”

Jobb érzés győzni a volt csapata ellen?

„Nem, a győzelem az győzelem.”

Kenbrell Thompkins, WR

Darrelle Revis ellen játszani.

„Mindenki tudja, hogy ő egy elit cornerback így megtisztelő és jó érzés volt ellene játszani.”

A második touchdown elkapásáról.

„Azt a játékot naponta gyakoroljuk az edzéseken. Kimentünk és sikerült üresre játszani magamat, Tom Brady megbízott eléggé bennem, hogy nekem passzolja.”

A mérkőzésről.

„Minden elég jól ment, a futások és a passzok is. Egész héten arról beszéltünk, hogy javulnunk kell. A videókon kielemeztük, hogy miként fog felállni a Tampa Bay és hogy kell ellenük játszani. Milyen route-okat kell futni az igazán jó cornerbackek ellen, mint Darrelle Revist. Fejlődött az időzítésünk az irányítóval. De a mérkőzés már a múlté, most már a Falconsra koncentrálunk.”


forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 09. 24. 15:54
timep76
Bocsánat, de hadd tegyem ki ide egy tegnapi hozzászólásomat:

Az okok és a teendők (ahogy én látom):
- A jövő hétig meg kell nézni a videókat, mert abból majd kiderül, hogy mit kell még kijavítani a következő meccsig.
- Tegnap több play-t tudtak megcsinálni, mint az ellenfél.
- A védelem és a támadók is megtették a magukét, mert ez egy csapatjáték.
- Most sikerült 60 percig focizni, mert ez kell ahhoz, hogy nyerjél.
- A játékosok a következő héten is keményen fognak edzeni, és azt csinálják, amit az edzők mondanak és nem gondolkoznak azon, hogy miért sikerült egy-egy nagy játékot megcsinálni.
- Végezetül pedig most mindenki nagyjából jól teljesített, de vannak még hibák, amiket ki kell javítani, és ezen fognak dolgozni a jövő héten, és kimennek a pályára és megpróbálnak 60 percet focizni és befejezni a playeket és beleadnak 110%-ot.
:) :) :) :) :) :)

Go Pats.
2013. 09. 24. 16:08
Firstdown
Ismerd be,hogy te írod az egészet. :) Legközelebb a kérdéseket is légyszíves ! :D
2013. 09. 24. 20:15
timep76
Így van. Ha érdekel ilyesmi, akkor mond meg kivel játszunk / játszottunk, mi Az eredmény és ki nyilatkozik. Ha ez megvan, akkor megírom, mit.nyilatkozott. :-)
2013. 09. 24. 16:15
MatCauthon
Nekem Talib hozzászólásai és Kelly mondata a kedvencem: Sose játszol annyira jól, mint hiszed és sose játszol annyira rosszul, mint gondolod. Ha ezt átmentik a srácok minden meccsre és nem omlanak össze, akkor nagyon sikeres szezon elé nézünk :D
2013. 09. 24. 17:30
LaFleur
Kelly mondata 10 pontos, hűtőmágnest kéne gyártani belőle!
Le is mentettem, nekem is nagyon tetszik. Legalább annyira mint Meskó Zolié tavaly az ötkertben, az is ütött.
2013. 09. 25. 09:14
Emmett
Talib röviden tömören megmondta:
„Nem, a győzelem az győzelem.”
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 3. hét bejegyzéshez