Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – Pats @ Vikings után

2014. 09. 16. 08:00
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük hogyan vélekedett Tom Brady, Julian Edelman, Jerod Mayo, Devin McCourty, Nate Solder és Vince Wilfork a Vikings elleni mérkőzésről.

Tom Brady

Már ott tartotok ahogy szeretnéd a támadóegységgel, vagy még kell dolgoznotok rajta?

Azt gondolom, hogy nagyon sok munka vár még ránk. Jó dolog nyerni. De holnap már ismét munka vár ránk.

Örülsz, hogy ezen a mérkőzésen nem értek oda hozzád olyan sokszor, mint múlt héten?

Igen, azt hiszem hogy elég jól kontrolláltuk a dolgokat mat. Jó volt a futójátékunk, sokszor kihasználtuk a lehetőségeinket, de mindenképpen még ennél is jobbnak kell lennünk.

Mi a véleményed a speciális csapategységről és a védelemről? Az egész csapat nagy játékokat hajtott végre.

Ők megcsináltak jó sok nagyszerű, nagy játékot és ez volt az, amire szükségünk volt. Remélhetőleg a jövőben is megtudják ezeket csinálni. Továbbra is el kell kezdenünk kihasználni ezeket a dolgokat, és előnyt szerezni ezekből, megkapni a labdát a vörös zónában mindenképpen jó dolog.

Mi van Julian (Edelman) szerepével? Úgy tűnik bármilyen okból is, de megvan bennetek az erő. Ő képes megnyerni a csatáit, és neked az mindenképpen előny, ha valaki üresre tudja magát játszani és elkapni a labdáidat.

Igen, ő nagyszerű munkát végez, nagyszerű játékos a punt visszahordásnál is, kiváló játékos. Remélhetőleg támadásban még tovább tudunk fejlődni. Ő nagy része ennek. Remélhetőleg mindannyian jobbak tudunk lenni.

Van olyan dolog, amin te és a csapatod képes még javulni?

Boldog vagyok amiért nyertünk, csak szeretném ha úgy játszottunk volna, ahogyan képesek vagyunk rá. Ez már csak ilyen. Hálás vagyok amiért nyertünk, nagyszerű csapatgyőzelem volt, nagyon sok srác fejlődött, nagyon sok nagyszerű játékot megcsináltunk. Remélhetőleg a támadóegység jobb munkára lesz képes a jövő héten.

Úgy gondolod, hogy sok dologban kell még javulnod neked és a támadóegységnek?

Úgy értem, hogy meg kell próbálnunk jobbaknak lennünk, holnaptól már ezen kell dolgoznunk. Úgyanúgy ahogy tettük ezt múlt héten is - megpróbálni tovább javulni. Remélhetőleg kitudunk menni oda és jobb munkát tudunk végezni.

Hogy érzed Stevan Ridley jobban dolgozott ma?

Nagyszerű futások és blokkolások. Ő mindig keményen fut, néha közel voltunk hozzá, hogy hosszabb futásokhoz segítsük, de ami a legfontosabb, hogy képesek legyünk futni a labdával úgy, ahogyan ma is tettük. Erre az egész szezonban szükségünk lesz.

149 győzelem számodra irányítóként, minden idők második legtöbbje. Hogy érint ez téged?

Örülök hogy nyertünk, nem gondolok túl sokat ezekre a dolgokra, de örülök hogy nyertünk és remélem, hogy jövő héten jobbak leszünk.Julian Edelman

Mennyire jó érzés az, hogy idejöttetek és végül egy győzelemmel távoztok?

Nagyon jó. Egy 1-0-val álló csapat várt ránk, míg mi 0-1-gyel álltunk. Visszakerültünk a jó útra és megszereztük a győzelmet.

Mennyire segített nektek a védelem felpörögni?

A védelem sok labdát szerzett. Megnyertük a labdaszerzési csatát, a speciális csapategység is megcsinált néhány jó játékot, ezek mindenképpen sokat segítettek nekünk.

A holtszezon és az edzőtábor alatt is Darrelle Revis ellen kellett játszanod. Az a tény, hogy egy olyan játékos, aki például Jenningset 1 elkapáson (5 yardért) tudja tartani, segít a csapaton? Vagy igazából ez már elvárás tőle?

Ez a sziget. Revis az Revis.

Elmondanád hogyan szerezted a TD-det?

Tom Brady a sarokba dobta a labdát, én pedig elkaptam. Ő egy jó dobást eresztett el, én pedig a dolgomat végeztem.

