Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – Pats @ Chiefs után

2014. 10. 02. 08:00
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Egy igazi rémálom után nézzük mit mondtak a játékosok.

Rob Gronkowski

Hogy látod, mi történt ma este?

Nem játszottunk jól, mint csapat. Elismerésem a Kansas City Chiefs-nek. Ott kijöttek és készen álltak. Éhesek voltak a sikerre és lejátszottak minket a pályáról.

Van bármiféle pánik az öltözőben?

Össze kell fognunk, mint csapat. Jobbnak kell lennünk. Keményen kell edzenünk és készen kell állni a következő mérkőzésre.

Mi az ami nem működik a támadóegységben jelenleg?

Azt mondanám hogy semmi sem működik - beleértve magamat is - nem blokkolunk jól, a dobások és az elkapások sem jók. Bármi is legyen az, ki kell mennünk, sokat dolgozni és jobbak leszünk. El kell végeznünk a munkánkat.

Közel 100 százalékos vagy már?

Én játszok.Devin McCourty

Lehet tanulni bármit is a maiból, vagy gyorsan el kell felejteni?

Mindig lehet tanulni mindenből. Amit leginkább megtanulhattunk a maiból az az, hogy ennél sokkal jobban kell játszanunk ahhoz, hogy jó csapat legyünk és megnyerjünk egy mérkőzést. Csalódott vagyok, ez a legszégyenteljesebb mérkőzés aminek a részese voltam pályafutásom alatt. Minden téren megvertek minket. Határozottan tanulni fogunk ebből és nem is keveset. De most csak az számít, hogy harcoljunk, jobbak legyünk és próbáljunk meg jövő héten jobban játszani.

A csapat ma is harcolt, amikor a dolgok rossz irányba fordultak?

Azt hittem, hogy harcolunk. Azt akarod látni. Az ad karaktert a csapatnak. Úgy gondolom, hogys ennek a csapatnak van karaktere. Ez az, ami lehetőséget ad nekünk arra, hogy visszamenjünk dolgozni ezen a rövid héten. Ez csak a negyedik mérkőzése volt a szezonnak, ez időben még nem akkora baj, ha becsúsznak ilyen hibák. Azt hiszem, hogy nagyon sok olyan játékosunk van, aki hajlandó harcolni. Csak meg kell mutatnunk.

A Kansas City játékosai megleptek titeket?

Nem, mi megnéztük a statisztikát, tudtuk hogy szétszórják a labdát. Mindenki megcsinált néhány nagy játékot. Mi igazából semmit sem csináltunk jól. Amikor nem tudod megállítani az ellenfelet, akkor az ilyen mérkőzéshez vezet mint ez. Náluk majdnem mindenki megcsinált 1-1 nagy játékot, nálunk senki.


Stevan Ridley

Milyen a hangulat most a mérkőzés után az öltözőben?

Vissza kell mennünk dolgozni. A mai meccs elfogadhatatlan volt, de persze el kell ismerni a Chiefst a játékukért. Kijöttek egy tervvel és megcsinálták. Jobban játszottak nálunk. Ez nem arról szól, hogy egymásra mutogassunk, csak jobban kell játszanunk. Ez nem volt elég jó, nem fogadhatjuk ezt el, és nem játszhatunk így többet. Vissza kell mennünk dolgozni és a táblához.

Van bármiféle pániknak helye?

Mi nem hiszünk a pánikban. Fogadd el ha vesztesz. Majd állj fel és legyél jobb. Ez az amit mi teszünk. Ez az ahogy mi játszunk és ahogy játszanunk kell. Mi nem borulunk ki. Mi nem dobjuk be a törölközőt. Levonjuk a következtetéseket és továbblépünk. Ez az, ami meg kell hogy határozzon minket. Még nagyon sok mérkőzésünk van hátra. Még eléggé a szezon elején vagyunk. Ha ezen akartok elmélkedni, hát tegyétek. Számunkra az a legfontosabb, hogy harcoljunk tovább. Ez az, amit tennünk kell.


