Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – Pats vs. Oakland után

2014. 09. 23. 23:23
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük mit mondtak a játékosok az első hazai mérkőzés után


Kyle Arrington - CB

(A védelem szerepe a vasárnapi győzelemben)
Elismerés a srácoknak, hogy együtt maradtunk és keményen küzdöttünk. Bármilyen győzelem jó dolog ebben a ligában.

(A Raiders vasárnapi játéktervéről)
A Raiders jó játéktervvel készült, kontrolálták a mérkőzést és nem engedtek meglépni minket. Ez egy szoros mérkőzés volt a végig. Úgyhogy jó volt a tervük, gyorsan mozgatták a labdát és jó döntéseket hoztak. Volt néhány jó futásuk; összességében azt gondolom, hogy nem voltunk rosszak a futás ellen. De persze lehettünk volna jobbak a ebben, vagy akár a passz elleni védekezésben is. Megnézzük a filmeket és kijavítjuk a hibáinkat.

(A Raiders utolsó támadása alatti védekezés)
Ez egy volt azok közül a mérkőzések közül, amikor nekünk (védelem) kellett megnyerni a mérkőzést. Azt mondtuk egymásnak: "Ez most rajtunk múlik. Valakinek meg kell csinálnia a játékot. Valaki megfogja csinálni a játékot". És szerencsére, ez is történt.


Jordan Devey (Tackle)

(Nem játszani a 4. negyedben)
Amikor játszom, akkor játszom, amikor nem, akkor nem. Megvan a feladatom (ahogy mindenki másnak is), és amikor a pályán vagyok, akkor tudom mit kell tennem, amikor nem, akkor is. Készen álltam arra, hogy visszamenjek bármikor, amikor szükség van rám.

(Arról, hogy hogyan játszik a támadófal)
Ma nem igazán beszéltünk erről. Úgy érzem, hogy fejlődünk, és nagyon keményen edzünk is. Tényleg úgy gondolom, hogy fejlődünk és személy szerint, nekem is sokat kell még fejlődnem.

(Arról, hogy a támadófal további változosokon fog-e keresztülmenni)
Igazán nem tudom. Úgy érzem, hogy mi mindannyian megteszünk mindent amit tudunk és együtt dolgozunk. Akárki is van benn, mi öten vagyunk és a legjobbunkat kell hoznunk, mindannyiunknak, bárki is legyen az.


Julian Edelman (elkapó)

(Arról, hogy ez tényleg egy nagyon "bármi történhet" típusú győzelem volt-e)
Igen, néha meg kell szenvedni értük. A védelmünk megmentett ma minket és megállította őket a végén, így nyertünk. A szép vereség rosszabb mint a csúnya győzelem. Tudjátok hogy megy ez.

(A támadóegység kínjai, hogy elkapják a ritmust)
Nem tudom. Meg kell néznünk a filmeket. Mindenkinek fejlődnie kell. Nekem is, például blokkolásban és nem elejteni a labdát. Jobban kell blokkolnom, hogy segítsem a futójátékot. Jobb utakat kell futnunk. Egyszerűen jobbnak kell lennünk. Nagyon kemény meccs vár ránk az Kansas City ellen. Ki kell értékeljük ezt a vasárnapit, a jókat megőrizni, a hibáinkat kijavítani és tanulni belőle, és fejlődni.

(A fusztrációról, amit a TD-szerzési kényszer miatt éreznek a vörös zónában)
Ez a játék 3 dologról szól: nem elhagyni a labdát, harmadik próbálkozások és a vörös zóna. És nekünk mindenképpen jobbnak kell lennünk a vörös zónában. Nem tudom hogy állunk a harmadik próbálkozásokkal, de vigyáztunk a labdára, a védelem piszkosul jól játszott, Slater hatalmas volt a speciális csapattal. Mindenképpen fejlődnünk kell a vörös zónában, ahogy mindenki másnak is. Sosem lehetsz elégedett magaddal.

(Hogyan értékelné a kémiát Tom Bradyvel)
Nem elég jó; 16 pont. Mindenkinek jobbnak kell lennie. Volt jópár játék, amikor egyszerűen nem csináltuk ugyanazt, jobb kémiát kell kialakítanunk és akkor minden rendben lesz.


Cameron Fleming (OL)

(Arról, hogy a Patriots asszimetikus felállást alkalmat a kommunikációs problémák kompenzálására)
Nem hiszem, hogy ezt bárminek is a kompenzálása. 5 nagyszerű falemberünk van. Én csak boldog vagyok hogy kimehetek, ott lehetek és egy kis játékidőt kapok.


Rob Gronkowski (TE)

(Hogy mentálisan mit fog jelenteni ez a győzelem a csapatnak)
A győzelem az győzelem. Minden csapat jó az NFL-ben, úgyhogy bármikor is győzelmet szerzel, főleg az első hazai mérkőzéseden, az jó dolog. A védelem nagyon jól játszott ma, és megtettük azt, amire szükségünk volt a győzelemhez, és ez hatalmas dolog.