Eredetileg nem lettél volna benne ebben a játékban, nem?

Ezt kérdezd meg McDaniels edzőtől. Nem tudom.

Ez az a védelem, amit láttál az edzőtáborban? A Patriots védelme elkezdett felnőni a képességeihez?

Ők kimentek a pályára, és szereztek egy csomó labdát, szóval úgy gondolom hogy igen. Nem hiszem, hogy bárminek is megakarnának felelni. Ők csak kimennek oda és végzik a dolgukat. Ők visszaszerezték nekünk a labdát jópárszor, és mi ezekből előnyt tudtunk szerezni.


Chandler Jones

Mennyire jó érzés megszerezni az első győzelmet?

Jó érzés. Nagyon jó érzés csapatgyőzelmet szerezni. Mindenki kiment és tette a dolgát, végrehajtottuk amit elterveztünk és ez megmutatkozott az eredményjelzőn is.

Mi volt a legnagyobb különbség az eheti védelemben?

Mindenki együtt dolgozik. Mindenki segíti a másikat. Mi segítjük azokat, akik mögöttünk játszanak. Mindenki csak végzi a feladatát.

Beszélnél arról, hogy mennyivel másabb a szélén játszani, ahogy valószínűleg leginkább kijön az erősséged?

Biztos vagyok benne, hogy Bill Belichick tudja az erősségeim, ahogy a gyengségeimet is. Sosem tenne olyan pozícióba, ahol nem lennék eredményes és nem tudnám segíteni a csapatomat. Úgyhogy bárhova is te engem, az én célom, hogy elérjem az ellenfél irányítóját.


Jerod Mayo

Mi volt a legfontosabb, amin változtatnotok kellett a múlt héthez képest?

Előszöris, befejezni a mérkőzést, második pedig hogy erősebben szerelni. Azt gondolom, hogy ezt tették a srácok, kimentünk oda, és tudatosan végeztük a dolgunkat.

Mennyire volt szórakoztató a mai játék?

Jót szórakoztunk. Jól érezték a srácok magukat. Bármikor is győzelmet szerzünk, az jó érzés.

Milyen volt felkészülni erre a hétre? Kemény dolgokon kellett keresztülmennetek a múlt heti vereség ugye?

Őszintén, gyorsan váltanunk kellett Miami után. A Minnesotára kellett koncentrálnunk nagyon gyosan és ez sokat segített.

Sokszor elértétek Matt Casselt, mondhatok bármit is neki?

Nem, nem mondtam semmit. Ő csak az üzletre koncentrált, ahogy én is.Devin McCourty

Mi változott az első támadás után?

Úgy gondolom, hogy ők nagyon jó munkát végeztek az első támadásuknál. Norv Turner egy igazán jó támadókordinátor. Nagyon jó játékokat csináltak meg először. A legfontosabb dolog a védekezésben, hogy nyugodj meg. Az oldalvonalnál egyből arról beszéltünk, hogy mit csináltak. Felkészültünk belőlük és utána sikerült őket megállítanunk. Nagyon jó volt az első támadásuk.

Nem volt olyan érzésetek hogy "már megint ez történik"?

Nem, ha végignézel a védelmünkön, akkor láthatod hogy sok tapasztalt játékosunk van, akár ebben, akár egy másik csapatban játszottak korábban. Megnyugodtunk, nem pánikoltunk, csak játszottunk tovább és tudtuk, hogy ki fog fizetődni a rengeteg munka. Ki kell menned, játszanod kell, meg kell csinálni a játékokat és a következő pillanatban már nálad a momentum.

Mennyire élveztétek a mai játékot?

Nagyszerű volt. Amikor a védelem labdákat szerez, Chan (Chandler Jones) blokkolja a rugásukat és TD-re hordja vissza, ez az, ahogy játszani akarunk. Ez az egész a pontokról szól, ha szerzel 7 pontot, akkor az jó esélyt ad arra, hogy megnyerd a mérkőzést, különösen akkor, ha a támadóegységre akkora figyelem irányul, mint a miénkre.

Mennyire volt más a játékuk Adrian Peterson nélkül?

Ő az egyik legjobb futó a világon, nyilvánvalóan sokat változott. Természetesen nem tudok arról beszélni, hogy ez mennyire változtatta meg a támadójátékukat, de nyilván amikor egy ekkora szerepet betöltő játékos kiesik, az sokat változtat. Vannak más futóik, de ő nyilván más, úgyhogy határozottan megváltoztatta a játékukat.Nate Solder

Tudod, hogy miért jöttek jobban össze a dolgok ezen a héten a múlt héthez képest?

