Menetrend

Minicamp 2. nap

2016. 06. 09. 22:24
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Szerdán reggel folytatódott a mini edzőtábor a 2. nappal.

Új hiányzók: Brandon Bolden, Malcolm Mitchell, C.J. Johnson, Clay Harbor

Régiek: Julian Edelman, Logan Ryan, LeGarrette Blount, Duron Harmon, Dion Lewis, Nate Ebner, Tre’ Jackson, Josh Kline, Shaq Mason, Sebastian Vollmer, Nate Solder, Danny Amendola és Rob Gronkowski.

Rob Ninkovich, aki eddig DE-ként lépett pályára, ezeken a napokon főleg LB-ként játszik, Jamie Collins mellett. Helyén Chris Long játszik Jabaal Sheard mellett. Itt is megmutatkozik, hogy mennyire nagy potenciál van Ninkovichban.

Az elkapók edzője Chad O'Shea a gyakorlások során különböző csomagokkal ütötte az elkapókat és az elkapást gyakorló futókat, ezzel is nehezítve dolgukat.

Martellus Bennett ráijesztett mindenkire. Az edzés egy pontján a játékos elesett és hirtelen mindenkinek elállt a lélegzete, mivel nem nézett ki jól a dolog. Brady, Belichick és a TE edző, Brian Daboll is gyorsan odasietett és nézték, ahogy az orvosi stáb kezelésbe veszi a játékost. Ezután Bennett a saját lábán hagyta el a pályát, majd nem sokkal később visszatért és elkapott egy Brady által dobott labdát.

A center poszton továbbra is úgy tűnik, hogy nagy a verseny. Egyik nap Andrews kap több lehetőséget, a másikon Stork. Egyelőre talán úgy tűnik, hogy Andrews van némi előnyben, de nyilván még korai bármit is kijelenteni.

A második óra végefelé a center Bryan Stork és a draftolatlan újonc védőfalember Woodrow Hamilton összeverekedtek, a többi játékosnak kellett őket szétszedniük. Bill Belichick azonnali hatállyal visszazavarta a két játékost az öltözőbe.

A speciális csapategység továbbra is a puntok visszahordását gyakorolta. Cyrus Jones, Keshawn Martin, V'Angelo Bentley hármashoz csatlakozott D.J. Foster is.

A veterán TE Michael Williams megsérült az edzés során. Mára kiderült, hogy elszakadt a térdszalagja, a csapat valószínűleg hamarosan sérült listára is fogja őt rakni.

Pár régi ismerős is feltűnt az edzés folyamán. Troy Brown korábbi játékos az elkapók gyakorlásában segédkezett, míg Sammy Morris a futóknál segített Ivan Fears edző munkáját.

Az irányítók leginkább a rövid passzokat gyakorolták szerdán, elkapók és futók felé is repültek a labdák.

Jerry Schuplinski, a Patriots irányító edző asszisztens főleg Jacoby Brissett-tel foglalkozott, míg a másik két irányító végezte a maga feladatát. Érdekes megjegyezni: úgy tűnik Brissett becenev a "Coby", illetve a "Cob" lett hosszú ó-val.

Ryan Allen punter nem lehetet büszke a szerdai munkájára. Sokszor túl rövidre rúgta a labdát, láthatóan sem ő, sem az edzők nem voltak boldogok.

Chris Hogan továbbra is szép elkapásokat mutat be, úgy tűnik jó az összhang közte és Brady között. Persze senki sem lehet tökéletes, neki is volt néhány elejtett labdája.

Cyrus Jones továbbra is a DB-kel tölti a legtöbb időt, Malcolm Butler és Justin Coleman oldalán.

E.J. Biggers továbbra is safety-ként gyakorol, de fel-fel tűnik cornerback-ként is.

Mivel Harmon hiányzik, Jordan Richards gyakorol safety-ként Devin McCourty és Patrick Chung oldalán. A korábbi második körös játékos szerzett egy INT-et is a 11-a-11 elleni gyakorláson.

Brady a pálya szélén továbbra is külön gyakorol Bennett-tel, de sokszor Nate Washington és Aaron Dobson is velük dolgokzik.

Amit a támadófalról tudni lehet az első két nap után:
- Jonathan Cooper, aki a Cardinalstól érkezett a Chandler Jones csere keretében jobb guardként van leginkább a pályán.
- A harmadik körös választott, Joe Thuney leginkább bal guardként gyakorol, de fel-fel tűnik center poszton is.
- A 6. körös választott Ted Karras a jobb guard poszton látható, de ő is feltűnt centerként is.

Forrás: ESPN Boston és Patriots.com

Hozzászólások

2016. 06. 09. 22:37
nosbiglem
Verekedés egy fekete pont!
2016. 06. 09. 22:38
nosbiglem
Ja es az elso IR?
2016. 06. 09. 22:52
nszgergo
elég hamar kezdődik :/ örülnék ha ezzel véget is érne
2016. 06. 10. 11:20
nosbiglem
Én is örülnék, de pici a valószínűsége.
2016. 06. 09. 23:44
Most azt olvastam, h "csak" az ACL-je szakadt, más nem sérült, próbálnak több szakértőt is megkérdezni h hogyan lehetne ezt gyorsabban műteni és gyógyítani.
2016. 06. 10. 11:33
Kornél13
Nagyon durva, hogy már most van egy friss sérültünk, továbbá mennyi lábadozó játékosunk van! Remélem mindenki fel fog épülni a szezon kezdetére. Vannak esetleg információk arra vonatkozóan, hogy a lábadozó játékosaink milyen sérüléssel küzdenek, illetve mikorra várható a felépülésük? Akkor jelenleg 4 TE van (1 teljesen újonc) a keretünkben! Mekkora sanszot láttok, hogy mind a 4 TE odafér? Csak mert 1 éve 4 TE volt a rosterünkön (igaz hooman aztán dobbantott)
2016. 06. 10. 13:14
nszgergo
Derbyt még sose láttam, de szerintem ha Williams felépülne, max akkor lenne így 4 TE. Így marad a 3 TE + FB Develin
2016. 06. 10. 21:00
A fontosak közül Edelman helyzete nem néz ki jól jelenleg, nem hogy az edzőtáborra, de akár az első meccsre is necces lehet.. Még mindig rögzítő csizmát hord.

Amendola múlt héten ott volt a pályán Brady jótékonysági meccsén, játszott is, ő rendben lévőnek tűnt.

Gronkot csak pihentetik.

Lewis azt nyilatkozta h jól zajlik a rehabja, ő valszeg rendben lesz az edzőtáborra.

Ebner ugye azért van távol, mert be akar kerülni az USA olimpiai rugby csapatába, a Pats engedélyezte neki.

A többiekről nem nagyon van hír.
2016. 06. 11. 23:17
Kornél13
Köszi szépen az infókat
2016. 06. 10. 14:27
hopi46
Bennett sérülékenysége igen aggasztó, nem ez volt az első eset, pedig még szinte semmi sem történik "igazán".
2016. 06. 10. 22:58
A kérdés eldőlt, waiverre raktuk Williams-et, ha senki nem veszi fel, akkor megy IR-re.
Hozzászólás a(z) Minicamp 2. nap bejegyzéshez