Menetrend

Meskó Zoltán Hollywoodban

2013. 03. 23. 14:24
Szerző: DoM
Kategória: Egyéb

meskó-hollywood1

Huszonkét korábbi és jelenlegi NFL játékos – köztük Meskó Zoltánnal –, vett részt az NFL által szervezett négynapos felfedező táborban az Universal Studios területén, ahol betekintést nyerhettek a filmgyártás kulisszái mögé. Forgatókönyvírás, rendezés, finanszírozás, producerkedés stb. témában. Az előadók között megtalálható volt Thomas Tull a Legendary Pictures (A Sötét Lovag, Eredet, We are Marshall) képviselőjeként, Peter Berg rendező/író/producer (Péntek Esti Fények) és Robert Townsend (Eszelős Hollywood, The Five Heartbeats). A képek tanulsága tanúsága szerint a New England Patriots puntere a kaszkadőrök munkájába is belekóstolt.

meskó-hollywood2

meskó-hollywood3

meskó-hollywood4

Érintőlegesen kapcsolódik a témához, az alábbi bohóckodással teli Meskó Zoltán videó a Patriots today egyik korábbi műsorában.

Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2013. 03. 23. 14:34
lesliemus
ez őőőrült, de jó fej srác a mi zolikánk... :-) de a munkavédelmi előírásoknak nem megfelelően használta a bakancsát! és a kifordul a bokája? akkor tom punt-olt volna helyette? egy kicsit komolyabban legyél őrült zolikám.... vagy mégsem...
2013. 03. 23. 19:39
loop80
Aki anno látta/hallotta őt az Ötkertben, az egyáltalán nem lepődött meg a cikkben leírtakon. :)

(Nem kötekedésképpen említem, csupán egy észrevétel: a "képek tanulsága" helytelen, a "képek tanúsága" a megfejtés.)
2013. 03. 23. 20:37
Tzimisce
Azért a Friday Night Lights kicsit meglepett, így lefordítva :)
2013. 03. 23. 21:57
Még a filmnek lett ez a magyar címe, ami az én megítélésem szerint teljesen vállalható. A sorozat viszont a szinkron/magyarítés szégyene.
Hozzászólás a(z) Meskó Zoltán Hollywoodban bejegyzéshez