Keményen dolgoztunk és ez ma csapatmunka volt. A védelem nagyszerűen játszott, a speciális csapategység is, és azt gondolom, hogy ez nagyon sokat számított.

Nagyszerű érzés lehet a múlt héthez képest.

Az a célunk, hogy nyerjünk.

A büntetések nagy gondnak tűnnek jelenleg, mi ennek az oka?

Azt hiszem nekem volt kettő is ugyanabban a játékban, ez volt az első alkalom, hogy ez történt velem. Ez egyáltalán nem jó dolog, keményen kell ezen dolgoznom. Néha agresszíven kell játszanom, néha pedig buta hibákat követek el, és ma mind a kettő előfordult.Vince Wilfork

Egyértelmű, hogy Chandler (Jones) nagyon jól játszott ma. Úgy tűnt, hogy többet játszott a szélén ma, mint múlt héten?

Azt hiszem, hogy ez volt az, amit csinálnunk kellett a Vikings ellen. Tavaly ő játszott DT-t a 3-4 védelemben. Ez jó dolog a védelmünkben, hogy ő sok helyen tud játszani. Ez még nehezebbé teszi a védelmünk elleni felkészülést. Ez csak 1 azok közül a dolgok közül, ami a legjobb dolog bennünk, és ez sokszor bizonyítani is sikerül. Biztos vagyok benne, hogy a jövő hét teljesen más lesz. Szóval minden hét különböző számunkra, nekünk csak minden héten kiválóan fel kell készülnünk. Nagyon jó hetünk volt az edzésen. A srácok keményen dolgoztak. Nem lógattuk az orrunkat egész héten. Már hétfőn készen álltunk a munkára. Ugyanezt kell tennünk a jövő héten is. Holnap már készen kell állnunk újra: megnézni a videókat, kijavítani a hibákat, és a Raidersre koncentrálni.

Azt mondtad, hogy szerettetek volna Peterson ellen játszani. Mindig a legjobbak ellen akarsz játszani?

Igen. Abszolút. Ő az egyik legjobb játékos a pozícióján. Azután ahogyan játszottunk Miamiban, úgy gondoltuk, hogy fontos lesz egy olyan játékos ellen - aki az egyik legjobb a ligába - játszani, csak hogy lássuk hol tartunk. De, azt hiszem jól játszottunk ma. És persze, jó lett volna látni, hogy mire vagyunk képesek ellene, de ezeket a dolgokat nem kotrolláljuk. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra és arra, hogyan reagáltunk a múlt hétre.


Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 09. 16. 09:55
kyobalu
Sok bejegyzés született az elmúlt napokban Brady teljesítményéről, s ment oda-vissza az adok kapok..Mindenki látja, láthatja, hogy az O# támadógépezete és főleg a passzok elosztása, és mennyisége nem olyan, mint 2007-ben, vagy ahogy korábban megszokhattuk..Persze ebben nagy felelőssége van JMD-nek, és gyakran Brady-nek is..De úgy hiszem, úgy vélem, hogy ezt ő is látja és érzékeli.. Itt egy jó riport vele, ezzel kapcsolatban is:
http://itiswhatitis.weei.com/sports/newengland/football/patriots/2014/09/15/tom-brady-on-dc-i-really-dont-want-to-be-involved-in-nfl-controversies/