(Vince Wilfork labdaszerzéséről)
Minden évben szerez labdát, úgyhogy jó látni őt megszerezni mégegyet, főleg ha ennek köszönhetően vége a mérkőzésnek. A védelem nagyon jól játszott, minden elismerésem az övéké, 9 ponton tartani az ellenfelet nagyszerű dolog. Ez hihetetlen.

(Arról, hogy mennyire nehéz a támadóknak felvenni a ritmust)
Nekünk csak folytatni kell a munkát együtt, csapatként, és ez a edzéssel kezdődik. Jobbnak kell lennünk. Eleget tettünk a mai győzelemért, de továbbra is fejlődnünk kell, velem együtt. Jobban kell blokkolnom és jobb utakat kell futnom. Szóval továbbra is edzenünk kell és összekapni magunkat.

(Arról, hogy mennyire fusztrálja a támadóegység jelenlegi teljesítménye)
Természetesen néha fusztráló, de tovább kell lépned a következő játéákra és ez az, amit mi is teszünk. Elég volt a mai ehhez a győzelemhez, de ez nem mindig lesz így. Mint egység kell tovább dolgoznunk és keményen küzdenünk.

(A TD-jéről)
Kicsit tovább futottam, és üresen maradtam, és Tom egy szép labdát dobott felém, nekem csak el kellett kapnom, amit meg is tettem. Tehát mindenki jól végezte a feladatának csapatként és ez kifizetődött.


Devin McCourty (DB)

(A nehéz győzelemről)
Minden mérkőzés egy "Tedd azt, ami győzelemhez vezet" mérkőzés, szóval örülök, hogy nyertünk. Tudjuk, hogy sok dolgon kell még javítanunk, sok mindenben jobbnak kell lennünk, de ebben a ligában nem mindig lehet kiszámítani, hogy mire is lesz szükséged. Nem tudhatod, hogy mi kell a győzelemhez, de mindent meg kell tenned érte minden áldott vasárnap.

(Vince Wilfork labdaszerzéséről)
Wilfork sziget?! Ő megmondta előre, hogy lesz idén megint neki. Remélem lefog lassulni és hagy nekünk is valamit. Nem lenne jó, ha ő lenne a csapat legjobb labdaszerzője. Dolgoznia kell még a kondiján, mert az elkapás utáni futással voltak gondok, de ő egy okos játékos, tudja hogy mi a fontos, szóval gyorsan lement a földre és felengedte a támadókat, hogy befejezzék a mérkőzést egy pár térdeléssel.

(Az Oakland támadóegységéről)
Nagyjából tudtuk, hogy kik lesznek a célpontok, a legfontosabbakat amit csinálni szoktak. De minden héten minden csapat csinál valami újat. Sosem lesz ugyanaz, mint amit te láttál a filmen az előző meccseikről, de azt hiszem jó munkát végeztünk és a végzónától távol tartottuk őket. Csináltak néhány nagyon jó támadást, és azt hiszem az ránk nézve nagyon jó, hogy 3 FG-n tartottuk őket.


Rob Ninkovich (DE)

(Arról a passzról, amiből végülis Wilfork megszerezte a labdát)
Az elkapó Denarius Moore mögött voltam. Próbáltam elütni a labdát. Bárhol is volt, nem láttam utána hogy mi történt, csak a közönség reakcióját hallottam és tudtam, hogy valami történt.

(Arról, hogy gondolta-e hogy így kell játszaniuk azért, hogy megszerezzék a győzelmet)
Határozottan szükségünk volt a nagy játékra. Próbáltuk őket mezőnygólon tartani végig a mérkőzés alatt és labdátszerezni, vagy bármit, ami szikrát gyújt. Nagyon jól haladtak a rövid passzokkal, és ezzel kimozgattak minket.

(Az öltözői hangulatról)
Azt hiszem, hogy elmondhatjuk, nem játszottuk a legjobbunkat. Szóval bármikor kimész és győzelmet szerzel, azért örülsz neki. De azt hiszem, hogy határozottan van helyünk még a fejlődésre. Jobbnak kell lennünk mind a három területen. De ez még mindig csak a szezon eleje, és várjuk a következő ellenfelünket.


Darrelle Revis (CB)

(Az Oakland utolsó támadásáról)
Ez egy jó megmérettetés volt a számunkra és néha ez az utolsó másodpercben történik meg. Egy csomó büntetés volt az utolsó néhány percben, és volt egy holding is. Keményen harcoltunk végig, és végül megszereztük a győzelmet.

(Arról, hogy mit tanult ebből a mérkőzésből)
Ez egy mai történet. Nyertünk. Ez az amire koncentrálok. Holnap vissza kell mennünk a táblához és kijavítani a hibáinkat. De ez nem annyira komoly. Ki kell menned és versenyezned. Ez az NFL. A játékosok megcsinálják a játékokat. Mi mindannyian ezt tesszük. Ami engem érdekel, hogy kimentünk, keményen harcoltunk és ez volt egy csúnya győzelem mindannyiunk számára.