Vince Wilfork

A védelem teljesítményéről:
Semmi nem jött össze, semmi. A védelem néhányszor megállította a futást az elején. Ez volt az egész, amit az egész mérkőzés során felmutattunk. Ezután már sosem tudtuk őket "harmadik és hosszúra" kényszeríteni, vagy megállítani a futásukat. Nem játszottunk jól. Elismerem a Chiefs-t, de semmi olyat nem tettek, amire ne készültünk volna fel. Viszont teljesen kicsináltak minket. Tökéletesen kivégeztek minket. Úgy tűnt, egy percig sem voltun pariban velük. Tudtuk, hogy ha előnyhöz jutnak, akkor abból erőt meríthetnek. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés lehet. Kaptunk egy jobbegyenest tőlük. Úgy megvertek minket, mintha elloptunk volna tőlük valamit. Borzasztó volt, de ki kell javítanunk a hibákat és továbblépni. Rövid hetünk van. Meg kell nézni a filmet, és remélem sosem kell újra azt éreznünk, amit most, mert ez egy baromi rossz érzés. Tudtuk, hogy kemény meccs lesz. Ők gyakorlatilag kinyírtak minket.

A védelem eddigi teljesítményéről:
Még sok meccs van hátra, nemrég kezdtük csak el.  Sok dolog van, amin változtatnunk kell. Sokkal több önbizalomra és következetességre van szükségünk. Minden hét másmilyen. Aggódok-e? Én mindig aggódok, amikor úgy játszunk, ahogy ma is. Ezek nem mi vagyunk. Megfogjuk nézni a felvételeket, kijavítjuk a hibákat és továbblépünk. Ahogy mondtam is, rövid hetünk van most. Újabb csapattal kell szembenéznünk. Nincsi dőnk arra hogy sajnáljuk magunkat, szomorúak legyünk, tovább kell lépnünk.


Jimmy Garoppolo

Ez volt az a szituáció, ahogy elképzelted első NFL-es színrelépésedet?

Nem, nem igazán, de ez egy azok közül a szituációk közül, amire fel kell készülnöd.

Mikor tudtad meg, hogy szerepet kapsz ma este?

Az edző mondta a pályán szélén, hogy legyek kész.

Mire gondoltál, amikor beálltál?

Menj ki és játssz. Ez minden, amit ilyenkor tehetsz.

Bármi pozitív dolog megmaradt benned ebből a mérkőzésből?

Az első alkalom mindig egy csomó tanulás. Ez egy jó tapasztalat volt, általánosságban. Hazamegyünk és megnézzük a felvételeket. Biztos vagyok benne, hogy millió dolgot tanulhatunk belőle.


Jerod Mayo

Ez volt a legrosszabb vereség amiben valaha is részed volt?

Határozottan, de ugyanakkor úgy is hozzá lehet állni, hogy még mindig jobb hogy most, a szezon elején történt ez velünk, így van időnk kijavítani a hibákat. Nyilvánvalóan meg kell néznünk a felvételeket. Visszamegyünk a táblához és megpróbáljuk kijavítani a hibákat.

A csapatnak láthatóan problémája van a futások megállításával. Hogyan tudjátok ezt kijavítani?

Az előző meccsünk kifejezetten jó volt. Ez tipikusan az volt, amikor nekik minden sikerült, mi pedig sosem tudtuk szerelni a labdát birtokló játékost. Ne bonyolítsuk túl a dolgokat. A nap végén, csak ez az amit tehetsz.

Két jó mérkőzés és két rossz. Tudja ez a csapat hogy kicsoda is ő valójában?