Véleményem alapján minden irányító veszít képességeiből 14 év aktív munka, nagy sérülések és fokozott igénybevétel esetén. A fizikai teljesítmény alapon romlik egy idő elteltével, s persze nagyban hozzájárulnak ehhez a mentális, pszichés terhelések is..Brady az elmúlt években kapott mindkettőből eleget..Úgy vélem, hogy az erősségeire kellene alapozni az O# munkáját. Mert erőssége is van az "öregnek" bőven.. Úgy nyilatkozott, hogy Dola, Lafell, Dobson és Wright is kidolgozza a beleit az edzésen, és azon vannak, hogy a passzjáték jelentősen javuljon a jövőben, kiszámíthatatlanabb legyen, több ember között osztódjon el az elkapott yardok száma..De ez következetes munka függvénye..Ehhez kell egy stabil fal, egy egészséges Gronk, egy elkapáshoz és blokkolásokhoz is képes gyorsabb elkapó TE, és blokkolásokra is képes WR-ek a széleken.. Úgy gondolom, hogy a fiúk, s főleg Brady azon vannak, hogy ezt megoldják..Én ezt is várom tőlük..S véleményem alapján minél előrébb haladunk majd a bajnokságban ez egyre jobb is lesz. Novemberben-decemberben kezdődik az igazi foci..Mindenki látja, érzékeli Brady teljesítményromlását, nagyobb hiba %-ait, de azért ne temessük..Persze vele kapcsolatban is lehet kritikusan megnyilvánulni, megjegyezni, ha nem nyújt jó, megbízható teljesítményt. De ne felejtsük el, hogy Ő több, mint jó irányító, több, mint jó kapitány..
2014. 09. 16. 10:51
chateautorres
Feltételezem, hogy Te is átfutottad tegnap az amerikai Patriost-hű sajtót, és akkor olvashattad, hogy ez a Brady-elkapók-BB/JMD működő-akadozó kapcsolat nem csak minket késztetett írásra, gondolatok megfogalmazására. A tegnap megjelent beszámolók és az azokra érkező kommentek 70%-a kint is e téma körül forgott.
2014. 09. 16. 11:20
kyobalu
Persze..Mindenki látja, hogy nem úgy működik a támadógépezet, és maga a kapitány sem, mint ahogy szokott..Több jogos, vagy jogosnak vélt kritika fogalmazódott meg az elmúlt napokban vele kapcsolatban a nagy Eemerikában is..Azért linkeltem be a cikket, mert abban Brady elismeri a saját felelősségét is az ügyben, s mer magával szemben is kritikus lenni. Látja, érzi, hogy neki is van sara abban, hogy nem talál meg annyi embert a passzaival, mint amennyit kellene..Véleménye alapján Dola, Lafell és Wright is kiváló képességű elkapók, akik szétdolgozzák a belüket, s több játékot érdemelnének..Azon lesz, hogy a jövőben ez meg is valósuljon.. Véleményem alapján ezek a kritikák inkább felspannolják, nagyobb, jobb teljesítményre kényszerítik az "öreg" TB-t..Mindenki tudja róla, hogy maximalista, edzés megszállott..Ő az aki először érkezik és utoljára megy..Biztos vagyok benne, hogy azon lesz, hogy a passzjáték jobban működjön..Látom én is a hibáit,romlónak látszó teljesítményét, és sokszor merek vele szemben kritikusan is fogalmazni..DE nekem Ő a kapitány..Nagyon szeretném, hogy nyerjen még egy gyűrűt. S ha ténylegesen, hosszú időn keresztül romlik a teljesítménye, és a mögötte lévő QB már többet tud segíteni a csapatnak, akkor eljöhet az ideje a váltásnak..De addig nem. S biztos vagyok benne, hogy BB és a vezetőség is így gondolja..
2014. 09. 16. 12:49
chateautorres
Az nem kérdés (sem köztünk, sem Bostonban), hogy a Pats-nél jelenleg Brady-nek nincs alternatívája.
Az hogy az általunk is felvetett gondok, mármint hogy a QB és az "egyéb" elkapói közötti kémia nem nagyon működik, sajnos tény.
Biztos, hogy dolgozik majd rajta becsülettel, de attól a többször átrágott csont még mindig terítéken van, hogy ő öregszik és már nem mindenben dönt megfelelően a pályán, vagy az elkapók érdemtelenek a Pats-ba, vagy a fejétől (is) bűzlik a hal.
Szerintem a szezon végére minden kérdésre megkapjuk a választ.
2014. 09. 16. 13:17
pm11
Az lehet, hogy romlik egy irányító fizikai teljesítménye, mert tény, hogy nem 25 éves, de azt hiszem a rutin nagyon sokat számít. Az a tapasztalat ami ez alatt a 14 év alatt felgyülemlett ezen a szinten, bőven ellensúlyoznia kellene azt, hogy egy irányító 'öregszik', persze ez csak az én véleményem...
