Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 9. hét

2013. 11. 06. 10:50
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Jó mérkőzés, jó hangulat. Balszerencse, hogy nem csak a győzelmünk száma növekedett, hanem a sérülteké is.

Rob Gronkowski, TE

A támadókról.

„Amikor beindul a szekér az eszméletlen. Folytatnunk kell a kemény munkát és fejlődni továbbra is. Csapat siker volt a mai. Összhangban volt a csapat, de még min javítani. Azt hiszem, hogy egyre jobban kezdem felvenni én is a ritmust. Hétről-hétre javulok.”

Egyéni teljesítmények.

„Sokaknak nagy napja volt és csapatként játszottunk. Mindenki kezdi felvenni a ritmust és hozzá teszi a magáét. Ridley 100 yard fölött futott azt hiszem, Dobson és Amendola is 100yard fölé jutott. A támadófal jól blokkolt a futóknak és megvédték Tomot is. Jó érzés amikor minden a helyére kerül, de ahogy mondtam még van hova fejlődni.”

Győzelemmel menni a pihenő hétre.

„Minden hét fontos, de különösen a pihenő hét előtti az. Elég sok most a sérült, szóval jókor jön a bye week. Ilyen az NFL.”

Danny Amendola, WR

Gronkowski megnyitotta az utat az elkapók előtt.

„Meg kell nézni a filmet, de az kétségtelen, hogy Rob nagy játékos. Szinte minden csapat megpróbál két emberrel fogatni, ez pedig elvonja a többiekről a figyelmet. A támadók végre csapatként dolgoztak, szóval jó napunk volt.”

Amikor nagyon üresen volt, jobban kell koncentrálnia mint amúgy?

„Nem igazán figyeltem, csak futottam. Tudtam, hogy üresen vagyok és Brady észre is vett. Egész héten ilyenekt gyakoroltunk és ma ez kifizetődött.”

Ma a támadók ízelítőt adtak, hogy mire is képesek?

„Sokat fejlődtünk, de még mindig nem tökéletes minden. Most van egy hetünk összekapni magunkat, felgyógyulni és folytatni a szezont.”

Tom Brady szerepe.

„Ő egy nagyszerű irányító. Nem csak a passzai miatt olyan jó, hanem mert igazi vezér aki mögé felsorakozik mindenki és jobb teljesítményre ösztökél minket.”

LeGarrette Blount, RB

Játszani a támadóknál.

„Elképesztő. 55 pontot tettünk fel a Steelers ellen a táblára, nem tudom hogy ki volt még erre képes. Ez megmutatja, hogy mennyire lehetünk jók.”

Tom Brady.

„Sokszor láttam, hogy ilyenekre is képes. Ő az egyik legjobb, aki valaha játszott és már csak idő kérdése volt, mikor fog robbantani.”

Rob Gronkowskiról.

„Ahogy látták, teljesen új dolgokat nyit meg a támadóknak. Nem tudom, hogy hány elkapása és yardja volt, de szerintem sok. Amíg ő a pályán van, addig új lehetőségek nyílnak meg a többiek előtt. Fontos láncszeme a csapatnak.”

Aaron Dobson, WR

A 81 yardos touchdownjáról.

„Ike Taylor beugrott, hogy futás lesz én pedig ezután lépés előnybe kerültem és tudtam, hogy meg fogom verni. Onnantól csak Bradynek oda kellett dobnia és nekem elkapnom.”

Önbizalom növelés.

„Nagyon jó érzés, végre a kemény munka meghozta a gyümölcsét. Pozitívan várom a következő mérkőzést a pihenő hét után.”

A megnövelt játékidejének köszönhető a teljesítmény növekedés?

„Még mindig tanulok, de kezdem egyre jobban kiismerni a támadókat. Még hosszú út áll előttem, de egyre jobban érzem magam.”

Julian Edelman, WR

A hosszú visszahordásáról.

„Jó érzés volt, mindenki tette a dolgát. Azt sajnálom, hogy nem sikerült visszahordanom.”

Különbség az első és a második félidő közt.

„Végrehajtás. Amikor sikerült megcsinálni, minden szép volt. Amikor nem, hát akkor nem. Ilyen az offense.”

Miben látja Aaron Dobson nagy napját?

„Aaron egész évben jól játszott. Örülök, hogy a kemény munka és a rengeteg filmezés és gyakorlás végre kifizetődik. Örülök, amikor egy csapattársamnak jól megy.”

Ez a meccs megnöveli Dobson önbizalmát?

„Őt kell megkérdezni róla, de nem hiszem, hogy ártott neki.”