Nem hiszem. Még nagyon az elején vagyunk. Minden a következetességről szól. Jelenleg nem vagyunk összhangban a védelemben. Sok mérkőzésre van szükségünk ahhoz, hogy összeszokjunk. Ez az, amiről szó van. Fel kell pörögnünk. Ez nem csak 1 személy, vagy oldal. Ez mindannyiunkra igaz.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 10. 02. 08:12
DeXTeR
Hányingert kapok lassan ezektől a semmitmondó béna szövegektől...talán Mayo szórt el némi infót..."Minden a következetességről szól. Jelenleg nem vagyunk összhangban a védelemben. Sok mérkőzésre van szükségünk ahhoz, hogy összeszokjunk."
De az offense oldalon csak a sablon sz*rok mennek...Brady miért nem nyilatkozott, lehet tudni?
2014. 10. 02. 13:32
Tibi Twelve
Brady es Bb is mindig sajtotajrkoztatototajekoztaton nyilatkoznak
2014. 10. 02. 17:30
Tibi Twelve
Basszus most látom hogy telefonról mekkora baromság jött ki a sajtótákékoztatónból :DDD
2014. 10. 02. 18:57
nszgergo
ezt még gyakorold kicsit :P
2014. 10. 02. 19:31
Tibi Twelve
I need to do a better job, we have to work together with the whole keyboard to write the good words :D and we are on to Cincinatti :D
2014. 10. 02. 21:34
nszgergo
2014. 10. 02. 16:14
Nyilatkozott, de ő már hetek óta ugyanazt hajtogatja... tudok ennél jobban játszani, jobban kell játszanunk, stb. tényleg ugyanaz. használhatatlan.
2014. 10. 02. 08:27
Stephan
Köszönjük a gyors és szakértő fordítást, Danna!
2014. 10. 02. 10:14
mammut
2014. 10. 02. 16:35
köszi srácok. :)
2014. 10. 02. 08:43
Arsenal
Danna!
Nagyon köszi a cikket, csak sajnos szerintem régóta felesleges a nyilatkozatokra időt és helyet szánni ezeken az oldalakon. A Pats stábjánál és játékosainál még Pintér Attila is szakmaibb értékelést bírt mondani meccsek után, legalább azt, hogy "jobban kellett volna tolódni". Persze neki nem volt nehéz, hiszen kommunikációs szakember segítette. Én inkább az amerikai szakemberek véleményére lennék meccsek után kíváncsi, persze most mondhatnátok, hogy olvassam el a külföldi oldalakat, de összefoglalva, egy csokorban szerintem jót lehetne vitatkozni arról, hogy ők mit láttak a csapat meccsén, hozzátéve, hogy ők jobban is értenek a játékhoz, mint mi fotel szurkolók.
2014. 10. 02. 16:17
Azért olvasni lehet a sorok között.. Wilforké nekem pl kifejezetten tetszett.
Hiszem h nem a játékosokkal van baj, valamit az edzőknek kell kitalálni, valami apró dolog kéne, ami átlendíti a csapatot a mélyponton és lehet onnan meg se állnánk. Az 1 dolog h én nem tudom mi az az apró dolog, az a baj h jelek szerint az edzői stáb is értetlenül áll a dolgok előtt. Reméljük még időben megtalálják..
2014. 10. 03. 09:29
csgabor
+1 Maximálisan egyetértek! A Wilfork nyilatkozat tetszett nekem is nagyon, abból még a düh és a bizonyítási vágy is őszintén jött át! És minden ezutáni mondatodat is az én fejemből is vehetted volna. :P
2014. 10. 02. 09:22
kyobalu
Nem értem ezt..Mit vártok? Mit nyilatkozzanak?? Minden play-t elemezzenek, hogy ki, mit, hol hibázott, s mit kell javítani? A meccs szinte összes momentumában túljátszott minket a Chiefs.Pont.Kifejezetten méretes, nagy pofont kaptunk.. A csapatunkban, főleg védelmi oldalon első és második körös, kifejezetten tehetséges és intelligens emberek játszanak..Sok volt az elrontott szerelés, sok volt a kommunikációs hiba, nem működött semmi..Ugyanez az O# oldalon...Túlélték, megszenvedték.. Visszanézik a videókat, BB kiszívja a vérüket a meccselemzéskor, a héten meg gyakorolnak ezerrel, hogy hasonló hibákat minél kevesebbszer kövessenek el.. Ridley megmondta a frankót..Profi játékosok, akiket egy napig elszomoríthat a mutatott játék, de nem adják fel,edzenek, gyakorolnak orrba szájba..Fölösleges temetni a csapatot..Ők harcolnának tovább a célokért..És biztos vagyok benne, hogy így is lesz..Enji..
2014. 10. 02. 10:08
timep76
A következőt kellene nyilatkozniuk (az oldal hangulatát idézve):
- Nagyon rossz voltak a játékhívások és kurvára elegünk van abból, ahogy JMD kezeli a gameplan-t. (offense)
- BB egy arrogáns edző, aki minden héten orrunk alá dörgöli, hogy mit rontottunk el, így elmegy a kedvünk az élettől is. (O + D + ST)
- Brady szuper QB volt, de már öreg. Nem értem miért nem nekem dobja a labdát. (WR)
- Igazából rohadtul utálom, hogy mindig más poszton kell az OL-ben játszanom, le is szarom az egészet. (OL)
- Ilyen szar O-fal már rég játszott előttem, nem értem mit vártok, ha 3 mp-em sincs körülnézni, az elkapókról meg inkább nem mondanék semmit. (TB)
- Ilyen szar O-fal már rég játszott előttem, nem értem mit vártok, ha rosszak a blokkok? (RB)
- Mi a fasznak állunk vissza 3-4-re? (D)