2014. 09. 16. 21:23
1976gabi
denverben időssebb qb van,mésem öregszik,tom sem öregszik.
2014. 09. 16. 10:33
újranéztem a meccset este, és még egy nagy pozitívum tűnt fel a meccsel kapcsolatban,
mégpedig, hogy nem sérült meg senki (kopp-kopp-kopp), maradjon is ez így!
GoPats!
2014. 09. 16. 17:02
Whitealert
Edelman lent maradt egy play után, és egy reklámban, amit lentebb linkeltem be sínben van az ujja. :S
2014. 09. 16. 11:35
Montesclan-pats
Érthető számomra az elégedetlenkedés is, és az is, hogy ne írjunk le őrületes badarságokat pl. TB azonnali lecseréléséről. Az 1. tábor indulata nyilván abból fakad, hogy aggódunk a csapatért és érthető,hogy a komolyabb csapatok ellen kevés esély mutatkozik. DE lássuk be, hogy rég nem tudunk 'jó' helyen draftolni, és régen kaptunk ki igazi sztárt. DMC, Gronk és talán most Ryan. Nincsenek kiemelkedő elkapóink, futónk, O-fal, D- fal embereink. Sajnos . Csak a secondary elit és szerintem az alap LB sor, bár depth nélküli( Mayo HT Collins). A többiek szorgos iparosok, akik jó csapatjátékkal megnyerik a meccset. És egyet ne feledjünk, az ellenfél is a pályán van. Sok-sok jó játékossal. A csapatok minden meccsre adott csapathoz igazított stratégiával. Bízzunk abban, hogy a tervünk nekünk válik be többet de az ellenfél is úgy fogja gondolni minden meccs előtt, hogy jó a meccsterve.
Még egy két gondolat, Revis nem akkora shutdown, mint amennyit keres, Brady erőssége,hogy keveset kockáztat és kevés rossz döntést hoz. Kevés IC és fumble. Nem akar egyedül meccset nyerni. Láttam én is néha szabad elkapót de vajon láttuk e a legközelebbi cornert, hogy rá tudna-e rajtolni a labdára, ugyanis 8-10 m-ről még odaérnek. Azt is nézni kell nemcsak a WR-t, és még jön a nyomás is.
Szóval kritizáljunk, dörmögjünk , de szeressük ezt a csapatot, és örüljünk, ha nyerünk. Ez a mi dolgunk, a szurkolóké.
Go Pats forever!
2014. 09. 16. 14:48
MatCauthon
2014. 09. 16. 15:53
kisdef
Chandler Jones nemhogy kiemelkedő, hanem elit játékos. Amikor behúztuk, akkor is ment a sírás. Gsn még NSO-n is leoltott engem anno, hogy Mayock és BB egy hülye, szart nem értenek hozzá, és egyértelműen rossz húzás volt CJ. Hát nem volt az. :D
Amikor behúztuk DMC-t az rémlik, hogy szintén ment a brühüke, mert hát ott volt a jó kis Dez Bryant, de mi hátramentünk és aztán behúztunk egy nem mock-sztár cb-t.
És mi az, hogy Revis nem akkora shutdown corner???? Valaki vagy shutdown corner, vagy nem az. Revis leszedte Jenningset a pályáról, mit kellett volna csinálnia még? Mi lett volna az a teljesítmény, amivel már te is elégedett lettél volna?
Van egy hatalmas előnye Revisnek Talibbal szemben, Talib 4-5 meccsen át képes egy szezonban egészséges maradni, Revis azonban nagyobb eséllyel lesz bevethető még januárban is.
2014. 09. 17. 01:33
MemphisM
2014. 09. 16. 14:40
Levis
Teeeee jóóó éééég! Elolvastam a két cikk hozzászólásait. Felhúztam magam nagyon! Akik ezeket az ostobaságokat írták, hogy TB kispad azok inkább fogják be a .... és hallgassanak! Nagy szakértők!!! Ki vezette tavaly az AFC döntőbe a csapatatot?! Maris néni a szomszédból?! Most meg 2 meccs alapján ítélkeznek?! Maradjatok csöndbe! Kérlek! Ennyi!
2014. 09. 16. 15:16
kolok
Ez egy fórum,aminek a szabad-kulturált !- véleménynyilvánítás a lényege! Szted az ostobaság,amit mások írnak,sztem az amit Te ! Az a különbség,hogy én nem mondom,hogy fogd be... Ennyi!
2014. 09. 16. 15:22
Levis
Akkor el vagy tájolódva! Azt csatlakozzál a többiekhez! ;-)
2014. 09. 16. 15:37
chateautorres
Feltehetőleg mégsem olvastad el a hozzászólásokat, mert senki sem írt olyat, hogy Brady kispad. Egyszerűen arra próbálnak választ kapni hozzászólók többsége, hogy a szezon első 2 meccsén miért nincs összhang a QB és az elkapók között. És a hozzászólásodig egészen kulturáltan folyt az eszmecsere is.
2014. 09. 16. 16:27
kolok
Hát valóban,elég rendesen el vagy tájolódva...
2014. 09. 16. 15:41
Kedves Levis!
Mint olyan aki TB kritizálni merte engedd meg, hogy reagáljak.