(A védelem hátára vette az egész csapatot)
Én nem tudom, hogy ez a védelem volt-e, a speciális csapategység, vagy a támadók. Meg kell próbálnunk mindhárom területen nagyszerűen játszani és ezt tesszük minden vasárnap. Ez egy kicsit csúnya és kemény meccs volt. Az egyetlen dolog ami megmaradt bennem, hogy jó karakterünk van. Kiharcoltuk a győzelmet. Ez egy nehéz, kemény meccs volt. Az Oakland is keményen játszott. Ez sokat mutat arról, hogy milyen csapatunk is van. Építkeznünk kell ebből a győzelemből.


Nate Solder (T)
(Arról, hogy a támadófal még mindig próbálja megtalálni az egyensúlyt)
Következetesnek kell lennünk, ez nem kérdés. Mindenképpen fejlődnünk kell.

(Arról, hogy a támadófallal mentális, vagy fizikális próblémák vannak)
Ez a fejlődés kérdése, mert most nem csak 1 játékosról, vagy 1 játékról beszélünk. Sok játékban hibáztunk és mindig más, másmilyen sémában és mások ellen, úgyhogy a technikánkon kell javítani és fejlődnünk kell.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2014. 09. 23. 23:31
nszgergo
"Dolgoznia kell még a kondiján, mert az elkapás utáni futással voltak gondok" mekkora arc DMC :) :)
2014. 09. 24. 11:48
loop80
És Revisnek is odaszúrt egyet, teljes joggal! ("Wilfork island")
2014. 09. 24. 16:02
mammut
2014. 09. 24. 07:08
dravait
Azért az elhangzott többektől, hogy csúnya győzelem volt, ez bíztató. Amőgy meg a hajam hullik ki a többet kell edzenünk, meg kell csinálni a játékokat, jobbnak kell lennünk dumától. Hihetetlen, milyen rutinnal mondják a sablonokat. :-) Szerencsére nem mindenki droid módon nyilatkozik (DMC üde színfolt), egy-két szóból azért ki lehet olvasni a csapat hangulatát és a tényleges véleményüket.
2014. 09. 24. 10:03
hulith
Ezeket a nyilatkozatok teljesen feleslegesek úgyse mondhatnak semmit újságíróként " Frankó lehet egy Pats sajtótájékoztató meghallgatni a nagy semmit mindig :)
2014. 09. 24. 11:46
loop80
Méghogy BB-ék a nagy semmit cifrázzák, állandó jelleggel???

Akkor ez mi? :D

http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/09/24/ha_on_magyar_futballista_feltetlenul_nezze_meg_ezt_a_nyilatkozatot_es_tanuljon/
2014. 09. 24. 12:15
fejszee
hát ez k*rvajó :D
2014. 09. 24. 12:36
Na igen, fel volt pörögve a srác, de nagyon jó volt amit leküldött. A legközelebbi sajtótájékoztatón ezt le kéne játszani BB-nek és megkérdezni mit gondol róla. Megnézém a válaszát :)
2014. 09. 24. 12:52
loop80
2014. 09. 24. 13:10
ArsnL
a szokásos pockerface-s fapofával mondaná:
fiatalság-bolondság...


amúgy lehet a scoutjaink már most figyelik a srácot, mert egy dolgot már tuti nem kéne neki megtanítani :D :D
2014. 09. 24. 13:27
Szerintem meg pont ezzel a nyilatkozatával intézte el, hogy amíg BB itt van, addig ö nem lesz Pats tag soha. Képzeld mennyi kommunikációs training kellene ennek a srácnak, hogy leszokjon az öszinte és informatív nyilatkozatoktól :)
2014. 09. 24. 13:04
nszgergo
2014. 09. 24. 15:01
DM
belebotlottam egy Bogdán interjúba is és csak annyit lehetett a nagy magyar válogatott kapustól hallani,hogy őőőő szóval hmm Xd szóval hogy az Északírek nem tudják magukról hogy északírek :D :D :D van ott IQ kérem szépen :D
2014. 09. 24. 19:19
Pat Patriot
Ebből a gyerekből egyszer elnök lesz.
2014. 09. 24. 12:54
ArsnL
"Arról, hogy a Patriots asszimetikus felállást alkalmat a kommunikációs problémák kompenzálására"

mit jelent ez az asszimetrikus felállás?
2014. 09. 24. 15:03
DM
C'mon Maaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!! a Patriots is benne van sőt velünk kezdik :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=9VThaVN3lD0
2014. 09. 24. 22:11
anulu82
köszi a linket, ezt még nem láttam :) nagyon jókat tudok ezen a műsoron vigyorogni! :)
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – Pats vs. Oakland után bejegyzéshez