Talán ilyen nyilatkozatok már kielégítenék az úri közönséget :)
De azért azt nem gondolja senki, hogy ilyet fogunk hallani. Ugye?

GO PATS!
2014. 10. 02. 10:14
GyepmesterB
Nem nyilatkozhatják... Ez BB és a legtöbb NFL HC "stílusa"... A problémákat belül rendezni, kifelé kuss!
2014. 10. 02. 10:23
Lucius
:) Szerintem nem is lenne kifejezetten csapatépítő hatása. Egymás torkának ugorna mindenki.
Egyébként nem volt baj ezekkel a nyilatkozatokkal szerintem. Elmondták, ha szar a csapat és próbálnak javítani. Többet más csapat se mondana. Wilfork kifejezetten őszintének tűnt.
2014. 10. 02. 12:35
Pupu
Ez nagyon jó lett :)
2014. 10. 04. 14:15
bence.szel
Jól összefoglaltad helyettük :D
2014. 10. 02. 11:01
hulith
" Visszanézik a videókat, BB kiszívja a vérüket a meccselemzéskor, a héten meg gyakorolnak ezerrel, hogy hasonló hibákat minél kevesebbszer kövessenek el.. " sajnos a játékosoknak nincs lehetősége az edzők vérét kiszívni az o-line csereberék olyanok mintha európai fociban félidőben a hátvédekek közül a csatársorba küldenélk kettőt a
2014. 10. 02. 11:37
kyobalu
Profi csapatoknál nem szokás a játékosnak nagyon visszadumálni, hangosnak lennie, kritizálni az edzőt..Ő a főnököd, ő dönti el mikor játszol, hol vet be..DE az értelmes edző látja, hogy mi a probléma,hogyan kellene megoldani, s közösen dolgoznak rajta a tanítvánnyal, játékossal..Konzultálnak, egyeztetnek, nem csak kritizálnak. Így lenne optimális mindenkinek..DE valami biztos, hogy gáz az O#-ben..Idén már négy hét alatt a második hír járja a sajtót, hogy JMD-vel nem értenek egyet a WR-ek..Először LaFell merte kinyitni a száját, és mert kritikát megfogalmazni, hogy nem helyesen használják a meccsek alatt..Most meg állítólag Dobson azért padozik, mert állítólag kiosztotta JMD-t a hülyeségei miatt..Valami biztos van a háttérben amiről nem tudunk..
2014. 10. 02. 14:13
MemphisM
Az offense bojkottálta JMD-t? Nem tudom elképzelni de ha így is van akkor a D miért volt xar?
2014. 10. 02. 19:26
Tibi Twelve
We're on to Cincinatti! ;-)
2014. 10. 02. 11:49
1976gabi
a csapat jó része évek óta együtt van.mi a búbánatot kellene a védelemnek összeszoknia.a kc sokkal jobban akarta a sikert,és tettek is érte,a mi játékosaink maximum idegesek voltak mert nem megy.de holnap új nap a tigrisek megverése jó válasz lenne minden bajunkra,bánatunkra.de ha nem nyerünk ????
2014. 10. 02. 11:53
hulith
A fentebb említett amerikai szakírók se értik mi történt a kerettel hiszen
szezonkezdetkor szinte minden szaki AFC döntőbe várta a csapatot de ez Szentekre is igaz és ők meg 1-3-al állnak.
2014. 10. 02. 12:12
dravait
Jó vicc - én is lábrázást kapok ezekről a nyilatkozatoktól, de legalább az benne van, hogy elk...tuk, szép csapatmunkával.