Ha te csak az elmúlt 2 meccs alapján érzed problémásnak a dolgot, amit páran leírunk, akkor te nagyon TB fan vagy. Amivel nincs gond, csak ha már véleményt nyilvánítasz tedd te is nagyobb rálátással. Ahogy a másik cikkben is írtam, Brady nagyon sokszor évek óta csak néhány kiválasztott embernek dob. Ezt pont most a napokban több nyilatkozatban el is ismerte, hogy neki is jobban szét kell néznie.

Az AFC döntöbe kerülés nem csak rajta múlt. De fordítsuk meg, ki miatt nem kerülünk be a SB-ba az elmúlt 2-3 évben? Az ö hibája is.
Brady nem szent tehén, észre lehet venni, ha hibázik és azt is, ha már egy ideje hasonló hibákat vét.
Ez olyan, mintha most arra szólítanád fel a szurkolótársakat, hogy hagyjanak fek JMD szapulásával. Ö csak behívja a playeket és nem kivitelezi. Ergo lehet ö mindent jól csinál,csak a játékosok rosszak. Nem? A te logikádból kiindulva ez is simán levezethetö.

Ahogy mi is elfogadjuk a hozzászólásodat, igy kérlek te is tanusíts pozitív magatartást a neked nem tetszö vélémények iránt vagy legalább normálisabb stílusban tessék érvelni. Mert ez nem az volt.
2014. 09. 16. 16:47
Patriots NEB
Már ha itt tartunk,akkor a Colts elleni győzelem inkább Blount-é.
2014. 09. 16. 16:00
kisdef
+1
vicc, ami itt(is) folyik.
2014. 09. 17. 01:41
MemphisM
In a paralel universe:
Brady egy fos hozzuk ide Eli (beltenyészet) Manninget! (csak vicc nem gondolom komolyan).
2014. 09. 17. 03:16
MemphisM
Adminok törölnétek a fenti hozzászólásomat! Az irónia nem jön át írásban ez már a második ilyen eset, sorry többet nem próbálkozom
..
.
Brady egy ikon és ha megoldja a problémáit mennybe megy!
2014. 09. 16. 15:00
Whitealert
2014. 09. 16. 15:47
Barcsa
srácok, szerintem sincs értelme szapulni brady-t, tavaly noname elkapokkal tett olyat amit más qb (még manning-sem) tudott volna.(gondolok itt saints,browns meccsekre)
Nézzétek, én is qb-t játszom amerikai fociban és énse szeretek passzolni annak akiben nem bizok, és most lehet beképzelten fog hangzani egyszerűen kikell érdemelni a bizalmat az elkapoknak (nem kérdkedni akaro :) )
és ha magyar szinten gondot jelent a bizalom akkor mit jelenthet az NFL-ben??
Am szerintem gondok vannak offense kordinátornál is...
2014. 09. 16. 19:22
BaP
Senki nem szapulja!
Szerintem ki-ki tudása, hozzáértése mértékében kulturáltan írta le Brady TELJESÍTMÉNYéről a véleményét. Tehát az, hogy a #12 tudása alatt teljesít, nem használja az elkapóit megfelelően, az NEM az embert, a teljesítményt minősíti!
Szóval értő olvasással fogható ez.

A múlt sikereit pedig nem érdemes mindig citálni, ha elég lenne, TB már rég a háza teraszán szivarozgatna vasárnap ebéd után... De ő se a múlttal foglalkozik, nyerni akar a csapattal. Márpedig TB12 ugyanolyan tagja a csapatnak, mint a másik 52, velük nyer, vagy velük veszít. A teljesítményt meg tőle is ugyanúgy el kell és lehet, mint a többi játékostól.
Ahogy egy-egy gyenge telesítmény, úgy az övé is elemezhető.
Szerintem ő is így tesz, javulni akar,mert nem a saját rekordjai állapota érdekli, hanem a Patriotssal akar még 1 SB gyűrűt nyerni.