Gronkowski játéka megkönnyíti az elkapók életét.

„Biztos vagyok benne, Gronk az már csak Gronk. Kimegy és megcsinálja a játékot, ahogy a többiek is ma.”

Kiegyensúlyozott támadások.

„Korábban ugye probléma volt, hogy nem tudtunk tartósan jól játszani és a harmadik negyedben leolvadt a csapat. Ezen próbálunk változtatni. Ma szerencsére fontos pillanatokban sikerült megcsinálni a játékokat, közel se volt minden tökéletes. Jó irányba haladunk, de még nem vagyunk ott.”

Tom Brady játékáról.

„Ez Tom Brady, mást nem tudok mondani....”

Verhető ez a csapat egyáltalán, ha Brady ebbe a formába játszik?

„Erről az edzőket kellene megkérdezni, mármint a többi csapat edzőjét.”

Chandler Jones, DE

A Steelers gyorsan játszott.

 „Igen gyorsan játszottak, de mi tudtunk alkalmazkodni.”

Sikeresen nyomást tudott gyakorolni Ben Roethlisbergerre.

Sokáig volt nála a labda. Valaki megkérdezte, hogy miért megy ennyire a passrush. Erre egyszerű a válasz, a secondary és a többiek teszik a dolgukat, emiatt az irányító nehezen talál célpontot.”

Mennyire volt nehéz földre vinni Ben Roethlishbergert?

„Nehéz és nagy darab a srác, nem a hiába Big Ben a neve.”

Steve Gregory és Rob Ninkovich sérülten hagyta el a pályát.

„Ahogy már mondtam, nem arról kell beszélni, hogy ki nincs a csapattal, hanem hogy ki van. Duron Harmon Gregory helyett lépet a pályára és labdát is szerzett. Andre Carter bejött és sack került a neve mellé. Erről van szó, hogy nem azt kell nézni hogy kik nincsenek velünk, hanem kik vannak.”

Jókor jött a bye week?

„Én készen állok a folytatásra. Muszáj előre haladni. A bye az jó, de ha játszani kellene én ott lennék.”

Győzelemmel menni a bye weekre.

„Nagyszerű mérkőzés volt és jó dolog W betűt tenni a nevünk mellé. Győzelemmel megyünk a pihenőre és erősebben térünk vissza.”

Logan Mankins, G

Mennyire bosszantotta az elmúlt mérkőzések teljesítménye a támadókat?

„Senki se volt boldog a látottakkal. Meg van a csapat tehetsége a dolgokhoz, de nem tudtunk folyamatosan jól teljesíteni. A mai este mindenki jól játszott és szinte hibát se vétettünk.”

A csapatnak szüksége volt ilyen mérkőzésre?

„Mindenkinek jót tett az a mérkőzés, végre megmutattuk, hogy mit is tudunk. A szezon eddig arról szólt, hogy sikerült egy jó támadás, azt pedig egy rossz követte. Nem tudtunk folyamatosan jól játszani a mérkőzésen. Még ma is, volt pár rossz játékunk amiből labdavesztés, 3&out lett de a mérkőzés nagy részében jók voltunk.”

Tom Brady játéka elhallgattatta a kétkedőket a kezével kapcsolatban.

„Mindig a játékunkkal válaszolunk a kétkedők kérdéseire. Ma Tomnak pokolian jól ment a játék.”

55 pont a Steelers történetében a legtöbb kapott pont.

„Büszke és jó csapatuk van nekik. Ismerem a védő koordinátorukat, aki nagyon jó. Biztosan nem örülnek a ma esti eredménynek, de most mi voltunk a jobbak.”

A legjobb idei teljesítményükkel és 7-2vel mehetnek pihenőre.

„Jobban örülnék a 9-0nak, de a 7-2 se rossz. Rengeteg csapat szívesen cserélne velünk szerintem és nagyon jó volt, hogy végre ilyen jól játszottak a támadók is. Jó irányba haladunk szerintem és a bye weeken mindenki magába néz és javítja a hibáit, majd irány Carolina.”

Nehezen lett meg a 7-2.

„Igen, nem volt könnyű, de ebben a ligában mi az? Mindig keményen kell edzened és játszanod. Arról szól az egész, hogy az adott napon ki küzd jobban és ki nem adja fel, ki véti a kevesebb hibát. Ez dönti el, hogy ki nyer.”

Devin McCourty, DB

A sikerről.