A magyar szöv kap ezt így adná elő az andorrai 0:10 után:
Tulajdonképpen jó meccsen vettünk részt, bár az eredmény nem minket igazolt. A kákán is csomót keresők ezt talán elpicsázásként emlegetnék, de nem ez a helyzet. Egy-két gyengébb teljesítményt ugyan láttunk, de összességében a csapat építkezik, fejlődik. Ha lassan hát lassan - mi az a tíz év, amióta építkezik? Mindenki dícséretet érdemel, legfőképpen az edzői stáb. Összeszedjük magunkat és természetesen kijutunk a vébére (a kövekező öt szuperbólt mi nyerjük).
Ehelyett elmondják, hogy nem voltak jók, az ellenfél sokkal jobb volt, de nem adják fel és mindent megtesznek a javulásért.
2014. 10. 02. 12:58
Lucius
Jó lenne tudni, mi folyik valójában a csapatnál.
Az majdnem biztos, hogy ebből a keretből többet is ki lehetne hozni (nem véletlenül várták sokan döntőbe a csapatot), tehát valószínűleg tényleg rosszul vannak használva a játékosok a keretben. Alapszabály, hogy az aktuális játékosokra kell igazítani a játékot és nem fordítva. Úgy tűnik nálunk máshogy próbálják.
2014. 10. 02. 13:36
Burkus
Ezek a nyilatkozatok nem sokat érnek, de Gronk nyilatkozatának azért volt egy-két érdekes éle... Sosem hallottam eddig, hogy Bradyt kritizálta volna. Arra a kérdésre pedig, hogy 100 %-os-e, az adott válasz mindent elmondott.
2014. 10. 02. 13:47
podorpeter
Emlékeztek a Kelly hősei c filmre (mindig azok a negatív hullámok)? Na most én küldök én egy hatalmas pozitív hullámot. Lenyomjuk a bengalst (házi cicák lesznek) 5-15 pont lesz közte a mi javunkra. Bizalom,remény,hit GO PATS !!!
2014. 10. 02. 13:52
Demecs
Aaron Dobson, a Patriots elkapója azért volt inaktív a Raiders és a Chiefs elleni meccseken, mert elküldte a fenébe Josh McDanielst, a csapat támadókoordinátorát, értesült a Boston Globe.

Sose tudjuk meg miért. :-(
2014. 10. 02. 14:21
dravait
SZerinem akkor, mikor JMD megkérte őt, hogy ugyan állna már be Centernek, mert az olya szekszi. Na, akkor elküldte e OC-t a fenébe. Azóta ül a kispadon. A hülyéje. Ment volna centerbe. :-)
2014. 10. 02. 19:47
dartib83
és Thompkins miért volt inaktív?
2014. 10. 02. 20:02
takirob69
Dobson ügyből kiindulva valami nincs rendben a csapat házatáján.
2014. 10. 02. 20:13
DM
nah sexy rexy már alkot... de mit is vártunk ha BB csak böfög minden egyes interjún remélem elverjük őket :D :D :D

http://itiswhatitis.weei.com/sports/newengland/football/patriots/2014/10/02/rex-ryan-mocks-bill-belichicks-were-on-to-cincinnati/
2014. 10. 02. 21:57
Burkus
Mindenkinek tele van a töke JMD-vel de BB szent tehénként kezeli, ezért nem vágja ki és emiatt JMD is érinthetetlennek érzi magát, ami ki is szokott ülni az arcára, amikor mutatják a meccsen. Kb. ez lehet a szitu.