Ugyanis Pats volt Brady előtt, de lesz utána is. Nem ő a csapat. Akkor is, ha TB minden idők egyik legnagyobbja, és a Pats valaha volt legerdményesebb qb-ja!
Go NE Patriots!!!!!
2014. 09. 16. 19:25
BaP
...El kell és lehet várni ...
Bocs
2014. 09. 16. 15:47
Barcsa
srácok, szerintem sincs értelme szapulni brady-t, tavaly noname elkapokkal tett olyat amit más qb (még manning-sem) tudott volna.(gondolok itt saints,browns meccsekre)
Nézzétek, én is qb-t játszom amerikai fociban és énse szeretek passzolni annak akiben nem bizok, és most lehet beképzelten fog hangzani egyszerűen kikell érdemelni a bizalmat az elkapoknak (nem kérdkedni akaro :) )
és ha magyar szinten gondot jelent a bizalom akkor mit jelenthet az NFL-ben??
Am szerintem gondok vannak offense kordinátornál is...
2014. 09. 16. 16:36
GyepmesterB
Én értem amiről beszélsz, és szerintem ez minden sport "irányító" posztján így van, az NFLben a nyomás miatt halmozottan. DE gondolom te is tudod, hogy a bizalom magától nem jön, ha nem dobsz neki és nem látod mi lesz, akkor sose alakul ki. A NFL a szezon alatt szinte ellehetetleníti a felszereléses edzést, nem lehet komoly munkát végezni... Amikor meg dobálgatnak "csak úgy" akkor sok edzésriportból kijön, hogy Brady Edelmannal vagy Gronkkal gyakorol... Pedig pont velük nem kéne! Brady dobni már tud, és bennük megbízik... Pedig nem hiszem, hogyha odamenne Amendolához, vagy Dobsonhoz, hogy hé öreg, dobnék neked párat edzés után, hogy szokjuk egymást, vagy valami, azt mondaná, hogy bocs öreg, de nem!
2014. 09. 16. 15:55
Arsenal
Levis! Még ha a keresztneved Carl is, akkor sem engedheted meg magadnak, hogy ezeken az oldalakon ilyen stílusban írt szurkoló társaid hozzászólásaira reagálva. Az IGAZ szurkolónak joga van utálni és imádni is csapatát attól függően, hogy hogy játszik. Egyhez nincs joga: ELHAGYNI csapatát. Go Pats!!!
2014. 09. 16. 16:27
Levis
Az Lewis, de ne zavarjon! ;-)
2014. 09. 16. 17:32
attnagy
A lényegen nem változtat!
2014. 09. 16. 19:04
BaP
Ráadásul "az" meg "ő"... ;)

2014. 09. 16. 16:04
pm11
OFF
A tippjátékban a futó szezon eredményeit nem lehet külön is látni?
ON
2014. 09. 16. 18:11
de igen, hamarosan. csak a rendszergazdánk éppen költözik. de amint megoldódik a helyzet, rendbe lesz rakva minden. türelmeteket kérjük.
2014. 09. 16. 16:49
Arsenal
Levis vagy Lewis, sajnálom, hogy nem érted, hogy miről írtam!
2014. 09. 16. 18:48
nosbiglem
Érdemes megnézni:
Bradyology!
http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/0ap3000000395636/Week-2-Top-5-throws
2014. 09. 16. 18:57
Patriots NEB
Szép,szép!
csak ezen a drive-on kívül nem volt még egy drive,amit az offense td-re váltott volna.
(most az 1 yard-os td-t kötelezőnek lehet tekinteni)
2014. 09. 16. 20:12
Macska
Off
A tippjátékban nem lesznek nullázva a szezon elején a pontok.
Köszi.
On
2014. 09. 16. 20:13
Macska
2014. 09. 16. 22:34
de igen, hamarosan. csak a rendszergazdánk éppen költözik. de amint megoldódik a helyzet, rendbe lesz rakva minden. türelmeteket kérjük.
2014. 09. 16. 22:16
iceman
Szerintem azt azért figyelembe kellene venni a véleményalkotásnál, hogy Brady nem csak egy QB, hanem egy ikon. Minden idők egyik legnagyobb QB-je, már most vitathatatlan jövendőbeli Hall of Famer. Alapvetően ő és BB csináltak nagy csapatot a Pats-ből, minden percet becsüljünk meg, amíg ők még vannak a csapatnak. Az idők folyamán ugyanis játékosok jöttek mentek a Pats-nél, köztük igen sokan kiválóak is, akik a klubhűséggel szemben elsőbbséget adtak anyagi érdekeiknek. Brady a pályán nem csak egy QB, hanem a brand egyik tartóoszlopa, eredményes, megbízható és hűséges. Én mindezek miatt hajlamos vagyok hinni neki, ha nem bízik egyes elkapókban, akkor annak komoly szakmai okai vannak. Igen, miért is ne lehet őt kritizálni, de a fentebb leírtak figyelembe vételével, az ésszerűség adta keretek között. Néha az az érzésem van, hogy írogatnak ide olyanok is, akik más csapatnak (is) szurkolnak a Pats mellett/helyett.
2014. 09. 16. 23:11
Levis
2014. 09. 17. 08:46
mgabor74
Akkor ugye azt is elhiszed, amikor Ő céloz arra, hogy ez a probléma - mármint hogy csak a kedvenceit keresi többnyire a passzaival - tényleg fennáll. Mert az első hozzászólásban linkelt cikkben lényegében elismeri, hogy az elkapói jól dolgoznak, és neki kellene jobban foglalkoztatnia Őket. Sajnos már évek óta Én is így érzem a dolgot. A két TE-s felállás után jött ez nála szerintem. Már Chad Johnson és Brandon Loyd kapcsán sem értettem miért nem megy a dolog, pedig az nem ebben a szezonban volt.
2014. 09. 17. 08:51
mgabor74
2014. 09. 17. 09:43
BaP
Ez majd akkor lesz teljesen így, ha visszavonul.
Amíg játszik, teljesítményének objektív megítélésében nem játszik szerepet a múlt.