„Fontos volt megszerezni a győzelmet. Kimentünk és minden jól alakult, de tudtuk, hogy nem tarthat minden örökké, amikor az ellenfél irányítója és elkapói kiválóak. Büszke voltam a csapatra, hogy vissza tudott jönni a mérkőzésbe és megcsináltuk a fontos pillanatokban a játékokat. A támadók meg elvégezték a saját dolgukat.”

Jó irányba tart a Pats a mai teljesítményével?

„Mindig erről beszélünk. Elkezdődik a szezon, de még nem a legjobbadat kell adnod. Az a lényeg, hogy folyamatosan fejlődj. Ahogy elérkezik a November, akkor kell egyre jobban játszanod. A javulás akarod látni az előző hónapokban, hogy a csúcsformát akkor érd el, amikor szükség van rá. Ma sikerült hatvan percig játszani, voltak persze hullámvölgyek de összességében sikerült végig játszani egy mérkőzést.”

Alkalmazkodni Gregory kieséséhez.

„Duron kiment és felvette a kesztyűt. Persze szükség volt egy-két helyen a változtatásra, de a srácok felkészültek mindenre. Duron egész évben keményen készült, és amikor Gregory kiesett készen állt és a pályára lépett. Könnyű dolga volt, hiszen megint labdát szerzett.”

Matthew Slater, WR

Magabiztos siker.

„Szükségünk volt erre a mérkőzésre. Mindig öröm úgy nyerni, hogy a támadók, a védelem és a speciális csapategység is jól játszott. Jó ezzel az önbizalommal elmenni a pihenő hétre és utána a szezont folytatni.”

Julian Edelman 43yardos visszahordása.

„Igen bébi, ez a srác a legjobb visszahordó akit valaha láttam. Mit is mondhatnék? Mindene meg van, hogy jól szerepeljen abban a pozícióban. Jól lát a pályán, van sebessége és bátor. Kiment és úgy futott, mint ahogy mi felrajzoltuk a táblára.”

A támadókról.

„Minden klappolt, Gronk ott volt, Amendola és mindenki tette a dolgát. AD [ Dobson ] és Edelman is megcsinálták a maguk játékait. Nekem se kellett annyi fen lennem, jóval kevesebbet puntoltunk. Nagyon jó érzés volt, hogy a passz, a futás és a támadófal is nagyszerű volt.”

Ez volt az a mérkőzés, ami ledönti a gátakat a játékosokban?

„Megnöveli az önbizalmakat, az biztos. Megmutatja, hogy amit csinálnak az jó és meghozza a gyümölcsét a kemény munka. De nézze, nem ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk. Hét győzelemmel még nem jutottunk sehova, továbbra is keményen kell güriznünk, de jó úton haladunk.”

Jó mérkőzés volt a pihenő előtt?

„Igen, ahogy mondtam jót tett a csapat önbizalmának. Főleg a fiataloknak volt szüksége erre. Nem csak a szánkat jártatjuk arról, hogy a kemény munka kifizetődik, hanem ők is megtapasztalhatták a dolgot. Ez ami fontos.”

Isaac, Sopoaga, DT

Milyen érzés az első győzelem a Pats színeiben?

„Olyan, mintha megint szülinapom lenne. Győztünk és egy csapatban lehettek Tom Bradyvel, kell ennél több? Jó érzés és nagyszerűen érzem magam. Köszönöm a szurkolóknak és az egész Patriotsnak. Családias a légkör, nagyon jól érzem magam.”

Alkalmazkodás.

„Nem igazán nehéz nekem. Tíz éve vagyok a ligában. Mindig készen kell állnod.”

Más poszton való játék.

„Profik vagyunk. Tanulmányozod az ellenfelet és kidolgozod, hogy miként tudod meglepni és hatástalanítani őket.”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 11. 06. 11:38
boarder20
Brady-t is megkérdezhették volna azért, hogy ő hogy látta:) Amúgy most egész értelmes válaszok voltak, biztos olvasták a kommenteket :D
2013. 11. 06. 13:26
azimut
Igen! Nem olvastam végre olyat,hogy kimentünk és meg csináltuk a játékokat! :D
2013. 11. 06. 13:57
lipi
„Sokat fejlődtünk, de még mindig nem tökéletes minden. Most van egy hetünk összekapni magunkat, felgyógyulni és folytatni a szezont.”
Végrehajtás. Amikor sikerült megcsinálni, minden szép volt. Amikor nem, hát akkor nem.
Kimegy és megcsinálja a játékot, ahogy a többiek is ma.”
:D
Bár tény, hogy kevésbé sematikus :)
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 9. hét bejegyzéshez