nfl.com: "If the Pats lose this game -- and I think it will be close -- it is definitely time to bench the best player in franchise history for a guy who threw a meaningless touchdown pass in garbage time against the Chiefs." Szerintem hülyeség, de érződik a levegőben, hogy ha zakó lesz,pláne ha nagy zakó, akkor ki fog törni a balhé.
2014. 10. 02. 22:49
Frank
Afféle off topic-ként, ami érthetetlen a Pats.hu-va kapcsolatban, az az, hogy a magyar Patriots-közösség "beat writer"-e, DoM, mennyire eltűnt úgy kábé egész szeptemberben, de ezen a héten mindenképp.

Egyetlen elemzést, vagy hosszabb lélegzetvételű (tldr) cikket nem csinált az egész helyzetről, és hát - leszámítva néhány itteni hozzászólást a KC előtti meccseknél - komolyabban meg sem szólal, holott az elmúlt 15 év legkomolyabb válsága közepén van a New England Patriots, és ilyenkor azért DoM-ra (meg azért az oldal minden írójára) nem a szokásos, eltervezett forgatókönyv (Up&Down - statisztika - nyilatkozatok fordítása) szimpla követése hárul, hanem ekkor azért elő kellene bújnia a vérbeli elemző és igazi Pats szurkoló énjüknek, és hangot adni véleményüknek. Azért ez a helyzet már most is beszédtéma, és bár persze, a rájátszás szempontjából a Pats helyzete nem kritikus, de mégiscsak többet várnánk a Pats.hu-tól mint az ESPN Boston cikkek átvétele.

Mert hát, már nem azért, de az objektív és modoros Mike Reiss is karakterétől karakánabb módon nyilvánul meg mostanság, különösen JMD irányába.

C'mon Man.
2014. 10. 03. 00:01
Kitartás, épp készül egy cikk Bradyről.
2014. 10. 02. 23:36
daelaci
Hosszú eredményes évek után, idén nyugodtan kijelenthetjük, hogy szinte nulla az esélyünk az SB-ra, sőt az eddig mutatott játékkal még a rájátszást is elég nehéz lesz elérni. Nagyítóval kell keresni a csapatban az átlag felett teljesítő játékosokat. Gyakorlatilag semmi sem működik úgy ahogy azt megszoktuk.
2014. 10. 02. 23:55
Burkus
Ez a hosszú, eredményes évek eredményes munkájának eredménye... :) Emlékezzetek vissza, 2007-ben milyen karakterekből állt ez a csapat - Bruschi, Vrabel, Harrison, Wilfork, Bigsey, Samuel, Ty Warren vagy Mankins, Light, Brady, Moss, Welker, Stallworth és akkor még sokakról - Wilson, Heath Evans, Watson stb. - nem is beszéltünk. Innen sikerült eddig a falig és WR corpsig csúszni. Valamikor ide eljött egy Moss szinte ingyen játszani, csak hogy a győztes csapat tagja legyen - ez ma fel sem merül.

Sic transit gloria mundi!
2014. 10. 03. 07:42
1976gabi
kérdés:ha jmd-t elküldik szerintetek kit lehetne hozni helyette,aki érdemben hozzá is tudna szólni a
dolgokhoz.van jó szabad ember év közben?szar már van még egy nem hiszem,hogy kell.
2014. 10. 03. 08:14
hulith
Biztos van jó ember de BB nem fog változtatni idény közben
2014. 10. 03. 17:07
loop80
Pedig most már igazán időszerű...
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – Pats @ Chiefs után bejegyzéshez