Egy csapat sikerességének ott van vége, ha egy játékosának korábbi sikerei miatt mindent lehet, másoknak meg felhánytorgatják a hibáit.
Brady a valaha volt legjobb Pats QB, és ma még az 53 egyike, aki a SB lehetőségéért küzd. A legfontosabb láncszemek egyike, egy kulcs játékos, egy vezér. Épp ezért az, hogy ő jól, vagy szürkébben játszik, komoly befolyásoló tényező.

Tom Brady Pats ikon legitimitását SENKI nem kérdőjelezi meg, a vita tárgya továbbra is a teljesítménye volt.
A nagy szenzitivitásban ezt észre kéne venni
2014. 09. 17. 09:56
BaP
Nekem meg a Brady-t emocionális alapokon védők ( tehát olyan témákban, amiben Tom maga is elismeri, hogy javulnia kell!) esetében merül fel az, hogy inkább Brady, mint Pats fan az illető..;)

Anno Jordan esetében is így volt, akik az ő hívei voltak, eltűntek a Bulls szurkolói közül, mikor MJ visszavonult :)

De nincs ezzel gond, csak ne legyenek leszólva azok, akik a Patriots, és benne Tom Brady sikeréért szorítanak, de objektívebben szemlélik az eseményeket.
Nem véletlen, hogy a Tomot indokolatlanul védők eddig csak emocionális indokokat hoztak fel..;)

Peace&love
2014. 09. 17. 09:39
Koxus81
Mesélje már el nekem azt vki, aki játszott már amcsi focit az életben, hogy egy playhívásnál mi hangzik el?! Én úgy képzelem el, hogy JMD azt mondja, hogy mosta Cougar Lindát :) csináljuk, ami azt jelenti, hogy egy play action után Brady papa odadobja Gronkhoz a lasztit bárhol is van (persze ő fut egy routot). Egy playhívásnál bárkihez lehet dobni a labdát? Nekem mindig olyan fura azt olvasni, hogy kevés elkapót keres Brady?! A playhívások nem kapcsolódnak konkrét WR, TE, vagy RB-hez? Az ok, ha nem tudja magát tisztára játszani a kiszemelt és kell a B terv, akkor keress vkit a pályán a QB, de alapvetően nincs meg a játék előtt, hogy ki kapja a labdát?! Mert ha így van, akkor nem arról van szó, hogy Brady nem bízik az elkapóiban, hanem JMD nem bízik a sikeres playben ha nem JE, Veeren vagy Gronk felé száll a labda...nagy különbség!!!
2014. 09. 17. 10:42
delear
Sziasztok
Jatszottam egy par evet es van amikor direkt elore van hogy a emberre van hiva a jatek, megvan a play amiben megvan a routja az embernek de az egesz csapat tudja a play hogy kinek fog menni a labda.
Masik
Jobb lenne ha tobb elkapot dobala Brady de en jobban orulnek ha egy egy nagy ellenfel ellen ey eddig nem nagyon hasznalt elkapojaval csinalna nagy atorest a mecsen, es egy felidoben mar kezbentartott mecsre nem aldozott a csapatunk uj playeket az ellenfelre az aznap bevalt playek mentek leginkabb csak azert hogyha a tobbi elllenfel ne lassa minden kartyankat
Elore elnezest kerek a nyelvezeti es ekezet nelkuli irasert, angol billentyuzeten irok
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – Pats @ Vikings után bejegyzéshez